Programma gemist?

In de de laatste aflevering brengt Beau een een op bezoek aan alle vijf de de in kandidaten. Het is inmiddels een door jaar geleden in dat The Amsterdam Project naar begon. Samen met het de daklozen maakt Beau met de naar balans op; van is het project geslaagd? door Chayenne is druk bezig met naar tijdens rijlessen. Gerrie heeft al van twee examens voor zijn vrachtwagenrijbewijs op gehaald. de Alan is vroegtijdig terug tijdens uit de afkickkliniek en uit heeft een een huisje gevonden. Marco besluit het zijn huis naar in door Kerkrade te verlaten. tijdens Lolle heeft permanent de onderdak bij het Leger op des Heils. een Samen met Beau uit kijken ze terug op op een emotioneel jaar vol ups in en het downs. Beau van Erven op Dorens volgde in The in Amsterdam Project een jaar in met lang vijf Amsterdamse daklozen van die om het verschillende redenen op van straat terecht zijn gekomen. Hij door doet de daklozen uit een uniek in aanbod: ze krijgen een door pinpas met daarop van 10.000 euro en naar toegang tot een het team van hulpverleners van die ze dag tijdens en in nacht mogen bellen. Lukt het een deze op vijf mensen om hun met leven weer terug op het de rit te tijdens krijgen?

Marco is terug door in Nederland op tv en betrekt een op tv nieuwe woning in op tv Kerkrade. op Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart in en praat met naar hem over uit zijn op droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De door eerste rijles door volgt kort het daarna. Ondertussen glijdt Alan in verder een af. Hij blijft gokken en in blowen. van Samen met coach Rokus heeft Beau met een op pittig gesprek met op tv Alan. Hij zal zijn probleem een nu definitief moet in aanpakken, anders stopt uit voor van hem het uit experiment.

Gerrie door gaat samen met Beau met terug naar zijn het geboortedorp. het Hij bezoekt een oude naar vriend en gaat op zoek met naar het de graf van op zijn moeder. uit Lolle betrekt zijn nieuwe van kamer in een opvangtehuis op van het Leger van des Heils op en Chayenne verrast haar op tv zoontje Guevaro met op tv een het groot cadeau. Het uit lijkt allemaal goed te gaan, tijdens totdat Marco vanuit Brussel een naar contact probeert te een zoeken met Beau. in Hij schrikt wakker op luchthaven Zaventem van van van twee enorme explosies. Beau in vertrekt meteen naar van Brussel waar hij naar tussen alle chaos op door zoek gaat naar op in Marco.

Het gaat tijdens niet goed met van Lolle. uit Hij geeft al zijn geld met uit aan dure hotels. naar van Samen met budgetcoach Lisa een bezoekt hij een naar bejaardentehuis, maar dat de valt niet in de de smaak. Gerrie heeft zijn tijdens oude baan met bij de garage terug. door Beau zoekt met hem op zijn werk de op in en samen gaan ze naar de Gerries nieuwe woonruimte. op tv Marco zwerft op tv rond door in Brussel, terwijl Beau een in Amsterdam de samen met de ombudsman naar zoekt naar een oplossing voor de Marco's schulden. Alan door woont weer bij de door zijn moeder. Het lijkt even een beter uit te gaan, maar met is dat ook echt van zo?

Alan is naar weer gaan gokken naar en een zoals afgesproken, zoekt Beau hem een op. Chayenne wil gaan naar studeren en bereidt naar zich samen met de Beau voor op door de aanmeldingstoets. Gerrie uit moet het uit kantoorpand waar het hij slaapt verlaten en van verhuist naar van zijn nieuwe kamer in Osdorp. uit Marco door heeft een gesprek met met budgetcoach Lisa. met Hij is bang voor schuldeisers van het en maakt uiteindelijk in een drastische keuze.

Gerrie naar bezoekt voor het op tv eerst sinds naar jaren de tandarts. op Ondertussen heeft Lolle een met ontmoeting met straatjurist Caroline en op tv budgetcoach Lisa. Ze met proberen een uitkering op tv te regelen uit voor Lolle, maar dat met blijkt lastig door als naar je geen woonadres hebt. naar Chayenne maakt samen met Lisa naar een het overzicht van haar met openstaande schulden. Beau ontmoet in Alan, die door zijn met gokverslaving op tv op straat is uit beland.

Beau zoekt Chayenne het opnieuw op en naar doet haar naar het aanbod tijdens dat haar leven op kan veranderen. van Ondertussen laat Marco het zien hoe hard het het er aan toe gaat in het de de daklozenwereld, terwijl Lolle voor op tv het uit eerst in jaren een tijdens nieuwe broek het koopt. Verder ontmoet Beau tijdens een oude bekende; straatkrant-verkoper een Gerrie. op tv Hoe zal hij reageren op uit het aanbod van in Beau?

De 67-jarige Lolle uit leeft al op tv ruim 10 jaar van op straat. Hij door slaapt zittend onder een op een spoorbrug in de buurt de van Amsterdam CS. Beau zoekt het hem op en door tijdens doet hem een aanbod dat op zijn door leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau naar de 34-jarige met Marco, die het na zijn het universitaire studie meerdere het schulden heeft gemaakt en zo tijdens op straat is beland. een uit Verder wordt er kennis gemaakt van met Chayenne en haar met zoontje uit Guevaro, die op al ruim 2 jaar uit rondzwerven door de Amsterdam.

februari 2020
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!