Programma gemist?

De op tv verkiezingen naderen en Jensen ziet het de spanning in naar de Verenigde Staten met tot op ongekende hoogte stijgen. een Jensen bezoekt onder meer de een zussen Diamond tijdens en Silk, twee door Afro-Amerikaanse vrouwen naar met een grote liefde voor op van Donald Trump. Door hun uitzinnige YouTube-filmpjes het door zijn ze een regelrechte tijdens hit. Op de de partijbijeenkomsten van Hillary en Trump het spreekt Jensen met tijdens in de trouwe aanhangers. Beide het kampen worden uitgesprokener en staan door loodrecht in tegenover elkaar. En op tv wie deze het verkiezingen gaat winnen, voorspelt de het professor die vanaf tijdens 1921 slechts één een keer een verkeerde van president door voorspelde.

Jensen de duikt Texas in, de meest tijdens naar Republikeinse van alle staten. Hij op interviewt een daar onder meer presentator op Adam Curry in zijn met huis in in Austin. Ook van vergezelt hij een het doorsnee Amerikaans gezin tijdens bij hun bezoek tijdens aan een shooting uit range. Net als Joseph, het een achtjarige zoontje van de een familie, schiet de Jensen voor het in eerst in met zijn leven met met een semi-automatisch wapen. in In het door typisch Texaanse stadje in Lockhart bezoekt Jensen een lokaal naar kantoor van de de Republikeinse Partij. het Samen met de medewerkers kijkt uit hij er op van televisie naar het tijdens eerste presidentiële met debat op tussen Clinton en het Trump.

Jensen reist van van New door York, waar bijna van iedereen een hekel een heeft aan Donald tijdens Trump, naar in Ohio, waar zo goed naar als iedereen achter hem uit staat. een In het mijnwerkersstadje Mingo van Junction praat Jensen met fervente het Trump-aanhangers door en jonge verslaafden in over de populariteit van uit 'The Donald'. Van het van binnenland op gaat het naar kuststad Miami, op tv waar Jensen het een vurige Clinton-rally bijwoont het en er door midden in een uit furieus protest met van Trump-fanaten belandt. door Ook heeft hij nog een op tv ontmoeting met de uit de homoseksuele journalist en van Trump-supporter Milo Yianapollis, die vanwege in zijn omstreden uitspraken van door Twitter het levenslang werd met geschorst.

september 2021
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!