Programma gemist?

Klokkenluiders steken een hun het nek uit door misstanden op in het uit werk aan te kaarten. Dat wordt uit hen meestal uit niet het in dank afgenomen. 'Klokkenluider word op je niet, het uit overkomt je. Je reageert in als mens, je door voelt dat op tv zaken niet kloppen.' naar Een groot van rechtvaardigheidsgevoel en een sterk ethisch in naar besef, zo zou je een het karakter van uit klokkenluiders kunnen omschrijven. Het een zijn stuk voor in stuk mensen die naar menen dat zij de in maatschappij een dienst uit bewijzen door misstanden het binnen op tv de eigen organisatie aan in te kaarten. Maar dat door uit wordt hen niet van in dank afgenomen. Door door hun nek uit te steken op worden zij op het mikpunt van in hoon, pesterijen en uitsluiting. van Arbeidsrelaties worden moedwillig naar verstoord het en werkgevers zijn met hen liever naar kwijt dan rijk. Filmmaker van Frans Bromet praat met naar klokkenluiders over de de verstrekkende gevolgen een die het 'klokkenluiden' op met hun tijdens leven heeft. De levens op tv van de klokkenluiders die door Bromet spreekt zijn de onherstelbaar beschadigd. Tussen stapels door uit ordners en krantenartikelen over het gebeurde, een uit ontvouwt zich het persoonlijke drama. tijdens Paul Schaap luidde door de klok op over de op tv gebrekkige veiligheid van op de kernreactor in met Petten, maar werd vervolgens ontslagen. Hetty op tv van de Laar door door lijdt aan chronische slapeloosheid naar sinds zij een van grootschalige fraudezaak bij SNS de onthulde op tv en Victor van Wulfen, door de enige klokkenluider de die terugkeerde naar het zijn oude werkgever, zat vierenhalf tijdens jaar thuis naar nadat hij misstanden uit bij Defensie door aan het op licht bracht. Wat begon als op tv een een morele overtuiging om door goed te doen, een eindigt in chaos en door verdriet. Hetty: 'Ik ben het een slachtoffer geworden van een mijn eigen naar principes. Ik zou in het nooit opnieuw uit doen.'

september 2021
17-10-2016 21:00

Stank voor dank

2Doc: Stank voor dank - Stank voor dank

Klokkenluiders steken hun nek uit door misstanden op het werk aan te kaarten. Dat wordt hen meestal niet in dank afgenomen. 'Klokkenluider word je niet, het overkomt je. Je reageert als mens, je voelt dat zaken niet kloppen.' Een groot rech...

2Doc: Stank voor dank gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Stank voor dank de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Stank voor dank bij 2Doc: Stank voor dank liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Stank voor dank. Heb je een uitzending van 2Doc: Stank voor dank gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Stank voor dank gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Stank voor dank? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Stank voor dank kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2016 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!