Programma gemist?

Op het de laatste dag uit is het voor de stelletjes een tijd om op tv naar huis te het gaan, maar op tv er staat ze nog tijdens een van laatste verrassing te van wachten. Ze moeten samen een barbecue door organiseren door waarbij ze een weerzien tijdens hebben met alle kids met en met hun echte op tv ouders. In dit programma van worden vier jonge stelletjes klaargestoomd het voor uit 't volwassen leven. naar Hoe vinden ze het om een samen te door wonen? Hoe het is 't om in zwanger te zijn? En: hoe tijdens voed je samen een op kind de op? In acht afleveringen met zijn een de vier stelletjes uit verantwoordelijk voor de (tijdelijke) door opvoeding van een een kind. Ze krijgen respectievelijk een van baby, een kleuter, door een naar pre-tiener én een puber de te logeren. Dit van gebeurt onder in permanente en persoonlijke begeleiding van tijdens een de echte nanny. Is naar hun relatie bestand tegen de tijdens op vermoeienissen en verantwoordelijkheden naar van dit prille op tv ouderschap?

Een gezellige een babyshower, dobberen op door de roze wolk, heel op tv veel naar knuffelen en lekker met koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt tijdens door sommige jonge de stelletjes soms iets op te op tv veel geromantiseerd. naar Daarom is BNN?s Baby van Te Huur met terug! Vier jonge uit koppels ervaren hoe het is om tijdens ouder te door zijn. In sneltreinvaart worden uit ze klaargestoomd voor met het volwassen leven. naar Ze het gaan samenwonen, ondergaan een een zwangerschap en ervaren hoe met met het is om voor op tv een echt kind te zorgen. naar op Ze krijgen niet met alleen de zorg over een tijdens baby, door maar ook over een tijdens kleuter, een van pre-tiener en een in puber. Alles onder de permanente begeleiding van een echte in nanny. Om de de ?circle van of life? af te van maken krijgen in ze ook nog een de bejaarde over de tijdens vloer. Is hun het relatie bestand tegen de vermoeienissen het naar en verantwoordelijkheden van van het prille ouderschap? Melanie met (17) en Philippe (20) van zijn de jongste deelnemers en van hebben met uiterlijke verzorging allebei hoog op op tv van hun lijstje staan. een Ze wonen nog niet in samen maar een in tegenstelling tot Philippe wil Melanie door later naar graag kinderen. de Justin (23) en op Brian (23) wonen in in Amsterdam en van weten nog niet de precies hoe ze later de vader zullen een worden, maar dát uit ze het willen staat vast. de Zoë (20) en de Dewy (23) uit wonen sinds een half jaar op tv samen. Zoë wil uit op tv vooral aan Dewy duidelijk maken uit dat een kindje de opvoeden een niet zo makkelijk op tv is als dat door hij denkt. Evie (22) en met Bart (23) met studeren beiden, het zijn al vier jaar met samen en willen met testen of hun relaxte levensstijl op bestemd is naar tegen het drukke van gezinsleven. In de een eerste aflevering komen in de vier jonge door koppels aan in hun het een nieuwe huis in Amsterdam. Ze met moeten alle uit voorbereidingen treffen voor op tv de komst op van de baby. Ze door ervaren hoe van het is om zwanger de te zijn en doorstaan op een de de meest realistische manier een pijnlijke de bevalling. in Na de gesimuleerde bevalling worden naar in de tweede een van aflevering bij iedereen de baby?s tijdens gebracht door in de echte ouders. Hier blijkt in op tv al snel dat uit niet iedereen weet hoe je uit met een baby op moet omgaan, laat staan van op tv hoe je een luier verschoont. op Na slechts enkele uren van zijn de sommige stellen er al in helemaal klaar naar mee. Toch moeten ze volhouden een willen in ze dit sociaal experiment op tv tot een goed einde door brengen in en echt ervaren van hoe het is in om kinderen te op tv hebben.

januari 2021
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!