Programma gemist?

In door de laatste aflevering brengt Beau in een een bezoek aan alle vijf de naar kandidaten. in Het is inmiddels een op tv jaar geleden dat The tijdens Amsterdam Project naar begon. door Samen met de het daklozen maakt Beau de balans op; een door is het project geslaagd? door Chayenne is druk bezig door met rijlessen. Gerrie heeft naar met al twee examens voor zijn op vrachtwagenrijbewijs uit gehaald. Alan is vroegtijdig de terug uit de een afkickkliniek en heeft een een huisje gevonden. tijdens Marco besluit zijn met huis in Kerkrade te uit verlaten. Lolle heeft permanent het onderdak de bij het Leger des in Heils. Samen met Beau een kijken ze terug uit uit op een emotioneel jaar vol ups uit en downs. Beau de van Erven Dorens in volgde in door The Amsterdam Project op een jaar lang vijf Amsterdamse tijdens daklozen die van om verschillende redenen op op straat op terecht zijn gekomen. het Hij doet de daklozen een tijdens een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas naar van met daarop 10.000 euro en met toegang door tot een team van van hulpverleners die ze dag en door nacht mogen in bellen. Lukt tijdens het deze de vijf mensen om hun leven weer van terug op van de rit te de krijgen?

Marco is terug in in Nederland door en betrekt een een nieuwe woning in door Kerkrade. op Beau verrast Gerrie met met een verjaardagstaart en uit praat met hem over met zijn droom om op vrachtwagenchauffeur op tv te worden. De eerste rijles naar volgt tijdens kort daarna. Ondertussen glijdt Alan verder van een af. Hij blijft gokken en blowen. op Samen naar met coach een Rokus heeft Beau naar een pittig gesprek uit met Alan. Hij zal zijn door probleem een nu definitief moet aanpakken, anders in stopt de voor hem het uit experiment.

Gerrie naar gaat samen uit met Beau terug naar zijn geboortedorp. op tv het Hij bezoekt een oude op vriend en gaat op op tv zoek naar het een graf van zijn uit moeder. Lolle door betrekt zijn nieuwe een kamer in een op tv opvangtehuis van een het Leger des Heils naar en Chayenne verrast haar zoontje uit op tv Guevaro met een groot een cadeau. Het lijkt allemaal goed op te gaan, totdat naar Marco vanuit Brussel tijdens uit contact probeert te zoeken met de Beau. tijdens Hij schrikt wakker op luchthaven door Zaventem naar van twee enorme explosies. Beau vertrekt met meteen naar Brussel met waar hij tussen uit alle chaos op tv op naar zoek gaat naar met Marco.

Het gaat naar niet goed met uit Lolle. Hij geeft al op zijn geld op uit tijdens aan dure hotels. Samen met budgetcoach het op Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, de maar in dat valt niet in de een smaak. Gerrie heeft een zijn oude door baan bij de uit garage terug. Beau naar zoekt hem door op zijn werk door op en samen op gaan ze naar op Gerries nieuwe woonruimte. door Marco zwerft rond op in Brussel, terwijl Beau met in Amsterdam de samen met de ombudsman zoekt de naar een oplossing voor van Marco's schulden. Alan een woont de weer bij zijn moeder. Het de lijkt op tv even beter te gaan, uit maar het is dat ook op echt zo?

Alan is weer door gaan gokken en van zoals afgesproken, zoekt van Beau hem met op. Chayenne een wil gaan studeren en bereidt het zich met samen met Beau voor op de de aanmeldingstoets. naar Gerrie moet het kantoorpand in waar hij in slaapt verlaten en verhuist van naar met zijn nieuwe kamer in van Osdorp. Marco heeft de een gesprek op met budgetcoach Lisa. Hij is de bang voor schuldeisers door en door maakt uiteindelijk een drastische tijdens keuze.

Gerrie bezoekt voor door het eerst sinds in jaren de tandarts. naar Ondertussen heeft Lolle door een ontmoeting een met met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. door Ze naar proberen een uitkering te regelen voor op tv Lolle, maar tijdens dat blijkt uit lastig als je geen door woonadres hebt. Chayenne uit maakt samen met Lisa het een overzicht van op tv haar openstaande de schulden. Beau op ontmoet Alan, het die door zijn de gokverslaving op straat de is beland.

Beau door zoekt Chayenne opnieuw op en een doet haar door het aanbod van dat haar op leven kan veranderen. Ondertussen laat op Marco zien door hoe hard het er aan een toe naar gaat in de daklozenwereld, terwijl met Lolle voor uit het eerst uit in jaren een nieuwe broek op koopt. Verder het ontmoet Beau een naar oude bekende; straatkrant-verkoper Gerrie. het de Hoe zal hij met reageren op het aanbod van op tv Beau?

De 67-jarige naar Lolle leeft met al ruim het 10 jaar op straat. Hij op tv slaapt zittend onder een het in spoorbrug in de op tv buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt door hem door op en doet de hem een aanbod dat op tv zijn leven kan veranderen. een Daarna ontmoet Beau tijdens de 34-jarige Marco, uit die na zijn de universitaire studie in meerdere schulden naar heeft gemaakt naar en zo op straat in is beland. Verder uit wordt er kennis gemaakt het met Chayenne en haar door zoontje Guevaro, die in al een ruim 2 jaar rondzwerven door tijdens de Amsterdam.

oktober 2020
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!