Programma gemist?

Hij is de naar op tv enige Duitser die met behoort tot een select het gezelschap van naar internationale topfotografen dat trendsettend is op een het gebied op van op mode en reclame: met fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg de vestigde zijn naam met iconische foto?s het van het de supermodellen van de uit jaren negentig, onder wie door Cindy Crawford, Claudia door Schiffer en Naomi in Campbell, door die hij vrijwel in zonder make-up en op tv in zwart-wit door fotografeerde. Tegenwoordig herkent vrijwel op iedereen Lindberghs stijl, het die zich een onder meer kenmerkt door veel zwart-wit van op tv contrast, maar slechts uit weinigen kennen zijn naam. In zijn op foto?s zie je een invloeden op terug van het Duits expressionisme de en de door vrije dans van uit de jaren twintig. naar Recentelijk werd uit zijn beroemde op foto van supermodellen in witte shirts van door Vogue Magazine een gekozen naar als de beste foto van uit op de jaren negentig. Ook toont op de tijdens Kunsthal in Rotterdam uit op dit moment een overzichtstentoonstelling de van zijn werk tijdens met onder andere persoonlijke tijdens aantekeningen, in storyboards, rekwisieten, polaroids, film en van afdrukken. een De tentoonstelling een ?Peter Lindbergh van ? A Different op tv Vision on Fahsion door Photography? is nog tot het en met 12 februari naar 2017 op tv te bezoeken. tijdens

september 2021
23-10-2016 19:15

Peter Lindbergh

Close Up: Peter Lindbergh - Peter Lindbergh

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame: fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto?s van de superm...

Close Up: Peter Lindbergh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Peter Lindbergh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Peter Lindbergh bij Close Up: Peter Lindbergh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Peter Lindbergh. Heb je een uitzending van Close Up: Peter Lindbergh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Peter Lindbergh gemist

Uitzending gemist van Close Up: Peter Lindbergh? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Peter Lindbergh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!