Programma gemist?

Registratie de van de speciaal voor tijdens Nederland samengestelde voorstelling op van de Belgische in Philippe Geubels. op Hierin worden de naar hoogtepunten uit uit zijn twee Vlaamse in shows getoond, aangevuld met nieuw naar materiaal.

augustus 2021
22-10-2016 22:12

Afl. 1

Made In Belgium - Afl. 1

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal.

Made In Belgium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Made In Belgium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Made In Belgium bij Made In Belgium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Made In Belgium. Heb je een uitzending van Made In Belgium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Made In Belgium gemist

Registratie van de speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling van de Belgische Philippe Geubels. Hierin worden de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows getoond, aangevuld met nieuw materiaal. Geubels, gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Uitzending gemist van Made In Belgium? Hier kun je alle uitzendingen van Made In Belgium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-10-2016 om 22:12 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!