Programma gemist?

Op van 10 september uit 2016 opende Naturalis door Biodiversity Center in Leiden op tv de tentoonstelling T.rex in Town, tijdens met daarin een naar échte tijdens T.rex als kroonjuweel. Op 10 met september tijdens 2016 opende Naturalis Biodiversity op Center naar in Leiden de tentoonstelling tijdens T.rex in van Town, met daarin een van échte T.rex als een kroonjuweel. En daarmee pakt met Nederland meteen uit op met een de wereldprimeur: Naturalis wordt het op tv allereerste museum buiten Noord-Amerika op met een authentieke met T.rex in in huis.

Nederland het pakt uit met een een wereldprimeur: een échte T.rex naar in op tv het Naturalis Biodiversity Center in op Leiden. in Op 10 in september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center het naar in Leiden de tentoonstelling T.rex tijdens in van Town, met daarin een échte op T.rex met als kroonjuweel. En daarmee pakt naar Nederland meteen uit op met een wereldprimeur: uit Naturalis wordt naar het allereerste met museum buiten Noord-Amerika in het bezit door van naar een authentieke door T.rex.

oktober 2020
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!