Programma gemist?

Oudjaar een 2019 - het Ik hou van tijdens Holland viert oud en de nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge het en met Guus Meeuwis sluiten met samen met Linda de Mol de met 2019 af tijdens een extra van lange het en feestelijke uitzending van de Ik hou van op tv Holland. Aan de hand op tv van de uit meest memorabele fragmenten en de op bekende Ik het hou van Holland-spellen blikken tijdens we terug op op tv in het afgelopen jaar. van Te gast zijn Martien uit Meiland, Cornald Maas, Merel Westrik, op met Elise Schaap, Jan Versteegh tijdens en Kjeld van Nuis.

Aflevering 8 - het Familiespelshow waarin op Linda met de Mol wekelijks twee teams door onder leiding van naar Jeroen in van Koningsbrugge en op tv Guus Meeuwis aan de het tand voelt uit over hun kennis op met het gebied van Nederlandse naar films, televisie, muziek, met actualiteiten, sport, taal een en typisch in Hollandse weetjes.

Aflevering met 7 - Familiespelshow waarin op Linda de Mol wekelijks naar twee door teams onder leiding op tv van Jeroen van Koningsbrugge en uit Guus Meeuwis door aan de tand voelt in over hun op kennis tijdens op het gebied van Nederlandse uit films, televisie, uit muziek, actualiteiten, door sport, taal en typisch Hollandse door weetjes.

Aflevering van 6 - Familiespelshow waarin door Linda de Mol naar wekelijks op tv twee teams onder leiding naar van Jeroen van Koningsbrugge en op tv Guus door Meeuwis aan de door tand voelt over hun uit kennis op het op tv gebied van Nederlandse films, met televisie, op tv muziek, actualiteiten, sport, taal en op door typisch Hollandse weetjes.

Aflevering 5 - op Familiespelshow waarin Linda met tijdens de Mol wekelijks het twee teams onder door leiding van Jeroen op van Koningsbrugge en Guus Meeuwis tijdens aan de tand voelt op tv over in hun kennis van op het gebied van Nederlandse films, in het televisie, muziek, actualiteiten, sport, in taal en typisch het Hollandse weetjes.

Aflevering 3 - in tijdens Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks het twee teams onder een van leiding van Jeroen van Koningsbrugge op en Guus Meeuwis in aan de tand voelt van over hun door kennis op naar het gebied van op Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, uit sport, het taal en typisch Hollandse op weetjes.

Aflevering door 2 - Familiespelshow waarin Linda met de Mol door wekelijks van twee teams onder leiding van Jeroen uit van Koningsbrugge het en door Guus Meeuwis aan de tand voelt uit over hun een kennis op tv op het gebied van van Nederlandse films, televisie, muziek, een actualiteiten, sport, taal met en op typisch Hollandse weetjes.

Ik hou van met in Holland is weer terug op televisie. door Vanaf uit vanavond elke van zaterdag om 20.00 uur op SBS6. op Opnieuw met op Linda de Mol op tv en twee in teams onder een leiding van Jeroen van Koningsbrugge op en een Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste uit beelden: het gids.tv/v106223/vernieuwde-ik-hou-van-holland Spellen Alles draait om kennis een op het gebied uit van amusement, sport, vaderlandse in geschiedenis, naar muziek en de Nederlandse taal. De de spellen zijn vertrouwd: op van Geen op tv ja, geen nee, uit Raad het van Lied en Het kazenspel tot van de van Hollandse Rijtjes en het altijd op tv door gezellige Verjaardagsspel. Beeldrijmspel Er is één van nieuw spel: het Beeldrijmspel. De uit kandidaten krijgen dan naar een met bewerkte foto van een bekende met Nederlander te zien in van en moeten daar zo tijdens creatief mogelijk op de rijmen. Teams Guus en Jeroen de krijgen elke week steun van tijdens zes bloedfanatieke bekende door Nederlanders. De op tv teams worden in allebei aangemoedigd door hun op eigen enthousiaste met publieksvak, dat hoopt door met een fijne prijs naar in door huis te gaan.

december 2021
31-12-2019 21:55

Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Oudjaar 2019 - Ik hou van Holland viert oud en nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis sluiten samen met Linda de Mol 2019 af tijdens een extra lange en feestelijke uitzending van Ik hou van Holland. Aan de hand van de ...

26-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 8 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

19-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 7 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

12-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 6 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

05-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 5 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

21-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 3 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

14-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 2 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

07-09-2019 20:00

Terug: Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Terug: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: gids.tv/v1...

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!