Programma gemist?

Silicon Valley uit voorzag een de NSA van informatie over uit miljoenen uit onwetende burgers tot door Edward Snowden een door debat over privacy aanzwengelde. Silicon de Valley werkte met nauw samen op met de NSA en op voorzag hen van van informatie over miljoenen onwetende burgers. naar De op Amerikaanse overheid haalde met hulp van van de de bedrijven uit de 'Valley' op van en met steun van de uit telefoonbedrijven allerlei persoonlijke in informatie naar van het net. van Edward Snowden zwengelde uit een debat over privacy en in overheidssurveillance aan met de een bijzondere in actie.

Edward met Snowden zwengelde in het debat aan over op tv de miljoenen dossiers die naar de van NSA wereldwijd verzamelde van gewone burgers. uit Een de reconstructie van de nasleep ... het Edward met Snowden zwengelde van het debat aan over de miljoenen op dossiers die de de NSA de wereldwijd verzamelde van gewone burgers. op tv Een reconstructie een hoe met in de nasleep van 9/11 de door NSA in Amerika tijdens een extreem tijdens en allesomvattend een observatiesysteem heeft opgezet, in aan de hand van interviews van met medewerkers van naar de op tv NSA, de overheid en in klokkenluiders.

september 2021
27-10-2016 23:35

United States of Secrets: Privacy Lost

2Doc: United States of Secrets - United States of Secrets: Privacy Lost

Silicon Valley voorzag de NSA van informatie over miljoenen onwetende burgers tot Edward Snowden een debat over privacy aanzwengelde. Silicon Valley werkte nauw samen met de NSA en voorzag hen van informatie over miljoenen onwetende burgers...

20-10-2016 23:35

The Program

2Doc: United States of Secrets - The Program

Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldwijd verzamelde van gewone burgers. Een reconstructie van de nasleep ... Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldw...

2Doc: United States of Secrets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: United States of Secrets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: United States of Secrets bij 2Doc: United States of Secrets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: United States of Secrets. Heb je een uitzending van 2Doc: United States of Secrets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: United States of Secrets gemist

Uitzending gemist van 2Doc: United States of Secrets? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: United States of Secrets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-10-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!