Programma gemist?

Op een prachtige de het zomeravond beleeft Guido’s een Orchestra samen met zijn op muzikale gasten en het naar publiek een onvergetelijke op tv avond op naar de markt in Kerkrade. Orkestleider het Guido Dieteren presenteert tijdens naar samen met zijn orkest een uit meeslepend muziekspektakel vol de passie en vuur. in Een door concert om nooit naar te vergeten. Met ontroerend mooie door zang van door sopraan Wendy Kokkelkoren, prachtige composities van en naar authentiek speelplezier. Er zijn vele tijdens (inter)nationale gastartiesten, waaronder het VoXXclub en Hansi de op Hinterseer.

Op door een prachtige naar zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen van met zijn muzikale gasten het de en het publiek een onvergetelijke tijdens avond het op de markt in van Kerkrade. Orkestleider Guido door Dieteren presenteert samen met zijn een tijdens orkest een meeslepend door muziekspektakel vol passie en vuur. Een uit concert om met nooit uit te vergeten. Met ontroerend op mooie zang van sopraan Wendy door Kokkelkoren, prachtige composities van en authentiek speelplezier. naar Er zijn vele het (inter)nationale van gastartiesten, waaronder op tv VoXXclub en Hansi een Hinterseer.

Orkestleider Guido een Dieteren het presenteert samen met zijn van orkest een meeslepend muziekspektakel vol in passie een en vuur.

mei 2021
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!