Programma gemist?

Op tijdens een prachtige zomeravond beleeft tijdens Guido’s Orchestra samen met door zijn muzikale gasten van en het tijdens publiek een onvergetelijke avond met een op de markt door in Kerkrade. Orkestleider met Guido Dieteren presenteert samen met zijn van een orkest een meeslepend muziekspektakel vol van passie en vuur. Een uit concert om de nooit door te vergeten. Met door ontroerend mooie zang van sopraan Wendy het Kokkelkoren, prachtige composities met en in authentiek speelplezier. Er zijn vele uit (inter)nationale gastartiesten, waaronder de in VoXXclub en Hansi naar Hinterseer.

Op een uit prachtige zomeravond beleeft Guido’s het Orchestra samen op met zijn muzikale naar gasten en het op publiek een uit onvergetelijke avond op de naar markt in Kerkrade. de Orkestleider de Guido Dieteren presenteert door samen met zijn orkest een meeslepend met door muziekspektakel vol passie en vuur. uit Een concert door om nooit te vergeten. op Met ontroerend mooie op tv zang van uit sopraan Wendy Kokkelkoren, door prachtige composities tijdens en authentiek speelplezier. Er zijn vele het (inter)nationale de gastartiesten, waaronder het VoXXclub en Hansi tijdens Hinterseer.

Orkestleider het Guido Dieteren presenteert samen met naar zijn orkest een een meeslepend muziekspektakel vol met de passie en vuur.

mei 2020
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!