Programma gemist?

Colin in ziet de op tv dood van Matthew als op de straf van God tijdens voor zijn zonden en een hij denkt met dat hij genoeg op geboet heeft. Maar in dan verliest door hij al zijn de geld in een... Colin ziet de de dood van tijdens de Matthew als de straf van een God voor zijn met zonden en door hij denkt dat hij door genoeg geboet heeft. een Maar in dan verliest hij al zijn geld een in tijdens een financiële met zwendel.

Door de het geroddel in de gemeenschap tijdens en het politieonderzoek in kunnen naar Colin en Hazel op elkaar nog steeds niet op zien. met Hazel voelt zich vreselijk schuldig de over ... Door het in geroddel in een de gemeenschap en het op politieonderzoek kunnen Colin met en Hazel elkaar tijdens nog door steeds niet zien. in Hazel voelt zich vreselijk naar schuldig over de op dubbele op moord.

Als op Lesley dreigt om hem te op tv verlaten besluit met Colin in te met grijpen. de Trevor, de man van Hazel, moet de het er ook aan het geloven.

Colin Howell is de een een vooraanstaand lid van het de Doopsgezinde de gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en door uit vader. Maar als hij een het affaire begint met Hazel... van Coleraine, Noord-Ierland 1990. de Yandarts Colin in Howell is de een vooraanstaand lid van de op tv Doopsgezinde gemeenschap de en een liefhebbende van echtgenoot en vader. van Maar als hij op tv een naar affaire begint met Hazel Buchanan heeft in dit catastrofale van gevolgen.

mei 2021
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!