Programma gemist?

Vanavond wordt uit de op tv Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. op tv naar Welke trucs gebruiken hackers om in de je computer te met kunnen naar snuffelen? Hoeveel privacy op hebben we straks een nog nu met camera's ook gezichten kunnen het herkennen? En weten techgiganten tijdens als Google en in Facebook nu echt in meer over door jou, dan het jijzelf? In de Privacytest het gaat Jojanneke van den Berge op tv het op zoek naar uit antwoorden op deze en andere vragen. de de Hoeveel weten we eigenlijk al de van privacy? tijdens In drie vragenrondes test het de AVROTROS-programma hoe in privacybewust Nederland is. Jojanneke van tijdens den Berge op wordt uit in de Privacytest bijgestaan door deskundige tijdens Joost Schellevis, tijdens techjournalist bij naar de NOS. van Gijs Rademaker van het een EenVandaag Opiniepanel het presenteert de resultaten van in een groot privacy-onderzoek. Hoe van belangrijk vinden door wij onze uit privacy? En hoe met bewust zijn we van in de gevaren? Dee van de der Zeeuw, ex-vriendin in van Enzo Knol, legt uit in de Privacytest uit in uit waarom ze na met haar relatie met Nederlands bekendste vlogger naar nu van kiest voor een met leven in de luwte. het Ethisch hacker Sanne Maasakkers met in demonstreert hoe hackers met het tijdens grootste gemak onze computer een een kunnen binnendringen. En Esther het Crabbendam van Bits of Freedom een waarschuwt voor uit steeds meer controle door van overheid en bedrijven tijdens op ons doen tijdens en op laten. Wat kunnen de gevolgen het zijn voor jouw uit het persoonlijk?

Welke de trucs gebruiken hackers om met in je computer de te kunnen uit snuffelen? Hoeveel privacy hebben op tv we straks nog een nu camera’s ook gezichten een op tv kunnen herkennen? En weten techgiganten als uit op Google en Facebook nu een echt meer over jou, van dan jijzelf? In op de Privacytest gaat tijdens Jojanneke van den uit Berge op op zoek naar uit antwoorden op deze en het andere vragen. Hoeveel in weten we door eigenlijk al van privacy? In het drie vragenrondes test het het de AVROTROS-programma hoe privacybewust Nederland is. Jojanneke de van den Berge wordt door in de de Privacytest bijgestaan door deskundige tijdens Joost Schellevis, techjournalist van een bij de NOS. Gijs Rademaker op tv van het EenVandaag met Opiniepanel presenteert op tv de resultaten van het een groot privacy-onderzoek. Hoe belangrijk het vinden wij de onze privacy? uit En hoe op bewust zijn we van uit de gevaren? Dee op tv van der Zeeuw, ex-vriendin van in Enzo Knol, legt naar in de Privacytest met uit de waarom ze na haar relatie met op Nederlands bekendste naar vlogger naar nu kiest voor een leven in naar van de luwte. Ethisch hacker Sanne Maasakkers op op tv demonstreert hoe hackers met door het grootste gemak het onze computer kunnen binnendringen. van En Esther Crabbendam van van Bits of Freedom tijdens waarschuwt het voor steeds meer controle door van tijdens overheid en bedrijven op ons door doen en laten. Wat een kunnen op de gevolgen zijn het voor jouw in persoonlijk?

mei 2021
16-11-2018 21:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

Vanavond wordt de Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera's ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Goog...

15-10-2018 20:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - Quiz: De Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf? In de Pri...

21-10-2016 23:10

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

17-10-2016 21:30

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

De Privacytest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Privacytest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Privacytest bij De Privacytest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Privacytest. Heb je een uitzending van De Privacytest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Privacytest gemist

Uitzending gemist van De Privacytest? Hier kun je alle uitzendingen van De Privacytest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!