Programma gemist?

Seizoen 3 - met tijdens Aflevering 5 - Amerikaanse uit realityreeks. Toxic Flip. Tarek en de Christina worden getipt over door een klein huis naar met een lage door prijs. de Ze hebben al eerder in in de betreffende buurt gewerkt op en in denken flink te kunnen de cashen. Het op tv huis is dichtgetimmerd, dus met het is te uit hopen dat naar de binnenkant in er beter uitziet dan in de buitenkant.

Seizoen 3 - met Aflevering naar 4 - Amerikaanse realityreeks. Dinky door Flip. Tarek naar en Christina kopen een gedateerd door huisje in Downey. op Ze van denken het huisje alleen door wat te moeten opknappen, maar door de problemen zijn naar groter dan gedacht het en bovendien zijn tijdens ze het niet tijdens met een elkaar eens.

Seizoen 4 met - Aflevering naar 8 - Amerikaans realityprogramma. Of Wreck op & Ruin. Tarek en uit Christina zien een van huis te naar koop door staan in La Puente. Van in de buitenkant ziet het met er van niet bepaald florissant uit. Ze met mogen niet binnen naar tijdens kijken omdat er nog naar iemand woont. Toch nemen ze op de op gok.

Seizoen met 3 - Aflevering 3 uit - Amerikaanse realityreeks. Cracked uit Flip. De eigenaar van door een door huis in Yorba uit Linda wil spoed zetten op tv achter de verkoop, door dus hebben in Christina en Tarek weinig tijd in om het huis van te tijdens inspecteren. Ze zien een op aantal grote door scheuren in de muren, in zowel binnen als buiten. op Zijn uit er nog meer in problemen?

Seizoen met 3 - Aflevering tijdens 2 - Amerikaanse realityreeks. Abandoned Flip. Tarek een en op Christina kopen een huis op tv in Long Beach. op tv De vorige tijdens eigenaren waren al begonnen met tijdens een enorme uit verbouwing. Maar op tv niets is af tijdens en het met is nog maar de vraag of naar door ze goed werk een hebben geleverd.

De de eigenaar van een huis met in Yorba tijdens Linda wil haast tijdens maken met de het verkoop, dus hebben naar Christina en Tarek weinig tijd de om de het huis te inspecteren. een Ze zien een aantal van grote uit scheuren in de muren, op tv zowel binnen als de buiten. Zijn er nog door met meer problemen?

Tarek het en Christina het kopen een huis in van Long Beach. De vorige eigenaren op waren een al begonnen met uit een enorme verbouwing. tijdens Maar niks is af en door op tv het is nog maar in de vraag of ze goed een in werk hebben geleverd.

Voor een nieuw een tijdens project gaan Tarek de en Christina de samenwerking aan op met de het bevriende huizenhandelaar Jessie Rodriguez. een Hij is een naar ware in vakman als het gaat om het het renoveren van oude een huizen met met een bijzondere op architectuur.

De winstmarge een van de nieuwe in aankoop uit van Tarek en Christina een is klein, door maar er hoeft ook uit niet zoveel aan te een gebeuren. De vaste aannemer uit van Tarek een en een Christina heeft het te druk, in dus een huren ze iemand anders naar in.

Tarek en op Christina rekenen zich op rijk met een het aankoop in tijdens Buena Park. Maar van tijdens de op tv verbouwing wijzigen de plannen en komen door er verborgen gebreken een tevoorschijn, het waardoor het nog maar de in vraag is of naar ze kunnen de cashen.

Christina en Tarek op kopen een een huis uit midden de twintigste eeuw in op Long de Beach. Het lijkt een investering met zoals ze er al uit zo veel van hebben tijdens gedaan, maar de architectuur van het uit op tv huis zorgt voor de nodige tijdens problemen.

Tarek en Christina van zien op papier op een door deal die te mooi de is om uit waar te zijn. de En zoals ze naar al zo vaak hebben een meegemaakt, valt het huis met in het naar echt flink het tegen. Toch kopen in ze het, en door gaan aan de slag naar met een nieuwe naar aannemer.

Christina krijgt op tv een tip voor tijdens een huis op tv in Hawthorne. tijdens Er moet een boel aan van gebeuren door en het huis staat aan een door drukke straat, vlakbij naar een vliegveld en met een naar basisschool. Heel van wat nadelen dus, maar Christina op en Tarek denken de er toch aan te de kunnen uit verdienen.

Christina een en Tarek kopen een op tv huis uit midden twintigste door eeuw de in Long Beach. op Het lijkt een investering zoals naar ze er al de in zo veel hebben gedaan, maar de een architectuur van het het huis zorgt voor het de nodige een problemen.

Tarek van en Christina een zien op papier een deal van die te mooi met is om waar in te zijn. En zoals de tijdens ze al zo vaak hebben meegemaakt, met valt de het huis in in het echt flink op tegen. Toch kopen ze het, door en gaan tijdens aan het de slag met in een nieuwe aannemer.

december 2018
18-12-2018 17:05

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse realityreeks. Toxic Flip. Tarek en Christina worden getipt over een klein huis met een lage prijs. Ze hebben al eerder in de betreffende buurt gewerkt en denken flink te kunnen cashen. Het huis is di...

17-12-2018 17:05

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse realityreeks. Dinky Flip. Tarek en Christina kopen een gedateerd huisje in Downey. Ze denken het huisje alleen wat te moeten opknappen, maar de problemen zijn groter dan gedacht en bovendien zijn ze ...

16-12-2018 18:00

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaans realityprogramma. Of Wreck & Ruin. Tarek en Christina zien een huis te koop staan in La Puente. Van de buitenkant ziet het er niet bepaald florissant uit. Ze mogen niet binnen kijken omdat er nog iema...

16-12-2018 17:30

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks. Cracked Flip. De eigenaar van een huis in Yorba Linda wil spoed zetten achter de verkoop, dus hebben Christina en Tarek weinig tijd om het huis te inspecteren. Ze zien een aantal grote ...

16-12-2018 17:00

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks. Abandoned Flip. Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De vorige eigenaren waren al begonnen met een enorme verbouwing. Maar niets is af en het is nog maar de vraag of ze goed...

14-12-2018 17:04

Cracked flip

Kopen, Klussen, Cashen - Cracked flip

De eigenaar van een huis in Yorba Linda wil haast maken met de verkoop, dus hebben Christina en Tarek weinig tijd om het huis te inspecteren. Ze zien een aantal grote scheuren in de muren, zowel binnen als buiten. Zijn er nog meer problemen...

13-12-2018 17:05

Abandoned flip

Kopen, Klussen, Cashen - Abandoned flip

Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De vorige eigenaren waren al begonnen met een enorme verbouwing. Maar niks is af en het is nog maar de vraag of ze goed werk hebben geleverd.

12-12-2018 17:02

Custom craftsman

Kopen, Klussen, Cashen - Custom craftsman

Voor een nieuw project gaan Tarek en Christina de samenwerking aan met de bevriende huizenhandelaar Jessie Rodriguez. Hij is een ware vakman als het gaat om het renoveren van oude huizen met een bijzondere architectuur.

11-12-2018 17:04

Hilltop hang up

Kopen, Klussen, Cashen - Hilltop hang up

De winstmarge van de nieuwe aankoop van Tarek en Christina is klein, maar er hoeft ook niet zoveel aan te gebeuren. De vaste aannemer van Tarek en Christina heeft het te druk, dus huren ze iemand anders in.

10-12-2018 17:02

Ranch house in ruin

Kopen, Klussen, Cashen - Ranch house in ruin

Tarek en Christina rekenen zich rijk met een aankoop in Buena Park. Maar tijdens de verbouwing wijzigen de plannen en komen er verborgen gebreken tevoorschijn, waardoor het nog maar de vraag is of ze kunnen cashen.

09-12-2018 17:58

Mid century flip

Kopen, Klussen, Cashen - Mid century flip

Christina en Tarek kopen een huis uit midden twintigste eeuw in Long Beach. Het lijkt een investering zoals ze er al zo veel hebben gedaan, maar de architectuur van het huis zorgt voor de nodige problemen.

09-12-2018 17:29

Risky flip

Kopen, Klussen, Cashen - Risky flip

Tarek en Christina zien op papier een deal die te mooi is om waar te zijn. En zoals ze al zo vaak hebben meegemaakt, valt het huis in het echt flink tegen. Toch kopen ze het, en gaan aan de slag met een nieuwe aannemer.

09-12-2018 17:01

Loud, louder, loudest

Kopen, Klussen, Cashen - Loud, louder, loudest

Christina krijgt een tip voor een huis in Hawthorne. Er moet een boel aan gebeuren en het huis staat aan een drukke straat, vlakbij een vliegveld en een basisschool. Heel wat nadelen dus, maar Christina en Tarek denken er toch aan te kunnen...

07-12-2018 17:03

Mid century flip

Kopen, Klussen, Cashen - Mid century flip

Christina en Tarek kopen een huis uit midden twintigste eeuw in Long Beach. Het lijkt een investering zoals ze er al zo veel hebben gedaan, maar de architectuur van het huis zorgt voor de nodige problemen.

06-12-2018 17:03

Risky flip

Kopen, Klussen, Cashen - Risky flip

Tarek en Christina zien op papier een deal die te mooi is om waar te zijn. En zoals ze al zo vaak hebben meegemaakt, valt het huis in het echt flink tegen. Toch kopen ze het, en gaan aan de slag met een nieuwe aannemer.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen, Klussen, Cashen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen, Klussen, Cashen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen, Klussen, Cashen bij Kopen, Klussen, Cashen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen, Klussen, Cashen. Heb je een uitzending van Kopen, Klussen, Cashen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen, Klussen, Cashen gemist

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Uitzending gemist van Kopen, Klussen, Cashen? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen, Klussen, Cashen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 219
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord