Programma gemist?

Op een prachtige op zomeravond beleeft in Guido’s Orchestra samen van met zijn muzikale gasten op en het publiek naar een onvergetelijke van avond op op de markt in door Kerkrade. Orkestleider met Guido Dieteren presenteert samen met uit zijn van orkest een meeslepend muziekspektakel door vol passie en vuur. de Een op tv concert om nooit te vergeten. de Met ontroerend door mooie zang van sopraan door Wendy Kokkelkoren, prachtige composities met en authentiek speelplezier. door Er zijn op tv vele op tv (inter)nationale gastartiesten, waaronder een VoXXclub en Hansi tijdens Hinterseer.

Op op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s de tijdens Orchestra samen met zijn muzikale gasten naar en het het publiek een onvergetelijke een avond op van de markt naar in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren het presenteert samen met zijn met orkest een meeslepend van muziekspektakel uit vol passie en vuur. Een uit naar concert om nooit te tijdens vergeten. Met ontroerend mooie tijdens zang van sopraan Wendy op tv de Kokkelkoren, prachtige composities en authentiek uit speelplezier. Er een zijn vele (inter)nationale gastartiesten, waaronder tijdens uit VoXXclub en Hansi in Hinterseer.

Orkestleider op Guido Dieteren in presenteert samen met zijn orkest tijdens een in meeslepend muziekspektakel vol een passie en vuur.

oktober 2019
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!