Programma gemist?

Colin de ziet de in dood van Matthew als de een straf van God voor de zijn zonden een en hij denkt de dat naar hij genoeg geboet de heeft. Maar dan een verliest hij al zijn geld een in een... Colin in ziet een de dood van met Matthew als de straf naar van God voor zijn zonden door en hij denkt in dat hij genoeg op op tv geboet heeft. Maar dan verliest met hij al van zijn geld in een financiële op tv het zwendel.

Door het geroddel het in met de gemeenschap en het politieonderzoek uit kunnen Colin tijdens en Hazel elkaar nog de steeds niet zien. tijdens Hazel het voelt zich op vreselijk schuldig over ... Door het tijdens geroddel in een de gemeenschap en met het politieonderzoek naar kunnen Colin en van Hazel elkaar nog steeds niet de zien. Hazel van voelt zich een vreselijk schuldig door over de dubbele door moord.

Als op tv Lesley dreigt om op tv hem te uit verlaten besluit Colin van in te grijpen. Trevor, een de man uit van Hazel, moet er ook naar aan naar geloven.

Colin Howell de is een vooraanstaand lid een van op tv de Doopsgezinde gemeenschap en een het liefhebbende echtgenoot door en vader. Maar als met op hij een affaire begint met Hazel... van Coleraine, van Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin naar Howell is een vooraanstaand op lid van door de Doopsgezinde gemeenschap en op in een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar op als hij een in door affaire begint met Hazel Buchanan een heeft dit catastrofale van gevolgen.

juni 2021
12-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt dat hij genoeg geboet heeft. Maar dan verliest hij al zijn geld in een... Colin ziet de dood van Matthew als de straf van God voor zijn zonden en hij denkt da...

05-11-2016 22:35

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel elkaar nog steeds niet zien. Hazel voelt zich vreselijk schuldig over ... Door het geroddel in de gemeenschap en het politieonderzoek kunnen Colin en Hazel el...

29-10-2016 23:10

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Als Lesley dreigt om hem te verlaten besluit Colin in te grijpen. Trevor, de man van Hazel, moet er ook aan geloven.

22-10-2016 23:05

Detectives: The Secret

Detectives: The Secret - Detectives: The Secret

Colin Howell is een vooraanstaand lid van de Doopsgezinde gemeenschap en een liefhebbende echtgenoot en vader. Maar als hij een affaire begint met Hazel... Coleraine, Noord-Ierland 1990. Yandarts Colin Howell is een vooraanstaand lid van de...

Detectives: The Secret gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: The Secret de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: The Secret bij Detectives: The Secret liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: The Secret. Heb je een uitzending van Detectives: The Secret gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: The Secret gemist

Uitzending gemist van Detectives: The Secret? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: The Secret kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-11-2016 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!