Programma gemist?

Op op tv de laatste van dag is het op voor de stelletjes tijd om de naar huis te gaan, het maar er door staat uit ze nog een laatste uit verrassing te op wachten. Ze moeten op samen een barbecue organiseren in waarbij ze een een weerzien hebben met alle kids van en hun echte een ouders. In dit een programma worden naar vier jonge naar stelletjes klaargestoomd voor 't volwassen leven. het Hoe de vinden ze het in om samen te naar wonen? Hoe is 't van om zwanger te zijn? uit En: hoe de voed je samen een op kind op? op tv In door acht afleveringen zijn de vier tijdens stelletjes verantwoordelijk voor de door (tijdelijke) opvoeding van het een kind. met Ze krijgen respectievelijk naar een baby, met een kleuter, van een pre-tiener én het een puber te logeren. door Dit gebeurt onder permanente en op persoonlijke door begeleiding van een een echte nanny. Is tijdens hun relatie bestand tegen naar de de vermoeienissen en verantwoordelijkheden van dit prille op tv van ouderschap?

Een gezellige een babyshower, dobberen op een de roze wolk, op heel veel tijdens knuffelen en lekker een koedie-koedie doen. Het een ouderschap wordt door sommige door jonge stelletjes op soms iets tijdens te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s door het Baby Te Huur terug! van Vier jonge koppels het ervaren hoe naar het is om in ouder te zijn. van In sneltreinvaart worden ze een klaargestoomd voor van het volwassen leven. Ze gaan op samenwonen, ondergaan uit een zwangerschap en ervaren hoe in het op is om voor een naar echt kind te van zorgen. op Ze krijgen niet alleen de het zorg met over een baby, een maar ook over tijdens een kleuter, een pre-tiener en in een puber. op Alles onder permanente begeleiding van het een echte nanny. de uit Om de ?circle of tijdens life? af op tv te maken krijgen ze ook een nog tijdens een bejaarde over de uit vloer. Is hun met relatie bestand tegen de op tv vermoeienissen tijdens en verantwoordelijkheden van het prille op ouderschap? Melanie (17) en door Philippe (20) zijn in de van jongste deelnemers en hebben uiterlijke verzorging op allebei hoog op naar hun lijstje op tv staan. Ze wonen een nog door niet samen maar in tegenstelling een tot Philippe naar wil Melanie later op tv graag kinderen. Justin een (23) en in Brian (23) wonen naar in Amsterdam en weten nog door niet precies op hoe ze het later vader zullen worden, maar dát een ze het willen uit staat op vast. Zoë door (20) en Dewy in (23) wonen sinds een de half jaar samen. op Zoë wil tijdens vooral aan Dewy duidelijk een maken dat een een kindje opvoeden niet een zo makkelijk is als met dat hij denkt. door Evie (22) en naar Bart door (23) studeren beiden, zijn al het vier in jaar samen en willen testen of tijdens hun relaxte op levensstijl bestemd is tegen met het de drukke gezinsleven. In de eerste het naar aflevering komen de vier jonge koppels van aan in hun op tv nieuwe huis met in Amsterdam. door Ze moeten alle voorbereidingen in treffen voor op de komst van de baby. een Ze ervaren hoe door het naar is om zwanger te door zijn de en doorstaan op de door meest realistische manier een van pijnlijke bevalling. Na de op gesimuleerde bevalling de worden in door de tweede aflevering bij iedereen een met de baby?s gebracht door de echte met ouders. tijdens Hier blijkt al snel de dat niet iedereen op tv weet hoe naar je met een baby moet op tv omgaan, laat staan tijdens tijdens hoe je een met luier verschoont. Na slechts op enkele uren de zijn sommige stellen er het al helemaal klaar in mee. Toch op tv moeten ze volhouden willen met ze dit sociaal experiment door tot een goed einde de brengen en uit echt ervaren hoe het met naar is om kinderen te van hebben.

mei 2020
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!