Programma gemist?

Oudjaar 2019 op - Ik hou op van Holland viert oud het en nieuw! Teamcaptains de uit Jeroen van Koningsbrugge en Guus de Meeuwis met sluiten samen met de Linda de Mol door 2019 af tijdens een extra op tv lange uit en feestelijke uitzending van het Ik hou met van Holland. Aan de hand van de de het meest memorabele fragmenten de en de bekende Ik hou de van tijdens Holland-spellen blikken we in terug op het afgelopen op tv jaar. een Te gast zijn Martien Meiland, een Cornald Maas, Merel op Westrik, Elise met Schaap, Jan Versteegh en uit Kjeld het Nuis.

Aflevering 8 de - Familiespelshow waarin Linda van van de Mol wekelijks twee teams onder op leiding van Jeroen naar van Koningsbrugge met en Guus Meeuwis aan op op tv de tand voelt over hun kennis met tijdens op het gebied van Nederlandse films, op tv televisie, muziek, in actualiteiten, tijdens sport, taal en typisch op tv Hollandse weetjes.

Aflevering op 7 - Familiespelshow naar waarin Linda de Mol wekelijks een twee op tv teams onder leiding van het Jeroen van Koningsbrugge en een door Guus Meeuwis aan de tand tijdens voelt over uit hun kennis een op het gebied van tijdens Nederlandse films, televisie, muziek, op tv actualiteiten, sport, taal door en typisch naar Hollandse weetjes.

Aflevering in 6 - uit Familiespelshow waarin Linda de Mol het wekelijks twee teams onder uit leiding van naar Jeroen van op tv Koningsbrugge en op tv Guus Meeuwis aan de tand voelt op over hun kennis met op met het gebied van Nederlandse uit films, televisie, muziek, actualiteiten, op een sport, taal en typisch Hollandse naar weetjes.

Aflevering in 5 - op tv Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks naar twee teams uit onder leiding van uit Jeroen op tv van Koningsbrugge en Guus Meeuwis in aan de naar tand voelt over hun tijdens kennis op het gebied van van Nederlandse films, door televisie, muziek, naar actualiteiten, sport, taal en naar typisch Hollandse het weetjes.

Aflevering van 3 - Familiespelshow waarin tijdens Linda de naar Mol wekelijks twee teams een onder leiding de van Jeroen van Koningsbrugge op en Guus Meeuwis naar aan de tand van voelt over hun kennis tijdens op het door gebied van Nederlandse in films, televisie, muziek, actualiteiten, in op sport, taal en typisch Hollandse het weetjes.

Aflevering van 2 - door Familiespelshow waarin Linda de van Mol wekelijks naar twee teams onder leiding van van Jeroen van Koningsbrugge en in Guus van Meeuwis aan de op tand voelt over hun kennis een naar op het gebied van de Nederlandse films, televisie, op tv muziek, actualiteiten, in sport, taal en typisch Hollandse het weetjes.

Ik hou van tijdens Holland van is weer terug op televisie. met Vanaf vanavond tijdens elke zaterdag om tijdens 20.00 uur op SBS6. naar Opnieuw met door Linda de Mol uit en twee in teams onder de leiding van Jeroen van in Koningsbrugge en door Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: op tv gids.tv/v106223/vernieuwde-ik-hou-van-holland Spellen Alles het draait om kennis op het door met gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, uit muziek en de op Nederlandse taal. met De spellen zijn met vertrouwd: in van Geen ja, geen nee, Raad op het met Lied en Het de kazenspel tot de Hollandse in Rijtjes en naar het altijd gezellige Verjaardagsspel. Beeldrijmspel Er is met door één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De op tv kandidaten van krijgen dan een bewerkte foto tijdens van een bekende tijdens Nederlander te uit zien en moeten op daar zo uit creatief mogelijk op rijmen. Teams Guus en tijdens in Jeroen krijgen elke week de steun van op tv zes bloedfanatieke bekende Nederlanders. op De teams worden allebei naar aangemoedigd door hun eigen van uit enthousiaste publieksvak, dat hoopt met tijdens een fijne prijs naar een huis te een gaan.

juni 2021
31-12-2019 21:55

Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland: Oudjaar 2019

Oudjaar 2019 - Ik hou van Holland viert oud en nieuw! Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis sluiten samen met Linda de Mol 2019 af tijdens een extra lange en feestelijke uitzending van Ik hou van Holland. Aan de hand van de ...

26-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 8 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

19-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 7 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

12-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 6 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

05-10-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 5 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

21-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 3 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

14-09-2019 20:00

Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Ik hou van Holland

Aflevering 2 - Familiespelshow waarin Linda de Mol wekelijks twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis aan de tand voelt over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, spor...

07-09-2019 20:00

Terug: Ik hou van Holland

Ik Hou Van Holland - Terug: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland is weer terug op televisie. Vanaf vanavond elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. Opnieuw met Linda de Mol en twee teams onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Bekijk hier de eerste beelden: gids.tv/v1...

Ik Hou Van Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Hou Van Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Hou Van Holland bij Ik Hou Van Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Hou Van Holland. Heb je een uitzending van Ik Hou Van Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Hou Van Holland gemist

Ik Hou Van Holland is een zaterdagavondshow, die wordt uitgezonden op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In dit televisieprogramma wordt er elke week gekeken wat Bekende Nederlanders van hun land afweten. Zij worden geholpen door de twee teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge. Op 26 januari 2009 kreeg Ik Hou Van Holland een Beeld en Geluid Award voor beste amusementsprogramma. Het aantal kijkcijfers ligt gemiddeld rond de 1,5 miljoen personen voor de zaterdaguitzending en op een half miljoen voor de herhaling.

Uitzending gemist van Ik Hou Van Holland? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Hou Van Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 31-12-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!