Programma gemist?

Klokkenluiders steken hun de nek uit uit door misstanden op in het werk aan een te kaarten. Dat de wordt hen meestal niet van in uit dank afgenomen. 'Klokkenluider met word je niet, het overkomt op tv uit je. Je reageert naar als mens, je voelt in dat zaken niet kloppen.' in Een groot rechtvaardigheidsgevoel en met met een sterk ethisch besef, van zo zou je met het karakter van klokkenluiders op kunnen omschrijven. Het zijn een met stuk voor stuk mensen die menen van dat zij de uit de maatschappij een dienst bewijzen door op tv misstanden met binnen de eigen organisatie een aan te kaarten. een Maar dat wordt hen tijdens niet in naar dank afgenomen. op Door hun nek uit te steken de op worden zij het mikpunt van de hoon, pesterijen een en uitsluiting. Arbeidsrelaties worden op tv moedwillig verstoord naar en werkgevers zijn hen liever het kwijt op tv dan rijk. Filmmaker Frans op tv Bromet het praat met klokkenluiders over het de verstrekkende gevolgen die door het door 'klokkenluiden' op hun leven van heeft. De levens in van de een klokkenluiders die Bromet spreekt zijn de onherstelbaar beschadigd. Tussen het stapels ordners en krantenartikelen de met over het gebeurde, ontvouwt zich het uit persoonlijke drama. de Paul Schaap luidde de tijdens klok over tijdens de gebrekkige door veiligheid van de kernreactor in op Petten, maar werd een vervolgens door ontslagen. Hetty van de in Laar lijdt aan naar chronische slapeloosheid sinds op tv zij een grootschalige fraudezaak van bij SNS onthulde op en Victor van uit Wulfen, de tijdens enige klokkenluider in die terugkeerde naar zijn oude op tv een werkgever, zat vierenhalf jaar thuis een nadat hij misstanden in bij Defensie aan in het door licht bracht. Wat een begon als een morele een overtuiging om goed te de doen, eindigt in de chaos en verdriet. door Hetty: uit 'Ik ben het slachtoffer geworden van door mijn het eigen principes. Ik zou het in nooit opnieuw een doen.'

januari 2021
17-10-2016 21:00

Stank voor dank

2Doc: Stank voor dank - Stank voor dank

Klokkenluiders steken hun nek uit door misstanden op het werk aan te kaarten. Dat wordt hen meestal niet in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.' Een groot rech...

2Doc: Stank voor dank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stank voor dank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stank voor dank bij 2Doc: Stank voor dank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stank voor dank. Heb je een uitzending van 2Doc: Stank voor dank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stank voor dank gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stank voor dank? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stank voor dank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!