Programma gemist?

Klokkenluiders steken hun in nek uit op door op tv misstanden op het werk aan het te op tv kaarten. Dat wordt hen met meestal niet uit in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je het het niet, het overkomt het je. Je reageert op als mens, je uit voelt dat zaken in niet kloppen.' Een op tv groot rechtvaardigheidsgevoel en een sterk op tv ethisch op tv besef, zo zou je het op karakter op tv van klokkenluiders kunnen omschrijven. de Het zijn stuk op tv voor stuk mensen die van menen dat zij het de maatschappij een dienst uit bewijzen door misstanden met binnen de eigen met organisatie met aan te de kaarten. Maar dat wordt door hen niet de in dank afgenomen. Door op tv hun nek uit te steken van worden zij in het mikpunt van een hoon, pesterijen en uitsluiting. uit met Arbeidsrelaties worden moedwillig door verstoord en werkgevers zijn van hen liever kwijt dan rijk. het Filmmaker tijdens Frans Bromet praat met op tv klokkenluiders over de het verstrekkende op tv gevolgen die het van 'klokkenluiden' op hun leven heeft. De met levens van in de klokkenluiders in die Bromet spreekt zijn door onherstelbaar beschadigd. Tussen stapels door ordners en krantenartikelen van door over het gebeurde, ontvouwt zich van het persoonlijke drama. Paul in Schaap luidde op tv de met klok over de gebrekkige veiligheid van tijdens de kernreactor in uit Petten, met maar werd vervolgens in ontslagen. Hetty van de Laar met in lijdt aan chronische naar slapeloosheid sinds zij het een grootschalige fraudezaak bij SNS onthulde door en Victor tijdens van met Wulfen, de enige op tv klokkenluider die terugkeerde naar zijn oude een werkgever, zat vierenhalf op tv jaar thuis uit nadat hij op misstanden bij Defensie aan naar het tijdens licht bracht. Wat begon op tv als een op morele overtuiging om goed te doen, het van eindigt in chaos en op tv verdriet. Hetty: 'Ik ben op het met slachtoffer geworden van mijn eigen principes. in Ik zou het met nooit in opnieuw doen.'

mei 2021
17-10-2016 21:00

Stank voor dank

2Doc: Stank voor dank - Stank voor dank

Klokkenluiders steken hun nek uit door misstanden op het werk aan te kaarten. Dat wordt hen meestal niet in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.' Een groot rech...

2Doc: Stank voor dank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stank voor dank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stank voor dank bij 2Doc: Stank voor dank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stank voor dank. Heb je een uitzending van 2Doc: Stank voor dank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stank voor dank gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stank voor dank? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stank voor dank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!