Programma gemist?

Kay Greidanus, een Anouk Maas en Ruben op in Nicolai zitten in van team Jeroen. Guus op tv krijgt deze week naar hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade op tv door en Niels Geusebroek.

Lex op Uiting, Manuel Venderbos en een Amara van Onwuka zitten deze week in het naar team van Jeroen door op tv van Koningsbrugge, terwijl tijdens Estavana Polman, Frank Dane uit en Milika Peterzon naast in Guus op tv Meeuwis mogen aanschuiven.

Jeroens tijdens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen naar Hertzberger en van Martijn Krabbé. een Holly Mae Brood, Jesse Klaver een uit en Babette van Veen zijn met lid van het op tv team van uit Guus.

Het naar team van door Jeroen bestaat deze week uit op tv Jasper op tv Demollin, Gaby Blaaser door en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes tijdens door Haverkort en Martine van Os op maken met deel uit van het de team van tijdens Guus.

Team Jeroen: Buddy een Vedder, Taeke Taekema uit met en Martine Sandifort. Team Guus: Domien op tv Verschuuren, Airen Mylene een en uit Frans Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta het Schrijver, Quinty Trustfull en in uit Pernille La Lau schieten Jeroen een te hulp. van Zij proberen de overwinning binnen op te slepen op ten door koste van Guus en naar zijn hunks: naar Pim Wessels, Kay Nambiar en het Rogier in Warnawa.

Jeroen de wordt vergezeld door presentatrices Leonie tijdens ter de Braak, Evelyn Struik en in Vivian de Slingerland. Het mannenteam van Guus op tv bestaat uit radio-dj's tijdens Coen naar Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen door Nieuwenhuize.

De cast van in 'Familie de Kruys' neemt het op met tegen de een zingende zussen van O'G3NE. van Team Jeroen: van Karina Smulders, Rop Verheijen en op Elise tijdens Schaap. Team op Guus: Amy, Lisa en Shelley tijdens Vol.

Filmsterren het Tina de Bruin, uit Martijn Fischer op tv en Jelka van Houten naar vormen het van gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen op tv het op tijdens tegen Guus het en zijn het team van mooimakers: Fred van de Leer, Mari uit van de een Ven en Maik de de Boer.

Jeroen naar krijgt vandaag versterking een van Team 020: Danny uit de Munk, Berget tijdens Lewis en Richard Witschge. van Guus neemt de het in tegen hen op met met zijn Team 010: op tv John de Wolf, met Fatima Moreira met de Melo en Dave von naar Raven uit (The Kik).

De door dansers nemen het uit op tegen de zangers. van Team Jeroen: de Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina het en Juvat Westendorp. door Team Guus: Willeke van Alberti, Jeroen van het der in Boom en Shirma in Rouse.

De met vrienden van Guus, het Manon Meijers, Gerard Ekdom en naar door Frank Lammers, strijden tegen de in vrienden van Jeroen. Dat op zijn: Fedja van de de Huêt, Tjebbo Gerritsma en de Dennis van de Ven. de Zij op tv zullen aan de tand worden de gevoeld uit over hun kennis op het het gebied van typische Hollandse de tijdens zaken.

Het naar team van Jeroen bestaat uit uit Pearl Jozefzoon, Mark door van naar Eeuwen en Myrna Goossens. De in teamgenoten van door Guus zijn: Danny Froger, naar Kim-Lian door van der Meij op en Caspar op Bürgi.

Het naar team van Jeroen bestaat uit van het Julia van der Toorn, Roy tijdens Donders en Carly Wijs. in De teamgenoten van met in Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders de op tv en Joep Sertons.

De op tv Gooische Vrouwen in strijden tegen de Volendamse mannen. een Het in team van Jeroen bestaat uit met Lies Visschedijk, Tjitske van Reidinga en Susan Visser. op tv Nick Schilder, Kees naar Tol en de Simon Keizer op zijn de teamgenoten van het Guus.

juli 2020
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!