Programma gemist?

De in meeste mensen het hebben niets te verbergen. het Toch neemt met de controle over op ons persoonlijk leven toe en onze op tv met privacy staat onder druk. Een documentaire in van Peter van Vlemmix. De op meeste mensen hebben niets tijdens te verbergen. van Toch neemt de controle over uit uit ons persoonlijk leven toe een en onze op tv privacy staat onder naar druk. De onthullingen van tijdens Amerikaan Edward Snowden, voormalig medewerker een van het de CIA, dat de het Amerikaanse veiligheidsdienst op de het internet spioneert, laat door zien door dat er veel data het wordt verzameld de en openbaar wordt gemaakt. Maar in hoe gebeurt die de aantasting het van onze privacy precies? door Waarom naar loopt de privacy in uit onze democratische maatschappij gevaar en met wat zijn met de een gevolgen van de aantasting van privacy? naar Een documentaire uit van Peter tijdens Vlemmix.

juli 2020
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!