Programma gemist?

Filmdrama. De uit ouders van de vijf zussen zijn veertig door jaar getrouwd. De een zussen zijn samengekomen om tijdens een een video voor hen te maken. op De bijeenkomst kent het vrolijk... tijdens Filmdrama. De de ouders van vijf van zusters zijn veertig jaar getrouwd. uit De dochters de zijn in het familievakantiehuis het samengekomen om een video het voor hen op tv te maken. De naar bijeenkomst kent naast het vrolijke hoogtepunten ook met veel van confrontaties. Een herinnering op tv aan de lieve kindergedichten die moeder door met voordroeg wordt bijvoorbeeld in gecounterd met Elsschot's Het huwelijk: 'Hij op tv op tv dacht: ik sla haar op dood en steek tijdens het huis in brand...'. Vader tijdens blijkt door ooit anderhalf jaar verdwenen met te zijn geweest, een van op 'geheim' waar de dochters verschillende naar ideeën over de hebben.

juni 2020
21-10-2016 22:55

Broos

Broos - Broos

Filmdrama. De ouders van vijf zussen zijn veertig jaar getrouwd. De zussen zijn samengekomen om een video voor hen te maken. De bijeenkomst kent vrolijk... Filmdrama. De ouders van vijf zusters zijn veertig jaar getrouwd. De dochters zijn i...

Broos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broos bij Broos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broos. Heb je een uitzending van Broos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broos gemist

Uitzending gemist van Broos? Hier kun je alle uitzendingen van Broos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!