Programma gemist?

Kay Greidanus, Anouk met Maas en van Ruben Nicolai zitten op tv in team Jeroen. Guus in krijgt deze week van hulp uit van Loiza de Lamers, Leo Alkemade en Niels door Geusebroek.

Lex uit Uiting, Manuel Venderbos en naar Amara Onwuka in zitten deze week in op het team van Jeroen met van op tv Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, op Frank Dane en Milika naar Peterzon naast Guus de op tv Meeuwis mogen aanschuiven.

Jeroens teamleden zijn: van Annemieke Schollaardt, naar Jeroen Hertzberger en op Martijn op Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver tijdens tijdens en Babette van Veen zijn naar lid van het het team van uit Guus.

Het team van in Jeroen bestaat van deze week uit Jasper op Demollin, Gaby Blaaser de de en Tygo Gernandt. Daan met Boom, Loes Haverkort naar en Martine van Os tijdens maken deel uit van een van het team van een Guus.

Team uit Jeroen: Buddy Vedder, een Taeke Taekema uit en Martine Sandifort. Team Guus: Domien op Verschuuren, Airen door Mylene en Frans op tv Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, op tv Quinty Trustfull een en Pernille La Lau het schieten Jeroen te uit hulp. Zij met proberen op de overwinning binnen te slepen op tv ten koste van Guus tijdens en uit zijn hunks: Pim Wessels, van Kay Nambiar en Rogier met op tv Warnawa.

Jeroen het wordt vergezeld door het presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn tijdens Struik naar en Vivian Slingerland. Het mannenteam tijdens van een Guus bestaat uit tijdens radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander het Lantinga en Jeroen op Nieuwenhuize.

De tijdens cast van 'Familie in Kruys' neemt het op op tegen tijdens de zingende zussen van van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, tijdens Rop Verheijen door en Elise Schaap. Team naar Guus: Amy, in Lisa en Shelley in Vol.

Filmsterren Tina de met Bruin, Martijn door Fischer op en Jelka van Houten een vormen het gemotiveerde op team van Jeroen. een Ze nemen op het op tegen Guus en de zijn team van tijdens mooimakers: op Fred van Leer, door Mari van de Ven en Maik een van de Boer.

Jeroen krijgt een vandaag versterking van van Team 020: Danny de uit Munk, Berget een Lewis en Richard Witschge. op tv Guus op neemt het tegen op tv hen op met zijn Team de tijdens 010: John de Wolf, Fatima tijdens Moreira de het Melo en Dave op von Raven (The op Kik).

De dansers nemen tijdens het op tegen het de zangers. Team naar Jeroen: Jan Kooijman, een een Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. tijdens Team Guus: Willeke Alberti, van Jeroen van door der Boom en Shirma door op Rouse.

De vrienden op van van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom op tv en Frank Lammers, op tv strijden naar tegen de vrienden een van Jeroen. Dat op tv zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo op tv Gerritsma en Dennis van tijdens de Ven. door Zij zullen op tv aan de tand worden de gevoeld over hun kennis door op de het gebied van in typische Hollandse uit zaken.

Het team tijdens van Jeroen bestaat uit in Pearl Jozefzoon, Mark uit van Eeuwen op en Myrna Goossens. De met van teamgenoten van Guus zijn: Danny tijdens Froger, op Kim-Lian van der van Meij en Caspar met Bürgi.

Het op tv team van van Jeroen bestaat uit Julia van op der Toorn, Roy Donders naar en door Carly Wijs. De uit teamgenoten van Guus zijn: door Thomas Berge, tijdens Rian Donders en met Joep Sertons.

De Gooische het Vrouwen door strijden tegen de Volendamse mannen. Het het team naar van Jeroen bestaat uit naar Lies Visschedijk, op Tjitske Reidinga en Susan Visser. op het Nick Schilder, Kees Tol een en Simon uit Keizer zijn de teamgenoten door van Guus.

oktober 2020
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!