Programma gemist?

Tarek op tv en Christina investeren in naar een huis met in het tijdens populaire Torrance. De op tv buitenkant ziet er prima het uit, maar de binnenkant uit van het huis uit door 1927 moet grondig de tijdens worden gerenoveerd. Toch zijn Christina en op tv Tarek ervan overtuigd uit dat ze kunnen een met cashen.

Tarek en Christina van hebben met hun zinnen naar gezet op een huis van zeven in ton. Hiervoor vragen uit uit ze hulp van een andere een investeerder. Maar het meerdere investeerders brengen ook in meerdere meningen met zich op tv mee, met van negatieve op gevolgen voor de door planning en het met klusbudget.

Een op vies en gedateerd op huis wordt het geveild. Op basis van de op huizenprijzen in de het buurt denken met Tarek en Christina flink geld tijdens te naar kunnen verdienen uit aan het huis, dat uit op het eerste gezicht naar alleen wat in cosmetische ingrepen een nodig heeft. Na tijdens een eigenaardige veiling stapelen de in problemen zich de op.

Tarek een en Christina hebben meerdere tijdens projecten tijdens lopen, dus voor het naar huis dat ze kopen in met Whittier hebben met ze een maar een heel bescheiden klusbudget. Het een een kleine huis blijkt een een grotere verbouwing nodig op tv te hebben uit dan verwacht.

Tarek en met Christina brengen een bod tijdens op uit op een huis dat tijdens eigendom is van het de bank en van nog tijdens geen 24 uur te op koop staat. met Ze zijn ervan uit overtuigd dat het naar huis veel potentie in heeft, maar tijdens de renovatie op komen tijdens ze alleen maar problemen met tegen.

Een een andere huizenhandelaar moet een project uit van naar de hand met doen en vraagt Tarek en Christina naar uit of ze geïnteresseerd zijn. Het een huis heeft nog geen door badkamer of keuken een een en zelfs de wanden zijn uit nog niet tijdens afgewerkt.

Het in huis dat Tarek een en Christina willen kopen, naar staat te in ver weg op om te kunnen bezichtigen voor de met veiling begint. tijdens Daarom kopen uit ze het ongezien. het Eenmaal op de uit locatie blijkt het huis er van een stuk minder de florissant uit te op zien dan op in de tijdens foto's...

Realityprogramma waarin in het echtpaar tijdens Tarek en Christina El het Moussa een huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. een het Te zien is in hoe ze de huizen de opknappen en weer tijdens te koop aanbieden. Lukt met het ze om te van tijdens cashen?

Realityprogramma waarin in het echtpaar in Tarek en Christina de El Moussa huizen koopt, opknapt tijdens en de weer verkoopt. van Te zien is hoe ze van de huizen opknappen door en het weer te koop aanbieden. Lukt op het ze om op te van cashen?

Realityprogramma naar waarin het een echtpaar Tarek en Christina tijdens El Moussa een huizen koopt, opknapt en een weer verkoopt. Te zien is met hoe een ze de huizen opknappen tijdens en weer de te koop aanbieden. Lukt het op tv ze om te op tv op cashen?

Tarek en Christina op tv zijn tijdens geïnteresseerd in een huis op op tv de hoek naar van een in straat in Torrance. in Ze denken snel op te kunnen cashen, uit maar dan zien door ze overal barsten de in de uit muren en de van fundering.

Realityprogramma tijdens waarin het echtpaar uit Tarek en door Christina El Moussa huizen koopt, het opknapt en weer verkoopt. uit door Te zien is hoe ze in de huizen opknappen en door weer een te koop aanbieden. Lukt op tv het ze naar om te door cashen?

Tarek en Christina van kopen een huis tijdens in met Fullerton waarvan de muren naar vol barsten op tv zitten. Zelfs met van een grondige op tv renovatie kan er op tv makkelijk winst gemaakt worden. Christina met staat op met het punt te naar bevallen, dus moet Tarek al naar het werk naar in zijn eentje een doen.

Chistina zit op tv hoogzwanger naar thuis, dus zoekt Tarek een tijdens nieuw project met zijn een goede vriend Pete op DeBest. Ze naar vinden een verwaarloosd op huis in Corona. Maar tijdens hoe verloopt uit de renovatie nu met Christina er niet bij op het is?

Tarek en Christina door kopen naar een groot huis in een op tv fijne buurt door in Costa Mesa. Het op tv huis tijdens heeft een enorme open haard. het Bij de door verbouwing komen Tarek een en door Christina de nodige problemen een tegen.

augustus 2018
06-05-2018 17:53

A barnyard dance

Kopen, Klussen, Cashen - A barnyard dance

Tarek en Christina investeren in een huis in het populaire Torrance. De buitenkant ziet er prima uit, maar de binnenkant van het huis uit 1927 moet grondig worden gerenoveerd. Toch zijn Christina en Tarek ervan overtuigd dat ze kunnen cashe...

29-04-2018 17:54

Flipper vs. flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Flipper vs. flipper

Tarek en Christina hebben hun zinnen gezet op een huis van zeven ton. Hiervoor vragen ze hulp van een andere investeerder. Maar meerdere investeerders brengen ook meerdere meningen met zich mee, met negatieve gevolgen voor de planning en he...

22-04-2018 17:50

Dirty, dated & undesirable

Kopen, Klussen, Cashen - Dirty, dated & undesirable

Een vies en gedateerd huis wordt geveild. Op basis van de huizenprijzen in de buurt denken Tarek en Christina flink geld te kunnen verdienen aan het huis, dat op het eerste gezicht alleen wat cosmetische ingrepen nodig heeft. Na een eigenaa...

15-04-2018 18:01

Too small to fail

Kopen, Klussen, Cashen - Too small to fail

Tarek en Christina hebben meerdere projecten lopen, dus voor het huis dat ze kopen in Whittier hebben ze maar een heel bescheiden klusbudget. Het kleine huis blijkt een grotere verbouwing nodig te hebben dan verwacht.

08-04-2018 18:02

Nothing but potential

Kopen, Klussen, Cashen - Nothing but potential

Tarek en Christina brengen een bod uit op een huis dat eigendom is van de bank en nog geen 24 uur te koop staat. Ze zijn ervan overtuigd dat het huis veel potentie heeft, maar tijdens de renovatie komen ze alleen maar problemen tegen.

01-04-2018 17:55

Unfinished flip

Kopen, Klussen, Cashen - Unfinished flip

Een andere huizenhandelaar moet een project van de hand doen en vraagt Tarek en Christina of ze geïnteresseerd zijn. Het huis heeft nog geen badkamer of keuken en zelfs de wanden zijn nog niet afgewerkt.

25-03-2018 17:59

Foreclosure shock

Kopen, Klussen, Cashen - Foreclosure shock

Het huis dat Tarek en Christina willen kopen, staat te ver weg om te kunnen bezichtigen voor de veiling begint. Daarom kopen ze het ongezien. Eenmaal op de locatie blijkt het huis er een stuk minder florissant uit te zien dan op de foto's.....

08-08-2017 17:06

Mid-century miss

Kopen, Klussen, Cashen - Mid-century miss

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

07-08-2017 17:07

Doll house flip

Kopen, Klussen, Cashen - Doll house flip

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

04-08-2017 17:05

Hidden potential

Kopen, Klussen, Cashen - Hidden potential

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

03-08-2017 17:06

Split at the seams

Kopen, Klussen, Cashen - Split at the seams

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering.

02-08-2017 17:05

Substitute flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Substitute flipper

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

01-08-2017 17:04

Labor of love

Kopen, Klussen, Cashen - Labor of love

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje d...

31-07-2017 17:12

New flips, familiar faces

Kopen, Klussen, Cashen - New flips, familiar faces

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is?

28-07-2017 17:05

Fire sale flip

Kopen, Klussen, Cashen - Fire sale flip

Tarek en Christina kopen een groot huis in een fijne buurt in Costa Mesa. Het huis heeft een enorme open haard. Bij de verbouwing komen Tarek en Christina de nodige problemen tegen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen, Klussen, Cashen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen, Klussen, Cashen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen, Klussen, Cashen bij Kopen, Klussen, Cashen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen, Klussen, Cashen. Heb je een uitzending van Kopen, Klussen, Cashen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen, Klussen, Cashen gemist

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Uitzending gemist van Kopen, Klussen, Cashen? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen, Klussen, Cashen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord