Programma gemist?

Vanavond in wordt de uit Privacytest opnieuw uitgezonden op op NPO 3. Welke een trucs gebruiken de hackers om in je computer in te kunnen snuffelen? Hoeveel het het privacy hebben we straks nog uit nu camera's tijdens ook gezichten een kunnen herkennen? En weten techgiganten op als met Google en Facebook nu echt meer de over jou, op dan jijzelf? In de op tv Privacytest de gaat Jojanneke van in den Berge op zoek met naar antwoorden van op deze en andere vragen. op tv Hoeveel weten we een naar eigenlijk al van privacy? In drie op tv vragenrondes test het een AVROTROS-programma hoe in privacybewust Nederland een is. Jojanneke van den van Berge wordt in op tv de Privacytest met bijgestaan door deskundige het Joost Schellevis, techjournalist bij de naar NOS. naar Gijs Rademaker van op tv het EenVandaag Opiniepanel presenteert in de resultaten van een een groot privacy-onderzoek. Hoe belangrijk uit vinden wij onze uit privacy? En hoe met tijdens bewust zijn we van de gevaren? Dee op tv van der Zeeuw, naar ex-vriendin van Enzo op Knol, naar legt in de Privacytest uit uit waarom ze naar na haar relatie met uit Nederlands bekendste op vlogger nu kiest een voor een leven op in de luwte. op Ethisch hacker Sanne het Maasakkers van demonstreert hoe hackers met het een grootste gemak onze het computer door kunnen binnendringen. En Esther een Crabbendam van Bits of Freedom de waarschuwt voor tijdens steeds meer de controle door overheid en bedrijven uit op ons naar doen en laten. door Wat tijdens kunnen de gevolgen in zijn voor jouw door persoonlijk?

Welke trucs de gebruiken hackers op tv om in je computer te door kunnen door snuffelen? Hoeveel privacy door hebben we straks op tv nog nu camera’s ook gezichten met het kunnen herkennen? En weten tijdens techgiganten als Google in en Facebook nu echt door meer over van jou, dan een jijzelf? In de in Privacytest gaat Jojanneke van den Berge uit op met zoek naar antwoorden op met deze en andere vragen. met Hoeveel weten we in eigenlijk al van in privacy? In door drie vragenrondes test het op tv AVROTROS-programma door hoe privacybewust Nederland is. Jojanneke van met door den Berge wordt in van de Privacytest bijgestaan naar door deskundige Joost Schellevis, een techjournalist bij tijdens de NOS. Gijs een Rademaker van met het EenVandaag Opiniepanel presenteert de resultaten van van op een groot privacy-onderzoek. uit Hoe belangrijk door vinden wij onze privacy? En door hoe van bewust zijn we van tijdens de gevaren? Dee van der in Zeeuw, ex-vriendin van een Enzo in Knol, legt in de Privacytest uit de waarom ze op na haar met relatie met Nederlands van bekendste vlogger nu van kiest voor het een leven in de luwte. Ethisch door hacker Sanne Maasakkers naar van demonstreert hoe hackers met het het grootste gemak onze het computer de kunnen binnendringen. En Esther Crabbendam van een met Bits of Freedom waarschuwt de voor steeds meer controle door met overheid de en bedrijven op ons doen naar en uit laten. Wat kunnen de gevolgen het op tv zijn voor jouw van persoonlijk?

januari 2021
16-11-2018 21:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

Vanavond wordt de Privacytest opnieuw uitgezonden op NPO 3. Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera's ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Goog...

15-10-2018 20:25

Quiz: De Privacytest

De Privacytest - Quiz: De Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf? In de Pri...

21-10-2016 23:10

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

17-10-2016 21:30

De Privacytest

De Privacytest - De Privacytest

De Privacytest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Privacytest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Privacytest bij De Privacytest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Privacytest. Heb je een uitzending van De Privacytest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Privacytest gemist

Uitzending gemist van De Privacytest? Hier kun je alle uitzendingen van De Privacytest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!