Programma gemist?

De door meeste mensen hebben niets door te verbergen. Toch uit neemt de een controle over ons tijdens persoonlijk leven toe en tijdens onze door privacy staat onder de druk. Een documentaire van Peter door Vlemmix. De op tv meeste mensen hebben uit niets te door verbergen. Toch neemt de controle over het ons met persoonlijk leven toe door en onze privacy op tv staat onder druk. De naar onthullingen van Amerikaan in Edward met Snowden, voormalig medewerker van de de CIA, dat de Amerikaanse de veiligheidsdienst op de het naar internet spioneert, laat zien dat er in veel door data wordt verzameld en op openbaar een wordt gemaakt. Maar hoe uit gebeurt die de aantasting van onze privacy precies? door Waarom loopt de privacy met naar in onze democratische maatschappij gevaar door en in wat zijn de gevolgen van de door aantasting van privacy? van het Een documentaire van Peter op Vlemmix.

september 2020
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!