Programma gemist?

De het meeste mensen naar hebben niets te een verbergen. Toch neemt de de controle over een ons persoonlijk leven toe en door onze privacy op staat onder een druk. Een documentaire van van Peter Vlemmix. met De meeste mensen hebben niets de te verbergen. Toch neemt naar de controle over de ons persoonlijk naar leven toe in en onze privacy staat op tv onder druk. De van onthullingen van Amerikaan een Edward door Snowden, voormalig medewerker uit van de CIA, dat de Amerikaanse een veiligheidsdienst het op het internet met spioneert, laat zien naar dat er veel data op tv wordt verzameld en in openbaar van wordt gemaakt. Maar tijdens hoe gebeurt die aantasting van onze door privacy tijdens precies? Waarom loopt de privacy van in onze uit democratische op maatschappij gevaar en een wat zijn de gevolgen van de de op aantasting van privacy? Een documentaire van door Peter op tv Vlemmix.

juni 2020
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!