Programma gemist?

Colin het ziet de dood van door Matthew als de straf op tv het van God voor uit zijn zonden en van hij denkt dat hij uit genoeg geboet heeft. Maar op dan een verliest hij al zijn geld het in een... Colin ziet tijdens de op dood van Matthew als de de straf met van God voor het zijn zonden en tijdens hij denkt op dat hij genoeg geboet op heeft. Maar dan door verliest hij al zijn op tv geld in een het financiƫle van zwendel.

Door het naar geroddel in de de gemeenschap en in het politieonderzoek kunnen Colin en in een Hazel elkaar nog steeds niet tijdens zien. Hazel tijdens voelt zich vreselijk schuldig over met ... Door op het geroddel in door de gemeenschap met en het op tv politieonderzoek kunnen Colin en tijdens Hazel elkaar nog steeds een niet een zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig door de over de dubbele in moord.

Als Lesley tijdens dreigt om hem te een uit verlaten besluit Colin in door te grijpen. Trevor, de man de door van Hazel, moet er ook tijdens aan het geloven.

Colin in Howell is een vooraanstaand lid in van de op tv Doopsgezinde in gemeenschap en een tijdens liefhebbende echtgenoot en vader. uit Maar als hij van een affaire begint met tijdens Hazel... op tv Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts naar Colin Howell is naar een vooraanstaand lid van de op Doopsgezinde op tv gemeenschap en een een liefhebbende echtgenoot en door vader. Maar als hij een een affaire begint met met Hazel Buchanan op tv heeft dit op tv catastrofale gevolgen.

september 2020
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!