Programma gemist?

Kay op tv Greidanus, Anouk met Maas en Ruben naar Nicolai zitten in team Jeroen. Guus door krijgt deze week de op hulp van Loiza tijdens Lamers, Leo Alkemade en op tv Niels Geusebroek.

Lex Uiting, Manuel uit een Venderbos en Amara Onwuka zitten deze op tv het week in het team van Jeroen door van Koningsbrugge, terwijl in Estavana Polman, een Frank Dane en met Milika met Peterzon naast Guus tijdens Meeuwis mogen aanschuiven.

Jeroens teamleden zijn: van Annemieke een Schollaardt, Jeroen Hertzberger en van Martijn Krabbé. Holly met Mae Brood, Jesse Klaver een tijdens en Babette van tijdens Veen zijn lid van door het team van een Guus.

Het team op van Jeroen bestaat de deze week uit Jasper van een Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. uit met Daan Boom, Loes Haverkort en Martine met met van Os maken van deel uit van het team op van in Guus.

Team uit Jeroen: Buddy Vedder, op tv Taeke Taekema op tv en Martine Sandifort. Team Guus: een Domien naar Verschuuren, Airen Mylene en Frans van Bauer.

'Koffietijd'-dames Loretta naar Schrijver, Quinty op tv Trustfull en Pernille La een Lau het schieten Jeroen te hulp. Zij proberen in de overwinning binnen de te slepen op tv ten koste van met Guus en van zijn hunks: uit Pim Wessels, Kay Nambiar de en Rogier tijdens Warnawa.

Jeroen tijdens wordt vergezeld door presentatrices in Leonie uit ter Braak, Evelyn Struik en Vivian van Slingerland. Het met mannenteam van Guus naar bestaat uit radio-dj's tijdens Coen Swijnenberg, door Sander Lantinga en Jeroen uit Nieuwenhuize.

De de cast van 'Familie Kruys' naar neemt het tijdens op tegen de zingende op tv zussen door van O'G3NE. Team Jeroen: met Karina Smulders, Rop Verheijen en tijdens Elise Schaap. het Team Guus: uit Amy, Lisa met en Shelley Vol.

Filmsterren in Tina de Bruin, Martijn Fischer met op en Jelka van Houten vormen op het gemotiveerde team naar van het Jeroen. Ze nemen tijdens het op tegen uit Guus en zijn team van in mooimakers: Fred van van Leer, Mari tijdens van de Ven en Maik het de tijdens Boer.

Jeroen krijgt een vandaag versterking van Team de 020: met Danny de het Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. het Guus neemt het de tegen van hen op met naar zijn Team 010: John in de uit Wolf, Fatima Moreira de de Melo en Dave von op tv Raven (The in Kik).

De dansers nemen van het uit op tegen de zangers. uit Team Jeroen: het Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en door op Juvat Westendorp. Team met Guus: Willeke Alberti, Jeroen tijdens van der Boom en Shirma de een Rouse.

De vrienden op van Guus, tijdens Manon Meijers, Gerard Ekdom en met door Frank Lammers, strijden tegen met de vrienden van van Jeroen. Dat door zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo het Gerritsma en Dennis van uit de Ven. op Zij door zullen aan de van tand worden gevoeld over tijdens hun kennis op het gebied uit van op typische Hollandse in zaken.

Het uit team van Jeroen bestaat uit in Pearl Jozefzoon, Mark een van met Eeuwen en Myrna Goossens. De naar teamgenoten van op Guus zijn: de Danny Froger, Kim-Lian van van der met Meij en Caspar uit Bürgi.

Het team uit van door Jeroen bestaat uit een Julia van der door Toorn, Roy Donders een en Carly Wijs. De teamgenoten naar van Guus zijn: Thomas het Berge, Rian naar Donders naar en Joep Sertons.

De in Gooische Vrouwen strijden uit tegen de Volendamse mannen. Het uit team een van Jeroen bestaat een uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga op in en Susan Visser. Nick op tv Schilder, Kees Tol tijdens en Simon Keizer zijn met de het teamgenoten van Guus.

april 2020
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!