Programma gemist?

Op een op prachtige tijdens zomeravond beleeft Guido’s Orchestra naar samen met op zijn muzikale gasten en het op publiek een onvergetelijke avond op tv op de met markt in Kerkrade. Orkestleider met Guido met Dieteren presenteert in samen met zijn orkest in een meeslepend muziekspektakel vol door passie en vuur. Een uit concert van om nooit te het vergeten. Met ontroerend mooie een zang van sopraan met Wendy Kokkelkoren, prachtige composities in en authentiek uit speelplezier. Er zijn vele tijdens door (inter)nationale gastartiesten, waaronder VoXXclub en Hansi door uit Hinterseer.

Op een prachtige op op zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen op met zijn muzikale het gasten en naar het publiek naar een onvergetelijke avond in op de markt in Kerkrade. de Orkestleider Guido Dieteren presenteert in samen met naar zijn orkest een met meeslepend muziekspektakel met vol passie en een vuur. Een concert om nooit door te vergeten. Met met ontroerend op mooie zang van op sopraan Wendy van Kokkelkoren, prachtige composities en authentiek speelplezier. het Er zijn het vele (inter)nationale van gastartiesten, waaronder VoXXclub en Hansi uit door Hinterseer.

Orkestleider Guido een Dieteren op presenteert samen met zijn orkest tijdens een meeslepend muziekspektakel uit vol door passie en vuur.

oktober 2021
05-11-2016 16:05

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade - deel 3

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

29-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond beleeft Guido’s Orchestra samen met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektak...

22-10-2016 16:10

Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Guido Dieteren: Live in Kerkrade - Guido Dieteren: Live in Kerkrade

Orkestleider Guido Dieteren presenteert samen met zijn orkest een meeslepend muziekspektakel vol passie en vuur.

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Guido Dieteren: Live in Kerkrade bij Guido Dieteren: Live in Kerkrade liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Guido Dieteren: Live in Kerkrade. Heb je een uitzending van Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Guido Dieteren: Live in Kerkrade gemist

Uitzending gemist van Guido Dieteren: Live in Kerkrade? Hier kun je alle uitzendingen van Guido Dieteren: Live in Kerkrade kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 05-11-2016 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!