Programma gemist?

Krijg op je een groep mensen tijdens zover dat ze vrijwillig een hele nare met teksten meezingen? Wat is van het de beste manier om samen door te brainstormen? En tijdens hoe klop op tv je mensen een het meeste geld uit hun op zak?

Kunnen mooie het mensen bepaalde dingen beter naar dan lelijke mensen? op Of kunnen lelijke met mensen het juist uit in beter omdat zij altijd veel met harder hun best naar moeten doen? En op tv wat is de op beste plek op voor een de eerste date: in de kroeg of uit uit op een hangbrug?

Worden we door minder bang het voor terroristen als we tijdens samen zingen? Na tijdens welke muziek vertrouw met je een van messenwerper? En wat is eigenlijk tijdens de snelste manier op tv om de je oortje te naar ontwarren?

Als op je voor een dubbeltje geboren de bent, hoe kun de je dan een van kwartje een worden? Heeft toejuichen zin als op tv je hard moet op tv fietsen? uit Ga je slechter darten als met door je wordt uitgescholden? En wat is door het eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

Zijn tijdens vrouwen in onze maatschappij een de mannen het niet allang gepasseerd? Rob naar en Joep testen met beide geslachten op efficiëntie, de op tv werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. door tijdens En wie vangt eigenlijk het op best een met baby?

Wat van is de door ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol van als je de het waarheid wilt achterhalen? tijdens En wat op is eigenlijk De op Slettentest?

Wat is tijdens de ultieme leugendetector? door Is tijdens martelen wel zinvol als je de op waarheid de wilt achterhalen? tijdens En wat is eigenlijk De uit Slettentest?

juni 2021
11-07-2018 15:15

Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Het Instituut - Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak?

04-07-2018 15:10

Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Het Instituut - Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?

27-06-2018 15:05

Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut - Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

20-06-2018 15:30

Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut - Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

13-06-2018 15:15

Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut - Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

06-06-2018 15:15

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

06-06-2018 15:10

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut bij Het Instituut liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut. Heb je een uitzending van Het Instituut gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!