Programma gemist?

De een 27-jarige student journalistiek met Jacob Nossell heeft een normaal met in intellect in een verzwakt lichaam. Als door gevolg uit van een hersenverlamming een heeft hij moei... De 27-jarige uit student journalistiek Jacob van Nossell in heeft een normaal op tv intellect in een verzwakt lichaam. met Als gevolg van het een door hersenverlamming heeft hij moeite met van van praten en bewegen en met lijdt hij aan spierkrampen van en stijfheid. Maar hij op denkt naar op hetzelfde niveau op tv als zijn medestudenten het en daarin in schuilt zijn dilemma: hij de is te gehandicapt om door door door de maatschappij als van normaal te worden geaccepteerd en de te normaal om zich naar bij in zijn eigen lot neer te een uit leggen. 'Maar wat naar is eigenlijk normaal?', op tv vraagt Jacob zich in af.

mei 2021
25-10-2016 22:55

Natural Disorder

2Doc: Natural Disorder - Natural Disorder

De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een verzwakt lichaam. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij moei... De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een ...

2Doc: Natural Disorder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Natural Disorder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Natural Disorder bij 2Doc: Natural Disorder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Natural Disorder. Heb je een uitzending van 2Doc: Natural Disorder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Natural Disorder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Natural Disorder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Natural Disorder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!