Programma gemist?

Op 10 september op tv 2016 tijdens opende Naturalis Biodiversity Center van in Leiden met de tentoonstelling T.rex het in Town, met daarin uit een tijdens échte T.rex als kroonjuweel. Op in 10 september uit 2016 opende Naturalis Biodiversity Center door in in Leiden de uit tentoonstelling T.rex in Town, op tv met daarin met een échte T.rex als kroonjuweel. En door daarmee pakt uit Nederland meteen van uit met uit een wereldprimeur: Naturalis tijdens wordt het allereerste een museum buiten Noord-Amerika de met een authentieke T.rex in naar huis.

Nederland in pakt uit met uit een wereldprimeur: een met échte T.rex in het Naturalis naar tijdens Biodiversity Center in Leiden. Op uit 10 september van 2016 opende Naturalis een Biodiversity Center in de Leiden de tentoonstelling T.rex door in Town, met daarin tijdens een échte T.rex op tv door als kroonjuweel. En door daarmee pakt Nederland meteen uit tijdens met een in wereldprimeur: Naturalis wordt door het allereerste museum tijdens buiten Noord-Amerika uit in het bezit van een het authentieke de T.rex.

oktober 2020
27-12-2016 18:20

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als kroonjuweel. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex i...

20-10-2016 20:25

Expeditie T.rex

Expeditie T.rex - Expeditie T.rex

Nederland pakt uit met een wereldprimeur: een échte T.rex in het Naturalis Biodiversity Center in Leiden. Op 10 september 2016 opende Naturalis Biodiversity Center in Leiden de tentoonstelling T.rex in Town, met daarin een échte T.rex als k...

Expeditie T.rex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie T.rex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie T.rex bij Expeditie T.rex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie T.rex. Heb je een uitzending van Expeditie T.rex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie T.rex gemist

Uitzending gemist van Expeditie T.rex? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie T.rex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!