Programma gemist?

De de meeste mensen hebben niets naar te verbergen. Toch neemt een de controle op tv over ons persoonlijk leven tijdens toe met en onze privacy tijdens staat onder druk. Een op documentaire van Peter Vlemmix. met De meeste in mensen op tv hebben niets te verbergen. met Toch neemt de de controle over ons door persoonlijk leven toe en onze tijdens een privacy staat onder druk. op De onthullingen met van Amerikaan Edward Snowden, voormalig in medewerker van de CIA, van dat de Amerikaanse het veiligheidsdienst door op het internet spioneert, laat tijdens op tv zien dat er veel data wordt op tv verzameld door en openbaar wordt door gemaakt. Maar hoe gebeurt die op aantasting van van onze privacy op precies? Waarom loopt de privacy het in onze uit democratische maatschappij uit gevaar en wat zijn van de het gevolgen van de aantasting van privacy? op tv Een documentaire van in een Peter Vlemmix.

september 2021
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!