Programma gemist?

Het verhaal met van de een strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de de Filipijnen. Het verhaal van van in de strijd tegen op tv webcamkindersekstoerisme op de op Filipijnen. Elke de dag zijn er wereldwijd 750.000 in mannen, waaronder uit ook Nederlanders, die online op een zoek van gaan naar liveseksshows met minderjarigen, een van soms twee naar jaar oud. op De uitbaters, meestal van familie of buren, ontvangen de van de kijker op twee euro vijftig tijdens uit per show en vijftig een eurocent fooi per in seksuele opdracht die van online en live wordt door verricht. De met EO heeft zich de naar zaak aangetrokken en is uit achter van een team naar gaan staan dat van vanaf eind augustus 2015 undercover is de gegaan om deze op tv minderjarige meisjes te op tv uit bevrijden

mei 2021
18-10-2016 22:55

Grenzeloos misbruikt

2Doc: Grenzeloos misbruikt - Grenzeloos misbruikt

Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Elke dag zijn er wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, die online op zoek...

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Grenzeloos misbruikt bij 2Doc: Grenzeloos misbruikt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Grenzeloos misbruikt. Heb je een uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Grenzeloos misbruikt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Grenzeloos misbruikt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!