Programma gemist?

De met meeste mensen van hebben niets te de verbergen. Toch neemt de controle over tijdens ons persoonlijk leven van door toe en onze privacy staat onder een de druk. Een documentaire van Peter van Vlemmix. De meeste de mensen hebben niets te een het verbergen. Toch neemt de met controle over ons persoonlijk leven de toe en onze op tv privacy staat tijdens onder druk. van De onthullingen van Amerikaan een Edward Snowden, naar voormalig medewerker van de CIA, de dat met de Amerikaanse veiligheidsdienst op op tv het een internet spioneert, laat zien met dat er veel tijdens data wordt verzameld en van openbaar op wordt gemaakt. Maar hoe gebeurt op tv die aantasting op van onze privacy precies? tijdens Waarom loopt de een privacy in naar onze democratische maatschappij gevaar de en wat zijn de op gevolgen van van de aantasting van privacy? met Een documentaire op tv van Peter met Vlemmix.

januari 2020
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!