Programma gemist?

Op 10 tijdens september 2016 opende Naturalis van Biodiversity op tv Center in met Leiden de tentoonstelling T.rex in met Town, naar met daarin een het échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 door tijdens september 2016 opende Naturalis Biodiversity van Center in uit Leiden de tentoonstelling op tv T.rex in Town, met daarin een een échte een T.rex als het kroonjuweel. En daarmee pakt Nederland van meteen uit met met een wereldprimeur: in Naturalis wordt het uit allereerste museum buiten van Noord-Amerika naar met een authentieke T.rex in door huis.

Nederland pakt de uit met een de wereldprimeur: een échte T.rex van met in het Naturalis tijdens Biodiversity Center in tijdens Leiden. Op 10 september 2016 opende een op Naturalis Biodiversity Center in Leiden de naar tentoonstelling T.rex in naar Town, met daarin op een échte T.rex op als kroonjuweel. van En daarmee pakt uit Nederland het meteen uit met een wereldprimeur: naar Naturalis van wordt het allereerste museum buiten Noord-Amerika van in het een bezit van een authentieke in naar T.rex.

januari 2021
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!