Programma gemist?

Filmdrama. door De ouders van vijf zussen in van zijn veertig jaar getrouwd. de De zussen de zijn samengekomen om een video voor tijdens hen naar te maken. in De bijeenkomst kent met vrolijk... Filmdrama. De ouders van vijf van zusters de zijn veertig jaar de getrouwd. De uit dochters zijn in het door familievakantiehuis samengekomen om een op tv video naar voor hen te maken. De bijeenkomst een kent tijdens naast vrolijke met hoogtepunten ook veel tijdens confrontaties. Een herinnering het aan de lieve kindergedichten van die moeder voordroeg wordt met bijvoorbeeld het gecounterd met Elsschot's Het huwelijk: de 'Hij dacht: ik sla op tv haar dood en uit tijdens steek het huis in op brand...'. Vader blijkt naar ooit anderhalf jaar op verdwenen te zijn geweest, een een 'geheim' van waar de dochters verschillende in ideeën over in hebben.

januari 2021
21-10-2016 22:55

Broos

Broos - Broos

Filmdrama. De ouders van vijf zussen zijn veertig jaar getrouwd. De zussen zijn samengekomen om een video voor hen te maken. De bijeenkomst kent vrolijk... Filmdrama. De ouders van vijf zusters zijn veertig jaar getrouwd. De dochters zijn i...

Broos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Broos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Broos bij Broos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Broos. Heb je een uitzending van Broos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Broos gemist

Uitzending gemist van Broos? Hier kun je alle uitzendingen van Broos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!