Programma gemist?

Als op onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra een hardloopt, is op tv klassieke tijdens muziek altijd bij hem. En in door het naar bijzonder de Winterreise van een Schubert, die op door een op tv vriend van Jan naar tijdens het Fries in is vertaald. Toen tijdens deze vriend ziek werd, op tv kwam Jan elke week een naar diens bed om een er een gedeelte uit het uit voor te met zingen. De muziek wordt uitgevoerd op door Raoul Steffani naar (zang), Myrthe Helder (viool), een Leonard Besseling een (cello) een en Jacobus den Herder op tv (piano).

In de tijdens slijterij van op tv de Kaapverdische uit Mario Lopes en Alice op tv Fortes, op de Kruiskade in door op Rotterdam, is altijd met klassieke muziek te horen. op Een bijzondere rustplek in van een naar hectische en kleurrijke omgeving. De op tv vijfde een van Beethoven is de favoriet van van een Mario.

Ex-brandweerman op tv Rinus voelt zich op zijn tijdens voetreis van naar Santiago met de Compostella alleen, en toch met samen met zijn de moeder. Op de in zondagen werd het er gebeld tussen moeder van en zoon door en de tijdens klassieke muziek kwam altijd ter door sprake. In het op tv bijzonder uit the Lark Ascending van het de Engelse componist Vaughan het Willims. Het verhaal van de een eenzame met leeuwerik hoog het in de lucht. Muziek een als de troost op moeilijke met momenten.

Het ultieme liefdesverhaal van van van de West op tv Side Story speelt een grote rol de uit in het huwelijk van leerkrachten Alette op tv en naar Berry Burghout. Ooit het stuurden ze tijdens cassettebandjes met deze muziek naar elkaar naar en uiteindelijk in was het na een tijdens concert van Leonard van met Bernsteins meesterwerk, dat Berry voor Alette van in op de knieën op tv ging.

De Limburgse vlaaienbakker een Jos Coenen heeft uit een bijzondere met band met de naar Bolero in van Ravel. Met van zijn goede vriend Jo tijdens bezocht hij menig kroeg in en samen het speelden ze van graag een potje biljart. Jo van is na een lange door strijd aan door kanker overleden. een En de op Bolero roept bij in Jos de hechte met band tussen de vrienden naar op.

De door Hart & Ziel-lijst van NPO een Radio tijdens 4. Met reportages en een een vooruitblik naar het op tv Hart & tijdens Ziel Festival. tijdens De Hart & Ziel-lijst tijdens van NPO uit Radio 4. Met reportages over door de mensen die op naar een bijzondere manier met het klassieke muziek bezig zijn en van in een vooruitblik naar de het Hart & Ziel Festival in dat naar op 14 oktober plaatsvindt naar in TivoliVredenburg in in Utrecht.

mei 2020
19-10-2018 22:45

Jan Hooghiemstra

Hart & Ziel - Jan Hooghiemstra

Als onderwijzer en duivenmelker Jan Hooghiemstra hardloopt, is klassieke muziek altijd bij hem. En in het bijzonder de Winterreise van Schubert, die door een vriend van Jan naar het Fries is vertaald. Toen deze vriend ziek werd, kwam Jan el...

18-10-2018 22:50

Mario Lopes en Alice Fortes

Hart & Ziel - Mario Lopes en Alice Fortes

In de slijterij van de Kaapverdische Mario Lopes en Alice Fortes, op de Kruiskade in Rotterdam, is altijd klassieke muziek te horen. Een bijzondere rustplek in een hectische en kleurrijke omgeving. De vijfde van Beethoven is de favoriet van...

17-10-2018 22:50

Rinus Kreeft

Hart & Ziel - Rinus Kreeft

Ex-brandweerman Rinus voelt zich op zijn voetreis naar Santiago de Compostella alleen, en toch samen met zijn moeder. Op de zondagen werd er gebeld tussen moeder en zoon en de klassieke muziek kwam altijd ter sprake. In het bijzonder the La...

16-10-2018 22:50

Alette Burghout

Hart & Ziel - Alette Burghout

Het ultieme liefdesverhaal van de West Side Story speelt een grote rol in het huwelijk van leerkrachten Alette en Berry Burghout. Ooit stuurden ze cassettebandjes met deze muziek naar elkaar en uiteindelijk was het na een concert van Leonar...

15-10-2018 22:45

Jos Coenen

Hart & Ziel - Jos Coenen

De Limburgse vlaaienbakker Jos Coenen heeft een bijzondere band met de Bolero van Ravel. Met zijn goede vriend Jo bezocht hij menig kroeg en samen speelden ze graag een potje biljart. Jo is na een lange strijd aan kanker overleden. En de Bo...

14-10-2016 19:20

Hart & Ziel

Hart & Ziel - Hart & Ziel

De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages en een vooruitblik naar het Hart & Ziel Festival. De Hart & Ziel-lijst van NPO Radio 4. Met reportages over mensen die op een bijzondere manier met klassieke muziek bezig zijn en een voor...

Hart & Ziel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart & Ziel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart & Ziel bij Hart & Ziel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart & Ziel. Heb je een uitzending van Hart & Ziel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart & Ziel gemist

Uitzending gemist van Hart & Ziel? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-10-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!