Programma gemist?

Kay door Greidanus, Anouk op Maas en Ruben Nicolai naar zitten in team een Jeroen. Guus krijgt deze week met tijdens hulp van Loiza naar Lamers, Leo Alkemade en Niels op Geusebroek.

Lex Uiting, naar Manuel met Venderbos en Amara Onwuka zitten in deze week in het door team van met Jeroen van Koningsbrugge, terwijl naar Estavana Polman, een Frank Dane door en Milika Peterzon naast Guus op tv Meeuwis uit mogen aanschuiven.

Jeroens op tv teamleden zijn: een Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger op tv en Martijn op Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver het en Babette van uit Veen zijn lid tijdens met van het team tijdens van Guus.

Het team een van Jeroen bestaat deze op naar week uit Jasper Demollin, Gaby door Blaaser en Tygo op Gernandt. de Daan Boom, Loes Haverkort en Martine op van Os in maken met deel uit van het tijdens team van uit Guus.

Team Jeroen: de Buddy Vedder, Taeke Taekema op naar en Martine Sandifort. het Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene een de en Frans Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta de Schrijver, Quinty Trustfull en door van Pernille La Lau schieten de Jeroen te hulp. door Zij proberen de overwinning van binnen te op tv slepen ten in koste van Guus en zijn hunks: op tv Pim Wessels, Kay door Nambiar uit en Rogier met Warnawa.

Jeroen met wordt vergezeld naar door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn op Struik en een Vivian Slingerland. Het mannenteam naar van een Guus bestaat uit naar radio-dj's Coen Swijnenberg, het Sander Lantinga en met Jeroen Nieuwenhuize.

De cast van op tv met 'Familie Kruys' neemt het het op tegen de de zingende zussen van O'G3NE. in Team Jeroen: Karina op Smulders, Rop een Verheijen en Elise Schaap. uit Team Guus: Amy, tijdens Lisa de en Shelley Vol.

Filmsterren van Tina de Bruin, het Martijn Fischer en een Jelka van in Houten vormen het op gemotiveerde team van Jeroen. Ze naar nemen het op tegen van op tv Guus en zijn team van mooimakers: uit in Fred van Leer, tijdens Mari van de Ven en op tv Maik de door Boer.

Jeroen op krijgt vandaag versterking van van Team in 020: Danny de Munk, Berget op Lewis op en Richard Witschge. Guus van neemt het tegen hen op op tv met zijn door Team 010: John de van Wolf, op Fatima Moreira de van Melo en Dave von Raven het (The uit Kik).

De dansers nemen het uit het op tegen de zangers. het Team van Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia op tv Parakhina en Juvat Westendorp. Team op de Guus: Willeke Alberti, Jeroen van op der Boom op tv en Shirma het Rouse.

De vrienden tijdens van Guus, Manon Meijers, door Gerard Ekdom en in Frank naar Lammers, strijden tegen door de vrienden van Jeroen. het Dat zijn: Fedja met van Huêt, uit Tjebbo Gerritsma en tijdens Dennis van de Ven. Zij uit het zullen aan de tand de worden gevoeld over hun tijdens kennis op het op gebied van typische van Hollandse naar zaken.

Het tijdens team van op tv Jeroen bestaat uit naar Pearl Jozefzoon, Mark van van Eeuwen en tijdens Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus van zijn: in Danny Froger, Kim-Lian met van der Meij en van Caspar een Bürgi.

Het tijdens team van Jeroen bestaat uit van Julia van der het Toorn, Roy door Donders op en Carly Wijs. De teamgenoten de van Guus zijn: met Thomas het Berge, Rian Donders en Joep van Sertons.

De van Gooische Vrouwen strijden het tegen de Volendamse mannen. Het de team van Jeroen naar bestaat uit Lies de Visschedijk, de Tjitske Reidinga en op Susan Visser. een Nick Schilder, Kees door Tol en Simon Keizer op zijn de teamgenoten van op tv Guus.

november 2019
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 26-10-2019 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!