Programma gemist?

Kay Greidanus, tijdens Anouk Maas en op tv Ruben Nicolai zitten met in de team Jeroen. Guus in krijgt deze week in hulp van Loiza Lamers, met Leo Alkemade en Niels met Geusebroek.

Lex Uiting, een Manuel Venderbos een en Amara Onwuka zitten deze tijdens een week in het team op van Jeroen tijdens van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank van Dane en Milika de Peterzon met naast Guus Meeuwis in mogen aanschuiven.

Jeroens teamleden op zijn: tijdens Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn op Krabbé. Holly op tv Mae op Brood, Jesse Klaver uit en Babette van Veen zijn lid het van het team op van tijdens Guus.

Het uit team van Jeroen bestaat naar deze week uit naar Jasper Demollin, Gaby Blaaser een en Tygo Gernandt. uit Daan op Boom, Loes Haverkort op en Martine van Os maken op tv deel uit op tv van het de team van naar Guus.

Team een Jeroen: Buddy in Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. op tv door Team Guus: Domien Verschuuren, een Airen Mylene en Frans in Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, op Quinty door Trustfull en Pernille La naar Lau schieten op tv Jeroen te hulp. tijdens Zij proberen de overwinning de binnen te slepen een ten van koste van Guus en door zijn hunks: het Pim Wessels, Kay Nambiar tijdens en Rogier op Warnawa.

Jeroen op wordt vergezeld door presentatrices Leonie uit ter op Braak, Evelyn naar Struik en Vivian tijdens Slingerland. Het mannenteam van Guus tijdens bestaat uit radio-dj's Coen uit Swijnenberg, in Sander Lantinga en met Jeroen Nieuwenhuize.

De het cast van 'Familie Kruys' neemt met het op tegen de van de zingende zussen van naar O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, het Rop Verheijen met en met Elise Schaap. Team Guus: een Amy, Lisa en het Shelley Vol.

Filmsterren Tina de uit Bruin, Martijn door Fischer uit en Jelka van Houten vormen het het gemotiveerde team met van in Jeroen. Ze nemen het het op tegen Guus en zijn op tv team van mooimakers: in Fred van met Leer, Mari naar van de Ven en Maik het de naar Boer.

Jeroen een krijgt vandaag versterking van Team door in 020: Danny de Munk, Berget Lewis met en Richard Witschge. door door Guus neemt het tegen hen van op met zijn Team uit 010: John de de Wolf, het Fatima Moreira het de Melo en Dave von de Raven uit (The Kik).

De dansers nemen de het op in tegen de tijdens zangers. Team door Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia op Parakhina en een Juvat Westendorp. Team Guus: op tv Willeke Alberti, Jeroen van der uit de Boom en Shirma op tv Rouse.

De vrienden op tv van Guus, op tv Manon Meijers, Gerard Ekdom naar en Frank Lammers, met strijden tegen de vrienden tijdens van op tv Jeroen. Dat zijn: Fedja van door Huêt, naar Tjebbo Gerritsma op en Dennis van de Ven. Zij op op zullen aan de op tand worden gevoeld op over hun kennis van op het gebied van typische door Hollandse met zaken.

Het door team van Jeroen in bestaat uit Pearl Jozefzoon, op Mark van met Eeuwen en naar Myrna Goossens. De teamgenoten van met Guus zijn: op tv Danny Froger, Kim-Lian naar van der op Meij en Caspar tijdens Bürgi.

Het team van naar Jeroen in bestaat uit Julia van der naar van Toorn, Roy Donders met en Carly Wijs. naar De teamgenoten van Guus op tv zijn: Thomas Berge, Rian Donders uit en uit Joep Sertons.

De Gooische op Vrouwen naar strijden tegen de Volendamse uit mannen. Het team van tijdens Jeroen bestaat in uit Lies uit Visschedijk, Tjitske Reidinga en een Susan Visser. Nick Schilder, Kees door Tol en een Simon Keizer zijn een de teamgenoten van op Guus.

december 2021
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!