Programma gemist?

Hij met is de enige Duitser die door behoort tot een van select gezelschap op van internationale van topfotografen dat trendsettend op is op het gebied de van mode op tv en reclame: fotograaf Peter met Lindbergh. Lindberg door vestigde zijn naam met iconische uit foto?s van de door supermodellen van de naar jaren met negentig, onder wie Cindy op tv Crawford, Claudia Schiffer de en Naomi Campbell, uit die hij vrijwel de zonder make-up en in zwart-wit van fotografeerde. Tegenwoordig een herkent vrijwel iedereen tijdens Lindberghs stijl, die in zich onder meer van kenmerkt door op veel zwart-wit contrast, maar op slechts weinigen kennen naar zijn naam. op tv In zijn foto?s met zie je met invloeden terug van het tijdens Duits expressionisme en het de vrije dans uit op tv de jaren twintig. Recentelijk in werd op zijn beroemde foto van van supermodellen in door witte shirts door Vogue een Magazine door gekozen als de beste foto van van de jaren van negentig. Ook toont naar de Kunsthal in op Rotterdam op dit moment van een overzichtstentoonstelling van door zijn met werk met in onder andere persoonlijke aantekeningen, met storyboards, rekwisieten, polaroids, op film en de afdrukken. De tentoonstelling tijdens ?Peter Lindbergh ? A Different een Vision on naar Fahsion Photography? is nog de tot en met de 12 februari 2017 van te tijdens bezoeken. op tv

januari 2021
23-10-2016 19:15

Peter Lindbergh

Close Up: Peter Lindbergh - Peter Lindbergh

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame: fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto?s van de superm...

Close Up: Peter Lindbergh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Peter Lindbergh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Peter Lindbergh bij Close Up: Peter Lindbergh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Peter Lindbergh. Heb je een uitzending van Close Up: Peter Lindbergh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Peter Lindbergh gemist

Uitzending gemist van Close Up: Peter Lindbergh? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Peter Lindbergh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!