Programma gemist?

De uit 27-jarige student met journalistiek Jacob Nossell heeft een op normaal intellect in een van verzwakt lichaam. Als met uit gevolg van een hersenverlamming heeft in hij moei... De een 27-jarige student de journalistiek Jacob door Nossell heeft een het normaal intellect in een verzwakt lichaam. van Als gevolg van van een hersenverlamming heeft tijdens hij in moeite met tijdens praten en bewegen van en lijdt hij aan spierkrampen een en stijfheid. Maar op tv hij naar denkt op hetzelfde niveau als zijn van naar medestudenten en daarin op schuilt zijn dilemma: hij is te door gehandicapt om door een de maatschappij als een normaal te met worden geaccepteerd en te het het normaal om zich bij zijn eigen van op lot neer te leggen. 'Maar door wat is eigenlijk het normaal?', van vraagt Jacob zich uit af.

januari 2021
25-10-2016 22:55

Natural Disorder

2Doc: Natural Disorder - Natural Disorder

De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een verzwakt lichaam. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij moei... De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een ...

2Doc: Natural Disorder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Natural Disorder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Natural Disorder bij 2Doc: Natural Disorder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Natural Disorder. Heb je een uitzending van 2Doc: Natural Disorder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Natural Disorder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Natural Disorder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Natural Disorder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!