Programma gemist?

In op tv de laatste aflevering brengt door Beau een door bezoek aan alle op tv vijf de kandidaten. Het is op tv op tv inmiddels een jaar geleden dat The de tijdens Amsterdam Project begon. Samen met door de daklozen maakt uit Beau de balans op; naar is het project op geslaagd? het Chayenne is een druk bezig met rijlessen. naar Gerrie heeft al uit twee examens voor zijn met vrachtwagenrijbewijs gehaald. Alan uit is vroegtijdig terug een uit de afkickkliniek van en heeft een huisje van gevonden. Marco besluit door het zijn huis in Kerkrade te verlaten. uit Lolle heeft op tv permanent onderdak bij naar het Leger des met Heils. uit Samen met Beau kijken een ze terug op een een emotioneel jaar in vol ups en de downs. Beau van Erven Dorens volgde het van in The Amsterdam de Project een jaar lang vijf Amsterdamse op tv daklozen naar die om verschillende redenen op tijdens op straat terecht zijn gekomen. Hij in doet de tijdens daklozen een de uniek aanbod: ze krijgen naar een pinpas in met daarop 10.000 euro en toegang van tot een de team door van hulpverleners die ze dag tijdens en nacht naar mogen bellen. het Lukt het deze vijf mensen om op tv hun met leven weer terug op de het rit door te krijgen?

Marco tijdens is terug in Nederland in en door betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. een Beau verrast op tv Gerrie de met een verjaardagstaart en praat met naar hem over zijn tijdens door droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De met eerste rijles volgt op tv kort daarna. het Ondertussen glijdt Alan verder met op af. Hij blijft gokken en blowen. op tv Samen met coach op tv Rokus in heeft Beau naar een pittig gesprek met Alan. uit Hij zal naar zijn probleem nu definitief de moet aanpakken, anders door stopt voor hem op het op tv experiment.

Gerrie gaat samen naar een met Beau terug naar op tv zijn geboortedorp. Hij bezoekt tijdens een oude het vriend en gaat van op zoek naar op tv het graf van zijn het moeder. Lolle betrekt zijn naar nieuwe op tv kamer in een op opvangtehuis van het naar Leger des Heils en met Chayenne van verrast haar zoontje Guevaro met een in tijdens groot cadeau. Het lijkt allemaal goed uit te gaan, totdat van Marco vanuit Brussel met van contact probeert te zoeken met een Beau. uit Hij schrikt wakker op luchthaven Zaventem in van de twee enorme explosies. Beau vertrekt van meteen naar een Brussel met waar hij tussen alle chaos op tv op zoek gaat naar van naar Marco.

Het gaat door niet goed met Lolle. uit Hij geeft al een tijdens zijn geld uit op aan dure hotels. een Samen met budgetcoach een Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, naar maar dat valt niet door in de smaak. het Gerrie heeft zijn de in oude baan bij op de garage terug. Beau zoekt hem een op zijn op werk op en samen op tv gaan ze naar naar naar Gerries nieuwe woonruimte. Marco zwerft rond een in Brussel, een terwijl Beau in in Amsterdam samen met met de ombudsman zoekt in naar een oplossing op tv voor Marco's schulden. Alan met woont weer door bij zijn moeder. uit Het in lijkt even beter met te gaan, maar is naar dat ook echt het zo?

Alan op is weer gaan gokken het en zoals afgesproken, zoekt met Beau hem op. met op Chayenne wil gaan studeren het en bereidt zich samen in met in Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie naar moet door het kantoorpand waar hij op slaapt door verlaten en verhuist de naar zijn nieuwe door kamer in Osdorp. Marco heeft door een het gesprek met budgetcoach op tv Lisa. Hij is bang op tv voor schuldeisers en maakt uiteindelijk het een met drastische keuze.

Gerrie door bezoekt voor het eerst van sinds op jaren de tandarts. Ondertussen heeft een Lolle een het ontmoeting met straatjurist op Caroline en budgetcoach de Lisa. Ze proberen een een uitkering te regelen voor op Lolle, maar dat de blijkt lastig naar als je naar geen woonadres hebt. Chayenne maakt met door samen met Lisa een op overzicht van haar openstaande in schulden. Beau ontmoet Alan, uit die door tijdens zijn gokverslaving op de straat op tv is beland.

Beau naar zoekt Chayenne opnieuw op tijdens en doet haar met het de aanbod dat haar leven kan veranderen. naar Ondertussen op tv laat Marco zien uit hoe hard het er een aan toe gaat in een de met daklozenwereld, terwijl Lolle voor tijdens het eerst in jaren van een naar nieuwe broek koopt. Verder met ontmoet Beau een oude in van bekende; straatkrant-verkoper Gerrie. Hoe tijdens zal hij reageren op naar het aanbod van het Beau?

De 67-jarige de Lolle op tv leeft al ruim 10 jaar op tijdens straat. Hij uit slaapt zittend tijdens onder een spoorbrug in door de buurt van Amsterdam met een CS. Beau zoekt hem op en op uit doet hem een aanbod dat naar zijn leven kan naar veranderen. Daarna ontmoet Beau van de 34-jarige Marco, op die na door zijn universitaire het studie meerdere schulden een heeft gemaakt door en zo op straat met is beland. Verder wordt er de kennis gemaakt met tijdens het Chayenne en haar zoontje Guevaro, tijdens die al op ruim 2 jaar uit rondzwerven door op tv Amsterdam.

december 2019
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!