Programma gemist?

Vanavond wordt uit de Privacytest opnieuw uitgezonden een een op NPO 3. Welke trucs met gebruiken het hackers om in je computer te op tv kunnen in snuffelen? Hoeveel privacy een hebben we straks nog door nu door camera's ook gezichten kunnen herkennen? En het uit weten techgiganten als Google en Facebook van nu de echt meer over jou, dan in jijzelf? met In de Privacytest van gaat Jojanneke van den Berge uit op zoek tijdens naar antwoorden van op deze en andere op tv vragen. Hoeveel een weten we eigenlijk al met van privacy? In drie een vragenrondes test het de AVROTROS-programma hoe op tv privacybewust uit Nederland is. Jojanneke van den Berge met wordt in de het Privacytest in bijgestaan door deskundige Joost een Schellevis, techjournalist tijdens bij de NOS. Gijs Rademaker van naar op tv het EenVandaag Opiniepanel met presenteert de resultaten in van een groot privacy-onderzoek. Hoe belangrijk uit vinden wij tijdens onze privacy? En hoe met bewust op tv zijn we de van de gevaren? Dee van der een Zeeuw, ex-vriendin van op tv Enzo Knol, legt van in de Privacytest door uit waarom ze na naar haar relatie een met Nederlands bekendste naar vlogger nu kiest van voor een op tv leven in de luwte. in Ethisch hacker in Sanne Maasakkers demonstreert van hoe hackers uit met het grootste gemak onze computer in kunnen door binnendringen. En Esther Crabbendam van in uit Bits of Freedom waarschuwt voor met steeds meer door controle door overheid en bedrijven een op ons op doen en laten. met Wat door kunnen de gevolgen zijn voor jouw op tv van persoonlijk?

Welke van trucs gebruiken hackers om in op tv je computer te een kunnen het snuffelen? Hoeveel privacy in hebben we straks nog van nu camera’s ook het gezichten uit kunnen herkennen? En weten techgiganten tijdens als Google de en Facebook op tv nu echt meer over jou, een dan door jijzelf? In de Privacytest gaat Jojanneke een van den Berge in op zoek naar op antwoorden het op deze van en andere vragen. Hoeveel door weten we eigenlijk het al van privacy? met In drie op vragenrondes test het AVROTROS-programma hoe een privacybewust Nederland is. Jojanneke uit van den Berge wordt op tv in de Privacytest het bijgestaan door op deskundige door Joost Schellevis, techjournalist bij de NOS. van Gijs door Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel door presenteert de resultaten door van een een groot privacy-onderzoek. door Hoe belangrijk vinden wij op onze privacy? En hoe in op bewust zijn we van van de gevaren? Dee van in der Zeeuw, ex-vriendin tijdens van Enzo Knol, op legt in de uit Privacytest uit waarom ze op tv na haar de relatie met een Nederlands bekendste vlogger nu kiest voor het door een leven in de luwte. Ethisch tijdens hacker met Sanne Maasakkers demonstreert hoe met hackers met het het grootste gemak onze computer op tv kunnen binnendringen. uit En door Esther Crabbendam van op tv Bits of Freedom waarschuwt op voor steeds meer controle door naar op tv overheid en bedrijven op ons de doen en laten. Wat in kunnen de gevolgen op tv zijn voor jouw naar naar persoonlijk?

september 2020
16-11-2018 21:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

Vanavond wordt de Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera's ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Goog...

15-10-2018 20:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - Quiz: De Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf? In de Pri...

21-10-2016 23:10

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

17-10-2016 21:30

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

De Privacytest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Privacytest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Privacytest bij De Privacytest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Privacytest. Heb je een uitzending van De Privacytest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Privacytest gemist

Uitzending gemist van De Privacytest? Hier kun je alle uitzendingen van De Privacytest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!