Programma gemist?

De met meeste mensen hebben niets te met verbergen. Toch naar neemt door de controle over naar ons persoonlijk leven toe en onze op tv de privacy staat onder druk. naar Een documentaire van Peter uit Vlemmix. De meeste mensen tijdens van hebben niets te verbergen. Toch van neemt de controle over op ons persoonlijk op leven toe en onze uit privacy staat onder in druk. De uit onthullingen naar van Amerikaan Edward Snowden, tijdens voormalig medewerker van de op CIA, dat de met Amerikaanse een veiligheidsdienst op het internet spioneert, uit laat zien dat een er veel data het wordt verzameld en openbaar op wordt met gemaakt. Maar hoe gebeurt die in aantasting met van onze de privacy precies? Waarom loopt de in privacy met in onze democratische de maatschappij gevaar en wat tijdens zijn de gevolgen van de met aantasting van privacy? naar Een documentaire in van uit Peter Vlemmix.

januari 2021
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!