Programma gemist?

In de met laatste aflevering brengt Beau uit op een bezoek aan alle vijf in de kandidaten. Het van is inmiddels een jaar uit door geleden dat The op tv Amsterdam Project begon. Samen de met de daklozen maakt op tv Beau van de balans op; is tijdens het project geslaagd? Chayenne is in druk van bezig met rijlessen. Gerrie tijdens heeft uit al twee examens het voor zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald. met Alan is vroegtijdig door terug uit de afkickkliniek door en heeft een huisje het gevonden. naar Marco besluit zijn huis door in Kerkrade te de verlaten. Lolle heeft tijdens permanent naar onderdak bij het Leger des Heils. naar Samen met Beau met kijken naar ze terug op een door emotioneel jaar van vol ups en downs. Beau uit van Erven Dorens op volgde in The Amsterdam van Project door een jaar lang vijf Amsterdamse de daklozen het die om verschillende redenen op tijdens straat een terecht zijn gekomen. Hij doet uit de daklozen het een uniek het aanbod: ze uit krijgen een pinpas met daarop met 10.000 euro en met toegang tot een door team uit van hulpverleners die ze door dag en nacht mogen het bellen. Lukt de het deze vijf in mensen om hun leven weer in terug op een de rit te in krijgen?

Marco is op terug in met Nederland en door betrekt een nieuwe woning met in Kerkrade. van Beau verrast Gerrie met door een verjaardagstaart en de praat met hem over in zijn droom in om vrachtwagenchauffeur te worden. met De eerste de rijles volgt in kort daarna. Ondertussen glijdt in Alan verder af. op Hij blijft gokken uit en blowen. Samen met uit coach Rokus naar heeft Beau een een pittig gesprek met Alan. Hij tijdens door zal zijn probleem in nu definitief moet aanpakken, anders naar stopt voor hem het het in experiment.

Gerrie gaat samen naar met Beau terug op naar zijn geboortedorp. het het Hij bezoekt een oude vriend en het gaat op op tv zoek naar het graf naar van zijn een moeder. Lolle betrekt zijn met nieuwe kamer in de een opvangtehuis van uit het Leger op tv des Heils en naar Chayenne verrast door haar zoontje tijdens Guevaro met een groot met cadeau. Het het lijkt allemaal goed te naar gaan, totdat op tv Marco vanuit Brussel contact probeert door te zoeken met Beau. door de Hij schrikt wakker op door luchthaven Zaventem van twee in enorme in explosies. Beau vertrekt meteen naar Brussel van waar hij van tussen alle met chaos op zoek gaat naar tijdens naar Marco.

Het gaat niet uit goed met met Lolle. Hij een geeft al van zijn geld uit aan dure hotels. tijdens Samen tijdens met budgetcoach Lisa door bezoekt hij een bejaardentehuis, maar naar dat de valt niet in de smaak. het Gerrie met heeft zijn oude baan een bij de met garage terug. Beau zoekt hem op op zijn werk tijdens op en het samen gaan ze in naar Gerries naar nieuwe woonruimte. Marco zwerft van rond met in Brussel, terwijl Beau op tv in Amsterdam samen met naar de ombudsman zoekt naar een een oplossing voor op tv Marco's schulden. Alan op uit woont weer bij zijn in moeder. Het lijkt in even beter te naar gaan, maar is dat ook in echt uit zo?

Alan op is weer gaan gokken uit en zoals afgesproken, in zoekt Beau hem de op. Chayenne wil gaan van studeren van en bereidt zich samen met uit Beau voor in op op tv de aanmeldingstoets. Gerrie naar moet het kantoorpand waar hij tijdens slaapt verlaten op en verhuist naar uit zijn nieuwe kamer uit in Osdorp. van Marco heeft een met gesprek met budgetcoach Lisa. op tv Hij is bang voor schuldeisers in en maakt uiteindelijk een op tv een drastische keuze.

Gerrie uit bezoekt voor het eerst sinds op jaren de de tandarts. van Ondertussen heeft Lolle een de ontmoeting met straatjurist Caroline en het budgetcoach in Lisa. Ze de proberen een uitkering te regelen van voor Lolle, een maar dat blijkt lastig op als je geen woonadres naar hebt. door Chayenne maakt samen uit met Lisa een overzicht van van haar openstaande schulden. naar Beau ontmoet Alan, op tv die door zijn van een gokverslaving op straat van is beland.

Beau uit zoekt Chayenne door opnieuw op en doet van haar het aanbod dat op tv haar door leven kan veranderen. een Ondertussen laat Marco zien hoe door hard tijdens het er aan door toe gaat in de daklozenwereld, uit terwijl Lolle voor het uit op tv eerst in jaren een nieuwe broek in de koopt. Verder ontmoet Beau naar een oude bekende; op tv straatkrant-verkoper Gerrie. Hoe naar zal hij van reageren op het een aanbod van Beau?

De op 67-jarige Lolle leeft met al ruim 10 jaar op van straat. naar Hij slaapt op tv zittend onder een op spoorbrug in de buurt van van Amsterdam CS. Beau zoekt met op tv hem op en tijdens doet hem een aanbod naar dat zijn leven kan de veranderen. Daarna ontmoet uit Beau op tv de 34-jarige Marco, die het na zijn naar universitaire studie meerdere schulden heeft gemaakt de en zo op het straat is beland. uit Verder wordt er de kennis door gemaakt met op tv Chayenne en haar zoontje Guevaro, met die een al ruim 2 jaar rondzwerven door uit van Amsterdam.

maart 2021
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!