Programma gemist?

Kay Greidanus, de Anouk Maas en de Ruben Nicolai zitten in in team op tv Jeroen. Guus krijgt tijdens deze week hulp van Loiza naar op Lamers, Leo Alkemade en Niels met Geusebroek.

Lex Uiting, uit Manuel in Venderbos en Amara Onwuka zitten deze op tv week in op tv het team van op Jeroen van Koningsbrugge, op tv terwijl Estavana tijdens Polman, Frank Dane en Milika de de Peterzon naast Guus de Meeuwis mogen aanschuiven.

Jeroens teamleden zijn: met Annemieke naar Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn op tv op tv Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver in en Babette met van in Veen zijn lid van uit het team van uit Guus.

Het team een van Jeroen met bestaat deze van week uit Jasper Demollin, van Gaby Blaaser op tv en Tygo Gernandt. Daan Boom, op tv Loes Haverkort en Martine uit van op tv Os maken het deel uit van naar het team van met Guus.

Team een Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema een en met Martine Sandifort. op tv Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene op tv en Frans in Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, de Quinty Trustfull en tijdens de Pernille La Lau schieten Jeroen naar te hulp. Zij proberen door uit de overwinning binnen te slepen in ten koste van in Guus van en zijn hunks: Pim uit Wessels, Kay een Nambiar en Rogier van Warnawa.

Jeroen een wordt vergezeld door presentatrices Leonie van ter in Braak, Evelyn de Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam uit van Guus bestaat naar uit radio-dj's in Coen Swijnenberg, op Sander Lantinga en Jeroen op Nieuwenhuize.

De cast van door 'Familie de Kruys' neemt een het op tegen de zingende zussen de van O'G3NE. van Team door Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen in en Elise Schaap. Team door met Guus: Amy, Lisa en Shelley van Vol.

Filmsterren met Tina de Bruin, Martijn Fischer in en Jelka een van Houten vormen het in gemotiveerde uit team van Jeroen. tijdens Ze nemen het op tegen het Guus en zijn het team in van mooimakers: de Fred van Leer, Mari van de met Ven en uit Maik de door Boer.

Jeroen het krijgt vandaag versterking in van Team 020: Danny de uit Munk, Berget Lewis de en Richard Witschge. op tv de Guus neemt het tegen hen tijdens op met zijn in Team 010: John de het Wolf, Fatima het Moreira de Melo en het Dave op tv von Raven (The door Kik).

De dansers met nemen het van op tegen de zangers. uit Team Jeroen: Jan door Kooijman, Euvgenia Parakhina en tijdens Juvat Westendorp. Team tijdens Guus: uit Willeke Alberti, Jeroen van van der Boom en Shirma naar een Rouse.

De het vrienden van Guus, Manon een Meijers, Gerard Ekdom en in Frank Lammers, strijden een tegen de van vrienden van Jeroen. Dat van zijn: Fedja een van het Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis het van tijdens de Ven. Zij in zullen aan de tand worden gevoeld naar op tv over hun kennis op het tijdens gebied van in typische Hollandse tijdens zaken.

Het de team van Jeroen bestaat uit op tv Pearl Jozefzoon, Mark uit van Eeuwen en door Myrna Goossens. op De teamgenoten op tv van Guus door zijn: Danny Froger, Kim-Lian van tijdens der uit Meij en Caspar het Bürgi.

Het team de van door Jeroen bestaat uit Julia van met der in Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. van De van teamgenoten van Guus zijn: een Thomas Berge, een Rian Donders en Joep in Sertons.

De uit Gooische Vrouwen de strijden tegen de Volendamse mannen. Het het team van Jeroen een bestaat tijdens uit Lies op tv Visschedijk, Tjitske Reidinga en de Susan Visser. Nick Schilder, de Kees op Tol en Simon Keizer zijn de uit teamgenoten van in Guus.

maart 2021
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!