Programma gemist?

Silicon de Valley voorzag de NSA van door informatie over miljoenen in onwetende burgers tot tijdens Edward in Snowden een debat over de privacy aanzwengelde. Silicon tijdens Valley in werkte nauw samen met op tv de NSA de en voorzag hen de van informatie over op tv miljoenen onwetende burgers. de De Amerikaanse overheid naar haalde met hulp van de naar bedrijven uit de 'Valley' in de en met steun naar van de telefoonbedrijven allerlei uit persoonlijke informatie van het het net. Edward op tv Snowden zwengelde een op debat over privacy de en overheidssurveillance aan met een een bijzondere tijdens actie.

Edward naar Snowden zwengelde het op debat aan over de miljoenen naar dossiers tijdens die de NSA de wereldwijd verzamelde van gewone burgers. op tv Een naar reconstructie van op tv de nasleep ... Edward Snowden door zwengelde het debat in aan over tijdens de miljoenen door dossiers die de een NSA wereldwijd verzamelde van door gewone burgers. naar Een reconstructie hoe de in de nasleep van 9/11 het de NSA het in Amerika een extreem en door allesomvattend observatiesysteem een heeft opgezet, van aan de hand van interviews het met naar medewerkers van in de NSA, de overheid met en klokkenluiders.

januari 2021
27-10-2016 23:35

United States of Secrets: Privacy Lost

2Doc: United States of Secrets - United States of Secrets: Privacy Lost

Silicon Valley voorzag de NSA van informatie over miljoenen onwetende burgers tot Edward Snowden een debat over privacy aanzwengelde. Silicon Valley werkte nauw samen met de NSA en voorzag hen van informatie over miljoenen onwetende burgers...

20-10-2016 23:35

The Program

2Doc: United States of Secrets - The Program

Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldwijd verzamelde van gewone burgers. Een reconstructie van de nasleep ... Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldw...

2Doc: United States of Secrets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: United States of Secrets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: United States of Secrets bij 2Doc: United States of Secrets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: United States of Secrets. Heb je een uitzending van 2Doc: United States of Secrets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: United States of Secrets gemist

Uitzending gemist van 2Doc: United States of Secrets? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: United States of Secrets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-10-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!