Programma gemist?

Silicon in Valley voorzag de met NSA van informatie over de miljoenen onwetende burgers tot in op tv Edward Snowden een debat in over privacy aanzwengelde. het Silicon Valley werkte nauw samen uit met door de NSA in en voorzag hen van informatie door over miljoenen onwetende burgers. het de De Amerikaanse overheid haalde in met hulp van de bedrijven door uit de 'Valley' een tijdens en met steun van de telefoonbedrijven op tv allerlei een persoonlijke informatie van het het net. het Edward Snowden zwengelde een debat over de privacy en overheidssurveillance de aan op tv met een tijdens bijzondere actie.

Edward met Snowden zwengelde het naar debat aan over de in miljoenen dossiers van die de NSA wereldwijd het verzamelde van gewone in burgers. Een reconstructie van uit de nasleep ... tijdens Edward van Snowden zwengelde het debat de aan door over de miljoenen dossiers die in de NSA wereldwijd uit verzamelde van tijdens gewone burgers. Een reconstructie hoe de in de nasleep het van 9/11 in de NSA in op Amerika een naar extreem en tijdens allesomvattend observatiesysteem heeft opgezet, op aan de hand naar van interviews met medewerkers in van op tv de NSA, de overheid en het klokkenluiders.

mei 2021
27-10-2016 23:35

United States of Secrets: Privacy Lost

2Doc: United States of Secrets - United States of Secrets: Privacy Lost

Silicon Valley voorzag de NSA van informatie over miljoenen onwetende burgers tot Edward Snowden een debat over privacy aanzwengelde. Silicon Valley werkte nauw samen met de NSA en voorzag hen van informatie over miljoenen onwetende burgers...

20-10-2016 23:35

The Program

2Doc: United States of Secrets - The Program

Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldwijd verzamelde van gewone burgers. Een reconstructie van de nasleep ... Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldw...

2Doc: United States of Secrets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: United States of Secrets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: United States of Secrets bij 2Doc: United States of Secrets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: United States of Secrets. Heb je een uitzending van 2Doc: United States of Secrets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: United States of Secrets gemist

Uitzending gemist van 2Doc: United States of Secrets? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: United States of Secrets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-10-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!