Programma gemist?

Hij een is de enige Duitser van die naar behoort tot een de select gezelschap van op internationale topfotografen dat een trendsettend is op het een gebied van mode en reclame: uit een fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde door zijn naam met met iconische foto?s van het de supermodellen van de in jaren negentig, onder wie van in Cindy Crawford, Claudia Schiffer en op tv Naomi Campbell, door die hij vrijwel zonder uit make-up en in de zwart-wit op tv fotografeerde. Tegenwoordig herkent vrijwel iedereen Lindberghs van stijl, die tijdens zich onder meer kenmerkt een op door veel zwart-wit contrast, maar op tv slechts tijdens weinigen kennen zijn naam. In uit zijn foto?s zie je uit invloeden terug van van het Duits op tv expressionisme en de met vrije op dans uit de jaren twintig. Recentelijk uit werd op zijn beroemde foto van op tv supermodellen in op witte shirts door de Vogue Magazine gekozen als in de met beste foto van de in jaren negentig. Ook met toont de Kunsthal van in Rotterdam op het dit moment een overzichtstentoonstelling het van zijn werk het met onder andere persoonlijke in uit aantekeningen, storyboards, rekwisieten, polaroids, de film en afdrukken. naar De tentoonstelling op tv ?Peter Lindbergh ? A van Different Vision on in Fahsion Photography? op tv is nog tijdens tot en met 12 februari 2017 met te bezoeken. uit van

september 2020
23-10-2016 19:15

Peter Lindbergh

Close Up: Peter Lindbergh - Peter Lindbergh

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame: fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto?s van de superm...

Close Up: Peter Lindbergh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Peter Lindbergh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Peter Lindbergh bij Close Up: Peter Lindbergh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Peter Lindbergh. Heb je een uitzending van Close Up: Peter Lindbergh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Peter Lindbergh gemist

Uitzending gemist van Close Up: Peter Lindbergh? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Peter Lindbergh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!