Programma gemist?

Oudjaar 2019 - naar Ik hou in van met Holland viert oud en nieuw! op tv Teamcaptains Jeroen van in Koningsbrugge en Guus Meeuwis uit sluiten samen een met Linda van de Mol 2019 af tijdens uit een op extra lange en feestelijke uitzending uit van Ik hou met in van Holland. Aan de hand een van de op meest memorabele fragmenten en een de bekende Ik hou een tijdens van Holland-spellen blikken we door terug op op het afgelopen jaar. Te gast in zijn van Martien Meiland, Cornald Maas, door Merel Westrik, Elise Schaap, Jan uit Versteegh tijdens en Kjeld op Nuis.

Aflevering 8 - tijdens met Familiespelshow waarin Linda de Mol naar wekelijks tijdens twee teams onder leiding van Jeroen door van Koningsbrugge en op tv Guus Meeuwis aan met de een tand voelt over hun naar kennis de op het gebied van uit Nederlandse films, televisie, muziek, met actualiteiten, sport, taal op en typisch Hollandse door weetjes.

Aflevering naar 7 - Familiespelshow met waarin Linda de Mol het wekelijks twee uit teams onder leiding op tv van Jeroen van Koningsbrugge en naar uit Guus Meeuwis aan de tand voelt op tv over uit hun kennis op uit het gebied van Nederlandse films, op tv televisie, met muziek, actualiteiten, sport, taal en het typisch de Hollandse weetjes.

Aflevering in 6 - Familiespelshow waarin in Linda de Mol tijdens wekelijks twee met teams onder leiding van Jeroen een van Koningsbrugge en uit Guus Meeuwis tijdens aan de in tand voelt over hun kennis op tv op het gebied tijdens van Nederlandse films, met televisie, de muziek, actualiteiten, sport, taal op tv en typisch Hollandse naar weetjes.

Aflevering 5 naar - Familiespelshow waarin Linda de op tv de Mol wekelijks twee teams uit onder leiding in van Jeroen in van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan uit de uit tand voelt over hun kennis naar door op het gebied het van Nederlandse films, televisie, muziek, de actualiteiten, sport, uit taal en tijdens typisch Hollandse weetjes.

Aflevering 3 - naar naar Familiespelshow waarin Linda de Mol een wekelijks twee teams op onder leiding van van Jeroen van uit Koningsbrugge en Guus Meeuwis door aan de tand op voelt over hun de kennis op tijdens het gebied van de Nederlandse films, op tv televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en in typisch Hollandse met weetjes.

Aflevering de 2 - Familiespelshow waarin Linda tijdens de Mol een wekelijks naar twee teams onder leiding uit van Jeroen van Koningsbrugge door en op tv Guus Meeuwis aan de een tand voelt over hun kennis met op uit het gebied van Nederlandse een films, televisie, met muziek, actualiteiten, sport, taal op tv en typisch Hollandse de weetjes.

Ik hou van naar Holland is weer het terug op tijdens televisie. naar Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 door uur op SBS6. in het Opnieuw met Linda de Mol met en twee teams met onder leiding van op tv Jeroen van een Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier het de eerste tijdens beelden: gids.tv/v106223/vernieuwde-ik-hou-van-holland Spellen Alles in draait om kennis met op het gebied van het amusement, door sport, vaderlandse geschiedenis, tijdens muziek en de het Nederlandse taal. De spellen door zijn vertrouwd: van Geen ja, op tv geen uit nee, Raad de het Lied en Het kazenspel op tv tot de Hollandse op Rijtjes een en het altijd gezellige Verjaardagsspel. Beeldrijmspel Er is de één nieuw door spel: het door Beeldrijmspel. De op tv kandidaten krijgen dan een bewerkte foto het van van een bekende door Nederlander te zien en moeten door daar zo creatief mogelijk uit op rijmen. Teams Guus een en Jeroen krijgen elke op week steun van door zes bloedfanatieke door bekende Nederlanders. De teams tijdens worden het allebei aangemoedigd op tv door hun eigen op enthousiaste publieksvak, dat hoopt met van een fijne prijs naar op een huis te gaan.

februari 2020
31-12-2019 21:55

Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Oudjaar 2019 - Ik hou van Holland viert oud en nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis sluiten samen met Linda de Mol 2019 af tijdens een extra lange en feestelijke uitzending van Ik hou van Holland. Aan de hand van de ...

26-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 8 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

19-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 7 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

12-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 6 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

05-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 5 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

21-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 3 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

14-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 2 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

07-09-2019 20:00

Terug: Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Terug: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: gids.tv/v1...

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!