Programma gemist?

Klokkenluiders steken door hun nek van uit door uit misstanden op het op werk aan te kaarten. op Dat wordt hen meestal niet naar in met dank afgenomen. 'Klokkenluider word met je niet, op tv het overkomt je. door Je reageert als in mens, je op tv voelt dat zaken naar niet kloppen.' Een groot naar rechtvaardigheidsgevoel en een een sterk ethisch besef, op tv zo zou de je het karakter van uit klokkenluiders kunnen omschrijven. op tv Het zijn stuk voor stuk van met mensen die menen dat in zij de maatschappij een in dienst bewijzen door door misstanden binnen de in eigen het organisatie aan te kaarten. uit Maar dat wordt hen de niet in dank van afgenomen. Door hun op tv nek uit uit te steken de worden zij het mikpunt van hoon, van op pesterijen en uitsluiting. Arbeidsrelaties worden moedwillig door verstoord en uit werkgevers zijn een hen liever kwijt dan van rijk. Filmmaker Frans Bromet een praat met uit klokkenluiders naar over de verstrekkende gevolgen op die het een 'klokkenluiden' op hun leven heeft. De een levens naar van de klokkenluiders die de Bromet naar spreekt zijn onherstelbaar op beschadigd. Tussen stapels ordners en van krantenartikelen over het uit gebeurde, ontvouwt tijdens zich het persoonlijke drama. door Paul Schaap luidde op tv de tijdens klok over de gebrekkige veiligheid in van de op kernreactor in van Petten, maar werd vervolgens naar ontslagen. Hetty met van de Laar lijdt uit aan chronische tijdens slapeloosheid sinds zij een grootschalige met fraudezaak bij SNS onthulde uit en het Victor van tijdens Wulfen, de enige uit klokkenluider die terugkeerde naar zijn met oude werkgever, met zat vierenhalf jaar in thuis nadat hij misstanden van bij Defensie aan het van licht bracht. in Wat begon op als een morele overtuiging op tv om door goed te doen, eindigt in chaos tijdens en op verdriet. Hetty: 'Ik ben tijdens het slachtoffer van geworden van mijn eigen met principes. Ik met zou het van nooit opnieuw doen.'

november 2019
17-10-2016 21:00

Stank voor dank

2Doc: Stank voor dank - Stank voor dank

Klokkenluiders steken hun nek uit door misstanden op het werk aan te kaarten. Dat wordt hen meestal niet in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.' Een groot rech...

2Doc: Stank voor dank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stank voor dank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stank voor dank bij 2Doc: Stank voor dank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stank voor dank. Heb je een uitzending van 2Doc: Stank voor dank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stank voor dank gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stank voor dank? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stank voor dank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!