Programma gemist?

Het verhaal van door de strijd naar tegen webcamkindersekstoerisme het op de Filipijnen. Het verhaal het van de tijdens strijd tegen webcamkindersekstoerisme op op tv de een Filipijnen. Elke dag zijn er door wereldwijd 750.000 tijdens mannen, waaronder ook door Nederlanders, die online op door door zoek gaan naar liveseksshows met tijdens minderjarigen, van van soms twee jaar oud. De de uitbaters, meestal familie op tv in of buren, ontvangen van de een kijker twee uit euro vijftig per show en het vijftig eurocent fooi met door per seksuele opdracht een die online en live met wordt verricht. in De EO heeft zich de uit zaak aangetrokken en is door op achter een team gaan door staan dat vanaf eind het augustus 2015 het undercover is uit gegaan om deze minderjarige uit meisjes te naar bevrijden

mei 2020
18-10-2016 22:55

Grenzeloos misbruikt

2Doc: Grenzeloos misbruikt - Grenzeloos misbruikt

Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Elke dag zijn er wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, die online op zoek...

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Grenzeloos misbruikt bij 2Doc: Grenzeloos misbruikt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Grenzeloos misbruikt. Heb je een uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Grenzeloos misbruikt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Grenzeloos misbruikt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!