Programma gemist?

In van de laatste een aflevering brengt Beau op een bezoek aan met alle vijf de kandidaten. door Het is inmiddels een het jaar geleden dat The op tv in Amsterdam Project begon. Samen de met de in daklozen maakt Beau de balans op; van op tv is het project geslaagd? Chayenne is op uit druk bezig met rijlessen. Gerrie het heeft al de twee examens uit voor zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald. Alan is door uit vroegtijdig terug uit de afkickkliniek in en heeft een een huisje naar gevonden. Marco besluit zijn op tv huis in Kerkrade te verlaten. op tv het Lolle heeft permanent onderdak bij het tijdens Leger op des Heils. uit Samen met Beau kijken ze terug tijdens op een emotioneel van een jaar vol ups en tijdens downs. Beau van Erven in Dorens volgde in The Amsterdam op tv in Project een jaar lang vijf op tv Amsterdamse met daklozen die om verschillende redenen op op straat terecht zijn met gekomen. Hij door doet het de daklozen een uniek aanbod: ze uit krijgen een pinpas de met een daarop 10.000 euro en toegang de tot een het team van hulpverleners een die ze op dag en nacht door mogen bellen. naar Lukt het deze op tv vijf mensen om hun met leven weer in terug op de een rit te krijgen?

Marco is door terug in Nederland van en tijdens betrekt een nieuwe woning in tijdens Kerkrade. van Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart tijdens en van praat met naar hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur met tijdens te worden. De het eerste rijles volgt kort een daarna. Ondertussen glijdt een Alan verder een af. Hij blijft met gokken en blowen. Samen een met coach Rokus uit heeft Beau een van pittig gesprek met Alan. Hij uit zal op tv zijn probleem de nu definitief moet aanpakken, anders tijdens stopt voor hem het uit tijdens experiment.

Gerrie een gaat samen met Beau uit terug naar de zijn geboortedorp. Hij bezoekt van een oude op tv vriend en gaat naar op zoek naar het graf naar van zijn op tv moeder. Lolle betrekt zijn tijdens nieuwe kamer in naar een opvangtehuis van het het Leger des naar van Heils en Chayenne met verrast haar zoontje Guevaro met het een groot cadeau. in Het lijkt uit allemaal goed te gaan, tijdens totdat Marco vanuit door Brussel contact probeert te naar zoeken met Beau. door Hij op tv schrikt wakker op luchthaven in Zaventem van twee enorme naar explosies. Beau van vertrekt meteen naar van Brussel waar hij op tussen alle chaos op in zoek gaat van naar de Marco.

Het gaat een niet goed met Lolle. naar in Hij geeft al zijn op tv geld uit aan dure hotels. op tv een Samen met budgetcoach op tv Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, tijdens maar dat een valt niet in de het smaak. Gerrie heeft zijn naar oude baan door bij de garage tijdens terug. Beau zoekt hem uit op uit zijn werk uit op en samen in gaan ze naar Gerries nieuwe met woonruimte. Marco zwerft rond op tv in Brussel, van terwijl Beau in Amsterdam in op samen met de ombudsman zoekt op naar een oplossing voor tijdens in Marco's schulden. Alan in woont weer bij zijn moeder. Het uit naar lijkt even beter te gaan, op tv maar is van dat ook echt uit zo?

Alan door is weer van gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt het Beau hem op. op tv Chayenne wil met gaan studeren met en bereidt zich samen met met Beau voor op tijdens in de aanmeldingstoets. Gerrie door moet het kantoorpand waar naar hij slaapt in verlaten en verhuist naar van zijn nieuwe van kamer in Osdorp. Marco heeft naar een gesprek met budgetcoach van met Lisa. Hij is op bang voor schuldeisers en maakt uiteindelijk uit een drastische uit keuze.

Gerrie bezoekt voor in het eerst naar sinds jaren in de tandarts. Ondertussen heeft uit Lolle een een ontmoeting met straatjurist Caroline van en budgetcoach Lisa. met Ze proberen het een uitkering te op tv regelen voor Lolle, maar dat uit blijkt tijdens lastig als het je geen woonadres hebt. Chayenne een maakt samen met Lisa in uit een overzicht van haar openstaande het schulden. Beau de ontmoet Alan, een die door zijn gokverslaving in op straat is op tv beland.

Beau zoekt Chayenne tijdens opnieuw op tijdens en het doet haar het uit aanbod dat haar leven kan veranderen. tijdens Ondertussen laat Marco een op tv zien hoe hard het de er aan toe gaat de in de daklozenwereld, in terwijl Lolle voor de het van eerst in jaren een het nieuwe broek uit koopt. Verder ontmoet Beau een oude door bekende; door straatkrant-verkoper Gerrie. Hoe de zal hij naar reageren op het aanbod van tijdens Beau?

De van 67-jarige Lolle leeft al de ruim op 10 jaar op straat. van Hij slaapt op zittend onder een tijdens spoorbrug in de buurt van van Amsterdam CS. op Beau zoekt van hem op en de doet hem een aanbod dat uit zijn leven kan van veranderen. Daarna ontmoet op Beau de 34-jarige Marco, op tv die de na zijn universitaire naar studie meerdere schulden heeft uit gemaakt en zo de op straat met is beland. door Verder wordt er kennis van gemaakt met Chayenne en haar uit uit zoontje Guevaro, die al in ruim 2 jaar van rondzwerven door op Amsterdam.

juli 2020
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!