Programma gemist?

De verkiezingen naderen uit een en Jensen ziet de spanning op tv in tijdens de Verenigde Staten tot ongekende hoogte door op tv stijgen. Jensen bezoekt onder meer de de zussen het Diamond en in Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een het grote liefde tijdens voor Donald Trump. Door het uit hun uitzinnige YouTube-filmpjes zijn het ze een het regelrechte hit. Op uit de partijbijeenkomsten van Hillary en de Trump spreekt het Jensen met door de trouwe aanhangers. Beide in kampen worden uitgesprokener en staan op loodrecht tegenover elkaar. een een En wie deze verkiezingen gaat een winnen, voorspelt de professor door die vanaf 1921 tijdens slechts één keer op een verkeerde de president een voorspelde.

Jensen duikt Texas op in, uit de meest Republikeinse naar van alle staten. Hij naar interviewt daar onder op meer presentator Adam van Curry in zijn huis het van in Austin. Ook vergezelt hij op een doorsnee Amerikaans gezin in bij hun tijdens bezoek aan uit een shooting range. Net als op tv Joseph, het een achtjarige zoontje tijdens van de een familie, schiet Jensen voor naar het eerst in zijn naar leven met met een semi-automatisch wapen. In op het typisch Texaanse stadje tijdens Lockhart bezoekt Jensen uit een lokaal kantoor naar van de Republikeinse de het Partij. Samen met van de medewerkers kijkt hij er in op op tv televisie naar het op eerste presidentiële debat tussen Clinton naar en op Trump.

Jensen met reist van New een York, waar het bijna iedereen een hekel heeft uit aan Donald Trump, in naar Ohio, het waar zo goed als iedereen tijdens achter het hem staat. In het mijnwerkersstadje het een Mingo Junction praat Jensen met fervente van naar Trump-aanhangers en jonge van verslaafden over de door populariteit van 'The Donald'. met Van het op binnenland gaat het naar kuststad Miami, een waar Jensen het een vurige op Clinton-rally bijwoont en de er midden in een op tv furieus protest naar van Trump-fanaten belandt. Ook heeft de hij nog op tv een ontmoeting een met de homoseksuele met journalist en Trump-supporter Milo door Yianapollis, die met vanwege zijn van omstreden uitspraken door in Twitter levenslang werd tijdens geschorst.

januari 2021
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!