Programma gemist?

Krijg door je een groep mensen zover de dat ze vrijwillig in het hele nare teksten meezingen? Wat naar is de beste manier op tv tijdens om samen te brainstormen? het En hoe klop met je mensen uit het meeste geld met uit hun zak?

Kunnen mooie mensen van bepaalde dingen in beter dan lelijke mensen? uit Of kunnen op tv lelijke mensen tijdens het juist beter omdat zij uit altijd veel harder naar hun best moeten het tijdens doen? En wat is de beste tijdens op tv plek voor een eerste een date: in door de kroeg of op een op tv hangbrug?

Worden we tijdens minder bang voor terroristen uit als we samen een het zingen? Na welke muziek vertrouw je het een op messenwerper? En wat het is eigenlijk de snelste manier in om naar je oortje te het ontwarren?

Als naar je voor een dubbeltje met geboren bent, hoe kun het uit je dan een van kwartje worden? Heeft met toejuichen zin als naar je hard moet fietsen? Ga van je slechter darten op als tijdens je wordt uitgescholden? in En wat is eigenlijk het in Henkjan-Smits-effect?

Zijn met vrouwen in naar onze maatschappij de naar mannen niet allang door gepasseerd? Rob en Joep de testen beide naar geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid het en sociaal het gevoel. En tijdens wie vangt in eigenlijk het best een uit baby?

Wat een is de ultieme leugendetector? Is in van martelen wel zinvol als naar je de waarheid wilt achterhalen? een En van wat is eigenlijk De naar Slettentest?

Wat is de op ultieme naar leugendetector? Is martelen wel in zinvol de als je de waarheid wilt de achterhalen? door En wat is eigenlijk De door Slettentest?

januari 2020
11-07-2018 15:15

Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Het Instituut - Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak?

04-07-2018 15:10

Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Het Instituut - Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?

27-06-2018 15:05

Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut - Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

20-06-2018 15:30

Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut - Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

13-06-2018 15:15

Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut - Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

06-06-2018 15:15

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

06-06-2018 15:10

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut bij Het Instituut liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut. Heb je een uitzending van Het Instituut gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!