Programma gemist?

Kay Greidanus, naar Anouk Maas en op Ruben Nicolai zitten op tv in de team Jeroen. Guus krijgt tijdens deze week hulp naar van Loiza Lamers, Leo tijdens Alkemade en de Niels Geusebroek.

Lex Uiting, Manuel op tv tijdens Venderbos en Amara op Onwuka zitten deze week in naar het team van naar Jeroen met van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, tijdens Frank Dane en op tv Milika Peterzon naast op Guus tijdens Meeuwis mogen aanschuiven.

Jeroens teamleden in zijn: Annemieke door Schollaardt, Jeroen in Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly uit Mae Brood, Jesse Klaver tijdens en tijdens Babette van Veen zijn met lid van op het team van het Guus.

Het team uit van Jeroen bestaat deze op tv week op uit Jasper Demollin, Gaby door Blaaser en de Tygo Gernandt. Daan in Boom, Loes Haverkort en Martine een van Os in maken uit deel uit van het team van op naar Guus.

Team Jeroen: op tv Buddy Vedder, tijdens Taeke Taekema door en Martine Sandifort. Team uit Guus: Domien in Verschuuren, Airen Mylene en op tv Frans Bauer.

'Koffietijd'-dames in Loretta Schrijver, op Quinty Trustfull en Pernille in La Lau schieten Jeroen in te hulp. Zij de proberen de een overwinning binnen te in slepen ten koste met van Guus en zijn met hunks: van Pim Wessels, Kay met Nambiar en Rogier van Warnawa.

Jeroen wordt vergezeld in door presentatrices Leonie op ter op Braak, Evelyn tijdens Struik en Vivian Slingerland. de Het mannenteam van de Guus bestaat tijdens uit radio-dj's Coen tijdens Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen het Nieuwenhuize.

De op tv cast van 'Familie Kruys' op tv neemt het op uit tegen naar de zingende zussen van uit O'G3NE. Team Jeroen: Karina uit Smulders, in Rop Verheijen en het Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa door en Shelley in Vol.

Filmsterren op tv Tina de Bruin, Martijn Fischer door en Jelka van met Houten vormen op tv het naar gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen op tv het op tegen met Guus op tv en zijn team van mooimakers: het in Fred van Leer, Mari van de naar in Ven en Maik de van Boer.

Jeroen krijgt vandaag door versterking door van Team 020: met Danny de Munk, Berget Lewis het en Richard het Witschge. Guus van neemt het op tegen hen op met zijn Team van 010: naar John de Wolf, in Fatima Moreira de Melo en een Dave von Raven in (The een Kik).

De dansers met nemen het op naar tegen de zangers. Team een Jeroen: Jan Kooijman, naar Euvgenia op tv Parakhina en met Juvat Westendorp. Team Guus: een Willeke Alberti, Jeroen van der het Boom met en Shirma uit Rouse.

De vrienden van tijdens Guus, Manon de Meijers, Gerard met Ekdom en Frank Lammers, op tv strijden tegen de vrienden naar van Jeroen. in Dat zijn: Fedja van het Huêt, Tjebbo op Gerritsma in en Dennis van de Ven. het Zij zullen aan het de tand het worden gevoeld over hun door kennis op het gebied op van typische Hollandse tijdens met zaken.

Het team van tijdens de Jeroen bestaat uit Pearl in Jozefzoon, Mark naar van Eeuwen en op Myrna Goossens. De teamgenoten van met Guus op tv zijn: Danny Froger, Kim-Lian van met der Meij en naar Caspar in Bürgi.

Het team uit van Jeroen met bestaat uit Julia van op tv der Toorn, in Roy Donders en uit Carly Wijs. De teamgenoten van het op Guus zijn: Thomas door Berge, Rian Donders en een Joep Sertons.

De de Gooische Vrouwen strijden tegen in de op tv Volendamse mannen. Het team van een Jeroen bestaat uit Lies tijdens Visschedijk, Tjitske door Reidinga uit en Susan Visser. Nick Schilder, een Kees Tol en Simon naar Keizer zijn de de teamgenoten van uit Guus.

februari 2020
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!