Programma gemist?

Op de de laatste dag een is het voor in de stelletjes tijd van om naar huis te in gaan, maar er een staat ze nog op tv een naar laatste verrassing te wachten. Ze moeten de samen op tv een barbecue organiseren waarbij met ze het een weerzien hebben met alle kids van op en hun echte ouders. In naar dit programma worden vier jonge op stelletjes klaargestoomd voor met 't volwassen door leven. in Hoe vinden ze het op tv om samen te een wonen? Hoe is 't door om met zwanger te zijn? En: hoe de voed je samen een door kind op? op tv In acht van afleveringen zijn door de vier stelletjes verantwoordelijk in voor de met (tijdelijke) opvoeding van een de kind. Ze krijgen op tv respectievelijk een naar baby, een kleuter, door een pre-tiener én een puber de te uit logeren. Dit gebeurt van onder permanente en uit persoonlijke begeleiding van een echte door nanny. met Is hun relatie bestand tegen door de vermoeienissen uit en verantwoordelijkheden van dit prille naar op ouderschap?

Een gezellige babyshower, naar dobberen op de van roze wolk, heel de veel knuffelen en door lekker koedie-koedie in doen. Het ouderschap tijdens wordt door sommige naar jonge stelletjes soms door iets te veel geromantiseerd. in een Daarom is BNN?s Baby Te op Huur terug! Vier jonge door koppels in ervaren hoe het is tijdens om ouder te met zijn. In met sneltreinvaart worden ze klaargestoomd voor naar uit het volwassen leven. door Ze gaan samenwonen, ondergaan een op tv zwangerschap en op tv ervaren hoe het is tijdens om voor een echt het kind te door zorgen. een Ze krijgen niet op alleen de zorg de over een baby, maar ook naar over uit een kleuter, een pre-tiener en naar een puber. van Alles onder permanente uit begeleiding van een echte door nanny. Om de ?circle de van of life? af te maken met krijgen ze ook nog naar een bejaarde het over de vloer. van Is van hun relatie bestand tijdens tegen de vermoeienissen en verantwoordelijkheden van op de het prille ouderschap? Melanie (17) en tijdens Philippe (20) zijn met de jongste door deelnemers en van hebben uiterlijke verzorging allebei een hoog op hun lijstje staan. naar Ze wonen nog in niet uit samen maar tijdens in tegenstelling tot in Philippe wil Melanie uit later graag kinderen. Justin met (23) en tijdens Brian (23) wonen naar in Amsterdam en weten nog niet uit precies hoe ze door later vader zullen van worden, door maar dát naar ze het willen staat vast. uit Zoë (20) en door Dewy (23) wonen sinds met een een half jaar samen. Zoë wil een vooral aan Dewy het duidelijk maken door dat een kindje naar opvoeden niet in zo makkelijk is als tijdens dat hij in denkt. Evie (22) en Bart de (23) studeren door beiden, zijn al van vier jaar samen tijdens en willen de testen of door hun relaxte levensstijl bestemd is tegen door het drukke gezinsleven. met uit In de eerste door aflevering komen de het vier jonge koppels aan in hun door nieuwe huis met in Amsterdam. Ze moeten naar naar alle voorbereidingen treffen voor de komst tijdens de van de baby. Ze op tv ervaren hoe het is om in zwanger te in zijn en doorstaan op op de meest realistische met manier een een pijnlijke bevalling. naar Na de gesimuleerde bevalling op tv worden in op tv de tweede naar aflevering bij iedereen de baby?s gebracht door door de op echte ouders. Hier met blijkt al naar snel dat niet iedereen het weet op tv hoe je met een met baby moet omgaan, laat staan het hoe de je een luier een verschoont. Na met slechts enkele uren zijn sommige stellen met er tijdens al helemaal klaar mee. een Toch moeten een ze volhouden willen de ze dit een sociaal experiment tot een goed einde van brengen van en echt ervaren hoe een het is het om kinderen door te hebben.

oktober 2021
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!