Programma gemist?

In door de laatste aflevering brengt Beau in een op tv bezoek aan alle vijf de door kandidaten. Het een is inmiddels een jaar het geleden dat The een Amsterdam in Project begon. Samen met de de daklozen maakt op Beau de op tv balans op; is het project met geslaagd? het Chayenne is druk bezig met naar van rijlessen. Gerrie heeft al door twee examens voor een zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald. uit Alan is vroegtijdig terug uit met de op afkickkliniek en heeft een huisje in gevonden. op tv Marco besluit zijn het huis in Kerkrade te met verlaten. Lolle tijdens heeft permanent onderdak bij tijdens het het Leger des Heils. Samen met Beau de kijken ze door terug tijdens op een emotioneel jaar vol ups uit en tijdens downs. Beau van Erven Dorens volgde een in The op Amsterdam Project een van jaar lang vijf Amsterdamse tijdens daklozen die om op uit verschillende redenen op uit straat terecht zijn gekomen. Hij doet uit de een daklozen een uniek het aanbod: ze naar krijgen een pinpas op tv met daarop 10.000 euro de en toegang tot een team tijdens een van hulpverleners die ze in dag en nacht mogen op tv bellen. Lukt het op deze de vijf mensen om hun leven weer uit terug naar op de rit de te krijgen?

Marco in is terug in Nederland en het betrekt een een nieuwe woning in door Kerkrade. Beau verrast uit Gerrie met een verjaardagstaart op en praat naar met hem met over zijn uit droom om vrachtwagenchauffeur door te worden. De eerste op tv rijles volgt kort op tv daarna. Ondertussen glijdt tijdens Alan verder een af. Hij blijft de gokken en blowen. Samen het met coach Rokus de heeft Beau een pittig naar gesprek met naar Alan. Hij zal op tv zijn probleem nu definitief moet een aanpakken, het anders stopt voor op hem het door experiment.

Gerrie gaat met samen op tv met Beau terug naar zijn geboortedorp. naar in Hij bezoekt een op tv oude vriend en gaat op zoek door naar het het graf van zijn moeder. van Lolle betrekt uit zijn nieuwe kamer op in naar een opvangtehuis van het Leger des in Heils en Chayenne naar verrast haar zoontje door van Guevaro met een groot cadeau. Het in lijkt allemaal goed een te gaan, in totdat Marco vanuit van Brussel op contact probeert te zoeken uit met Beau. Hij schrikt een wakker op luchthaven Zaventem het naar van twee enorme explosies. Beau vertrekt het tijdens meteen naar Brussel door waar hij tussen alle chaos de op zoek het gaat naar op Marco.

Het gaat op niet goed met door Lolle. Hij een geeft al zijn geld uit de aan uit dure hotels. tijdens Samen met budgetcoach naar Lisa bezoekt hij een tijdens bejaardentehuis, maar dat valt niet tijdens in de op tv smaak. Gerrie heeft uit zijn oude baan naar bij de garage door terug. Beau zoekt het hem op zijn naar werk van op en samen gaan ze naar met Gerries nieuwe een woonruimte. Marco zwerft rond het tijdens in Brussel, terwijl Beau in in Amsterdam samen met tijdens de de ombudsman zoekt naar door een oplossing voor Marco's schulden. Alan een woont tijdens weer bij zijn moeder. Het in naar lijkt even beter in te gaan, maar is dat tijdens ook echt tijdens zo?

Alan is weer in gaan gokken op tv en zoals afgesproken, zoekt op tv Beau hem op. de in Chayenne wil gaan studeren en bereidt de op zich samen met tijdens Beau voor op van de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand de waar hij tijdens slaapt verlaten met en verhuist naar zijn in nieuwe kamer in Osdorp. een Marco heeft in een gesprek met budgetcoach tijdens Lisa. Hij naar is bang voor schuldeisers naar en maakt uiteindelijk op op een drastische keuze.

Gerrie bezoekt voor op tv het eerst sinds door de jaren de tandarts. Ondertussen uit heeft Lolle een ontmoeting met met straatjurist het Caroline en uit budgetcoach Lisa. Ze proberen een naar uitkering de te regelen voor in Lolle, maar dat blijkt lastig als uit een je geen woonadres hebt. Chayenne op tv maakt op samen met Lisa van een overzicht van haar openstaande schulden. de Beau ontmoet de Alan, die op tv door zijn gokverslaving uit op straat is de beland.

Beau op zoekt Chayenne in opnieuw op en doet het haar het op aanbod dat haar leven het kan veranderen. Ondertussen laat Marco tijdens een zien hoe hard het er aan een toe door gaat in de een daklozenwereld, terwijl uit Lolle voor het eerst in van jaren een nieuwe met broek uit koopt. Verder ontmoet Beau een oude op op bekende; straatkrant-verkoper Gerrie. Hoe zal uit hij reageren op tijdens het aanbod van naar Beau?

De 67-jarige een Lolle leeft een al ruim 10 jaar op met straat. Hij slaapt de zittend onder met een spoorbrug in de de buurt van Amsterdam een CS. uit Beau zoekt van hem op en doet van hem een uit aanbod dat zijn leven kan naar veranderen. een Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, het die uit na zijn universitaire studie meerdere op schulden heeft uit gemaakt van en zo op straat is beland. de Verder wordt het er kennis naar gemaakt met Chayenne en haar uit zoontje Guevaro, het die in al ruim 2 in jaar rondzwerven door tijdens Amsterdam.

juni 2021
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!