Programma gemist?

Colin de ziet de dood van uit Matthew als de straf een de van God voor zijn zonden en een hij denkt op tv dat op hij genoeg geboet met heeft. Maar dan naar verliest hij al zijn geld uit in een... Colin naar ziet de dood naar van Matthew als met de straf van met God voor zijn het zonden de en hij denkt dat hij het genoeg geboet met heeft. Maar dan verliest uit hij al de zijn geld in een een financiële het zwendel.

Door het geroddel een in de gemeenschap in en het politieonderzoek naar in kunnen Colin en Hazel elkaar nog met steeds niet van zien. Hazel voelt met zich uit vreselijk schuldig over ... in Door het geroddel in tijdens de gemeenschap en op het politieonderzoek kunnen op tv Colin en naar Hazel elkaar nog steeds niet een zien. Hazel voelt op tv zich vreselijk schuldig op naar over de dubbele een moord.

Als het Lesley dreigt van om hem te verlaten besluit op Colin op tv in te grijpen. Trevor, op tv de man uit van Hazel, moet er het ook aan door geloven.

Colin Howell is tijdens een vooraanstaand op tv lid van het de Doopsgezinde gemeenschap en naar een in liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als van hij op tv een affaire begint met Hazel... een Coleraine, Noord-Ierland uit 1990. Yandarts Colin Howell op tv tijdens is een vooraanstaand op tv lid van de Doopsgezinde uit gemeenschap en naar een liefhebbende echtgenoot en vader. tijdens Maar als hij een door affaire de begint met Hazel Buchanan uit heeft dit catastrofale een gevolgen.

januari 2021
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!