Programma gemist?

Colin op tv ziet de dood van op Matthew als de straf een van God voor op tv zijn zonden de en door hij denkt dat hij naar genoeg geboet op heeft. Maar dan verliest naar hij al zijn geld in door een... tijdens Colin ziet de dood van een Matthew met als de straf het van God voor zijn een zonden uit en hij denkt dat hij genoeg op tv geboet uit heeft. Maar dan verliest hij op tv de al zijn geld in een een financiële naar zwendel.

Door op tv het geroddel in de gemeenschap in en het de politieonderzoek kunnen Colin en door Hazel naar elkaar nog steeds de niet zien. Hazel voelt zich met vreselijk schuldig door over ... Door het met geroddel in tijdens de gemeenschap en het in politieonderzoek kunnen tijdens Colin en Hazel op elkaar uit nog steeds niet zien. Hazel voelt het zich vreselijk op schuldig over de dubbele een in moord.

Als Lesley dreigt uit om naar hem te verlaten door besluit Colin tijdens in te grijpen. tijdens Trevor, de man van Hazel, op tv moet er ook de aan een geloven.

Colin op tv Howell is een vooraanstaand lid een van een de Doopsgezinde gemeenschap en een van liefhebbende echtgenoot en tijdens vader. met Maar als hij een affaire uit begint met in Hazel... naar Coleraine, Noord-Ierland 1990. door Yandarts Colin Howell met is een vooraanstaand lid naar van de Doopsgezinde met gemeenschap en een liefhebbende in echtgenoot met en vader. Maar in als hij een affaire begint op met Hazel Buchanan een heeft het dit catastrofale gevolgen.

juli 2021
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!