Programma gemist?

Krijg je naar een groep de mensen zover dat ze vrijwillig op tv hele nare teksten met meezingen? Wat een is de beste manier tijdens om samen op tv te brainstormen? En hoe in met klop je mensen het het meeste geld uit hun het zak?

Kunnen mooie tijdens mensen bepaalde dingen op tv beter dan lelijke met mensen? Of kunnen lelijke naar mensen het een juist beter omdat zij in altijd veel harder tijdens op hun best moeten doen? En wat in is van de beste plek op voor een eerste een date: in in de kroeg of in op een hangbrug?

Worden we minder door het bang voor terroristen als we op samen zingen? Na welke naar muziek vertrouw je in een messenwerper? met En wat is op tv eigenlijk op tv de snelste manier om je tijdens oortje te van ontwarren?

Als op tv je voor een door dubbeltje geboren bent, hoe kun in je dan een op in kwartje worden? Heeft toejuichen zin naar als je hard moet uit naar fietsen? Ga je slechter de darten als je wordt uit uitgescholden? En wat op is eigenlijk het een Henkjan-Smits-effect?

Zijn vrouwen in een onze maatschappij een de mannen niet uit allang op gepasseerd? Rob en Joep testen beide het een geslachten op efficiƫntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, met stiptheid en sociaal gevoel. met naar En wie vangt eigenlijk op tv het best op een baby?

Wat een is de ultieme leugendetector? naar Is martelen wel tijdens zinvol als je op tv de waarheid wilt op achterhalen? En tijdens wat is eigenlijk De uit Slettentest?

Wat op tv is de ultieme leugendetector? Is het martelen het wel zinvol tijdens als je de waarheid wilt achterhalen? op En op wat is uit eigenlijk De Slettentest?

maart 2021
11-07-2018 15:15

Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Het Instituut - Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak?

04-07-2018 15:10

Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Het Instituut - Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?

27-06-2018 15:05

Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut - Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

20-06-2018 15:30

Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut - Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

13-06-2018 15:15

Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut - Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiƫntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

06-06-2018 15:15

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

06-06-2018 15:10

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut bij Het Instituut liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut. Heb je een uitzending van Het Instituut gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!