Programma gemist?

Colin de ziet de dood naar van Matthew als op tv de straf van God voor naar het zijn zonden en hij tijdens denkt dat hij genoeg geboet in de heeft. Maar dan verliest hij al de zijn geld in in een... naar Colin ziet op de dood van Matthew als de naar straf van tijdens God in voor zijn zonden en door hij denkt dat tijdens hij genoeg geboet heeft. tijdens Maar dan door verliest hij tijdens al zijn geld in een financiële op tijdens zwendel.

Door in het geroddel een in de gemeenschap en het naar politieonderzoek kunnen naar Colin en door Hazel elkaar nog door steeds niet zien. Hazel op voelt zich vreselijk op tv schuldig over op tv ... Door het geroddel in de het tijdens gemeenschap en het politieonderzoek kunnen het Colin op tv en Hazel elkaar nog steeds van niet zien. van Hazel voelt zich vreselijk schuldig op de over de dubbele een moord.

Als naar Lesley dreigt om hem door te verlaten besluit Colin tijdens in te naar grijpen. op tv Trevor, de man tijdens van Hazel, moet er op tv ook aan het geloven.

Colin door Howell is een naar vooraanstaand lid van met de Doopsgezinde een gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en op vader. Maar als uit hij de een affaire door begint met Hazel... Coleraine, van Noord-Ierland 1990. Yandarts op tv Colin Howell is een vooraanstaand uit lid een van de Doopsgezinde gemeenschap en op tv een liefhebbende echtgenoot door en vader. Maar op tv tijdens als hij een naar affaire begint met Hazel Buchanan naar heeft dit een catastrofale gevolgen.

oktober 2019
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!