Programma gemist?

Het verhaal van een de strijd tegen van webcamkindersekstoerisme op de door Filipijnen. Het verhaal een naar van de strijd op tv tegen webcamkindersekstoerisme op op tv de Filipijnen. Elke dag zijn er de wereldwijd 750.000 naar mannen, waaronder ook Nederlanders, een die online op naar zoek gaan naar uit liveseksshows met op minderjarigen, van soms met twee jaar oud. een De in uitbaters, meestal familie of buren, ontvangen in van de tijdens kijker met twee euro vijftig per show op tv en vijftig eurocent tijdens fooi per seksuele in opdracht naar die online en live wordt uit verricht. tijdens De EO heeft door zich de zaak aangetrokken naar en is achter een de team gaan staan dat het met vanaf eind augustus 2015 een undercover is gegaan om deze naar minderjarige meisjes het te de bevrijden

januari 2021
18-10-2016 22:55

Grenzeloos misbruikt

2Doc: Grenzeloos misbruikt - Grenzeloos misbruikt

Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Elke dag zijn er wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, die online op zoek...

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Grenzeloos misbruikt bij 2Doc: Grenzeloos misbruikt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Grenzeloos misbruikt. Heb je een uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Grenzeloos misbruikt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Grenzeloos misbruikt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!