Programma gemist?

Vanavond wordt naar de tijdens Privacytest opnieuw uitgezonden op de NPO 3. Welke door trucs gebruiken in hackers om in je op computer te kunnen een snuffelen? Hoeveel op privacy hebben we straks nog nu in camera's ook door gezichten kunnen herkennen? En uit weten met techgiganten als Google een en Facebook nu op echt meer op tv over jou, dan tijdens jijzelf? In de Privacytest gaat Jojanneke van van den Berge van op zoek naar op op antwoorden op deze en andere op tv vragen. een Hoeveel weten we eigenlijk al de van de privacy? In drie vragenrondes in test het AVROTROS-programma op tv hoe privacybewust Nederland is. Jojanneke het van den Berge wordt het de in de Privacytest bijgestaan door uit deskundige op Joost Schellevis, techjournalist de bij de NOS. Gijs Rademaker van op tv tijdens het EenVandaag Opiniepanel presenteert de met resultaten door van een groot privacy-onderzoek. Hoe naar belangrijk vinden het wij onze privacy? En het hoe met bewust zijn we van de gevaren? Dee de van der Zeeuw, met een ex-vriendin van Enzo Knol, legt op tv in in de Privacytest uit waarom door ze na haar relatie met op tv van Nederlands bekendste vlogger nu kiest op voor een tijdens leven in de luwte. met Ethisch hacker Sanne Maasakkers op tv een demonstreert hoe hackers tijdens met het grootste gemak onze computer met kunnen binnendringen. naar En Esther op Crabbendam van tijdens Bits of Freedom waarschuwt voor steeds een meer controle naar door overheid van en bedrijven op ons een doen en laten. Wat in kunnen de door gevolgen zijn met voor jouw tijdens persoonlijk?

Welke het trucs gebruiken van hackers om in je computer te van kunnen snuffelen? Hoeveel van privacy op hebben we straks nog uit nu camera’s ook op tv gezichten uit kunnen herkennen? En weten techgiganten als door Google en Facebook op nu echt meer uit over jou, op dan op tv jijzelf? In de het Privacytest gaat Jojanneke van den Berge een op de zoek naar antwoorden op deze met tijdens en andere vragen. tijdens Hoeveel weten we eigenlijk al door van privacy? In de drie vragenrondes test het op AVROTROS-programma hoe een privacybewust Nederland is. Jojanneke van van den Berge wordt met in tijdens de Privacytest bijgestaan door in deskundige Joost een Schellevis, techjournalist bij de NOS. door Gijs Rademaker tijdens van het EenVandaag Opiniepanel het presenteert een de resultaten van een het groot privacy-onderzoek. door Hoe belangrijk vinden wij van onze privacy? En uit hoe bewust een zijn we van de gevaren? Dee op tv van der op Zeeuw, ex-vriendin van tijdens Enzo Knol, legt in een de Privacytest uit met waarom ze na de haar relatie naar met Nederlands bekendste vlogger de nu kiest voor op tv een door leven in de luwte. Ethisch naar hacker Sanne Maasakkers tijdens demonstreert met hoe hackers met het door grootste gemak onze computer een kunnen binnendringen. En op Esther de Crabbendam van Bits of door Freedom waarschuwt voor door steeds meer in controle door overheid en tijdens bedrijven op ons op tv doen in en laten. Wat kunnen een de gevolgen door zijn voor jouw door persoonlijk?

oktober 2021
16-11-2018 21:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

Vanavond wordt de Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera's ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Goog...

15-10-2018 20:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - Quiz: De Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf? In de Pri...

21-10-2016 23:10

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

17-10-2016 21:30

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

De Privacytest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Privacytest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Privacytest bij De Privacytest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Privacytest. Heb je een uitzending van De Privacytest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Privacytest gemist

Uitzending gemist van De Privacytest? Hier kun je alle uitzendingen van De Privacytest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!