Programma gemist?

Klokkenluiders steken hun naar nek uit door van misstanden op het tijdens werk het aan te kaarten. Dat door wordt hen in meestal niet in dank afgenomen. in 'Klokkenluider het word je niet, het in overkomt je. tijdens Je reageert als mens, van je naar voelt dat zaken op niet kloppen.' Een groot rechtvaardigheidsgevoel een en een tijdens sterk ethisch besef, zo op tv zou je het karakter het naar van klokkenluiders kunnen omschrijven. uit Het zijn stuk voor stuk naar mensen die op menen dat zij de op uit maatschappij een dienst bewijzen door misstanden door binnen de eigen het organisatie aan te een kaarten. van Maar dat wordt hen niet van in van dank afgenomen. Door de hun nek uit tijdens te steken worden zij op het mikpunt op tv van hoon, pesterijen en uitsluiting. naar Arbeidsrelaties worden tijdens moedwillig verstoord en naar werkgevers zijn hen met liever kwijt dan rijk. met Filmmaker door Frans Bromet in praat met klokkenluiders over de verstrekkende met gevolgen tijdens die het 'klokkenluiden' op hun van leven van heeft. De levens van de uit klokkenluiders op tv die Bromet spreekt zijn onherstelbaar door beschadigd. Tussen stapels het van ordners en krantenartikelen over op tv het gebeurde, ontvouwt de zich het persoonlijke drama. naar Paul Schaap op tv luidde de klok over de het gebrekkige veiligheid het van de kernreactor in de op Petten, maar werd vervolgens ontslagen. tijdens Hetty van de Laar van lijdt aan chronische op slapeloosheid op tv sinds zij een grootschalige fraudezaak naar bij SNS onthulde een met en Victor van op tv Wulfen, de enige klokkenluider die op terugkeerde een naar zijn oude op tv werkgever, zat vierenhalf door jaar thuis nadat hij in misstanden bij uit Defensie aan het licht bracht. Wat het de begon als een morele op tv overtuiging om goed te doen, een eindigt met in chaos door en verdriet. Hetty: 'Ik ben in het slachtoffer geworden van in mijn eigen uit principes. Ik zou door het nooit opnieuw het doen.'

september 2020
17-10-2016 21:00

Stank voor dank

2Doc: Stank voor dank - Stank voor dank

Klokkenluiders steken hun nek uit door misstanden op het werk aan te kaarten. Dat wordt hen meestal niet in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.' Een groot rech...

2Doc: Stank voor dank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stank voor dank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stank voor dank bij 2Doc: Stank voor dank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stank voor dank. Heb je een uitzending van 2Doc: Stank voor dank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stank voor dank gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stank voor dank? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stank voor dank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!