Programma gemist?

Tarek tijdens en Christina investeren in de een op huis in het door populaire Torrance. De buitenkant ziet uit er prima van uit, maar de binnenkant op van het huis uit een 1927 op moet grondig het worden gerenoveerd. Toch tijdens zijn Christina en Tarek het ervan overtuigd uit dat ze kunnen op tv cashen.

Tarek op en Christina hebben hun de zinnen gezet op met een huis van van zeven ton. Hiervoor vragen op ze hulp door van het een andere investeerder. Maar door meerdere investeerders brengen in ook meerdere meningen met zich op mee, op tv met negatieve gevolgen door voor de op planning en het door klusbudget.

Een vies door en gedateerd door huis wordt geveild. tijdens Op basis van de huizenprijzen van in de buurt van denken het Tarek en naar Christina flink geld te kunnen verdienen op tv aan uit het huis, met dat op het eerste gezicht op tv alleen tijdens wat cosmetische ingrepen een nodig heeft. Na een van eigenaardige veiling stapelen de een problemen zich in op.

Tarek uit en Christina in hebben meerdere projecten lopen, in dus voor het uit huis dat ze de kopen in Whittier uit hebben ze maar door een heel bescheiden klusbudget. Het door kleine huis door blijkt de een grotere verbouwing tijdens nodig te hebben uit dan verwacht.

Tarek en Christina de op tv brengen een bod uit de op een huis dat uit eigendom uit is van de bank en nog de geen 24 uur de op tv te koop staat. Ze van zijn ervan overtuigd dat het het op huis veel potentie van heeft, maar tijdens de renovatie op komen in ze alleen maar problemen in tegen.

Een door andere huizenhandelaar in moet een project van van de hand doen en door vraagt Tarek op tv en Christina door of ze geïnteresseerd zijn. Het uit huis tijdens heeft nog geen badkamer of met keuken en zelfs op de uit wanden zijn nog niet door afgewerkt.

Het huis dat het Tarek en een Christina willen tijdens kopen, staat te naar ver weg om op te kunnen bezichtigen voor de het veiling de begint. Daarom tijdens kopen ze het ongezien. Eenmaal in op de op locatie blijkt het huis er tijdens een stuk minder de florissant uit tijdens te zien een dan op de een foto's...

Realityprogramma waarin op het echtpaar Tarek de en Christina op El Moussa huizen op koopt, opknapt en weer op tv verkoopt. Te zien van is hoe tijdens ze de huizen opknappen de en door weer te koop aanbieden. een Lukt het ze om het te van cashen?

Realityprogramma waarin de het echtpaar Tarek en van in Christina El Moussa in huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. met Te zien op is op hoe ze de huizen opknappen en op weer van te koop op aanbieden. Lukt het ze op tv om te de cashen?

Realityprogramma in waarin het met echtpaar Tarek en naar Christina El Moussa huizen een koopt, opknapt en op tv weer verkoopt. op tv Te zien is op tv hoe ze de huizen door opknappen en weer te in koop aanbieden. Lukt de het ze om in te in cashen?

Tarek een en Christina zijn het geïnteresseerd in een huis op op de met hoek van een naar straat in Torrance. met Ze denken snel te in kunnen cashen, uit maar dan zien ze overal met barsten in met de muren en het de tijdens fundering.

Realityprogramma van waarin het echtpaar op tv Tarek en van Christina El Moussa huizen koopt, de opknapt en door weer verkoopt. Te zien is naar hoe ze de op tv huizen opknappen uit en weer te koop de een aanbieden. Lukt het ze op om te van cashen?

Tarek en Christina het kopen een in huis een in Fullerton waarvan de muren op vol barsten tijdens zitten. Zelfs met een in grondige renovatie kan een er van makkelijk winst gemaakt met worden. Christina staat op uit het punt te bevallen, van dus moet Tarek al uit het werk in in zijn op eentje doen.

Chistina zit in hoogzwanger thuis, dus zoekt op tv de Tarek een nieuw in project met zijn goede vriend de Pete DeBest. Ze vinden in een met verwaarloosd huis in in Corona. Maar hoe verloopt van de renovatie nu tijdens Christina er niet bij in van is?

Tarek en in Christina kopen met een groot naar huis in een het fijne buurt in op Costa Mesa. Het huis heeft een in enorme het open haard. een Bij de verbouwing komen Tarek en een Christina van de nodige problemen in tegen.

juni 2018
06-05-2018 17:53

A barnyard dance

Kopen, Klussen, Cashen - A barnyard dance

Tarek en Christina investeren in een huis in het populaire Torrance. De buitenkant ziet er prima uit, maar de binnenkant van het huis uit 1927 moet grondig worden gerenoveerd. Toch zijn Christina en Tarek ervan overtuigd dat ze kunnen cashe...

29-04-2018 17:54

Flipper vs. flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Flipper vs. flipper

Tarek en Christina hebben hun zinnen gezet op een huis van zeven ton. Hiervoor vragen ze hulp van een andere investeerder. Maar meerdere investeerders brengen ook meerdere meningen met zich mee, met negatieve gevolgen voor de planning en he...

22-04-2018 17:50

Dirty, dated & undesirable

Kopen, Klussen, Cashen - Dirty, dated & undesirable

Een vies en gedateerd huis wordt geveild. Op basis van de huizenprijzen in de buurt denken Tarek en Christina flink geld te kunnen verdienen aan het huis, dat op het eerste gezicht alleen wat cosmetische ingrepen nodig heeft. Na een eigenaa...

15-04-2018 18:01

Too small to fail

Kopen, Klussen, Cashen - Too small to fail

Tarek en Christina hebben meerdere projecten lopen, dus voor het huis dat ze kopen in Whittier hebben ze maar een heel bescheiden klusbudget. Het kleine huis blijkt een grotere verbouwing nodig te hebben dan verwacht.

08-04-2018 18:02

Nothing but potential

Kopen, Klussen, Cashen - Nothing but potential

Tarek en Christina brengen een bod uit op een huis dat eigendom is van de bank en nog geen 24 uur te koop staat. Ze zijn ervan overtuigd dat het huis veel potentie heeft, maar tijdens de renovatie komen ze alleen maar problemen tegen.

01-04-2018 17:55

Unfinished flip

Kopen, Klussen, Cashen - Unfinished flip

Een andere huizenhandelaar moet een project van de hand doen en vraagt Tarek en Christina of ze geïnteresseerd zijn. Het huis heeft nog geen badkamer of keuken en zelfs de wanden zijn nog niet afgewerkt.

25-03-2018 17:59

Foreclosure shock

Kopen, Klussen, Cashen - Foreclosure shock

Het huis dat Tarek en Christina willen kopen, staat te ver weg om te kunnen bezichtigen voor de veiling begint. Daarom kopen ze het ongezien. Eenmaal op de locatie blijkt het huis er een stuk minder florissant uit te zien dan op de foto's.....

08-08-2017 17:06

Mid-century miss

Kopen, Klussen, Cashen - Mid-century miss

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

07-08-2017 17:07

Doll house flip

Kopen, Klussen, Cashen - Doll house flip

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

04-08-2017 17:05

Hidden potential

Kopen, Klussen, Cashen - Hidden potential

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

03-08-2017 17:06

Split at the seams

Kopen, Klussen, Cashen - Split at the seams

Tarek en Christina zijn geïnteresseerd in een huis op de hoek van een straat in Torrance. Ze denken snel te kunnen cashen, maar dan zien ze overal barsten in de muren en de fundering.

02-08-2017 17:05

Substitute flipper

Kopen, Klussen, Cashen - Substitute flipper

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

01-08-2017 17:04

Labor of love

Kopen, Klussen, Cashen - Labor of love

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in zijn eentje d...

31-07-2017 17:12

New flips, familiar faces

Kopen, Klussen, Cashen - New flips, familiar faces

Chistina zit hoogzwanger thuis, dus zoekt Tarek een nieuw project met zijn goede vriend Pete DeBest. Ze vinden een verwaarloosd huis in Corona. Maar hoe verloopt de renovatie nu Christina er niet bij is?

28-07-2017 17:05

Fire sale flip

Kopen, Klussen, Cashen - Fire sale flip

Tarek en Christina kopen een groot huis in een fijne buurt in Costa Mesa. Het huis heeft een enorme open haard. Bij de verbouwing komen Tarek en Christina de nodige problemen tegen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen, Klussen, Cashen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen, Klussen, Cashen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen, Klussen, Cashen bij Kopen, Klussen, Cashen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen, Klussen, Cashen. Heb je een uitzending van Kopen, Klussen, Cashen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen, Klussen, Cashen gemist

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Uitzending gemist van Kopen, Klussen, Cashen? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen, Klussen, Cashen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 17:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord