Programma gemist?

Kay van Greidanus, Anouk Maas en op Ruben Nicolai zitten in in team Jeroen. Guus de krijgt deze een week hulp van Loiza de Lamers, Leo Alkemade uit en tijdens Niels Geusebroek.

Lex een Uiting, Manuel Venderbos en op Amara Onwuka uit zitten deze week een in het team op van Jeroen van Koningsbrugge, in terwijl met Estavana Polman, Frank Dane en Milika in Peterzon naast Guus op tv Meeuwis mogen naar aanschuiven.

Jeroens teamleden de zijn: in Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn door Krabbé. Holly de Mae Brood, van Jesse Klaver en uit Babette van Veen zijn lid van naar van het team van met Guus.

Het op tv team van Jeroen een bestaat deze week uit Jasper in Demollin, Gaby Blaaser de de en Tygo Gernandt. uit Daan Boom, Loes Haverkort het en Martine van Os van maken een deel uit van het team van het een Guus.

Team door Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema op en Martine de Sandifort. Team Guus: Domien een Verschuuren, Airen Mylene een en tijdens Frans Bauer.

'Koffietijd'-dames in Loretta Schrijver, het Quinty Trustfull en Pernille met La Lau schieten Jeroen de te hulp. Zij op proberen de overwinning met binnen te slepen naar ten koste van met Guus op en zijn hunks: Pim naar Wessels, Kay Nambiar een en Rogier de Warnawa.

Jeroen het wordt vergezeld op door presentatrices Leonie ter met Braak, Evelyn Struik tijdens en Vivian Slingerland. Het van mannenteam van Guus in bestaat uit van radio-dj's Coen Swijnenberg, op Sander Lantinga het en Jeroen Nieuwenhuize.

De de cast van 'Familie Kruys' neemt in het met op tegen de zingende uit zussen van O'G3NE. door Team Jeroen: Karina Smulders, uit uit Rop Verheijen en op tv Elise Schaap. Team Guus: Amy, een Lisa en Shelley een Vol.

Filmsterren Tina de het naar Bruin, Martijn Fischer en tijdens Jelka van Houten vormen het een tijdens gemotiveerde team van Jeroen. Ze naar nemen in het op tegen Guus met en zijn team de van mooimakers: Fred op tv van Leer, Mari van de uit Ven en met Maik de in Boer.

Jeroen op krijgt vandaag versterking van Team op de 020: Danny de Munk, met Berget Lewis en het Richard Witschge. Guus het neemt het van tegen hen op met naar zijn Team 010: John de een Wolf, Fatima Moreira in de een Melo en Dave op tv von Raven (The tijdens Kik).

De tijdens dansers nemen het op tegen op tv de in zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, in het Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team uit Guus: Willeke Alberti, de het Jeroen van der Boom en in Shirma op tv Rouse.

De vrienden van het Guus, Manon Meijers, het Gerard Ekdom en met uit Frank Lammers, strijden tegen van de vrienden het van Jeroen. Dat zijn: een Fedja van op Huêt, Tjebbo Gerritsma en in Dennis van de de Ven. Zij de zullen aan de tand tijdens worden gevoeld over op tv hun kennis naar op het gebied van op typische Hollandse op zaken.

Het team van naar de Jeroen bestaat uit de Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen de en op tv Myrna Goossens. De uit teamgenoten van Guus zijn: uit Danny Froger, Kim-Lian van der op tv Meij naar en Caspar op Bürgi.

Het team van door naar Jeroen bestaat uit Julia in van der Toorn, Roy een Donders van en Carly Wijs. De teamgenoten van op tv Guus op zijn: Thomas Berge, op Rian Donders de en Joep Sertons.

De met Gooische Vrouwen uit strijden tegen de Volendamse mannen. op tv Het uit team van Jeroen bestaat uit Lies het op Visschedijk, Tjitske Reidinga met en Susan Visser. Nick Schilder, Kees het met Tol en Simon op tv Keizer zijn de teamgenoten van tijdens Guus.

augustus 2020
18-08-2018 20:11

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Kay Greidanus, Anouk Maas en Ruben Nicolai zitten in team Jeroen. Guus krijgt deze week hulp van Loiza Lamers, Leo Alkemade en Niels Geusebroek.

11-08-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Lex Uiting, Manuel Venderbos en Amara Onwuka zitten deze week in het team van Jeroen van Koningsbrugge, terwijl Estavana Polman, Frank Dane en Milika Peterzon naast Guus Meeuwis mogen aanschuiven.

04-08-2018 20:12

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroens teamleden zijn: Annemieke Schollaardt, Jeroen Hertzberger en Martijn Krabbé. Holly Mae Brood, Jesse Klaver en Babette van Veen zijn lid van het team van Guus.

28-07-2018 20:11

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

Het team van Jeroen bestaat deze week uit Jasper Demollin, Gaby Blaaser en Tygo Gernandt. Daan Boom, Loes Haverkort en Martine van Os maken deel uit van het team van Guus.

21-07-2018 20:11

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

Team Jeroen: Buddy Vedder, Taeke Taekema en Martine Sandifort. Team Guus: Domien Verschuuren, Airen Mylene en Frans Bauer.

14-07-2018 20:10

Afl. 7

Ik Hou Van Holland - Afl. 7

'Koffietijd'-dames Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau schieten Jeroen te hulp. Zij proberen de overwinning binnen te slepen ten koste van Guus en zijn hunks: Pim Wessels, Kay Nambiar en Rogier Warnawa.

07-07-2018 20:11

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Jeroen wordt vergezeld door presentatrices Leonie ter Braak, Evelyn Struik en Vivian Slingerland. Het mannenteam van Guus bestaat uit radio-dj's Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Jeroen Nieuwenhuize.

30-06-2018 20:10

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

De cast van 'Familie Kruys' neemt het op tegen de zingende zussen van O'G3NE. Team Jeroen: Karina Smulders, Rop Verheijen en Elise Schaap. Team Guus: Amy, Lisa en Shelley Vol.

23-06-2018 20:10

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer.

16-06-2018 20:09

Afl. 3

Ik Hou Van Holland - Afl. 3

Jeroen krijgt vandaag versterking van Team 020: Danny de Munk, Berget Lewis en Richard Witschge. Guus neemt het tegen hen op met zijn Team 010: John de Wolf, Fatima Moreira de Melo en Dave von Raven (The Kik).

26-08-2017 20:00

Afl. 2

Ik Hou Van Holland - Afl. 2

De dansers nemen het op tegen de zangers. Team Jeroen: Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Juvat Westendorp. Team Guus: Willeke Alberti, Jeroen van der Boom en Shirma Rouse.

19-08-2017 20:01

Afl. 1

Ik Hou Van Holland - Afl. 1

De vrienden van Guus, Manon Meijers, Gerard Ekdom en Frank Lammers, strijden tegen de vrienden van Jeroen. Dat zijn: Fedja van Huêt, Tjebbo Gerritsma en Dennis van de Ven. Zij zullen aan de tand worden gevoeld over hun kennis op het gebied ...

12-08-2017 20:01

Afl. 6

Ik Hou Van Holland - Afl. 6

Het team van Jeroen bestaat uit Pearl Jozefzoon, Mark van Eeuwen en Myrna Goossens. De teamgenoten van Guus zijn: Danny Froger, Kim-Lian van der Meij en Caspar Bürgi.

05-08-2017 20:01

Afl. 5

Ik Hou Van Holland - Afl. 5

Het team van Jeroen bestaat uit Julia van der Toorn, Roy Donders en Carly Wijs. De teamgenoten van Guus zijn: Thomas Berge, Rian Donders en Joep Sertons.

29-07-2017 20:01

Afl. 4

Ik Hou Van Holland - Afl. 4

De Gooische Vrouwen strijden tegen de Volendamse mannen. Het team van Jeroen bestaat uit Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser. Nick Schilder, Kees Tol en Simon Keizer zijn de teamgenoten van Guus.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!