Programma gemist?

Hij in is de enige Duitser tijdens die behoort een tot een select van gezelschap van internationale in topfotografen dat trendsettend is op op het gebied van de mode en naar reclame: naar fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde naar zijn naam met iconische foto?s met naar van de supermodellen van uit de jaren negentig, onder op wie Cindy Crawford, Claudia tijdens Schiffer op tv en Naomi Campbell, die hij uit vrijwel zonder op make-up en in op tv zwart-wit fotografeerde. Tegenwoordig herkent door vrijwel in iedereen Lindberghs stijl, op tv die zich op onder meer kenmerkt een door veel zwart-wit contrast, maar met slechts de weinigen kennen zijn naam. in In zijn foto?s zie op tv je invloeden terug op tv van naar het Duits expressionisme uit en de vrije dans uit de van jaren twintig. Recentelijk in werd zijn uit beroemde foto op van supermodellen door in witte shirts door Vogue Magazine op tv gekozen tijdens als de beste foto van met in de jaren negentig. in Ook toont de Kunsthal in door Rotterdam op dit moment op tv tijdens een overzichtstentoonstelling van zijn van werk met tijdens onder andere persoonlijke aantekeningen, storyboards, rekwisieten, de van polaroids, film en afdrukken. De tentoonstelling in in ?Peter Lindbergh in ? A Different door Vision on Fahsion het Photography? is nog tot en met op tv 12 februari 2017 op tv te bezoeken. met tijdens

mei 2020
23-10-2016 19:15

Peter Lindbergh

Close Up: Peter Lindbergh - Peter Lindbergh

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame: fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto?s van de superm...

Close Up: Peter Lindbergh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Peter Lindbergh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Peter Lindbergh bij Close Up: Peter Lindbergh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Peter Lindbergh. Heb je een uitzending van Close Up: Peter Lindbergh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Peter Lindbergh gemist

Uitzending gemist van Close Up: Peter Lindbergh? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Peter Lindbergh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!