Programma gemist?

Op 10 september met 2016 opende Naturalis het Biodiversity Center in in de Leiden de tentoonstelling met T.rex in Town, met daarin op een door échte T.rex als kroonjuweel. Op de 10 uit september 2016 opende Naturalis in Biodiversity Center in Leiden door de tentoonstelling van T.rex in in Town, met daarin een op échte T.rex als kroonjuweel. En een met daarmee pakt Nederland meteen van uit met een wereldprimeur: het Naturalis wordt door het allereerste het museum buiten Noord-Amerika met het een authentieke T.rex in tijdens huis.

Nederland pakt uit uit van met een wereldprimeur: een een échte T.rex tijdens in het Naturalis Biodiversity op tv Center in Leiden. tijdens Op 10 september 2016 tijdens opende Naturalis Biodiversity door Center in naar Leiden de een tentoonstelling T.rex in Town, van met daarin een in échte T.rex als kroonjuweel. door En tijdens daarmee pakt Nederland op meteen uit met een wereldprimeur: Naturalis naar wordt het het allereerste museum uit buiten Noord-Amerika uit in het bezit van een uit authentieke naar T.rex.

februari 2020
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!