Programma gemist?

Vanavond op tv wordt de Privacytest opnieuw tijdens uitgezonden op van NPO 3. Welke trucs gebruiken van met hackers om in je computer te op kunnen snuffelen? de Hoeveel in privacy hebben we straks nog nu op camera's ook uit gezichten kunnen herkennen? En uit weten techgiganten als door Google en Facebook het nu echt de meer over jou, een dan jijzelf? In de op Privacytest in gaat Jojanneke van den op Berge een op zoek naar antwoorden op deze op en andere van vragen. door Hoeveel weten we eigenlijk in al van privacy? In drie tijdens uit vragenrondes test het AVROTROS-programma het hoe privacybewust Nederland is. Jojanneke van het den Berge op tv wordt in de van Privacytest bijgestaan door deskundige op Joost Schellevis, in techjournalist naar bij de NOS. een Gijs Rademaker van het EenVandaag van Opiniepanel naar presenteert de resultaten van het een groot privacy-onderzoek. Hoe naar belangrijk vinden naar wij onze privacy? En hoe tijdens bewust zijn door we van naar de gevaren? Dee van uit der Zeeuw, ex-vriendin van Enzo een van Knol, legt in de op tv Privacytest uit waarom ze na op haar van relatie met Nederlands bekendste vlogger door nu van kiest voor een leven in op tv de luwte. Ethisch van hacker in Sanne Maasakkers demonstreert hoe tijdens hackers tijdens met het grootste gemak met onze computer met kunnen binnendringen. En Esther Crabbendam van de op Bits of Freedom waarschuwt van voor steeds meer door controle door overheid en bedrijven het op op tv ons doen en laten. Wat tijdens kunnen de uit gevolgen zijn voor uit jouw uit persoonlijk?

Welke trucs gebruiken een hackers om in een je computer in te de kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben een we straks het nog nu camera’s ook gezichten een kunnen in herkennen? En weten een techgiganten als Google en de Facebook nu echt meer tijdens over jou, van dan jijzelf? de In de Privacytest het gaat Jojanneke van van den Berge op door zoek naar antwoorden op deze op tv en van andere vragen. Hoeveel het weten we eigenlijk de al van privacy? In drie op vragenrondes test uit het AVROTROS-programma in hoe privacybewust Nederland is. Jojanneke van op tv den Berge het wordt op tv in de Privacytest bijgestaan door deskundige tijdens Joost Schellevis, techjournalist naar bij de NOS. tijdens Gijs Rademaker op van het EenVandaag Opiniepanel uit een presenteert de resultaten van een op tv groot privacy-onderzoek. Hoe op tv belangrijk tijdens vinden wij onze tijdens privacy? En hoe bewust zijn een we tijdens van de gevaren? Dee van der Zeeuw, in ex-vriendin van Enzo in Knol, legt in in de de Privacytest uit op waarom ze na haar relatie in met tijdens Nederlands bekendste vlogger nu in kiest voor een door leven in de luwte. met Ethisch uit hacker Sanne Maasakkers demonstreert hoe hackers in met het grootste uit gemak door onze computer kunnen binnendringen. tijdens En Esther uit Crabbendam van Bits het of Freedom waarschuwt van voor steeds tijdens meer controle door overheid en op bedrijven op ons van doen en met laten. Wat met kunnen de gevolgen zijn voor jouw de met persoonlijk?

juni 2020
16-11-2018 21:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

Vanavond wordt de Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera's ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Goog...

15-10-2018 20:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - Quiz: De Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf? In de Pri...

21-10-2016 23:10

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

17-10-2016 21:30

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

De Privacytest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Privacytest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Privacytest bij De Privacytest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Privacytest. Heb je een uitzending van De Privacytest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Privacytest gemist

Uitzending gemist van De Privacytest? Hier kun je alle uitzendingen van De Privacytest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!