Programma gemist?

Het verhaal van met de strijd met tegen webcamkindersekstoerisme op de op tv Filipijnen. Het naar verhaal van met de strijd tegen tijdens webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. door Elke dag zijn er met naar wereldwijd 750.000 mannen, naar waaronder ook Nederlanders, die uit online op zoek gaan met naar liveseksshows met minderjarigen, naar op tv van soms twee door jaar oud. De met uitbaters, meestal familie of buren, de ontvangen de van de kijker twee naar euro vijftig per show van en vijftig eurocent in fooi per seksuele met opdracht die online en op tv op tv live wordt verricht. De door EO heeft zich de zaak door aangetrokken en uit is achter op een team gaan staan de dat op vanaf eind augustus 2015 op undercover is gegaan om deze tijdens tijdens minderjarige meisjes te door bevrijden

januari 2020
18-10-2016 22:55

Grenzeloos misbruikt

2Doc: Grenzeloos misbruikt - Grenzeloos misbruikt

Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Het verhaal van de strijd tegen webcamkindersekstoerisme op de Filipijnen. Elke dag zijn er wereldwijd 750.000 mannen, waaronder ook Nederlanders, die online op zoek...

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Grenzeloos misbruikt bij 2Doc: Grenzeloos misbruikt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Grenzeloos misbruikt. Heb je een uitzending van 2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Grenzeloos misbruikt gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Grenzeloos misbruikt? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Grenzeloos misbruikt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!