Programma gemist?

Op met de laatste tijdens dag is het voor op de stelletjes tijd om in naar huis te gaan, op maar de er staat ze nog door een laatste verrassing te het wachten. Ze van moeten samen een barbecue het organiseren waarbij ze op op een weerzien hebben met alle kids het en hun van echte in ouders. In dit programma door worden vier jonge stelletjes het klaargestoomd voor 't volwassen leven. op tv Hoe vinden ze van het om op samen te wonen? op tv Hoe is 't op tv om zwanger te zijn? met uit En: hoe voed je in samen een in kind op? In acht afleveringen zijn op op de vier stelletjes tijdens verantwoordelijk voor de (tijdelijke) met opvoeding van een kind. in Ze door krijgen respectievelijk een baby, een het kleuter, een pre-tiener naar én een met puber te logeren. op tv Dit gebeurt op onder permanente en persoonlijke begeleiding in van uit een echte nanny. Is uit hun relatie van bestand tegen de vermoeienissen uit en verantwoordelijkheden door van dit prille de ouderschap?

Een gezellige met babyshower, dobberen op een de roze door wolk, heel veel knuffelen door en lekker koedie-koedie het doen. van Het ouderschap wordt uit door sommige jonge de stelletjes soms iets door te veel geromantiseerd. Daarom is tijdens BNN?s van Baby Te Huur met terug! Vier jonge koppels ervaren naar hoe het van is om ouder te zijn. het In sneltreinvaart worden van van ze klaargestoomd voor door het volwassen leven. Ze gaan de samenwonen, ondergaan een zwangerschap met door en ervaren hoe het is om met voor naar een echt kind te zorgen. de Ze krijgen met niet alleen de zorg van over een baby, tijdens maar ook in over op een kleuter, een uit pre-tiener en een puber. Alles tijdens onder permanente begeleiding van tijdens door een echte nanny. Om de met ?circle op tv of life? af te maken krijgen een de ze ook nog een op tv bejaarde over de van vloer. Is van hun relatie bestand tegen de vermoeienissen het en door verantwoordelijkheden van het op tv prille ouderschap? Melanie het (17) en Philippe (20) zijn in de jongste naar deelnemers en hebben uiterlijke verzorging in naar allebei hoog op hun door lijstje staan. naar Ze wonen nog in niet samen maar uit in tegenstelling tot Philippe de wil Melanie later graag kinderen. van Justin (23) en uit Brian (23) wonen op tv in Amsterdam een en het weten nog niet precies hoe ze tijdens later vader zullen de worden, met maar dát van ze het willen staat het vast. Zoë (20) en het Dewy (23) wonen tijdens sinds naar een half jaar het samen. Zoë wil vooral aan de Dewy tijdens duidelijk maken dat een kindje opvoeden op tv niet op zo makkelijk is als dat een hij tijdens denkt. Evie (22) met en Bart (23) naar studeren beiden, zijn al in vier jaar op samen en door willen testen of hun relaxte van levensstijl bestemd een is tegen het tijdens drukke gezinsleven. In de eerste een aflevering komen tijdens de vier op jonge koppels aan in met hun door nieuwe huis in de Amsterdam. Ze moeten alle voorbereidingen treffen het voor de de komst door van de baby. Ze van ervaren hoe het een is om zwanger te zijn van en de doorstaan op de meest realistische het een manier een pijnlijke bevalling. uit Na de gesimuleerde bevalling de worden uit in de tweede aflevering op tv bij iedereen de baby?s gebracht van uit door de echte ouders. Hier blijkt door al snel met dat niet iedereen het weet hoe je met op een naar baby moet omgaan, laat staan het hoe je een uit door luier verschoont. Na slechts enkele de uren zijn sommige stellen op er van al helemaal klaar tijdens mee. Toch moeten ze volhouden naar willen een ze dit sociaal experiment met tot op een goed einde brengen door en echt ervaren hoe de het is om door kinderen te tijdens hebben.

mei 2021
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!