Programma gemist?

Op uit 10 september uit 2016 opende Naturalis Biodiversity Center met in Leiden de tentoonstelling op tijdens T.rex in Town, op tv met daarin een met échte T.rex als kroonjuweel. Op door 10 september 2016 de opende Naturalis Biodiversity Center in in Leiden de door tentoonstelling T.rex in door Town, door met daarin een van échte T.rex als met kroonjuweel. En daarmee pakt het Nederland meteen op tv uit met een wereldprimeur: Naturalis met uit wordt het allereerste museum de buiten Noord-Amerika een met een authentieke T.rex in de huis.

Nederland van pakt uit met uit een wereldprimeur: een échte T.rex op tv in het Naturalis in Biodiversity door Center in Leiden. Op 10 een september door 2016 opende in Naturalis Biodiversity Center in het Leiden de op tentoonstelling T.rex in Town, met daarin in door een échte T.rex als in kroonjuweel. En daarmee pakt Nederland uit meteen uit de met een wereldprimeur: tijdens Naturalis wordt op het allereerste museum buiten naar Noord-Amerika in uit het bezit van een authentieke op door T.rex.

mei 2020
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!