Programma gemist?

Op 10 september op 2016 een opende Naturalis Biodiversity Center tijdens in Leiden een de tentoonstelling de T.rex in Town, met daarin een een op échte T.rex als de kroonjuweel. Op 10 door september 2016 opende door Naturalis Biodiversity Center in Leiden de de tentoonstelling T.rex door in van Town, met daarin het een échte T.rex als kroonjuweel. En met daarmee de pakt Nederland meteen uit in met de een wereldprimeur: Naturalis wordt uit het allereerste op museum buiten Noord-Amerika met een authentieke naar T.rex tijdens in huis.

Nederland het pakt uit met een de wereldprimeur: een échte uit T.rex in het Naturalis op Biodiversity Center de in de Leiden. Op 10 september 2016 tijdens opende Naturalis Biodiversity door Center in Leiden de een van tentoonstelling T.rex in Town, door met daarin een op échte T.rex als kroonjuweel. En uit daarmee pakt op tv Nederland meteen op tv uit met een uit wereldprimeur: Naturalis wordt het allereerste op museum buiten met Noord-Amerika in het op bezit tijdens van een authentieke met T.rex.

september 2021
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!