Programma gemist?

De door 27-jarige student journalistiek Jacob met Nossell een heeft een normaal intellect tijdens in een verzwakt lichaam. Als van uit gevolg van een hersenverlamming de heeft hij moei... De 27-jarige in student journalistiek Jacob de het Nossell heeft een een normaal intellect in een verzwakt tijdens lichaam. Als gevolg met van een tijdens hersenverlamming heeft hij moeite uit met praten in en bewegen en van lijdt hij aan spierkrampen en naar stijfheid. Maar op hij denkt op tijdens hetzelfde in niveau als zijn medestudenten en naar daarin schuilt zijn het dilemma: van hij is te gehandicapt om op door de maatschappij uit als normaal te worden naar geaccepteerd met en te normaal op om zich bij zijn eigen in op tv lot neer te leggen. in 'Maar wat is in eigenlijk normaal?', door vraagt Jacob zich op tv af.

oktober 2021
25-10-2016 22:55

Natural Disorder

2Doc: Natural Disorder - Natural Disorder

De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een verzwakt lichaam. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij moei... De 27-jarige student journalistiek Jacob Nossell heeft een normaal intellect in een ...

2Doc: Natural Disorder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Natural Disorder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Natural Disorder bij 2Doc: Natural Disorder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Natural Disorder. Heb je een uitzending van 2Doc: Natural Disorder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Natural Disorder gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Natural Disorder? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Natural Disorder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!