Programma gemist?

Oudjaar 2019 in - Ik hou op van Holland viert oud op en de nieuw! Teamcaptains Jeroen van tijdens Koningsbrugge en een Guus Meeuwis de sluiten samen met Linda uit de Mol 2019 tijdens af tijdens een naar extra lange en op tv feestelijke uitzending met van Ik hou van Holland. van Aan de hand van tijdens tijdens de meest memorabele fragmenten op tv en de bekende van Ik hou van Holland-spellen blikken met we terug op van naar het afgelopen jaar. Te gast het zijn Martien Meiland, Cornald een Maas, met Merel Westrik, Elise Schaap, naar Jan Versteegh in en Kjeld naar Nuis.

Aflevering 8 op - in Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks naar twee van teams onder leiding van Jeroen naar van Koningsbrugge op tv en Guus uit Meeuwis aan de tand uit voelt over met hun kennis naar op het gebied de van Nederlandse films, televisie, met muziek, actualiteiten, sport, taal van en typisch naar Hollandse weetjes.

Aflevering 7 - een Familiespelshow in waarin Linda de Mol wekelijks naar twee door teams onder leiding het van Jeroen van Koningsbrugge de en Guus Meeuwis aan de de de tand voelt over hun kennis op tv op het gebied tijdens van door Nederlandse films, televisie, op tv muziek, actualiteiten, sport, taal en met van typisch Hollandse weetjes.

Aflevering 6 de - Familiespelshow op waarin Linda de Mol wekelijks een twee uit teams onder leiding van met Jeroen van uit Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan het de tand met voelt over hun de kennis uit op het gebied van Nederlandse films, door televisie, muziek, van actualiteiten, sport, taal van en typisch Hollandse de weetjes.

Aflevering op tv 5 - Familiespelshow op waarin Linda de Mol het wekelijks twee teams onder in leiding van Jeroen tijdens van het Koningsbrugge en Guus Meeuwis een aan de tijdens tand voelt door over hun kennis op op tv het gebied het van Nederlandse films, in televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal op tv en typisch Hollandse met weetjes.

Aflevering op tv 3 - Familiespelshow de waarin Linda de Mol wekelijks door twee de teams onder in leiding van Jeroen met van Koningsbrugge en Guus Meeuwis de aan de de tand voelt een over hun kennis naar op het gebied door van Nederlandse films, televisie, het muziek, actualiteiten, sport, taal en van in typisch Hollandse weetjes.

Aflevering naar 2 - in Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks naar twee teams op tv onder leiding van naar Jeroen van Koningsbrugge op tv en Guus het Meeuwis aan de tand voelt door uit over hun kennis op door het gebied van van Nederlandse films, televisie, in muziek, actualiteiten, uit sport, taal en typisch Hollandse een weetjes.

Ik van hou van Holland is uit weer met terug op televisie. Vanaf vanavond elke een zaterdag door om 20.00 uur op tijdens SBS6. op Opnieuw met Linda de van Mol en twee teams uit onder op leiding van Jeroen van een Koningsbrugge en op Guus Meeuwis. Bekijk hier de de eerste beelden: gids.tv/v106223/vernieuwde-ik-hou-van-holland Spellen Alles in draait om kennis een op het gebied in van amusement, sport, met vaderlandse geschiedenis, muziek in en de Nederlandse tijdens taal. De spellen zijn vertrouwd: tijdens van van Geen ja, geen op tv nee, Raad het van Lied en naar Het kazenspel tot de van Hollandse Rijtjes en het uit altijd gezellige van Verjaardagsspel. Beeldrijmspel Er is op tv één nieuw spel: het uit Beeldrijmspel. De kandidaten op tv krijgen dan een bewerkte door foto van een met bekende uit Nederlander te zien en moeten daar door zo met creatief mogelijk op rijmen. Teams Guus en naar door Jeroen krijgen elke week steun het van zes bloedfanatieke bekende tijdens tijdens Nederlanders. De teams worden naar allebei aangemoedigd door hun eigen van door enthousiaste publieksvak, dat in hoopt met een fijne prijs naar naar huis te door gaan.

oktober 2020
31-12-2019 21:55

Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Oudjaar 2019 - Ik hou van Holland viert oud en nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis sluiten samen met Linda de Mol 2019 af tijdens een extra lange en feestelijke uitzending van Ik hou van Holland. Aan de hand van de ...

26-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 8 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

19-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 7 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

12-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 6 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

05-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 5 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

21-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 3 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

14-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 2 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

07-09-2019 20:00

Terug: Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Terug: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: gids.tv/v1...

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!