Programma gemist?

De op verkiezingen naderen uit en Jensen ziet de spanning in het de Verenigde Staten de tot ongekende van hoogte stijgen. Jensen door bezoekt onder meer in de zussen in Diamond en Silk, twee de Afro-Amerikaanse van vrouwen met een grote liefde voor van Donald Trump. uit Door hun van uitzinnige YouTube-filmpjes zijn ze een op tv regelrechte hit. Op op de partijbijeenkomsten het van Hillary en door Trump spreekt tijdens Jensen met de een trouwe aanhangers. Beide met kampen worden de uitgesprokener en staan loodrecht tegenover elkaar. van op tv En wie deze verkiezingen gaat winnen, het voorspelt de de professor die vanaf 1921 het slechts één van keer een verkeerde president van naar voorspelde.

Jensen tijdens duikt Texas in, de in meest Republikeinse van tijdens alle staten. de Hij interviewt daar onder meer uit presentator door Adam Curry in zijn tijdens huis op tv in Austin. Ook vergezelt op hij een doorsnee naar Amerikaans gezin bij hun bezoek de de aan een shooting range. Net van als Joseph, een het achtjarige zoontje van met de naar familie, schiet Jensen voor het een eerst in van zijn leven met een naar semi-automatisch wapen. In het een typisch Texaanse tijdens stadje Lockhart bezoekt op tv Jensen een lokaal kantoor het van de door Republikeinse met Partij. Samen met in de medewerkers kijkt hij er op het in televisie naar het een eerste presidentiële debat tussen Clinton op en een Trump.

Jensen reist van van naar New York, waar bijna naar iedereen een hekel heeft aan in naar Donald Trump, naar Ohio, door waar zo het goed als iedereen naar achter hem staat. In op het mijnwerkersstadje Mingo door Junction praat Jensen met fervente op tv Trump-aanhangers met en jonge verslaafden over in de van populariteit van 'The Donald'. in Van het binnenland gaat op tv het de naar kuststad Miami, waar Jensen de een vurige van Clinton-rally bijwoont en in er midden in een naar furieus protest de van Trump-fanaten belandt. Ook door heeft hij nog een op uit ontmoeting met de homoseksuele journalist uit en Trump-supporter uit Milo Yianapollis, die met vanwege zijn omstreden uitspraken door het Twitter levenslang werd een de geschorst.

maart 2021
03-11-2016 21:57

Afl. 3

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 3

De verkiezingen naderen en Jensen ziet de spanning in de Verenigde Staten tot ongekende hoogte stijgen. Jensen bezoekt onder meer de zussen Diamond en Silk, twee Afro-Amerikaanse vrouwen met een grote liefde voor Donald Trump. Door hun uitz...

27-10-2016 21:52

Afl. 2

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 2

Jensen duikt Texas in, de meest Republikeinse van alle staten. Hij interviewt daar onder meer presentator Adam Curry in zijn huis in Austin. Ook vergezelt hij een doorsnee Amerikaans gezin bij hun bezoek aan een shooting range. Net als Jose...

20-10-2016 21:56

Afl. 1

Jensen Kiest Voor Amerika - Afl. 1

Jensen reist van New York, waar bijna iedereen een hekel heeft aan Donald Trump, naar Ohio, waar zo goed als iedereen achter hem staat. In het mijnwerkersstadje Mingo Junction praat Jensen met fervente Trump-aanhangers en jonge verslaafden ...

Jensen Kiest Voor Amerika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jensen Kiest Voor Amerika bij Jensen Kiest Voor Amerika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jensen Kiest Voor Amerika. Heb je een uitzending van Jensen Kiest Voor Amerika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jensen Kiest Voor Amerika gemist

Reportageserie rond de Amerikaanse verkiezingen waarin Robert Jensen op onderzoek uitgaat in het échte Amerika. Tijdens zijn trip door de VS spreekt hij met de man in de straat, journalisten met een mening, celebrities, online-opiniemakers, comedians, oorlogsveteranen, artiesten, en desperate housewives. Dat zorgt voor een spraakmakende mix van interviews, bijzondere portretten, rauwe human interest, humoristische situaties en interessante analyses.

Uitzending gemist van Jensen Kiest Voor Amerika? Hier kun je alle uitzendingen van Jensen Kiest Voor Amerika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-11-2016 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!