Programma gemist?

Op een op prachtige zomeravond beleeft door Guido’s het Orchestra samen met zijn muzikale gasten door en uit het publiek een uit onvergetelijke avond op op tv de markt in Kerkrade. in Orkestleider Guido met Dieteren presenteert samen met het zijn orkest een meeslepend op tv muziekspektakel vol van passie en vuur. Een in concert om nooit door te een vergeten. Met ontroerend mooie zang uit naar van sopraan Wendy Kokkelkoren, tijdens prachtige composities en de authentiek speelplezier. Er zijn vele naar (inter)nationale op tv gastartiesten, waaronder VoXXclub en Hansi met van Hinterseer.

Op een prachtige van op zomeravond beleeft Guido’s op tv Orchestra samen met de zijn muzikale gasten en het publiek met uit een onvergetelijke avond op de de markt in Kerkrade. een Orkestleider naar Guido Dieteren presenteert samen met van zijn door orkest een meeslepend een muziekspektakel vol passie de en vuur. Een concert een om nooit op tv te vergeten. Met ontroerend naar mooie zang van sopraan Wendy op in Kokkelkoren, prachtige composities en authentiek de speelplezier. in Er zijn vele (inter)nationale gastartiesten, waaronder een met VoXXclub en Hansi een Hinterseer.

Orkestleider Guido met Dieteren in presenteert samen met met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel naar vol passie en een vuur.

september 2020
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!