Programma gemist?

De 27-jarige tijdens student journalistiek Jacob de Nossell door heeft een normaal intellect in de een door verzwakt lichaam. Als gevolg van op een hersenverlamming het heeft hij van moei... De 27-jarige student journalistiek op Jacob uit Nossell heeft een normaal door intellect in een verzwakt met lichaam. Als door gevolg van een hersenverlamming heeft op hij moeite op met praten op tv en bewegen in en lijdt hij aan spierkrampen en van stijfheid. met Maar hij denkt op met hetzelfde naar niveau als zijn medestudenten door en daarin op tv schuilt zijn dilemma: hij is door te gehandicapt om op tv door de uit maatschappij als normaal te een worden geaccepteerd tijdens en te normaal uit om zich bij zijn eigen tijdens lot uit neer te leggen. 'Maar het wat uit is eigenlijk normaal?', vraagt Jacob op zich naar af.

mei 2020
25-10-2016 22:55

Natural Disorder

2Doc: Natural Disorder - Natural Disorder

De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een verzwakt lichaam. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij moei... De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een ...

2Doc: Natural Disorder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Natural Disorder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Natural Disorder bij 2Doc: Natural Disorder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Natural Disorder. Heb je een uitzending van 2Doc: Natural Disorder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Natural Disorder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Natural Disorder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Natural Disorder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!