Programma gemist?

Oudjaar uit 2019 - door Ik hou van Holland viert met oud en met nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge door van en Guus Meeuwis sluiten samen door met Linda de Mol naar 2019 af op tijdens van een extra lange en de feestelijke uitzending van Ik hou op van Holland. de Aan tijdens de hand van uit de meest memorabele fragmenten op tv en de bekende Ik hou op tv tijdens van Holland-spellen blikken de we terug op het afgelopen in jaar. Te gast zijn tijdens Martien Meiland, Cornald tijdens Maas, Merel Westrik, in door Elise Schaap, Jan Versteegh naar en Kjeld de Nuis.

Aflevering de 8 - Familiespelshow waarin Linda de de Mol wekelijks uit twee teams onder op leiding van Jeroen met van Koningsbrugge de en Guus op Meeuwis aan de in tand voelt over hun van kennis op op het gebied van Nederlandse films, het televisie, muziek, actualiteiten, de sport, taal in en typisch Hollandse van weetjes.

Aflevering een 7 - Familiespelshow waarin op tv Linda de Mol het wekelijks twee teams onder een leiding van van Jeroen op tv van Koningsbrugge en van Guus Meeuwis aan de met tand voelt over hun kennis op tv in op het gebied van Nederlandse films, naar het televisie, muziek, actualiteiten, sport, het taal en typisch Hollandse tijdens weetjes.

Aflevering 6 - met Familiespelshow waarin Linda de de in Mol wekelijks een twee teams onder leiding naar van Jeroen van Koningsbrugge en van Guus Meeuwis een aan de tand voelt de over hun het kennis op uit het gebied van Nederlandse door films, het televisie, muziek, actualiteiten, tijdens sport, taal en naar typisch Hollandse weetjes.

Aflevering van 5 - Familiespelshow naar waarin Linda de Mol wekelijks tijdens twee tijdens teams onder met leiding van Jeroen tijdens van Koningsbrugge en op tv Guus Meeuwis aan de tand voelt tijdens over hun het kennis op het gebied van van Nederlandse tijdens films, televisie, muziek, actualiteiten, het sport, tijdens taal en typisch het Hollandse weetjes.

Aflevering het 3 - van Familiespelshow waarin Linda de Mol uit wekelijks twee teams onder door leiding van op Jeroen van Koningsbrugge op tv en Guus Meeuwis aan het de tand op tv voelt over hun in kennis op het gebied het van uit Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, het sport, op taal en tijdens typisch Hollandse weetjes.

Aflevering naar 2 - Familiespelshow waarin een Linda de Mol wekelijks in uit twee teams onder leiding tijdens van Jeroen van van Koningsbrugge en uit Guus Meeuwis aan de een tand voelt uit over hun kennis op het gebied met van door Nederlandse films, uit televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en met typisch Hollandse een weetjes.

Ik hou naar van van Holland is weer terug op televisie. door Vanaf door vanavond elke zaterdag tijdens om 20.00 uur een op SBS6. Opnieuw een met Linda de Mol en op twee teams onder naar leiding tijdens van Jeroen van Koningsbrugge van en Guus Meeuwis. Bekijk de hier de met eerste beelden: gids.tv/v106223/vernieuwde-ik-hou-van-holland Spellen Alles draait om door kennis op van het de gebied van amusement, tijdens sport, vaderlandse geschiedenis, tijdens muziek en de Nederlandse taal. De naar spellen zijn een vertrouwd: van Geen door ja, geen nee, Raad van het Lied en van Het kazenspel van tot de Hollandse Rijtjes met en het altijd van gezellige van Verjaardagsspel. Beeldrijmspel Er is één nieuw van spel: het Beeldrijmspel. in De kandidaten krijgen dan in een in bewerkte foto van een bekende op Nederlander naar te zien uit en moeten daar zo creatief mogelijk met op rijmen. Teams Guus en een Jeroen het krijgen elke week het steun van door zes bloedfanatieke bekende op tv Nederlanders. De teams worden allebei aangemoedigd op tv door hun met eigen enthousiaste naar publieksvak, dat hoopt met op een naar fijne prijs naar naar huis te gaan.

februari 2021
31-12-2019 21:55

Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Oudjaar 2019 - Ik hou van Holland viert oud en nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis sluiten samen met Linda de Mol 2019 af tijdens een extra lange en feestelijke uitzending van Ik hou van Holland. Aan de hand van de ...

26-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 8 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

19-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 7 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

12-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 6 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

05-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 5 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

21-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 3 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

14-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 2 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

07-09-2019 20:00

Terug: Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Terug: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: gids.tv/v1...

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!