Programma gemist?

De verkiezingen naderen met in en Jensen ziet de tijdens spanning in door de Verenigde Staten tot ongekende hoogte op stijgen. Jensen bezoekt door een onder meer de zussen naar Diamond en Silk, twee met Afro-Amerikaanse vrouwen met een het grote liefde voor een Donald Trump. met Door hun uitzinnige op tv YouTube-filmpjes de zijn ze een regelrechte hit. in Op de partijbijeenkomsten op van het Hillary en Trump spreekt Jensen met uit van de trouwe aanhangers. Beide op tv kampen worden op tv uitgesprokener en staan loodrecht naar tegenover elkaar. En uit wie deze uit verkiezingen gaat winnen, van voorspelt de professor die vanaf op tv 1921 slechts in één keer een verkeerde president op tv op tv voorspelde.

Jensen met duikt Texas in, op de meest Republikeinse van met alle van staten. Hij interviewt uit daar onder meer tijdens presentator Adam Curry in door zijn huis in Austin. Ook de naar vergezelt hij een doorsnee op Amerikaans gezin uit bij hun bezoek aan een op tv shooting range. Net op tv als Joseph, uit het achtjarige door zoontje van de tijdens familie, schiet Jensen voor het eerst tijdens in zijn in leven een met een semi-automatisch uit wapen. In het door typisch Texaanse stadje Lockhart op bezoekt Jensen tijdens een lokaal kantoor van de in Republikeinse Partij. Samen met naar het de medewerkers kijkt de hij er op televisie naar het in eerste presidentiële tijdens debat met tussen Clinton en uit Trump.

Jensen reist van van New York, waar met tijdens bijna iedereen een hekel van heeft aan Donald de Trump, naar Ohio, in waar zo goed als het iedereen achter hem op tv staat. In het mijnwerkersstadje de Mingo Junction met praat Jensen met op fervente Trump-aanhangers en uit jonge verslaafden over tijdens de populariteit van in 'The een Donald'. Van het binnenland gaat een het naar naar kuststad Miami, waar Jensen een een vurige naar Clinton-rally bijwoont en er op tv midden in een een furieus met protest van Trump-fanaten belandt. Ook heeft een een hij nog een met ontmoeting met de uit homoseksuele journalist en Trump-supporter Milo op Yianapollis, die vanwege door zijn omstreden van uitspraken door uit Twitter levenslang werd met geschorst.

mei 2021
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!