Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering het brengt Beau een bezoek met aan alle vijf op de kandidaten. Het uit is in inmiddels een jaar geleden de dat The Amsterdam uit Project begon. Samen met met de daklozen op tv maakt Beau de balans op; de is het project uit geslaagd? Chayenne is een druk bezig met tijdens rijlessen. op Gerrie heeft al tijdens twee examens voor zijn vrachtwagenrijbewijs in gehaald. Alan uit is naar vroegtijdig terug uit de afkickkliniek en de heeft een huisje het gevonden. Marco op tv besluit zijn huis in de Kerkrade het te verlaten. Lolle heeft permanent naar door onderdak bij het Leger des van Heils. Samen met Beau op tv kijken ze het terug op van een emotioneel jaar het vol ups en een downs. Beau van Erven van Dorens volgde het in The Amsterdam Project een op tv jaar lang vijf een Amsterdamse tijdens daklozen die om verschillende een redenen op straat terecht zijn naar gekomen. een Hij doet met de daklozen een uniek aanbod: ze op naar krijgen een pinpas met daarop tijdens 10.000 de euro en toegang tot door een team van hulpverleners die een door ze dag en nacht in mogen bellen. Lukt het deze uit vijf mensen door om hun leven weer een terug op het de rit te in krijgen?

Marco in is terug in Nederland op tv en betrekt een nieuwe uit woning in in Kerkrade. Beau naar verrast Gerrie de met een verjaardagstaart en het praat met hem over tijdens zijn droom om vrachtwagenchauffeur tijdens uit te worden. De in eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen de glijdt door Alan verder af. Hij blijft de gokken een en blowen. uit Samen met coach Rokus heeft tijdens Beau een pittig gesprek tijdens met Alan. uit Hij zal zijn probleem een op nu definitief moet door aanpakken, anders stopt voor uit hem het door experiment.

Gerrie gaat samen tijdens met Beau terug van naar zijn geboortedorp. een Hij bezoekt op een oude op tv vriend en gaat op het zoek naar het graf door van door zijn moeder. Lolle betrekt een zijn nieuwe van kamer in een opvangtehuis van van het Leger des naar Heils en door Chayenne verrast haar op zoontje met Guevaro met een op groot cadeau. Het lijkt met allemaal goed te gaan, uit totdat Marco tijdens vanuit Brussel contact in probeert te zoeken met uit Beau. Hij schrikt tijdens wakker op luchthaven Zaventem door van twee enorme van explosies. op tv Beau vertrekt op tv meteen naar Brussel waar hij naar tussen alle chaos op op op zoek gaat naar uit Marco.

Het tijdens gaat niet goed met op tv Lolle. Hij geeft de al zijn op tv geld uit aan in dure hotels. Samen met budgetcoach uit Lisa bezoekt van hij een tijdens bejaardentehuis, maar op tv dat valt niet in de smaak. van van Gerrie heeft zijn het oude baan bij de in garage terug. Beau door zoekt hem op zijn werk op op het en samen gaan ze uit naar uit Gerries nieuwe woonruimte. Marco een zwerft rond in op tv Brussel, terwijl Beau het in Amsterdam samen met de in ombudsman zoekt naar met door een oplossing voor met Marco's schulden. Alan woont uit weer bij zijn moeder. een Het lijkt even beter naar te gaan, maar door in is dat ook echt de zo?

Alan is op weer gaan gokken en van zoals afgesproken, naar zoekt Beau op hem op. Chayenne een wil gaan studeren en in bereidt zich samen uit met in Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie van moet het het kantoorpand waar de hij slaapt verlaten op en verhuist naar zijn nieuwe op kamer in van Osdorp. met Marco heeft een een gesprek met budgetcoach Lisa. Hij is tijdens bang voor schuldeisers tijdens en maakt uiteindelijk op een drastische door keuze.

Gerrie bezoekt in voor het eerst op tv sinds jaren van de tandarts. Ondertussen met heeft Lolle een een ontmoeting met straatjurist Caroline en met budgetcoach Lisa. in Ze door proberen een uitkering te regelen voor van op Lolle, maar dat blijkt lastig met als in je geen woonadres hebt. in Chayenne maakt samen met Lisa met een van overzicht van haar tijdens openstaande schulden. Beau ontmoet naar Alan, die de door zijn met gokverslaving op straat in is beland.

Beau de zoekt Chayenne opnieuw op een en doet haar uit het aanbod het dat haar door leven kan veranderen. Ondertussen met laat Marco zien hoe hard op het het er aan toe in gaat in de daklozenwereld, tijdens terwijl Lolle voor op het eerst in de jaren uit een nieuwe broek koopt. uit Verder ontmoet op tv Beau een oude bekende; uit straatkrant-verkoper Gerrie. Hoe zal hij door reageren op het van van aanbod van Beau?

De op tv 67-jarige Lolle leeft al ruim van op tv 10 jaar op straat. Hij slaapt met naar zittend onder een spoorbrug in een de buurt van tijdens Amsterdam CS. het Beau zoekt hem op het en doet hem een uit aanbod dat het zijn het leven kan veranderen. Daarna in ontmoet Beau het de 34-jarige Marco, de die na zijn universitaire tijdens studie meerdere schulden het heeft gemaakt en zo in op met straat is beland. Verder wordt op er kennis gemaakt met met Chayenne en door haar zoontje op Guevaro, die van al ruim 2 jaar uit rondzwerven door op Amsterdam.

december 2020
13-12-2016 21:34

Slot: The Amsterdam Project

The Amsterdam Project - Afl. 8

In de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan alle vijf de kandidaten. Het is inmiddels een jaar geleden dat The Amsterdam Project begon. Samen met de daklozen maakt Beau de balans op; is het project geslaagd? Chayenne is druk bezig m...

06-12-2016 21:31

Afl. 7

The Amsterdam Project - Afl. 7

Marco is terug in Nederland en betrekt een nieuwe woning in Kerkrade. Beau verrast Gerrie met een verjaardagstaart en praat met hem over zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden. De eerste rijles volgt kort daarna. Ondertussen glijdt Al...

29-11-2016 21:28

Afl. 6

The Amsterdam Project - Afl. 6

Gerrie gaat samen met Beau terug naar zijn geboortedorp. Hij bezoekt een oude vriend en gaat op zoek naar het graf van zijn moeder. Lolle betrekt zijn nieuwe kamer in een opvangtehuis van het Leger des Heils en Chayenne verrast haar zoontje...

22-11-2016 21:32

Afl. 5

The Amsterdam Project - Afl. 5

Het gaat niet goed met Lolle. Hij geeft al zijn geld uit aan dure hotels. Samen met budgetcoach Lisa bezoekt hij een bejaardentehuis, maar dat valt niet in de smaak. Gerrie heeft zijn oude baan bij de garage terug. Beau zoekt hem op zijn we...

15-11-2016 21:29

Afl. 4

The Amsterdam Project - Afl. 4

Alan is weer gaan gokken en zoals afgesproken, zoekt Beau hem op. Chayenne wil gaan studeren en bereidt zich samen met Beau voor op de aanmeldingstoets. Gerrie moet het kantoorpand waar hij slaapt verlaten en verhuist naar zijn nieuwe kamer...

08-11-2016 21:30

Afl. 3

The Amsterdam Project - Afl. 3

Gerrie bezoekt voor het eerst sinds jaren de tandarts. Ondertussen heeft Lolle een ontmoeting met straatjurist Caroline en budgetcoach Lisa. Ze proberen een uitkering te regelen voor Lolle, maar dat blijkt lastig als je geen woonadres hebt....

01-11-2016 21:29

Afl. 2

The Amsterdam Project - Afl. 2

Beau zoekt Chayenne opnieuw op en doet haar het aanbod dat haar leven kan veranderen. Ondertussen laat Marco zien hoe hard het er aan toe gaat in de daklozenwereld, terwijl Lolle voor het eerst in jaren een nieuwe broek koopt. Verder ontmoe...

25-10-2016 21:31

Afl. 1

The Amsterdam Project - Afl. 1

De 67-jarige Lolle leeft al ruim 10 jaar op straat. Hij slaapt zittend onder een spoorbrug in de buurt van Amsterdam CS. Beau zoekt hem op en doet hem een aanbod dat zijn leven kan veranderen. Daarna ontmoet Beau de 34-jarige Marco, die na ...

The Amsterdam Project gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Amsterdam Project de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Amsterdam Project bij The Amsterdam Project liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Amsterdam Project. Heb je een uitzending van The Amsterdam Project gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Amsterdam Project gemist

Programma waarin Beau van Erven Dorens een jaar lang vijf Amsterdamse daklozen volgt die om verschillende redenen op straat terecht zijn gekomen. Beau doet de daklozen een uniek aanbod: ze krijgen een pinpas met daarop 10.000 euro en toegang tot een team van hulpverleners die ze dag en nacht mogen bellen. Lukt het deze vijf mensen om hun leven weer terug op de rit te krijgen?

Uitzending gemist van The Amsterdam Project? Hier kun je alle uitzendingen van The Amsterdam Project kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 13-12-2016 om 21:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!