Programma gemist?

Op een tijdens prachtige zomeravond beleeft van Guido’s Orchestra samen het met zijn muzikale uit gasten en door het publiek tijdens een onvergetelijke avond op naar de markt tijdens in Kerkrade. Orkestleider Guido een Dieteren presenteert samen met zijn de orkest een meeslepend van muziekspektakel vol van passie naar en vuur. Een concert om tijdens nooit uit te vergeten. Met ontroerend mooie een zang de van sopraan Wendy Kokkelkoren, prachtige composities in en authentiek op speelplezier. Er zijn de vele (inter)nationale op tv gastartiesten, waaronder VoXXclub met en Hansi tijdens Hinterseer.

Op het een prachtige op zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met met zijn van muzikale gasten en het het publiek een tijdens onvergetelijke avond op de markt uit in het Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert van door samen met zijn orkest een door meeslepend muziekspektakel vol passie op tv naar en vuur. Een van concert om nooit te vergeten. Met op ontroerend naar mooie zang van sopraan uit Wendy Kokkelkoren, prachtige composities uit en authentiek met speelplezier. Er zijn vele uit (inter)nationale gastartiesten, het waaronder VoXXclub en Hansi van in Hinterseer.

Orkestleider uit Guido Dieteren presenteert samen tijdens met op zijn orkest een meeslepend uit muziekspektakel vol passie en het vuur.

januari 2021
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!