Programma gemist?

Op met de laatste door dag is het op tv voor de stelletjes tijd om op naar huis te gaan, door maar de er staat ze nog het een laatste in verrassing te wachten. uit Ze moeten samen tijdens een barbecue organiseren waarbij in ze het een weerzien hebben met alle een kids en in hun echte ouders. In dit naar programma worden vier door jonge stelletjes de klaargestoomd voor 't volwassen op tv leven. Hoe vinden ze van het op om samen te wonen? Hoe naar op is 't om zwanger te zijn? een tijdens En: hoe voed van je samen een naar kind op? In acht afleveringen zijn in de op vier stelletjes verantwoordelijk voor de het (tijdelijke) opvoeding van een een kind. op tv Ze krijgen respectievelijk op een baby, een het kleuter, op een pre-tiener én een puber het te uit logeren. Dit gebeurt onder permanente en uit persoonlijke begeleiding tijdens van een echte nanny. tijdens Is hun relatie op tv bestand tegen de uit vermoeienissen op tv en verantwoordelijkheden van dit prille met op ouderschap?

Een gezellige uit babyshower, op tv dobberen op de roze tijdens wolk, heel veel knuffelen door en lekker koedie-koedie in doen. Het ouderschap wordt een door sommige jonge het een stelletjes soms iets met te veel geromantiseerd. een Daarom is BNN?s tijdens Baby Te Huur terug! door Vier jonge koppels ervaren hoe tijdens het is in om ouder tijdens te zijn. In sneltreinvaart worden het op ze klaargestoomd voor het door volwassen leven. Ze gaan samenwonen, het ondergaan een naar zwangerschap van en ervaren hoe van het is om voor een naar echt kind door te zorgen. Ze uit krijgen niet alleen op tv de zorg over het een baby, maar ook met over een kleuter, uit een pre-tiener en een op tv puber. Alles de onder naar permanente begeleiding van een echte nanny. het Om met de ?circle naar of life? af te maken krijgen naar ze ook op tv nog een bejaarde in over de vloer. Is met hun door relatie bestand tegen de vermoeienissen op en verantwoordelijkheden in van het prille van ouderschap? Melanie het (17) en Philippe (20) zijn de tijdens jongste op deelnemers en op hebben uiterlijke verzorging een allebei hoog op hun een lijstje staan. op Ze wonen nog niet samen tijdens maar in tegenstelling door tot Philippe wil Melanie op tv uit later graag kinderen. Justin een (23) en Brian (23) wonen in het in Amsterdam en weten nog niet door het precies hoe ze later in vader zullen in worden, maar dát ze door het willen staat van vast. Zoë (20) van en Dewy uit (23) wonen sinds een half uit jaar samen. Zoë in wil vooral aan Dewy door duidelijk maken dat met een kindje opvoeden in niet zo makkelijk van is als tijdens dat van hij denkt. Evie (22) en uit Bart (23) studeren een beiden, zijn al vier met jaar samen een en het willen testen of hun relaxte levensstijl tijdens op tv bestemd is tegen het drukke gezinsleven. van tijdens In de eerste aflevering uit komen de vier jonge koppels met aan in hun in nieuwe huis in in Amsterdam. Ze de moeten van alle voorbereidingen treffen voor de uit komst van de baby. op tv Ze ervaren een hoe het is een om zwanger te zijn in en in doorstaan op de meest realistische in manier door een pijnlijke bevalling. Na de naar het gesimuleerde bevalling worden in de tweede de aflevering bij iedereen van de baby?s naar gebracht door de echte door ouders. Hier van blijkt al van snel dat niet iedereen tijdens weet op hoe je met een door baby moet omgaan, laat staan het hoe je een van uit luier verschoont. Na slechts enkele naar uren zijn sommige stellen het er tijdens al helemaal de klaar mee. Toch moeten ze het volhouden willen naar ze dit sociaal experiment met tot op tv een goed einde brengen een en echt ervaren hoe het in is om kinderen een te een hebben.

september 2021
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!