Programma gemist?

De verkiezingen naderen op tv tijdens en Jensen ziet de op spanning in de Verenigde in Staten tot uit ongekende hoogte stijgen. met Jensen bezoekt de onder meer de zussen Diamond uit en een Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een naar het grote liefde voor Donald Trump. Door met hun uitzinnige YouTube-filmpjes tijdens zijn ze een een regelrechte hit. Op met de partijbijeenkomsten tijdens van Hillary en Trump van spreekt Jensen met met de trouwe aanhangers. een op Beide kampen worden uitgesprokener en op staan loodrecht tegenover elkaar. door tijdens En wie deze verkiezingen met gaat winnen, met voorspelt de professor tijdens die vanaf 1921 slechts één tijdens keer een verkeerde president het het voorspelde.

Jensen duikt door Texas uit in, de meest Republikeinse in van alle staten. een Hij interviewt het daar onder meer een presentator Adam Curry het in zijn huis op tv in Austin. Ook vergezelt hij een met van doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek op aan een uit shooting range. Net als op Joseph, op het achtjarige naar zoontje van de familie, schiet van Jensen voor de het eerst in in zijn leven met een met semi-automatisch wapen. In het het typisch Texaanse stadje tijdens uit Lockhart bezoekt Jensen naar een lokaal kantoor van de Republikeinse de Partij. Samen met op de medewerkers met kijkt de hij er op televisie naar een het eerste presidentiële debat een van tussen Clinton en door Trump.

Jensen van reist van New York, het waar bijna iedereen een in op hekel heeft aan Donald op tv Trump, naar Ohio, waar zo op tv goed door als iedereen achter hem in staat. In het mijnwerkersstadje op tv Mingo Junction naar praat Jensen met fervente op van Trump-aanhangers en jonge verslaafden over tijdens de in populariteit van 'The met Donald'. Van het binnenland gaat het naar de naar kuststad Miami, waar Jensen een tijdens vurige Clinton-rally op tv bijwoont en er naar midden een in een furieus protest van van Trump-fanaten belandt. in Ook heeft hij een nog een ontmoeting met de een homoseksuele journalist en door Trump-supporter in Milo Yianapollis, die met vanwege zijn omstreden uitspraken door op Twitter uit levenslang werd een geschorst.

augustus 2020
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!