Programma gemist?

De het 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell op in heeft een normaal een intellect in een verzwakt de lichaam. Als gevolg van tijdens een hersenverlamming heeft tijdens hij moei... door De 27-jarige op student journalistiek Jacob uit Nossell heeft een normaal intellect in door een verzwakt lichaam. op tv door Als gevolg van een naar hersenverlamming heeft hij moeite met de naar praten en bewegen door en lijdt hij het aan spierkrampen en stijfheid. Maar op tv hij denkt een op hetzelfde niveau op als zijn medestudenten uit en daarin schuilt met zijn dilemma: hij is in te gehandicapt door om door de door maatschappij als normaal te op worden geaccepteerd door en te normaal om zich door bij zijn in eigen lot in neer te leggen. 'Maar naar wat is eigenlijk normaal?', op tv vraagt Jacob naar zich uit af.

september 2021
25-10-2016 22:55

Natural Disorder

2Doc: Natural Disorder - Natural Disorder

De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een verzwakt lichaam. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij moei... De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een ...

2Doc: Natural Disorder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Natural Disorder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Natural Disorder bij 2Doc: Natural Disorder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Natural Disorder. Heb je een uitzending van 2Doc: Natural Disorder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Natural Disorder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Natural Disorder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Natural Disorder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!