Programma gemist?

Klokkenluiders naar steken hun van nek uit door misstanden op van het door werk aan te naar kaarten. Dat wordt uit hen meestal niet in dank een afgenomen. een 'Klokkenluider word je uit niet, het overkomt op je. Je reageert als mens, je tijdens voelt dat zaken door naar niet kloppen.' Een groot door rechtvaardigheidsgevoel en een het sterk ethisch besef, zo zou op tv tijdens je het karakter van op tv klokkenluiders kunnen omschrijven. Het zijn de stuk voor stuk het mensen met die menen dat zij met de tijdens maatschappij een dienst bewijzen door een misstanden het binnen de eigen organisatie met aan te kaarten. op Maar dat wordt hen tijdens niet in dank afgenomen. op tv Door op tv hun nek uit te op tv steken het worden zij het uit mikpunt van hoon, pesterijen en tijdens uitsluiting. Arbeidsrelaties de worden moedwillig verstoord en werkgevers een zijn het hen liever kwijt op dan rijk. een Filmmaker Frans Bromet praat in met klokkenluiders over de verstrekkende in met gevolgen die het 'klokkenluiden' op tijdens hun leven heeft. in De door levens van de klokkenluiders die door Bromet spreekt op zijn onherstelbaar beschadigd. op Tussen stapels ordners door en krantenartikelen met over het gebeurde, ontvouwt zich tijdens het persoonlijke drama. op tv Paul Schaap luidde een de klok van over de uit gebrekkige veiligheid van de in kernreactor in Petten, een maar werd vervolgens ontslagen. Hetty de van de Laar door lijdt aan chronische op slapeloosheid sinds in zij een grootschalige fraudezaak van bij SNS het onthulde en Victor de van Wulfen, op de enige met klokkenluider die terugkeerde naar zijn op oude werkgever, zat vierenhalf tijdens jaar in thuis nadat de hij misstanden bij Defensie op aan het licht bracht. de Wat begon als een in morele overtuiging de om tijdens goed te doen, eindigt in de chaos en uit verdriet. Hetty: 'Ik uit ben het slachtoffer het geworden van mijn eigen het principes. Ik de zou het nooit tijdens opnieuw doen.'

mei 2020
17-10-2016 21:00

Stank voor dank

2Doc: Stank voor dank - Stank voor dank

Klokkenluiders steken hun nek uit door misstanden op het werk aan te kaarten. Dat wordt hen meestal niet in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.' Een groot rech...

2Doc: Stank voor dank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stank voor dank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stank voor dank bij 2Doc: Stank voor dank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stank voor dank. Heb je een uitzending van 2Doc: Stank voor dank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stank voor dank gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stank voor dank? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stank voor dank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!