Programma gemist?

De meeste mensen op hebben niets uit te verbergen. Toch uit neemt de controle over uit ons persoonlijk leven door toe naar en onze van privacy staat onder druk. een Een documentaire van Peter op tv Vlemmix. De op meeste mensen hebben niets te de naar verbergen. Toch neemt de de controle over op ons persoonlijk leven toe en de onze van privacy staat onder druk. De tijdens onthullingen van in Amerikaan Edward Snowden, het voormalig medewerker in van de CIA, dat de in Amerikaanse veiligheidsdienst op het naar internet door spioneert, laat zien het dat er met veel data wordt verzameld tijdens en openbaar wordt gemaakt. uit Maar door hoe gebeurt die in aantasting van onze privacy precies? met Waarom loopt de privacy op in op onze democratische maatschappij gevaar en van wat zijn de door gevolgen van de de aantasting van van privacy? Een op documentaire van Peter uit Vlemmix.

mei 2021
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!