Programma gemist?

De tijdens verkiezingen naderen op tv en Jensen ziet de op spanning in de Verenigde Staten in uit tot ongekende hoogte met stijgen. Jensen bezoekt door onder meer de zussen op Diamond en van Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met van een grote in liefde voor Donald op Trump. Door hun uitzinnige YouTube-filmpjes uit zijn ze een het regelrechte hit. uit Op de partijbijeenkomsten van tijdens Hillary en een Trump spreekt Jensen met de van de trouwe aanhangers. met Beide kampen worden van uitgesprokener en staan uit loodrecht tegenover elkaar. En van wie deze verkiezingen gaat winnen, een voorspelt de professor het die uit vanaf 1921 slechts één het keer een naar verkeerde president de voorspelde.

Jensen op tv duikt Texas door in, de meest Republikeinse van in alle uit staten. Hij interviewt daar door onder meer presentator Adam Curry op tv in met zijn huis in Austin. op Ook op tv vergezelt hij een doorsnee met Amerikaans gezin op tv bij hun bezoek aan een in shooting op range. Net als Joseph, het het achtjarige tijdens zoontje van de familie, schiet op tv Jensen voor op tv het eerst in zijn een leven met een het semi-automatisch wapen. het In het typisch Texaanse stadje op tv uit Lockhart bezoekt Jensen een lokaal het kantoor naar van de Republikeinse Partij. Samen met een tijdens de medewerkers kijkt hij op tv er op het televisie naar het eerste presidentiële debat met de tussen Clinton en op Trump.

Jensen een reist van New York, op waar bijna iedereen een een hekel de heeft aan op tv Donald Trump, naar Ohio, waar van zo naar goed als iedereen uit achter hem staat. op In het mijnwerkersstadje naar Mingo Junction praat Jensen met uit fervente Trump-aanhangers en jonge de verslaafden over de een populariteit van 'The de Donald'. met Van het binnenland gaat uit het een naar kuststad Miami, waar Jensen op tv een vurige Clinton-rally bijwoont uit door en er midden in een furieus door protest van Trump-fanaten het belandt. Ook heeft op hij nog op tv een ontmoeting met de met homoseksuele journalist op en Trump-supporter Milo Yianapollis, het die vanwege zijn een omstreden op tv uitspraken door Twitter levenslang van werd met geschorst.

april 2020
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!