Programma gemist?

In alweer met de 100e aflevering van door de oer-Hollandse zaterdagavondshow van gaat Jeroen van met Koningsbrugge de strijd op tv weer aan met uit Guus Meeuwis. de Jeroen heeft aan het zijn zijde Geraldine Kemper, een Mike Weerts tijdens en Froukje het de Both. Guus heeft tijdens de hulp ingeschakeld van de Janice, Sofie op tv van uit den Enk en een René van Kooten.

Het team op tv van Jeroen op bestaat uit Freek met Bartels, Marlijn Weerdenburg van en Xander de Buisonjé. door De teamgenoten van Guus uit zijn: de Pip Pellens, Dennis Weening een en Lucille de Werner.

Deze zomer met wordt met op de zaterdagavond op tv van RTL 4 de familiespelshow Ik de Hou de Van Holland herhaald. van Jeroen van Koningsbrugge en Guus in Meeuwis naar nemen het tegen elkaar uit op. het Het team van Jeroen naar bestaat uit in Jim Bakkum, Glennis Grace een en Dr. het Felix van der het Wissel. De teamgenoten van Guus uit zijn: Esmée van Kampen, naar Dave Mantel op en in Janny van der Heijden. Hun kennis de op het gebied de van Nederlandse films, op de televisie, muziek, actualiteiten, een sport, taal en van algemene Hollandse weetjes uit wordt getest.

Speciale tijdens aflevering met een daarin de hoogtepunten en in bloopers van het van afgelopen jaar.

Linda, Jeroen door en Guus tellen samen op tv in met Yolanthe Sneijder-Cabau, Dorian van Rijsselberghe, op tv Beau Schneider, Marlou de van Rhijn, Gerard tijdens Joling en André door Hazes jr. af uit een naar het nieuwe jaar. met Met optredens van Broederliefde en op tv Diggy Dex . naar Winston Gerschtanowitz in deelt tijdens de uitzending in 1 miljoen euro de uit aan naar een een winnende postcode.

Jeroen uit wordt dit het keer bijgestaan door Gwen van Poorten, een Anniek Pheifer en op tv Gijs Staverman. met Victor uit Mids, Fockeline Ouwerkerk en Gallyon uit van Vessem nemen een plaats naast op Guus.

Romy Monteiro, naar Wietze de Jager op en Wouter Hamel tijdens zitten deze het week in met Team Jeroen. Jan op tv Versteegh, Mattie Valk en Karin op tv Bloemen zijn versterken Team naar door Guus.

In Jeroens team door zitten deze week tijdens Maan, in Anouk Maas en Paul tijdens Rabbering. Guus op tv krijgt versterking van van Yannick van de Velde, Miljuschka de het Witzenhausen en Ruth naar Jacott.

Kay met Greidanus, Anouk Maas de en Ruben Nicolai een zitten in team Jeroen. Guus naar uit krijgt deze week hulp op van Loiza Lamers, Leo van Alkemade en Niels van Geusebroek.

Lex Uiting, Manuel een Venderbos en Amara met Onwuka zitten uit deze week in het met team van met Jeroen, het terwijl Estavana Polman, Frank Dane en het op tv Milika Peterzon naast Guus mogen door aanschuiven.

Jeroens teamleden op tv zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen naar Hertzberger uit en Martijn Krabbé. Holly Mae tijdens Brood, naar Jesse Klaver uit en Babette van Veen met zijn lid van het team op van met Guus.

Het in team van door Jeroen bestaat deze week uit Jasper de Demollin, Gaby Blaaser op door en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes op Haverkort en Martine het van Os naar maken deel op tv uit van het naar team van van Guus.

Team Jeroen: door Buddy Vedder, Taeke naar Taekema en met Martine Sandifort. Team Guus: op Domien Verschuuren, Airen Mylene een en Frans in Bauer.

Speciale aflevering het met daarin de de hoogtepunten op en bloopers van het afgelopen op jaar.

Terugblik tijdens op het afgelopen de jaar met een daarin hilarische en ontroerende fragmenten. De het door muziek en de spellen in staan ook in uit het teken van 2015. de En er met zijn speciale optredens in die nog door een verrassing zijn van voor onze gasten. tijdens Team Jeroen: Georgina Verbaan, van Jandino Asporaat uit en Beau van Erven Dorens. Team het Guus: Pip met Pellens, in Johnny de Mol en tijdens Tom Groot.

juni 2020
22-07-2017 20:01

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

In alweer de 100e aflevering van de oer-Hollandse zaterdagavondshow gaat Jeroen van Koningsbrugge de strijd weer aan met Guus Meeuwis. Jeroen heeft aan zijn zijde Geraldine Kemper, Mike Weerts en Froukje de Both. Guus heeft de hulp ingescha...

15-07-2017 20:01

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat uit Freek Bartels, Marlijn Weerdenburg en Xander de Buisonjé. De teamgenoten van Guus zijn: Pip Pellens, Dennis Weening en Lucille Werner.

08-07-2017 20:00

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Deze zomer wordt op de zaterdagavond van RTL 4 de familiespelshow Ik Hou Van Holland herhaald. Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis nemen het tegen elkaar op. Het team van Jeroen bestaat uit Jim Bakkum, Glennis Grace en Dr. Felix van ...

01-01-2017 00:16

Bloopers

Ik Hou Van Holland - Bloopers

Speciale aflevering met daarin de hoogtepunten en bloopers van het afgelopen jaar.

31-12-2016 21:55

Oud & Nieuw

Ik Hou Van Holland - Oud & Nieuw

Linda, Jeroen en Guus tellen samen met Yolanthe Sneijder-Cabau, Dorian van Rijsselberghe, Beau Schneider, Marlou van Rhijn, Gerard Joling en André Hazes jr. af naar het nieuwe jaar. Met optredens van Broederliefde en Diggy Dex . Winston Ger...

17-12-2016 20:35

Afl. 8

Ik Hou Van Holland - Afl. 8

Jeroen wordt dit keer bijgestaan door Gwen van Poorten, Anniek Pheifer en Gijs Staverman. Victor Mids, Fockeline Ouwerkerk en Gallyon van Vessem nemen plaats naast Guus.

10-12-2016 20:35

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

Romy Monteiro, Wietze de Jager en Wouter Hamel zitten deze week in Team Jeroen. Jan Versteegh, Mattie Valk en Karin Bloemen zijn versterken Team Guus.

03-12-2016 20:35

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

In Jeroens team zitten deze week Maan, Anouk Maas en Paul Rabbering. Guus krijgt versterking van Yannick van de Velde, Miljuschka Witzenhausen en Ruth Jacott.

26-11-2016 20:35

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

19-11-2016 20:34

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus mogen aanschuiven.

12-11-2016 20:33

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

05-11-2016 20:33

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

29-10-2016 20:31

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

01-01-2016 00:16

Bloopers

Ik Hou Van Holland - Bloopers

Speciale aflevering met daarin de hoogtepunten en bloopers van het afgelopen jaar.

31-12-2015 22:06

Oud & Nieuw

Ik Hou Van Holland - Oud & Nieuw

Terugblik op het afgelopen jaar met daarin hilarische en ontroerende fragmenten. De muziek en de spellen staan ook in het teken van 2015. En er zijn speciale optredens die nog een verrassing zijn voor onze gasten. Team Jeroen: Georgina Verb...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!