Programma gemist?

Silicon Valley uit voorzag de het NSA van van informatie over miljoenen onwetende burgers tot een Edward Snowden een een met debat over privacy aanzwengelde. Silicon met Valley werkte nauw een samen op tv met de NSA en voorzag uit hen een van informatie over met miljoenen onwetende burgers. De Amerikaanse de overheid haalde op tv met hulp van de bedrijven een uit in de 'Valley' en met van steun van de naar telefoonbedrijven allerlei een persoonlijke informatie een van het net. tijdens Edward Snowden zwengelde een debat over in in privacy en overheidssurveillance aan naar met een in bijzondere actie.

Edward Snowden zwengelde tijdens het debat uit aan over de het miljoenen door dossiers die de een NSA wereldwijd verzamelde van de gewone burgers. Een reconstructie op tv van de nasleep op tv ... Edward tijdens Snowden zwengelde het debat aan een over de met miljoenen dossiers die met de NSA naar wereldwijd verzamelde van gewone burgers. van Een door reconstructie hoe in door de nasleep van van 9/11 de NSA in Amerika van naar een extreem en allesomvattend observatiesysteem heeft tijdens tijdens opgezet, aan de hand van interviews door met medewerkers in van naar de NSA, de overheid en naar klokkenluiders.

september 2020
27-10-2016 23:35

United States of Secrets: Privacy Lost

2Doc: United States of Secrets - United States of Secrets: Privacy Lost

Silicon Valley voorzag de NSA van informatie over miljoenen onwetende burgers tot Edward Snowden een debat over privacy aanzwengelde. Silicon Valley werkte nauw samen met de NSA en voorzag hen van informatie over miljoenen onwetende burgers...

20-10-2016 23:35

The Program

2Doc: United States of Secrets - The Program

Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldwijd verzamelde van gewone burgers. Een reconstructie van de nasleep ... Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldw...

2Doc: United States of Secrets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: United States of Secrets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: United States of Secrets bij 2Doc: United States of Secrets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: United States of Secrets. Heb je een uitzending van 2Doc: United States of Secrets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: United States of Secrets gemist

Uitzending gemist van 2Doc: United States of Secrets? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: United States of Secrets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-10-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!