Programma gemist?

Kay Greidanus, Anouk naar door Maas en Ruben Nicolai zitten in met team Jeroen. tijdens Guus krijgt deze week uit hulp van Loiza de Lamers, Leo de Alkemade en naar Niels Geusebroek.

Lex Uiting, van Manuel naar Venderbos en Amara Onwuka de zitten deze week in een het team van Jeroen op van uit Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank een naar Dane en Milika Peterzon naar naast Guus Meeuwis uit mogen aanschuiven.

Jeroens door teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, uit Jeroen van Hertzberger en Martijn op tv Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver uit en Babette een van Veen zijn naar lid van het team met van naar Guus.

Het team van op Jeroen bestaat deze een week op uit Jasper op tv Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. met Daan Boom, van Loes op tv Haverkort en Martine van Os uit maken deel op tv uit van uit het team van tijdens Guus.

Team Jeroen: Buddy met Vedder, Taeke het Taekema en Martine Sandifort. het Team Guus: met Domien Verschuuren, Airen van Mylene naar en Frans Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta van Schrijver, met Quinty Trustfull en Pernille La op Lau schieten in Jeroen te hulp. Zij proberen door de overwinning binnen tijdens te slepen van ten koste van in Guus en het zijn hunks: Pim Wessels, van Kay Nambiar en Rogier op tv een Warnawa.

Jeroen wordt vergezeld het uit door presentatrices Leonie op ter Braak, Evelyn de Struik en Vivian Slingerland. Het door mannenteam van Guus van bestaat het uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander op Lantinga naar en Jeroen Nieuwenhuize.

De cast van in het 'Familie Kruys' neemt het op tegen naar de naar zingende zussen van O'G3NE. tijdens Team Jeroen: de Karina Smulders, Rop Verheijen en met Elise Schaap. een Team Guus: Amy, door Lisa een en Shelley Vol.

Filmsterren in Tina de Bruin, de Martijn Fischer en op tv Jelka van Houten op tv vormen het gemotiveerde team van tijdens Jeroen. op Ze nemen het op uit tegen Guus en zijn tijdens team tijdens van mooimakers: Fred in van Leer, Mari van een de Ven tijdens en Maik de uit Boer.

Jeroen uit krijgt vandaag versterking van Team het 020: Danny naar de Munk, Berget Lewis uit en Richard uit Witschge. Guus neemt het in tegen met hen op op tv met zijn Team 010: door John de Wolf, naar Fatima Moreira de de Melo en Dave von het Raven (The uit Kik).

De op tv dansers nemen het het op tegen de zangers. het Team Jeroen: Jan Kooijman, uit Euvgenia Parakhina en met Juvat Westendorp. Team de Guus: Willeke een Alberti, Jeroen van der door Boom en een Shirma van Rouse.

De tijdens vrienden van Guus, Manon uit Meijers, door Gerard Ekdom en uit Frank Lammers, strijden tegen de vrienden een van een Jeroen. Dat zijn: Fedja van van Huêt, een Tjebbo Gerritsma en Dennis van de de door Ven. Zij zullen met aan de tand worden gevoeld uit over hun kennis met op op het gebied van van typische Hollandse de zaken.

Het team op tv van met Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van van Eeuwen en uit Myrna Goossens. De van teamgenoten van door Guus zijn: Danny op tv Froger, een Kim-Lian van der Meij en Caspar door in Bürgi.

Het de team van Jeroen bestaat uit van van Julia van der Toorn, Roy Donders van en door Carly Wijs. De teamgenoten met van tijdens Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders de en Joep op tv Sertons.

De Gooische door Vrouwen strijden tegen van de Volendamse uit mannen. Het team in van Jeroen bestaat in uit Lies in Visschedijk, Tjitske Reidinga en op Susan Visser. Nick Schilder, Kees uit op tv Tol en Simon Keizer zijn de het teamgenoten in van Guus.

juni 2021
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!