Programma gemist?

Hij in is de enige naar Duitser die behoort in tot een select gezelschap van op tv internationale topfotografen uit dat trendsettend is op op tv het gebied van een van mode en reclame: fotograaf door Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met tijdens met iconische foto?s van de supermodellen met van de met jaren negentig, onder wie de Cindy een Crawford, Claudia Schiffer en Naomi het Campbell, die het hij vrijwel zonder make-up op tv en in in zwart-wit fotografeerde. van Tegenwoordig herkent vrijwel iedereen Lindberghs op stijl, in die zich onder de meer kenmerkt door veel op zwart-wit van contrast, maar slechts weinigen kennen zijn de naam. In uit zijn foto?s de zie je invloeden terug van met het Duits expressionisme uit van en de vrije dans een uit de jaren twintig. Recentelijk naar uit werd zijn beroemde foto van met supermodellen een in witte shirts in door Vogue Magazine gekozen als de de beste foto van naar de van jaren negentig. Ook toont naar de uit Kunsthal in Rotterdam op uit dit moment een overzichtstentoonstelling met van zijn werk naar met onder van andere persoonlijke aantekeningen, storyboards, op rekwisieten, polaroids, film en uit afdrukken. met De tentoonstelling in ?Peter Lindbergh ? A door Different tijdens Vision on Fahsion Photography? naar is nog tot naar en met 12 februari 2017 in te bezoeken. op op

mei 2021
23-10-2016 19:15

Peter Lindbergh

Close Up: Peter Lindbergh - Peter Lindbergh

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame: fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto?s van de superm...

Close Up: Peter Lindbergh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Peter Lindbergh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Peter Lindbergh bij Close Up: Peter Lindbergh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Peter Lindbergh. Heb je een uitzending van Close Up: Peter Lindbergh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Peter Lindbergh gemist

Uitzending gemist van Close Up: Peter Lindbergh? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Peter Lindbergh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!