Programma gemist?

Silicon Valley voorzag de de NSA van in informatie uit over miljoenen onwetende burgers tijdens tot Edward Snowden een op tv een debat over privacy aanzwengelde. Silicon van Valley werkte uit nauw samen met op tv de NSA en de voorzag hen van een informatie over miljoenen onwetende op burgers. De Amerikaanse overheid de haalde met met hulp van van de bedrijven uit de door 'Valley' van en met steun van de met telefoonbedrijven allerlei persoonlijke door informatie van het net. op Edward Snowden zwengelde de op een debat over tijdens privacy en overheidssurveillance aan met op een bijzondere een actie.

Edward Snowden zwengelde een door het debat aan over het de miljoenen dossiers een die de het NSA wereldwijd verzamelde van gewone op tv burgers. Een het reconstructie van de op tv nasleep ... Edward Snowden uit zwengelde het debat uit aan over het de miljoenen dossiers die de het door NSA wereldwijd verzamelde op tv van gewone burgers. Een reconstructie de hoe in de nasleep op van 9/11 op de NSA in op tv Amerika een het extreem en allesomvattend observatiesysteem heeft de opgezet, op tv aan de door hand van interviews met medewerkers van de op de NSA, de overheid en de klokkenluiders.

mei 2020
27-10-2016 23:35

United States of Secrets: Privacy Lost

2Doc: United States of Secrets - United States of Secrets: Privacy Lost

Silicon Valley voorzag de NSA van informatie over miljoenen onwetende burgers tot Edward Snowden een debat over privacy aanzwengelde. Silicon Valley werkte nauw samen met de NSA en voorzag hen van informatie over miljoenen onwetende burgers...

20-10-2016 23:35

The Program

2Doc: United States of Secrets - The Program

Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldwijd verzamelde van gewone burgers. Een reconstructie van de nasleep ... Edward Snowden zwengelde het debat aan over de miljoenen dossiers die de NSA wereldw...

2Doc: United States of Secrets gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: United States of Secrets de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: United States of Secrets bij 2Doc: United States of Secrets liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: United States of Secrets. Heb je een uitzending van 2Doc: United States of Secrets gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: United States of Secrets gemist

Uitzending gemist van 2Doc: United States of Secrets? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: United States of Secrets kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-10-2016 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!