Programma gemist?

Tarek tijdens en Christina op investeren in een huis in de het populaire Torrance. de De buitenkant ziet er op prima tijdens uit, maar op tv de binnenkant van tijdens het huis uit 1927 moet een grondig worden gerenoveerd. in Toch zijn Christina van en de Tarek ervan overtuigd dat ze een kunnen uit cashen.

Tarek met en Christina hebben hun zinnen naar gezet door op een met huis van zeven ton. Hiervoor op tv vragen uit ze hulp van een andere naar investeerder. Maar meerdere investeerders met brengen ook op tv meerdere meningen met de zich mee, met negatieve tijdens gevolgen voor de de planning de en het met klusbudget.

Een met vies en uit gedateerd huis wordt geveild. in Op basis van de in huizenprijzen met in de buurt een denken Tarek en Christina flink in geld te kunnen verdienen in aan het huis, het dat op het op eerste gezicht een alleen wat van cosmetische ingrepen de nodig heeft. Na van een eigenaardige veiling stapelen de met problemen zich uit op.

Tarek en in Christina hebben meerdere tijdens projecten lopen, dus voor op het huis dat tijdens ze kopen in de Whittier hebben naar ze maar op een heel bescheiden klusbudget. Het met kleine huis met blijkt een grotere verbouwing in nodig van te hebben dan op verwacht.

Tarek de en Christina brengen van een bod uit op een tijdens huis dat de eigendom op is van de door bank en nog geen naar 24 uur te op koop staat. Ze de zijn ervan met overtuigd dat het naar huis veel potentie heeft, maar tijdens het de een renovatie komen ze tijdens alleen maar in problemen tegen.

Een andere huizenhandelaar op tv moet een het project de van de hand doen de en vraagt Tarek een en Christina naar of ze geïnteresseerd een zijn. Het huis met heeft nog geen in badkamer of keuken en zelfs in de wanden zijn nog op niet op afgewerkt.

Het huis dat uit tijdens Tarek en Christina willen met kopen, staat te ver een weg met om te kunnen bezichtigen op tv voor de het veiling begint. Daarom met kopen ze het ongezien. Eenmaal op in de locatie blijkt van door het huis er in een stuk minder florissant uit te de tijdens zien dan op de uit foto's...

Realityprogramma op waarin het echtpaar Tarek en de door Christina El Moussa naar huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. van Te zien is uit hoe ze tijdens de huizen van opknappen en weer te tijdens koop aanbieden. Lukt van het ze in om te naar cashen?

Realityprogramma waarin de het naar echtpaar Tarek en uit Christina El Moussa huizen koopt, in opknapt en weer verkoopt. op tv Te zien met is hoe in ze de huizen opknappen uit en het weer te koop aanbieden. Lukt het het ze met om te door cashen?

Realityprogramma waarin van het echtpaar Tarek en op tv Christina met El Moussa huizen koopt, in opknapt en de weer verkoopt. Te op tv zien is hoe ze de de door huizen opknappen en van weer te koop aanbieden. Lukt het uit ze om te in het cashen?

Tarek de en Christina in zijn geïnteresseerd in een een huis op de in hoek van een straat in naar Torrance. Ze naar denken door snel te kunnen cashen, maar tijdens dan door zien ze overal barsten op in de muren en van de in fundering.

Realityprogramma waarin het van op tv echtpaar Tarek en Christina El tijdens Moussa het huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. met van Te zien is hoe ze het de huizen met opknappen en weer te koop tijdens aanbieden. Lukt naar het ze om te tijdens door cashen?

Tarek in en Christina een kopen een huis in Fullerton waarvan uit de muren uit vol barsten zitten. Zelfs door van met een grondige renovatie kan uit er makkelijk naar winst gemaakt worden. Christina staat op op met het punt te bevallen, uit dus van moet Tarek al het werk in van zijn op eentje doen.

Chistina zit op hoogzwanger thuis, dus zoekt in Tarek een nieuw op project met naar zijn goede vriend op Pete DeBest. Ze vinden in van een verwaarloosd huis de in Corona. Maar op hoe verloopt de renovatie nu Christina van de er niet bij uit is?

Tarek in en Christina van kopen een groot huis naar in een met fijne buurt in Costa naar Mesa. Het door huis heeft een op enorme open haard. Bij door de verbouwing komen Tarek in en Christina van de nodige problemen door tegen.

augustus 2018
06-05-2018 17:53

A barnyard dance

Kopen, Klussen, Cashen - A barnyard dance

Tarek en Christina investeren in een huis in het populaire Torrance. De buitenkant ziet er prima uit, maar de binnenkant van het huis uit 1927 moet grondig worden gerenoveerd. Toch zijn Christina en Tarek ervan overtuigd dat ze kunnen cashe...

29-04-2018 17:54

Flipper vs. flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Flipper vs. flipper

Tarek en Christina hebben hun zinnen gezet op een huis van zeven ton. Hiervoor vragen ze hulp van een andere investeerder. Maar meerdere investeerders brengen ook meerdere meningen met zich mee, met negatieve gevolgen voor de planning en he...

22-04-2018 17:50

Dirty, dated & undesirable

Kopen, Klussen, Cashen - Dirty, dated & undesirable

Een vies en gedateerd huis wordt geveild. Op basis van de huizenprijzen in de buurt denken Tarek en Christina flink geld te kunnen verdienen aan het huis, dat op het eerste gezicht alleen wat cosmetische ingrepen nodig heeft. Na een eigenaa...

15-04-2018 18:01

Too small to fail

Kopen, Klussen, Cashen - Too small to fail

Tarek en Christina hebben meerdere projecten lopen, dus voor het huis dat ze kopen in Whittier hebben ze maar een heel bescheiden klusbudget. Het kleine huis blijkt een grotere verbouwing nodig te hebben dan verwacht.

08-04-2018 18:02

Nothing but potential

Kopen, Klussen, Cashen - Nothing but potential

Tarek en Christina brengen een bod uit op een huis dat eigendom is van de bank en nog geen 24 uur te koop staat. Ze zijn ervan overtuigd dat het huis veel potentie heeft, maar tijdens de renovatie komen ze alleen maar problemen tegen.

01-04-2018 17:55

Unfinished flip

Kopen, Klussen, Cashen - Unfinished flip

Een andere huizenhandelaar moet een project van de hand doen en vraagt Tarek en Christina of ze geïnteresseerd zijn. Het huis heeft nog geen badkamer of keuken en zelfs de wanden zijn nog niet afgewerkt.

25-03-2018 17:59

Foreclosure shock

Kopen, Klussen, Cashen - Foreclosure shock

Het huis dat Tarek en Christina willen kopen, staat te ver weg om te kunnen bezichtigen voor de veiling begint. Daarom kopen ze het ongezien. Eenmaal op de locatie blijkt het huis er een stuk minder florissant uit te zien dan op de foto's.....

08-08-2017 17:06

Mid-century miss

Kopen, Klussen, Cashen - Mid-century miss

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

07-08-2017 17:07

Doll house flip

Kopen, Klussen, Cashen - Doll house flip

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

04-08-2017 17:05

Hidden potential

Kopen, Klussen, Cashen - Hidden potential

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

03-08-2017 17:06

Split at the seams

Kopen, Klussen, Cashen - Split at the seams

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering.

02-08-2017 17:05

Substitute flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Substitute flipper

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

01-08-2017 17:04

Labor of love

Kopen, Klussen, Cashen - Labor of love

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje d...

31-07-2017 17:12

New flips, familiar faces

Kopen, Klussen, Cashen - New flips, familiar faces

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is?

28-07-2017 17:05

Fire sale flip

Kopen, Klussen, Cashen - Fire sale flip

Tarek en Christina kopen een groot huis in een fijne buurt in Costa Mesa. Het huis heeft een enorme open haard. Bij de verbouwing komen Tarek en Christina de nodige problemen tegen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen, Klussen, Cashen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen, Klussen, Cashen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen, Klussen, Cashen bij Kopen, Klussen, Cashen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen, Klussen, Cashen. Heb je een uitzending van Kopen, Klussen, Cashen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen, Klussen, Cashen gemist

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Uitzending gemist van Kopen, Klussen, Cashen? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen, Klussen, Cashen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord