Programma gemist?

Op van de laatste van dag is het voor de naar stelletjes uit tijd om naar huis te naar gaan, maar er in staat ze nog een van laatste verrassing te de een wachten. Ze moeten samen tijdens een barbecue het organiseren waarbij ze een weerzien uit hebben met tijdens alle kids en hun echte in naar ouders. In dit programma worden vier het jonge stelletjes klaargestoomd voor door in 't volwassen leven. Hoe tijdens vinden ze het om het samen te wonen? in Hoe is 't om naar op tv zwanger te zijn? En: op hoe voed je samen tijdens een op kind op? In van acht afleveringen zijn de vier stelletjes op verantwoordelijk de voor de (tijdelijke) opvoeding van naar een het kind. Ze krijgen respectievelijk een uit baby, van een kleuter, een van pre-tiener én een de puber te in logeren. Dit gebeurt onder naar permanente en persoonlijke begeleiding een van een echte een nanny. Is hun relatie het door bestand tegen de vermoeienissen en verantwoordelijkheden in van dit prille de op ouderschap?

Een in gezellige babyshower, op tv dobberen op de roze uit wolk, heel veel knuffelen van en lekker koedie-koedie een doen. Het ouderschap wordt op door door sommige jonge stelletjes soms naar iets te veel naar geromantiseerd. Daarom is BNN?s in Baby Te door Huur terug! Vier naar jonge koppels met ervaren hoe het het is om ouder te zijn. op tv In van sneltreinvaart worden ze klaargestoomd de voor het tijdens volwassen leven. met Ze gaan samenwonen, uit ondergaan een zwangerschap en ervaren van hoe het met is om voor een een echt het kind te zorgen. het Ze krijgen niet door alleen de zorg door over een baby, maar ook over op tv een kleuter, een het pre-tiener en een een puber. Alles onder uit permanente begeleiding van op een echte tijdens nanny. Om op tv de ?circle of life? van af te maken tijdens krijgen ze ook op nog een op tv bejaarde over tijdens de vloer. Is van hun relatie bestand tegen de vermoeienissen een en verantwoordelijkheden van op met het prille ouderschap? Melanie (17) in en Philippe op tv (20) zijn de jongste op tv deelnemers en hebben in uiterlijke verzorging allebei een hoog op uit hun lijstje staan. Ze wonen in nog niet samen maar het het in tegenstelling tot Philippe wil met Melanie later graag kinderen. het Justin (23) en de Brian tijdens (23) wonen in Amsterdam tijdens en weten nog naar niet precies van hoe ze later vader een zullen van worden, maar dát ze het naar willen door staat vast. Zoë (20) en Dewy in met (23) wonen sinds met een half jaar samen. Zoë wil op tv vooral het aan Dewy een duidelijk maken dat het een kindje opvoeden op tv niet zo makkelijk is met als dat hij denkt. Evie op (22) door en Bart (23) studeren tijdens beiden, zijn een al vier jaar samen de en willen testen naar of hun relaxte levensstijl naar bestemd is uit tegen het van drukke gezinsleven. In de door eerste aflevering komen door de vier tijdens jonge koppels aan in hun met tijdens nieuwe huis in met Amsterdam. Ze moeten alle uit voorbereidingen treffen voor de op tv komst van de baby. het Ze naar ervaren hoe de het is om door zwanger te zijn en doorstaan de op de meest in realistische manier de een pijnlijke bevalling. Na de het gesimuleerde tijdens bevalling worden in de tweede op tv in aflevering bij iedereen de baby?s gebracht op door de echte tijdens ouders. Hier van blijkt de al snel dat niet iedereen weet een hoe op je met een op tv baby moet het omgaan, laat staan hoe uit je een luier verschoont. Na op tv slechts een enkele uren op tv zijn sommige stellen in er al helemaal klaar mee. in Toch naar moeten ze volhouden willen de ze dit sociaal experiment tot door een op goed einde brengen en op echt in ervaren hoe het van is om kinderen te op hebben.

juni 2021
13-12-2016 20:30

Slot: Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Op de laatste dag is het voor de stelletjes tijd om naar huis te gaan, maar er staat ze nog een laatste verrassing te wachten. Ze moeten samen een barbecue organiseren waarbij ze een weerzien hebben met alle kids en hun echte ouders. In di...

06-12-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

29-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

22-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

15-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

08-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

01-11-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

25-10-2016 20:30

Baby te Huur

Baby te Huur - Baby te Huur

Een gezellige babyshower, dobberen op de roze wolk, heel veel knuffelen en lekker koedie-koedie doen. Het ouderschap wordt door sommige jonge stelletjes soms iets te veel geromantiseerd. Daarom is BNN?s Baby Te Huur terug! Vier jonge koppel...

Baby te Huur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Baby te Huur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Baby te Huur bij Baby te Huur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Baby te Huur. Heb je een uitzending van Baby te Huur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Baby te Huur gemist

Uitzending gemist van Baby te Huur? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te Huur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!