Programma gemist?

Krijg het je een van groep mensen zover dat tijdens ze vrijwillig hele de nare teksten meezingen? Wat in is de met beste manier om samen te tijdens brainstormen? En het hoe klop je mensen van het meeste geld op van uit hun zak?

Kunnen mooie mensen van bepaalde dingen op tv beter dan een lelijke mensen? Of door kunnen lelijke mensen het juist met beter naar omdat zij altijd met veel harder door hun best moeten doen? En tijdens wat is de beste in plek voor naar een eerste date: van in van de kroeg of op met een hangbrug?

Worden naar we minder tijdens bang voor terroristen als we samen naar het zingen? Na welke in muziek vertrouw je een messenwerper? de En wat is eigenlijk de met de snelste manier van om je oortje te op tv ontwarren?

Als naar je voor een dubbeltje op tv geboren bent, hoe kun in je dan op tv een op tv kwartje worden? Heeft toejuichen zin als het je hard tijdens moet fietsen? Ga naar je slechter naar darten als je wordt op uitgescholden? En wat in is eigenlijk het op Henkjan-Smits-effect?

Zijn uit vrouwen in van onze maatschappij de mannen niet allang een gepasseerd? Rob en uit Joep testen een beide geslachten op efficiƫntie, van werkgeheugen, uit opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. met naar En wie vangt met eigenlijk het best een door baby?

Wat het is de door ultieme leugendetector? Is martelen uit wel zinvol als het je de waarheid wilt met achterhalen? En wat is uit eigenlijk het De Slettentest?

Wat is de uit ultieme met leugendetector? Is martelen naar wel zinvol van als je de waarheid wilt in achterhalen? En wat is met eigenlijk De met Slettentest?

juli 2020
11-07-2018 15:15

Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Het Instituut - Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak?

04-07-2018 15:10

Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Het Instituut - Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?

27-06-2018 15:05

Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut - Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

20-06-2018 15:30

Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut - Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

13-06-2018 15:15

Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut - Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiƫntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

06-06-2018 15:15

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

06-06-2018 15:10

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut bij Het Instituut liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut. Heb je een uitzending van Het Instituut gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!