Programma gemist?

Oudjaar 2019 - in Ik hou op van Holland door viert oud en in nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge naar door en Guus Meeuwis sluiten samen van met Linda de Mol tijdens 2019 af de tijdens een extra met lange en op feestelijke uitzending van Ik van hou op van Holland. Aan de hand van tijdens de meest op tv memorabele fragmenten en de in bekende Ik hou in van op tv Holland-spellen blikken we terug het op het naar afgelopen jaar. Te het gast zijn tijdens Martien Meiland, Cornald Maas, de Merel Westrik, Elise Schaap, met Jan Versteegh en Kjeld het van Nuis.

Aflevering 8 - uit met Familiespelshow waarin Linda een de Mol wekelijks twee op tv teams onder leiding van Jeroen met met van Koningsbrugge en op Guus Meeuwis aan tijdens de tand voelt over hun uit kennis uit op het gebied van het Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, het sport, tijdens taal en typisch Hollandse op weetjes.

Aflevering 7 - op Familiespelshow de waarin Linda de een Mol wekelijks twee teams naar onder van leiding van Jeroen van Koningsbrugge en uit Guus van Meeuwis aan de tand met voelt uit over hun kennis op het uit gebied een van Nederlandse films, televisie, uit muziek, actualiteiten, sport, taal op en typisch met Hollandse weetjes.

Aflevering uit 6 - Familiespelshow in waarin Linda de Mol in wekelijks twee van teams onder leiding door van Jeroen van een Koningsbrugge en Guus Meeuwis van aan het de tand voelt over hun kennis in op het gebied met van Nederlandse films, door het televisie, muziek, actualiteiten, op sport, taal en typisch het Hollandse weetjes.

Aflevering het 5 - Familiespelshow waarin Linda op tv de Mol wekelijks met twee teams onder tijdens tijdens leiding van Jeroen met van Koningsbrugge en uit Guus Meeuwis aan uit de tand voelt over hun uit kennis op het gebied door van Nederlandse de films, een televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal door en uit typisch Hollandse weetjes.

Aflevering 3 door - Familiespelshow waarin van Linda de Mol de wekelijks in twee teams onder leiding van Jeroen het van Koningsbrugge en de Guus uit Meeuwis aan met de tand voelt over hun kennis van op tv op het gebied op tv van Nederlandse films, televisie, muziek, uit actualiteiten, sport, met taal en van typisch Hollandse weetjes.

Aflevering met 2 - Familiespelshow waarin met Linda van de Mol wekelijks twee teams de onder tijdens leiding van Jeroen de van Koningsbrugge en in Guus Meeuwis aan door de tand voelt over met hun kennis op op het gebied van van Nederlandse films, televisie, een muziek, actualiteiten, sport, op taal en van typisch Hollandse weetjes.

Ik hou van op Holland is weer op tv terug op een televisie. Vanaf uit vanavond elke het zaterdag om 20.00 met uur op SBS6. Opnieuw op tv met Linda de Mol op en twee teams op onder leiding tijdens van Jeroen van Koningsbrugge op tv en Guus Meeuwis. Bekijk hier van de op tv eerste beelden: gids.tv/v106223/vernieuwde-ik-hou-van-holland Spellen Alles naar draait om kennis op uit het gebied van door amusement, van sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de de Nederlandse taal. De uit spellen zijn vertrouwd: de op tv van Geen ja, geen nee, Raad naar het Lied met en de Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes uit uit en het altijd op tv gezellige Verjaardagsspel. Beeldrijmspel Er is tijdens één nieuw spel: de het Beeldrijmspel. De kandidaten het krijgen dan een bewerkte van foto tijdens van een bekende Nederlander te van zien en moeten daar met zo creatief in mogelijk op uit rijmen. Teams Guus en Jeroen krijgen elke tijdens week steun van een zes uit bloedfanatieke bekende Nederlanders. De tijdens teams worden allebei met aangemoedigd door van hun eigen uit enthousiaste publieksvak, dat hoopt met op een fijne het prijs naar huis te een gaan.

juli 2020
31-12-2019 21:55

Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Oudjaar 2019 - Ik hou van Holland viert oud en nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis sluiten samen met Linda de Mol 2019 af tijdens een extra lange en feestelijke uitzending van Ik hou van Holland. Aan de hand van de ...

26-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 8 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

19-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 7 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

12-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 6 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

05-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 5 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

21-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 3 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

14-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 2 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

07-09-2019 20:00

Terug: Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Terug: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: gids.tv/v1...

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!