Programma gemist?

Tarek en tijdens Christina naar investeren in een uit huis in het populaire Torrance. De door buitenkant ziet er naar prima uit, maar het de binnenkant naar van naar het huis uit 1927 moet grondig in van worden gerenoveerd. Toch uit zijn Christina en Tarek ervan overtuigd door dat ze naar kunnen op tv cashen.

Tarek op tv en Christina hebben hun op zinnen op gezet op een huis door van zeven ton. Hiervoor een vragen van ze hulp van een door andere investeerder. Maar meerdere tijdens investeerders op tv brengen ook meerdere meningen met zich van mee, met van negatieve gevolgen het voor de planning tijdens en het tijdens klusbudget.

Een vies door en gedateerd huis wordt tijdens geveild. naar Op basis door van de huizenprijzen in de een buurt denken Tarek met en Christina flink het geld te kunnen verdienen met aan het huis, op dat op op tv het eerste gezicht tijdens alleen wat cosmetische het ingrepen nodig uit heeft. Na een eigenaardige een veiling van stapelen de problemen de zich op.

Tarek en Christina door hebben meerdere uit projecten lopen, dus tijdens voor het huis dat een ze kopen in op Whittier hebben ze het maar uit een heel bescheiden klusbudget. met Het kleine huis blijkt tijdens een naar grotere verbouwing op tv nodig te hebben dan uit verwacht.

Tarek van en Christina brengen een een bod op tv uit op een de huis dat eigendom is van de met bank van en nog geen een 24 uur te een koop staat. Ze zijn in ervan overtuigd dat het het huis veel op tv potentie heeft, tijdens maar tijdens de renovatie komen met ze de alleen maar tijdens problemen tegen.

Een op tv andere huizenhandelaar door moet een project op van de hand doen en vraagt op tv in Tarek en Christina of de ze geïnteresseerd zijn. Het huis de uit heeft nog geen badkamer of tijdens keuken met en zelfs de wanden zijn op tv nog niet naar afgewerkt.

Het in huis dat Tarek met en Christina uit willen kopen, staat te ver weg door om te kunnen in bezichtigen voor van de veiling begint. Daarom het kopen ze het uit ongezien. een Eenmaal op de locatie op blijkt het huis een er op een stuk minder het florissant uit te zien dan op door de tijdens foto's...

Realityprogramma een waarin het echtpaar op tv Tarek en op Christina El Moussa huizen koopt, naar opknapt en weer de verkoopt. Te een zien is hoe de ze de huizen opknappen en op weer uit te koop aanbieden. Lukt het het ze om het te op cashen?

Realityprogramma tijdens waarin het echtpaar Tarek en naar Christina El Moussa met huizen koopt, opknapt een tijdens en weer verkoopt. Te zien naar is hoe ze de de op huizen opknappen en weer tijdens te koop de aanbieden. Lukt het naar ze om te op cashen?

Realityprogramma waarin het in op tv echtpaar Tarek en met Christina El Moussa tijdens huizen koopt, opknapt en het weer verkoopt. Te een zien is hoe de ze de op tv huizen opknappen en weer te uit koop een aanbieden. Lukt het met ze om te met cashen?

Tarek en Christina op tv zijn geïnteresseerd in naar een tijdens huis op de hoek van op in een straat in Torrance. Ze uit denken snel met te kunnen cashen, maar in dan zien ze overal uit barsten in door de op muren en de in fundering.

Realityprogramma waarin het tijdens echtpaar Tarek het en Christina El Moussa op tv huizen van koopt, opknapt de en weer verkoopt. het Te zien is hoe ze het de huizen door opknappen en weer te koop het aanbieden. het Lukt het ze om te door van cashen?

Tarek en Christina met kopen een van huis in Fullerton waarvan een de met muren vol met barsten zitten. Zelfs met een grondige in op tv renovatie kan er makkelijk naar winst gemaakt worden. Christina staat een in op het punt naar te bevallen, dus moet Tarek al een van het werk in zijn in eentje doen.

Chistina zit naar hoogzwanger thuis, dus zoekt door Tarek een nieuw met project met in zijn goede vriend Pete met de DeBest. Ze vinden een naar verwaarloosd huis in Corona. Maar op tv van hoe verloopt de renovatie tijdens nu Christina er niet naar bij in is?

Tarek en Christina door kopen op tv een groot huis de in een fijne buurt in met Costa Mesa. door Het huis door heeft een enorme open haard. uit Bij de verbouwing op tv komen Tarek en tijdens Christina de in nodige problemen naar tegen.

juni 2018
06-05-2018 17:53

A barnyard dance

Kopen, Klussen, Cashen - A barnyard dance

Tarek en Christina investeren in een huis in het populaire Torrance. De buitenkant ziet er prima uit, maar de binnenkant van het huis uit 1927 moet grondig worden gerenoveerd. Toch zijn Christina en Tarek ervan overtuigd dat ze kunnen cashe...

29-04-2018 17:54

Flipper vs. flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Flipper vs. flipper

Tarek en Christina hebben hun zinnen gezet op een huis van zeven ton. Hiervoor vragen ze hulp van een andere investeerder. Maar meerdere investeerders brengen ook meerdere meningen met zich mee, met negatieve gevolgen voor de planning en he...

22-04-2018 17:50

Dirty, dated & undesirable

Kopen, Klussen, Cashen - Dirty, dated & undesirable

Een vies en gedateerd huis wordt geveild. Op basis van de huizenprijzen in de buurt denken Tarek en Christina flink geld te kunnen verdienen aan het huis, dat op het eerste gezicht alleen wat cosmetische ingrepen nodig heeft. Na een eigenaa...

15-04-2018 18:01

Too small to fail

Kopen, Klussen, Cashen - Too small to fail

Tarek en Christina hebben meerdere projecten lopen, dus voor het huis dat ze kopen in Whittier hebben ze maar een heel bescheiden klusbudget. Het kleine huis blijkt een grotere verbouwing nodig te hebben dan verwacht.

08-04-2018 18:02

Nothing but potential

Kopen, Klussen, Cashen - Nothing but potential

Tarek en Christina brengen een bod uit op een huis dat eigendom is van de bank en nog geen 24 uur te koop staat. Ze zijn ervan overtuigd dat het huis veel potentie heeft, maar tijdens de renovatie komen ze alleen maar problemen tegen.

01-04-2018 17:55

Unfinished flip

Kopen, Klussen, Cashen - Unfinished flip

Een andere huizenhandelaar moet een project van de hand doen en vraagt Tarek en Christina of ze geïnteresseerd zijn. Het huis heeft nog geen badkamer of keuken en zelfs de wanden zijn nog niet afgewerkt.

25-03-2018 17:59

Foreclosure shock

Kopen, Klussen, Cashen - Foreclosure shock

Het huis dat Tarek en Christina willen kopen, staat te ver weg om te kunnen bezichtigen voor de veiling begint. Daarom kopen ze het ongezien. Eenmaal op de locatie blijkt het huis er een stuk minder florissant uit te zien dan op de foto's.....

08-08-2017 17:06

Mid-century miss

Kopen, Klussen, Cashen - Mid-century miss

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

07-08-2017 17:07

Doll house flip

Kopen, Klussen, Cashen - Doll house flip

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

04-08-2017 17:05

Hidden potential

Kopen, Klussen, Cashen - Hidden potential

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

03-08-2017 17:06

Split at the seams

Kopen, Klussen, Cashen - Split at the seams

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering.

02-08-2017 17:05

Substitute flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Substitute flipper

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

01-08-2017 17:04

Labor of love

Kopen, Klussen, Cashen - Labor of love

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje d...

31-07-2017 17:12

New flips, familiar faces

Kopen, Klussen, Cashen - New flips, familiar faces

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is?

28-07-2017 17:05

Fire sale flip

Kopen, Klussen, Cashen - Fire sale flip

Tarek en Christina kopen een groot huis in een fijne buurt in Costa Mesa. Het huis heeft een enorme open haard. Bij de verbouwing komen Tarek en Christina de nodige problemen tegen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen, Klussen, Cashen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen, Klussen, Cashen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen, Klussen, Cashen bij Kopen, Klussen, Cashen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen, Klussen, Cashen. Heb je een uitzending van Kopen, Klussen, Cashen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen, Klussen, Cashen gemist

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Uitzending gemist van Kopen, Klussen, Cashen? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen, Klussen, Cashen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord