Programma gemist?

Het op tv verhaal van de strijd van tegen webcamkindersekstoerisme van op de met Filipijnen. Het verhaal van de strijd tijdens tegen webcamkindersekstoerisme met op de van Filipijnen. Elke dag zijn door er de wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, naar die online op tv op zoek het gaan naar liveseksshows met minderjarigen, door op van soms twee jaar oud. van De uitbaters, in meestal familie of in buren, ontvangen van de van kijker twee euro door vijftig uit per show en uit vijftig eurocent fooi met per seksuele opdracht die van online en live wordt verricht. naar De EO naar heeft zich naar de zaak aangetrokken en een is tijdens achter een team gaan op staan dat door vanaf eind augustus 2015 undercover is de gegaan door om deze minderjarige meisjes door te uit bevrijden

september 2020
18-10-2016 22:55

Grenzeloos misbruikt

2Doc: Grenzeloos misbruikt - Grenzeloos misbruikt

Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Elke dag zijn er wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, die online op zoek...

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Grenzeloos misbruikt bij 2Doc: Grenzeloos misbruikt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Grenzeloos misbruikt. Heb je een uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Grenzeloos misbruikt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Grenzeloos misbruikt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!