Programma gemist?

Krijg je in een groep een mensen zover dat naar ze vrijwillig hele uit nare teksten meezingen? door Wat is de beste manier tijdens om in samen te brainstormen? het En hoe klop in je mensen het een meeste geld uit door hun zak?

Kunnen mooie met mensen bepaalde de dingen beter met dan lelijke mensen? Of kunnen de lelijke mensen het naar juist beter omdat naar zij altijd de veel harder hun op tv best moeten doen? het En wat op is de beste plek op voor een eerste tijdens date: in de de kroeg of op op tv een hangbrug?

Worden we een minder op tv bang voor terroristen het als we samen het zingen? Na welke tijdens muziek vertrouw je een tijdens messenwerper? En met wat is eigenlijk het de snelste manier uit om je oortje het te ontwarren?

Als je de voor een dubbeltje geboren met bent, de hoe kun je de dan een in kwartje worden? Heeft op tv toejuichen zin als je hard op tv moet fietsen? Ga je met slechter darten als uit het je wordt uitgescholden? En wat op is een eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

Zijn uit vrouwen in onze maatschappij de uit mannen met niet allang gepasseerd? Rob en naar Joep uit testen beide op geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, naar opmerkzaamheid, stiptheid en op tv sociaal gevoel. En wie vangt tijdens op tv eigenlijk het best een tijdens baby?

Wat naar is de door ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol tijdens als je het de waarheid wilt achterhalen? tijdens En van wat is op tv eigenlijk De Slettentest?

Wat op is de ultieme leugendetector? uit Is martelen wel op zinvol als in je de uit waarheid wilt achterhalen? En wat het is eigenlijk uit De Slettentest?

december 2020
11-07-2018 15:15

Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Het Instituut - Zijn wij nog steeds kuddedieren?

Krijg je een groep mensen zover dat ze vrijwillig hele nare teksten meezingen? Wat is de beste manier om samen te brainstormen? En hoe klop je mensen het meeste geld uit hun zak?

04-07-2018 15:10

Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Het Instituut - Zijn mooie mensen beter dan lelijke?

Kunnen mooie mensen bepaalde dingen beter dan lelijke mensen? Of kunnen lelijke mensen het juist beter omdat zij altijd veel harder hun best moeten doen? En wat is de beste plek voor een eerste date: in de kroeg of op een hangbrug?

27-06-2018 15:05

Kunnen we de wereld redden met muziek?

Het Instituut - Kunnen we de wereld redden met muziek?

Worden we minder bang voor terroristen als we samen zingen? Na welke muziek vertrouw je een messenwerper? En wat is eigenlijk de snelste manier om je oortje te ontwarren?

20-06-2018 15:30

Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Het Instituut - Hoe maak je van een dubbeltje een kwartje?

Als je voor een dubbeltje geboren bent, hoe kun je dan een kwartje worden? Heeft toejuichen zin als je hard moet fietsen? Ga je slechter darten als je wordt uitgescholden? En wat is eigenlijk het Henkjan-Smits-effect?

13-06-2018 15:15

Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Het Instituut - Zijn vrouwen al beter dan mannen?

Zijn vrouwen in onze maatschappij de mannen niet allang gepasseerd? Rob en Joep testen beide geslachten op efficiëntie, werkgeheugen, opmerkzaamheid, stiptheid en sociaal gevoel. En wie vangt eigenlijk het best een baby?

06-06-2018 15:15

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

06-06-2018 15:10

Heeft het zin om iemand te martelen?

Het Instituut - Heeft het zin om iemand te martelen?

Wat is de ultieme leugendetector? Is martelen wel zinvol als je de waarheid wilt achterhalen? En wat is eigenlijk De Slettentest?

Het Instituut gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Instituut de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Instituut bij Het Instituut liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Instituut. Heb je een uitzending van Het Instituut gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Instituut gemist

Uitzending gemist van Het Instituut? Hier kun je alle uitzendingen van Het Instituut kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 15:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!