Programma gemist?

De meeste een mensen hebben niets op te verbergen. Toch van neemt de controle over in in ons persoonlijk leven toe en een onze met privacy staat onder druk. van Een documentaire van Peter Vlemmix. door De naar meeste mensen in hebben niets te verbergen. Toch door neemt met de controle over op tv ons persoonlijk leven met toe en onze privacy staat onder in druk. De het onthullingen van Amerikaan naar Edward Snowden, voormalig medewerker het van op de CIA, op dat de Amerikaanse veiligheidsdienst op tijdens het internet met spioneert, laat in zien dat er veel data tijdens wordt verzameld en openbaar een wordt gemaakt. een Maar de hoe gebeurt die aantasting van onze van de privacy precies? Waarom loopt de privacy een in een onze democratische maatschappij gevaar en met wat zijn het de gevolgen op tv van de op aantasting van privacy? Een op documentaire van naar Peter Vlemmix.

februari 2020
26-10-2016 23:10

3Doc: Panopticon: illusie van privacy

3Doc: Panopticon: illusie van privacy - 3Doc: Panopticon: illusie van privacy

De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ons persoonlijk leven toe en onze privacy staat onder druk. Een documentaire van Peter Vlemmix. De meeste mensen hebben niets te verbergen. Toch neemt de controle over ...

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy bij 3Doc: Panopticon: illusie van privacy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy. Heb je een uitzending van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Panopticon: illusie van privacy gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Panopticon: illusie van privacy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!