Programma gemist?

Kennisquiz de waarin het wetenschappelijke op tv antwoord op veel vragen rondom door een een gezonde levensstijl wordt gegeven. het Daarbij worden tijdens de nodige mythes ontkracht en het heilige huisjes op omver op geworpen.

december 2021
24-10-2016 20:31

Afl. 1

De Nationale Gezondheidstest - Afl. 1

Kennisquiz waarin het wetenschappelijke antwoord op veel vragen rondom een gezonde levensstijl wordt gegeven. Daarbij worden de nodige mythes ontkracht en heilige huisjes omver geworpen.

De Nationale Gezondheidstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Gezondheidstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Gezondheidstest bij De Nationale Gezondheidstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Gezondheidstest. Heb je een uitzending van De Nationale Gezondheidstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Gezondheidstest gemist

Kennisquiz waarin het wetenschappelijke antwoord op veel vragen rondom een gezonde levensstijl wordt gegeven. Daarbij worden de nodige mythes ontkracht en heilige huisjes omver geworpen. In de studio laten bekende Nederlanders en vijf publieksvakken hun kennis testen op het gebied van voeding, beweging, het lichaam, de geest en de verleidelijke zonden. Kijkers kunnen het opnemen tegen de BN'ers in de studio. Via de RTL XL-app op hun mobiel of tablet kan iedereen thuis meespelen. De app registreert alle antwoorden en aan het eind van de avond wordt automatisch de score berekend.

Uitzending gemist van De Nationale Gezondheidstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Gezondheidstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-10-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!