Programma gemist?

Krijg op tv je een groep mensen van zover dat ze tijdens vrijwillig hele nare tijdens teksten meezingen? een Wat is de beste in manier om samen op tv te met brainstormen? En hoe klop je mensen met het meeste geld de uit hun uit zak?

Kunnen mooie mensen de bepaalde dingen beter door in dan lelijke mensen? Of kunnen in lelijke mensen het uit juist tijdens beter omdat zij altijd met veel harder hun best uit moeten doen? En wat op tv is de beste in plek de voor een eerste date: uit in met de kroeg of op een door hangbrug?

Worden we minder de bang uit voor terroristen als we samen het zingen? Na welke van het muziek vertrouw je een op messenwerper? En wat is eigenlijk op de door snelste manier met om je oortje te van ontwarren?

Als je het voor het een dubbeltje geboren op tv bent, hoe kun je door dan een kwartje worden? met Heeft met toejuichen zin als je hard moet uit fietsen? op Ga je slechter darten door als uit je wordt uitgescholden? met En wat is naar eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

Zijn vrouwen in naar onze maatschappij de naar mannen naar niet allang gepasseerd? Rob en op tv Joep testen uit beide in geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, op tv stiptheid en door sociaal gevoel. En wie in vangt eigenlijk het het best een een baby?

Wat op tv is de ultieme leugendetector? tijdens Is martelen wel op zinvol als naar je de waarheid wilt achterhalen? tijdens En wat op tv is eigenlijk De uit Slettentest?

Wat is de de het ultieme leugendetector? Is martelen wel van zinvol als je in de het waarheid wilt achterhalen? op tv En wat is eigenlijk De tijdens Slettentest?

oktober 2020
11-07-2018 15:15

Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Het Instituut - Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak?

04-07-2018 15:10

Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Het Instituut - Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?

27-06-2018 15:05

Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut - Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

20-06-2018 15:30

Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut - Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

13-06-2018 15:15

Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut - Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

06-06-2018 15:15

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

06-06-2018 15:10

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut bij Het Instituut liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut. Heb je een uitzending van Het Instituut gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!