Programma gemist?

Op de laatste op dag is naar het tijdens voor de stelletjes tijd om naar tijdens huis op te gaan, maar er op staat ze van nog een laatste verrassing te een wachten. Ze op tv moeten samen een van barbecue organiseren waarbij ze in een weerzien hebben op op tv met alle kids en hun echte door ouders. In tijdens dit programma worden uit vier jonge stelletjes tijdens klaargestoomd voor 't in volwassen leven. op Hoe vinden ze het om een samen tijdens te wonen? Hoe is 't om een een zwanger te zijn? En: hoe de voed op tv je samen een kind een op? In acht met afleveringen zijn de door vier stelletjes verantwoordelijk voor tijdens de van (tijdelijke) opvoeding van een kind. in Ze krijgen respectievelijk de een met baby, een kleuter, een pre-tiener én in van een puber te logeren. Dit het gebeurt onder permanente de en persoonlijke de begeleiding van door een echte nanny. Is op tv hun relatie bestand op tv tegen de door vermoeienissen en verantwoordelijkheden van dit prille in de ouderschap?

Een een gezellige babyshower, dobberen op op de roze wolk, op heel veel knuffelen en op lekker koedie-koedie met doen. Het ouderschap wordt tijdens door sommige jonge met stelletjes van soms iets te in veel geromantiseerd. Daarom is door BNN?s in Baby Te Huur terug! Vier jonge van koppels naar ervaren hoe uit het is om ouder op te zijn. In het sneltreinvaart worden de ze klaargestoomd voor het volwassen uit leven. een Ze gaan samenwonen, ondergaan een zwangerschap een en ervaren hoe met het een is om voor een echt de kind te zorgen. van Ze krijgen met niet alleen de van zorg over een baby, door maar op tv ook over met een kleuter, een de pre-tiener en een in puber. Alles onder een permanente begeleiding van uit een echte nanny. Om de de ?circle of life? door af te maken uit krijgen een ze ook nog op een bejaarde over de naar vloer. Is op tv hun relatie bestand met tegen de vermoeienissen en uit verantwoordelijkheden van het prille op ouderschap? Melanie (17) het en Philippe (20) zijn op de jongste deelnemers en uit hebben op uiterlijke verzorging allebei hoog op met hun in lijstje staan. Ze wonen nog met met niet samen maar in tegenstelling tot door Philippe wil Melanie door van later graag kinderen. Justin (23) en in Brian (23) de wonen in op tv Amsterdam en van weten nog niet naar precies hoe ze later vader met zullen worden, maar van dát ze het willen met staat vast. Zoë op tv (20) tijdens en Dewy (23) wonen sinds door een van half jaar samen. Zoë wil de vooral aan door Dewy duidelijk maken het dat een de kindje opvoeden niet zo naar makkelijk is op tv als dat een hij denkt. Evie (22) en Bart uit (23) studeren het beiden, in zijn al vier jaar samen en in op tv willen testen of met hun relaxte levensstijl bestemd is tegen door met het drukke gezinsleven. In het de eerste aflevering komen de uit vier jonge met koppels aan naar in hun de nieuwe huis in Amsterdam. Ze moeten tijdens alle voorbereidingen in treffen voor de op komst van door de baby. Ze tijdens ervaren hoe het uit is om zwanger te zijn het en de doorstaan op de meest de realistische manier uit een pijnlijke bevalling. Na de de gesimuleerde met bevalling worden in de op tv tweede aflevering het bij iedereen de baby?s tijdens gebracht door de in echte ouders. Hier blijkt het op al snel dat niet iedereen uit weet hoe je met de een baby uit moet omgaan, laat op staan hoe je tijdens een luier verschoont. Na tijdens slechts enkele uren van in zijn sommige stellen er al van helemaal klaar mee. de Toch moeten op ze volhouden op tv willen ze dit sociaal een experiment tot een goed uit einde brengen en echt in ervaren uit hoe het is het om kinderen door te hebben.

september 2020
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!