Programma gemist?

Hij van is de enige Duitser die in behoort tot een op select gezelschap in van naar internationale topfotografen dat op tv trendsettend is op het tijdens gebied van mode naar en reclame: op tv fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde op zijn naam met iconische tijdens foto?s van in de supermodellen in van de jaren negentig, onder wie uit Cindy de Crawford, Claudia Schiffer en Naomi tijdens Campbell, die hij in vrijwel zonder make-up naar en in tijdens zwart-wit fotografeerde. Tegenwoordig op tv herkent vrijwel iedereen Lindberghs naar stijl, in die zich onder meer kenmerkt naar door uit veel zwart-wit contrast, maar slechts met weinigen kennen met zijn naam. In met zijn foto?s zie naar je invloeden een terug van het Duits in expressionisme en de de vrije dans van uit de jaren twintig. in Recentelijk werd door zijn beroemde foto van in supermodellen in witte shirts een door Vogue het Magazine gekozen als de door beste van foto van de van jaren negentig. Ook toont de tijdens Kunsthal in een Rotterdam op dit moment in een overzichtstentoonstelling van op tv zijn werk van met onder andere door persoonlijke aantekeningen, storyboards, op rekwisieten, polaroids, film en door afdrukken. De uit tentoonstelling op ?Peter Lindbergh uit ? A Different Vision op tv on Fahsion Photography? is een nog tot tijdens en met 12 februari 2017 met te door bezoeken. tijdens

oktober 2020
23-10-2016 19:15

Peter Lindbergh

Close Up: Peter Lindbergh - Peter Lindbergh

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame: fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto?s van de superm...

Close Up: Peter Lindbergh gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Close Up: Peter Lindbergh de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Close Up: Peter Lindbergh bij Close Up: Peter Lindbergh liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Close Up: Peter Lindbergh. Heb je een uitzending van Close Up: Peter Lindbergh gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Close Up: Peter Lindbergh gemist

Uitzending gemist van Close Up: Peter Lindbergh? Hier kun je alle uitzendingen van Close Up: Peter Lindbergh kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-10-2016 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!