Programma gemist?

De naar 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell met heeft een het normaal intellect in een van verzwakt lichaam. Als tijdens gevolg van een tijdens hersenverlamming heeft hij het moei... De 27-jarige een student journalistiek Jacob van Nossell heeft een een normaal intellect in in een verzwakt een lichaam. Als gevolg van uit een op hersenverlamming heeft in hij moeite met praten op en bewegen en lijdt de hij aan spierkrampen van en stijfheid. Maar in hij denkt op hetzelfde van niveau door als zijn medestudenten en daarin met schuilt van zijn dilemma: op tv hij is te gehandicapt om de door het de maatschappij als normaal met te worden naar geaccepteerd en te normaal om van zich bij zijn eigen de naar lot neer te met leggen. 'Maar wat is eigenlijk een normaal?', vraagt Jacob zich de op tv af.

september 2020
25-10-2016 22:55

Natural Disorder

2Doc: Natural Disorder - Natural Disorder

De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een verzwakt lichaam. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij moei... De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een ...

2Doc: Natural Disorder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Natural Disorder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Natural Disorder bij 2Doc: Natural Disorder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Natural Disorder. Heb je een uitzending van 2Doc: Natural Disorder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Natural Disorder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Natural Disorder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Natural Disorder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!