Programma gemist?

Op op 10 september in 2016 opende Naturalis Biodiversity Center met in van Leiden de tentoonstelling T.rex in van Town, met door daarin een de échte T.rex als kroonjuweel. Op op tv 10 september op tv 2016 opende Naturalis Biodiversity een Center in Leiden van de tentoonstelling op tv T.rex in Town, met van daarin een in échte T.rex als kroonjuweel. En op daarmee de pakt Nederland meteen uit met van met een wereldprimeur: Naturalis wordt naar het allereerste de museum buiten Noord-Amerika met een authentieke naar het T.rex in huis.

Nederland pakt uit in met een wereldprimeur: het een échte tijdens T.rex tijdens in het Naturalis uit Biodiversity Center in op Leiden. Op 10 september 2016 opende door van Naturalis Biodiversity Center in met Leiden de door tentoonstelling T.rex in Town, met naar daarin een échte met T.rex uit als kroonjuweel. En daarmee naar pakt Nederland meteen uit op met met een wereldprimeur: Naturalis tijdens wordt het allereerste museum het buiten Noord-Amerika in het bezit een van een tijdens authentieke van T.rex.

mei 2021
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!