Programma gemist?

Op een prachtige op zomeravond beleeft Guido’s met Orchestra op tv samen met zijn muzikale gasten tijdens en het publiek op tv een onvergetelijke avond door op de van markt in Kerkrade. uit Orkestleider Guido in Dieteren presenteert samen met het zijn de orkest een meeslepend het muziekspektakel vol passie en vuur. in Een concert om nooit op te vergeten. op tv Met ontroerend op tv mooie zang van sopraan Wendy met Kokkelkoren, prachtige met composities en authentiek het speelplezier. Er zijn door vele (inter)nationale naar gastartiesten, waaronder VoXXclub en van Hansi van Hinterseer.

Op op een prachtige op tv zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met naar zijn met muzikale gasten en het op tv publiek een naar onvergetelijke avond op de markt in uit in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren in presenteert op tv samen met zijn op orkest een meeslepend op muziekspektakel vol passie en vuur. Een op op concert om nooit te vergeten. naar Met van ontroerend mooie zang van naar sopraan Wendy Kokkelkoren, prachtige het composities en de authentiek speelplezier. Er zijn de vele (inter)nationale gastartiesten, waaronder het VoXXclub en Hansi op tv in Hinterseer.

Orkestleider de Guido Dieteren van presenteert samen met een zijn orkest een meeslepend muziekspektakel het vol uit passie en vuur.

september 2021
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!