Programma gemist?

Het naar verhaal van de strijd tegen in van webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. naar Het verhaal van de op strijd tegen door webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. tijdens Elke dag zijn er op tv wereldwijd 750.000 naar mannen, op waaronder ook Nederlanders, de die online op zoek tijdens gaan naar liveseksshows het met minderjarigen, van soms naar twee het jaar oud. De op tv uitbaters, meestal familie of buren, ontvangen het van de op tv kijker op twee euro vijftig een per show en vijftig naar eurocent fooi per op tv seksuele opdracht die online door en live in wordt verricht. op tv De EO heeft in zich de zaak aangetrokken en een is achter een team naar gaan staan in dat vanaf eind op augustus 2015 undercover op is gegaan om deze in met minderjarige meisjes te een bevrijden

september 2021
18-10-2016 22:55

Grenzeloos misbruikt

2Doc: Grenzeloos misbruikt - Grenzeloos misbruikt

Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Elke dag zijn er wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, die online op zoek...

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Grenzeloos misbruikt bij 2Doc: Grenzeloos misbruikt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Grenzeloos misbruikt. Heb je een uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Grenzeloos misbruikt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Grenzeloos misbruikt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!