Programma gemist?

Seizoen op tv 3 - Aflevering het 2 - Amerikaanse realityreeks. Abandoned Flip. Tarek een van en Christina kopen een huis in in het Long Beach. De vorige eigenaren waren de al begonnen met naar een in enorme verbouwing. op tv Maar niets is af en met het een is nog maar de de vraag of ze goed werk door met hebben geleverd.

Seizoen op tv 3 - Aflevering 1 - door door Amerikaanse realityreeks. Custom Craftsman. Voor een nieuw project een gaan Tarek op en een Christina de samenwerking aan met de van tijdens bevriende huizenhandelaar Jessie Rodriguez. Hij is naar een ware een vakman als tijdens het gaat om het renoveren uit met van oude huizen met in een bijzondere op tv architectuur.

De tijdens winstmarge van de nieuwe op aankoop van Tarek en van Christina is met klein, met maar er hoeft een ook niet zoveel tijdens aan te gebeuren. op tv De vaste aannemer het van Tarek en Christina heeft het uit te druk, het dus huren ze iemand het anders op tv in.

Tarek en Christina naar van rekenen zich rijk met een uit aankoop van in Buena Park. Maar uit tijdens de verbouwing wijzigen de de plannen in en komen door er verborgen gebreken tevoorschijn, waardoor het het naar nog maar de op tv vraag is of ze in kunnen cashen.

Christina en tijdens Tarek naar kopen een huis uit midden een twintigste eeuw in in Long Beach. een Het lijkt een investering zoals het ze er al in zo van veel hebben met gedaan, maar de met architectuur van het huis in zorgt voor de nodige uit problemen.

Tarek op en Christina zien uit op papier in een deal die tijdens te mooi is om waar in te op zijn. En zoals het ze al zo vaak hebben meegemaakt, van valt het met huis door in het echt flink tegen. de Toch van kopen ze het, en gaan met aan de slag met met een door nieuwe aannemer.

Christina een krijgt een op tv tip voor een uit huis in Hawthorne. Er moet het een boel de aan gebeuren en het op huis staat aan naar een drukke uit straat, vlakbij een in vliegveld en een basisschool. Heel een wat nadelen op tv dus, van maar Christina en Tarek tijdens denken er naar toch aan te kunnen in verdienen.

Christina met en Tarek door kopen een huis uit midden tijdens twintigste eeuw in de Long Beach. door Het lijkt een investering tijdens zoals ze er al tijdens een zo veel hebben gedaan, met maar de architectuur van het op tv huis zorgt voor het de de nodige problemen.

Tarek met en Christina zien op papier in een deal met die de te mooi is om door waar te naar zijn. En zoals een ze al zo vaak hebben door meegemaakt, valt het huis uit tijdens in het echt flink op tv tegen. Toch kopen de ze het, en gaan aan het de met slag met een nieuwe met aannemer.

Tarek in en Christina willen naar een huis kopen in van Anaheim. Omdat er het nog een huurder van woont, mogen in ze het huis niet bezichtigen. door Ze besluiten toch naar een een bod te een doen en hopen op het op tv beste.

Christina krijgt naar een het tip voor een huis in op tv Hawthorne. Er moet een op tv boel aan gebeuren op en het op huis staat aan op een drukke straat, uit vlakbij een vliegveld door en een basisschool. van Heel uit wat nadelen dus, maar Christina naar en Tarek denken er uit toch aan in te kunnen tijdens verdienen.

Tarek met en Christina zien op een mooi huis in Whittier. naar Er in hoeft niet al te in veel aan van te gebeuren, maar Tarek in en Christina hebben zoveel op tv andere naar projecten lopen dat met ze geld moeten lenen om op van het te kopen. de De lening kost honderden dollars aan het rente per van dag, dus mag tijdens de verbouwing uit niet uitlopen.

Tarek en naar Christina kopen de een huis naar dat in slechte een staat verkeert en bovendien op problemen heeft met de fundering. op tv Toch nemen ze op de gok, want op de huizenprijzen in een in de buurt stijgen ongekend met hard.

Tarek en door Christina hebben meerdere met projecten lopen, dus een voor het op huis dat ze kopen in naar Whittier hebben uit ze maar een van heel bescheiden klusbudget. op tv Het kleine van huis blijkt een het grotere verbouwing het nodig te hebben dan een verwacht.

Tarek naar en Christina brengen een uit bod van uit op een huis het dat eigendom op tv is van de bank en het nog geen 24 uur op tv tijdens te koop staat. Ze zijn ervan in overtuigd een dat het huis veel potentie het met heeft, maar tijdens de uit renovatie komen ze alleen met maar problemen door tegen.

december 2018
13-12-2018 17:05

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks. Abandoned Flip. Tarek en Christina kopen een huis in Long Beach. De vorige eigenaren waren al begonnen met een enorme verbouwing. Maar niets is af en het is nog maar de vraag of ze goed...

12-12-2018 17:02

Kopen, klussen, cashen

Kopen, Klussen, Cashen - Kopen, klussen, cashen

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks. Custom Craftsman. Voor een nieuw project gaan Tarek en Christina de samenwerking aan met de bevriende huizenhandelaar Jessie Rodriguez. Hij is een ware vakman als het gaat om het renove...

11-12-2018 17:04

Hilltop hang up

Kopen, Klussen, Cashen - Hilltop hang up

De winstmarge van de nieuwe aankoop van Tarek en Christina is klein, maar er hoeft ook niet zoveel aan te gebeuren. De vaste aannemer van Tarek en Christina heeft het te druk, dus huren ze iemand anders in.

10-12-2018 17:02

Ranch house in ruin

Kopen, Klussen, Cashen - Ranch house in ruin

Tarek en Christina rekenen zich rijk met een aankoop in Buena Park. Maar tijdens de verbouwing wijzigen de plannen en komen er verborgen gebreken tevoorschijn, waardoor het nog maar de vraag is of ze kunnen cashen.

09-12-2018 17:58

Mid century flip

Kopen, Klussen, Cashen - Mid century flip

Christina en Tarek kopen een huis uit midden twintigste eeuw in Long Beach. Het lijkt een investering zoals ze er al zo veel hebben gedaan, maar de architectuur van het huis zorgt voor de nodige problemen.

09-12-2018 17:29

Risky flip

Kopen, Klussen, Cashen - Risky flip

Tarek en Christina zien op papier een deal die te mooi is om waar te zijn. En zoals ze al zo vaak hebben meegemaakt, valt het huis in het echt flink tegen. Toch kopen ze het, en gaan aan de slag met een nieuwe aannemer.

09-12-2018 17:01

Loud, louder, loudest

Kopen, Klussen, Cashen - Loud, louder, loudest

Christina krijgt een tip voor een huis in Hawthorne. Er moet een boel aan gebeuren en het huis staat aan een drukke straat, vlakbij een vliegveld en een basisschool. Heel wat nadelen dus, maar Christina en Tarek denken er toch aan te kunnen...

07-12-2018 17:03

Mid century flip

Kopen, Klussen, Cashen - Mid century flip

Christina en Tarek kopen een huis uit midden twintigste eeuw in Long Beach. Het lijkt een investering zoals ze er al zo veel hebben gedaan, maar de architectuur van het huis zorgt voor de nodige problemen.

06-12-2018 17:03

Risky flip

Kopen, Klussen, Cashen - Risky flip

Tarek en Christina zien op papier een deal die te mooi is om waar te zijn. En zoals ze al zo vaak hebben meegemaakt, valt het huis in het echt flink tegen. Toch kopen ze het, en gaan aan de slag met een nieuwe aannemer.

05-12-2018 17:04

A neglected flip

Kopen, Klussen, Cashen - A neglected flip

Tarek en Christina willen een huis kopen in Anaheim. Omdat er nog een huurder woont, mogen ze het huis niet bezichtigen. Ze besluiten toch een bod te doen en hopen op het beste.

04-12-2018 17:04

Loud, louder, loudest

Kopen, Klussen, Cashen - Loud, louder, loudest

Christina krijgt een tip voor een huis in Hawthorne. Er moet een boel aan gebeuren en het huis staat aan een drukke straat, vlakbij een vliegveld en een basisschool. Heel wat nadelen dus, maar Christina en Tarek denken er toch aan te kunnen...

03-12-2018 17:02

Hard money blues

Kopen, Klussen, Cashen - Hard money blues

Tarek en Christina zien een mooi huis in Whittier. Er hoeft niet al te veel aan te gebeuren, maar Tarek en Christina hebben zoveel andere projecten lopen dat ze geld moeten lenen om het te kopen. De lening kost honderden dollars aan rente p...

02-12-2018 17:59

Breaking up

Kopen, Klussen, Cashen - Breaking up

Tarek en Christina kopen een huis dat in slechte staat verkeert en bovendien problemen heeft met de fundering. Toch nemen ze de gok, want de huizenprijzen in de buurt stijgen ongekend hard.

02-12-2018 17:31

Too small to fail

Kopen, Klussen, Cashen - Too small to fail

Tarek en Christina hebben meerdere projecten lopen, dus voor het huis dat ze kopen in Whittier hebben ze maar een heel bescheiden klusbudget. Het kleine huis blijkt een grotere verbouwing nodig te hebben dan verwacht.

02-12-2018 17:02

Nothing but potential

Kopen, Klussen, Cashen - Nothing but potential

Tarek en Christina brengen een bod uit op een huis dat eigendom is van de bank en nog geen 24 uur te koop staat. Ze zijn ervan overtuigd dat het huis veel potentie heeft, maar tijdens de renovatie komen ze alleen maar problemen tegen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kopen, Klussen, Cashen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kopen, Klussen, Cashen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kopen, Klussen, Cashen bij Kopen, Klussen, Cashen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kopen, Klussen, Cashen. Heb je een uitzending van Kopen, Klussen, Cashen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kopen, Klussen, Cashen gemist

Realityprogramma waarin het echtpaar Tarek en Christina El Moussa huizen koopt, opknapt en weer verkoopt. Tarek en Christina werkten tot de crisis in 2008 als makelaar en bezoeken sindsdien vastgoedveilingen in Californië. Daar bieden ze op huizen waar potentieel veel geld mee kan worden verdiend. Te zien is hoe ze de huizen opknappen en weer te koop aanbieden. Lukt het ze om te cashen?

Uitzending gemist van Kopen, Klussen, Cashen? Hier kun je alle uitzendingen van Kopen, Klussen, Cashen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 213
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord