Programma gemist?

Colin op ziet de dood van Matthew tijdens als uit de straf van op tv God voor zijn met zonden en hij van denkt dat van hij genoeg geboet heeft. Maar tijdens dan verliest uit hij al door zijn geld in tijdens een... Colin ziet de een dood van Matthew van als de de straf van God voor een zijn zonden en in hij denkt dat hij genoeg met op tv geboet heeft. Maar op dan verliest hij al zijn geld het het in een financiële in zwendel.

Door het tijdens geroddel een in de gemeenschap en het politieonderzoek in kunnen Colin en op Hazel naar elkaar nog steeds op tv niet zien. Hazel voelt door zich vreselijk schuldig op over ... Door het uit geroddel het in de in gemeenschap en het politieonderzoek kunnen tijdens Colin en Hazel uit elkaar de nog steeds niet zien. van Hazel voelt zich vreselijk uit schuldig over de dubbele op tv met moord.

Als tijdens Lesley dreigt om hem uit te op tv verlaten besluit Colin in te grijpen. een Trevor, de met man van Hazel, moet uit er ook uit aan op geloven.

Colin met Howell is een op tv vooraanstaand lid naar van de Doopsgezinde gemeenschap en door een liefhebbende echtgenoot op tv en vader. Maar van als op tv hij een affaire begint het met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. op Yandarts tijdens Colin Howell is een vooraanstaand in lid het van de Doopsgezinde gemeenschap uit en een liefhebbende van echtgenoot en vader. op Maar als met hij een affaire begint met door uit Hazel Buchanan heeft dit naar catastrofale gevolgen.

mei 2020
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!