Programma gemist?

In de uit laatste op aflevering brengt Beau een op tv bezoek aan alle vijf de op kandidaten. Het is door inmiddels een met jaar geleden dat naar The met Amsterdam Project begon. van Samen met de van daklozen maakt Beau tijdens de balans op; is het van project de geslaagd? Chayenne is druk bezig met met op rijlessen. Gerrie heeft al van twee examens voor zijn vrachtwagenrijbewijs de gehaald. een Alan is het vroegtijdig terug uit de afkickkliniek en naar heeft het een huisje gevonden. door Marco besluit zijn huis in van Kerkrade naar te verlaten. Lolle het heeft permanent onderdak door bij het Leger des Heils. op op Samen met Beau kijken ze het terug op naar een emotioneel jaar vol ups naar en downs. Beau van van Erven Dorens uit volgde op tv in The Amsterdam Project een jaar uit lang vijf een Amsterdamse daklozen met die om verschillende in redenen op straat terecht op tv zijn gekomen. Hij tijdens doet de met daklozen een op uniek aanbod: ze krijgen op tv een pinpas met daarop 10.000 tijdens euro van en toegang tot een een team van op hulpverleners die ze op dag en nacht mogen bellen. van Lukt van het deze vijf mensen om uit hun van leven weer terug van op de in rit te krijgen?

Marco is door terug in Nederland en op betrekt een van nieuwe woning in met Kerkrade. Beau verrast Gerrie de met een verjaardagstaart tijdens en praat van met op hem over zijn droom uit om vrachtwagenchauffeur te van worden. De eerste rijles door volgt kort daarna. van Ondertussen de glijdt Alan verder af. Hij blijft tijdens gokken en blowen. een het Samen met coach Rokus heeft een Beau een pittig op gesprek met Alan. door Hij zal zijn probleem een nu definitief op tv moet aanpakken, tijdens anders stopt voor op tv hem het door experiment.

Gerrie gaat samen de in met Beau terug naar zijn tijdens geboortedorp. uit Hij bezoekt een van oude vriend en gaat op een zoek naar een het graf van van zijn moeder. Lolle betrekt zijn een nieuwe met kamer in een tijdens opvangtehuis van het het Leger des Heils en op Chayenne verrast haar naar zoontje tijdens Guevaro met een groot cadeau. Het tijdens door lijkt allemaal goed tijdens te gaan, totdat door Marco vanuit Brussel contact probeert te een op tv zoeken met Beau. Hij schrikt wakker tijdens op op luchthaven Zaventem van twee met enorme explosies. naar Beau vertrekt meteen naar in Brussel het waar hij tussen in alle chaos op zoek uit gaat naar op Marco.

Het in gaat niet goed met in Lolle. Hij geeft al uit zijn geld op tv uit aan dure op tv hotels. Samen met de budgetcoach op Lisa bezoekt hij een tijdens bejaardentehuis, maar dat uit valt niet in het de smaak. op tv Gerrie heeft zijn oude baan het bij de garage het terug. Beau zoekt hem met naar op zijn werk een op en samen gaan een ze naar Gerries nieuwe woonruimte. met Marco zwerft rond op tv in in Brussel, terwijl uit Beau in Amsterdam tijdens samen met de ombudsman op zoekt naar een oplossing van voor Marco's schulden. in Alan woont uit weer bij zijn met moeder. Het lijkt een even beter te gaan, van maar is naar dat ook in echt zo?

Alan tijdens is weer gaan gokken tijdens en zoals afgesproken, tijdens zoekt Beau het hem op. uit Chayenne wil gaan studeren van en bereidt zich samen tijdens met Beau het voor op de aanmeldingstoets. een Gerrie moet het kantoorpand in waar hij naar slaapt tijdens verlaten en verhuist naar zijn in nieuwe kamer in met Osdorp. Marco een heeft een gesprek met budgetcoach op tv Lisa. Hij op tv is door bang voor schuldeisers en een maakt uiteindelijk een een drastische keuze.

Gerrie bezoekt voor het het eerst sinds van jaren de door tandarts. Ondertussen naar heeft Lolle een ontmoeting het met straatjurist Caroline en het budgetcoach Lisa. Ze met naar proberen een uitkering te regelen voor naar door Lolle, maar dat blijkt lastig door als je geen met woonadres naar hebt. Chayenne maakt tijdens samen met Lisa een overzicht een van haar openstaande in schulden. Beau ontmoet Alan, het die door uit zijn gokverslaving op tv op straat is naar beland.

Beau zoekt tijdens Chayenne opnieuw op op en doet haar op het uit aanbod dat haar leven kan uit veranderen. door Ondertussen laat Marco zien hoe hard tijdens het er aan van naar toe gaat in de in daklozenwereld, terwijl Lolle voor een het op eerst in jaren een nieuwe broek uit koopt. op tv Verder ontmoet Beau in een oude bekende; straatkrant-verkoper Gerrie. op Hoe van zal hij reageren op het uit aanbod de van Beau?

De van 67-jarige Lolle op leeft al ruim tijdens 10 jaar op straat. Hij van slaapt uit zittend onder een op spoorbrug in de uit buurt van Amsterdam CS. met Beau zoekt hem tijdens op en doet hem een tijdens het aanbod dat zijn leven op kan veranderen. op tv Daarna ontmoet Beau naar de 34-jarige Marco, een die na zijn universitaire op tv studie meerdere schulden in heeft gemaakt en een zo op straat met is beland. Verder wordt er met door kennis gemaakt met met Chayenne en haar zoontje Guevaro, die met de al ruim 2 op tv jaar rondzwerven door van Amsterdam.

december 2021
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!