Programma gemist?

De naar verkiezingen naderen en naar Jensen ziet de spanning met in door de Verenigde Staten tot ongekende met hoogte op stijgen. Jensen bezoekt onder een meer de een zussen Diamond en een Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen in met een grote naar liefde voor Donald uit Trump. Door hun uitzinnige de YouTube-filmpjes zijn ze een een regelrechte op tv hit. Op de partijbijeenkomsten het van Hillary en Trump met spreekt Jensen naar met de trouwe in aanhangers. Beide kampen tijdens worden uitgesprokener en staan van loodrecht naar tegenover elkaar. de En wie deze verkiezingen gaat winnen, in op voorspelt de professor op tv die vanaf 1921 slechts de één keer een verkeerde met president een voorspelde.

Jensen de duikt Texas een in, de meest Republikeinse van met alle staten. Hij van interviewt met daar onder meer presentator Adam door Curry in zijn huis het in Austin. in Ook vergezelt naar hij een doorsnee Amerikaans de gezin bij hun op bezoek aan een shooting door range. Net de als op tv Joseph, het achtjarige door zoontje van de tijdens familie, schiet Jensen voor het de eerst uit in zijn leven met een semi-automatisch van de wapen. In het typisch Texaanse stadje op Lockhart met bezoekt Jensen een lokaal van kantoor op van de Republikeinse Partij. Samen met op de in medewerkers kijkt hij er de op televisie uit naar het eerste op presidentiële debat tussen een Clinton en de Trump.

Jensen reist tijdens van New met York, waar tijdens bijna iedereen een naar hekel heeft aan Donald Trump, een naar Ohio, waar zo van goed op als iedereen achter naar hem staat. In het mijnwerkersstadje op tv Mingo Junction naar praat Jensen een met fervente Trump-aanhangers en jonge tijdens verslaafden door over de populariteit van 'The van Donald'. de Van het het binnenland gaat het naar kuststad Miami, van waar naar Jensen een vurige Clinton-rally een bijwoont naar en er midden in een furieus op tv protest van Trump-fanaten tijdens het belandt. Ook heeft hij nog een uit de ontmoeting met de van homoseksuele journalist en Trump-supporter op Milo Yianapollis, die vanwege de zijn omstreden uitspraken tijdens door Twitter levenslang werd een in geschorst.

oktober 2019
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!