Programma gemist?

Vanavond wordt de tijdens Privacytest opnieuw de uitgezonden op NPO uit 3. tijdens Welke trucs gebruiken hackers naar om in je computer het te kunnen snuffelen? Hoeveel tijdens privacy hebben tijdens we straks nog het nu camera's ook door gezichten kunnen in herkennen? En weten techgiganten tijdens als Google van en Facebook tijdens nu echt meer over de jou, dan uit jijzelf? In de Privacytest van gaat Jojanneke van den Berge op op zoek naar op tv antwoorden op op deze en andere vragen. op tv een Hoeveel weten we eigenlijk al op tv van door privacy? In drie uit vragenrondes test het AVROTROS-programma hoe op tv privacybewust op Nederland is. Jojanneke van den Berge wordt door in de Privacytest van bijgestaan tijdens door deskundige Joost Schellevis, van techjournalist de bij de NOS. Gijs een Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel door presenteert de op resultaten van de een groot van privacy-onderzoek. Hoe belangrijk in vinden wij onze privacy? En hoe door bewust op tv zijn we van tijdens de gevaren? Dee van der door Zeeuw, ex-vriendin van uit Enzo Knol, legt naar in op tv de Privacytest uit waarom ze na een in haar relatie met Nederlands naar bekendste vlogger nu de kiest voor een leven in in de het luwte. Ethisch hacker op Sanne Maasakkers demonstreert door hoe hackers met het in grootste gemak de onze computer op kunnen binnendringen. En Esther Crabbendam van in Bits of uit Freedom het waarschuwt voor steeds meer op tv controle door overheid en op bedrijven op ons doen tijdens en een laten. Wat kunnen de gevolgen de een zijn voor jouw uit persoonlijk?

Welke trucs gebruiken uit hackers door om in je van computer te kunnen uit snuffelen? Hoeveel privacy hebben we de straks nog nu uit camera’s uit ook gezichten kunnen in herkennen? En met weten techgiganten als door Google en Facebook nu echt het meer over jou, dan naar jijzelf? een In de Privacytest naar gaat Jojanneke tijdens van den Berge op zoek naar tijdens antwoorden tijdens op deze en op andere vragen. Hoeveel weten naar we naar eigenlijk al van privacy? van In drie vragenrondes test het met AVROTROS-programma door hoe privacybewust Nederland is. Jojanneke van uit den Berge wordt de in de de Privacytest bijgestaan tijdens door deskundige Joost in Schellevis, techjournalist bij in de NOS. Gijs in Rademaker van op tv het EenVandaag Opiniepanel presenteert tijdens de resultaten van een het groot uit privacy-onderzoek. Hoe belangrijk vinden wij onze van privacy? En hoe tijdens bewust zijn we tijdens van met de gevaren? Dee van der Zeeuw, met ex-vriendin het van Enzo Knol, legt met in de uit Privacytest uit waarom ze na uit haar relatie met in de Nederlands bekendste vlogger nu kiest met voor een leven op in de luwte. Ethisch op tv op hacker Sanne Maasakkers demonstreert hoe de hackers met het grootste tijdens gemak door onze computer kunnen binnendringen. uit En door Esther Crabbendam van Bits of op tv Freedom op tv waarschuwt voor steeds meer controle van door overheid en uit bedrijven op naar ons doen en tijdens laten. Wat op kunnen de gevolgen zijn met voor jouw tijdens persoonlijk?

november 2019
16-11-2018 21:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

Vanavond wordt de Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera's ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Goog...

15-10-2018 20:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - Quiz: De Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf? In de Pri...

21-10-2016 23:10

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

17-10-2016 21:30

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

De Privacytest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Privacytest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Privacytest bij De Privacytest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Privacytest. Heb je een uitzending van De Privacytest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Privacytest gemist

Uitzending gemist van De Privacytest? Hier kun je alle uitzendingen van De Privacytest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!