Programma gemist?

Nederlandse comedyserie waarin door de vrienden van Tjé en Hein gevraagd van worden op tv om een op tv restaurant te redden een van de ondergang. van Ze bedenken een bijzondere oplossing: met de gasten na afloop naar van met een etentje op laten pokeren om de de rekening.

Nederlandse op comedyserie waarin de in vrienden Tjé en Hein de gevraagd worden om de een in restaurant te redden van uit de ondergang. Ze op tv bedenken een bijzondere oplossing: de met gasten na afloop op van een etentje door laten pokeren met om de een rekening.

Hein is de dolgelukkig. van Hij heeft een tijdens date met de beeldschone een Milana. Het lachen vergaat hem van op tv echter snel als hij erachter met komt dat Tjé, die met van hen heeft gekoppeld, Milana in heeft wijsgemaakt dat Hein de naar het eigenaar van All-in van Kitchen is.

Nederlandse comedyserie waarin tijdens de een vrienden Tjé en op tv Hein gevraagd worden om tijdens een restaurant te van redden de van de ondergang. Ze bedenken het een in bijzondere oplossing: de gasten na afloop door van op een etentje laten pokeren naar om de naar rekening.

Valerie het komt een ex-vriend tegen tijdens in het door restaurant. Als hij door haar vertelt dat hij verloofd een van is en binnenkort vader naar wordt, wil Valerie niet in voor hem onderdoen en door verzint dat ze met zelf naar ook een vriend heeft. Namelijk... met Tjé! Als ze de vervolgens ook nog naar aanbiedt de in babyshower in het de Kitchen te naar organiseren, heeft ze veel in ballen het hoog te houden. het Helemaal als blijkt dat haar van ex nog niet tijdens over haar heen uit is.

Goede vriend en naar zakenman de Rico wil de terug de werkvloer op op en loopt een dagje van mee in het restaurant. de Zijn nieuwe werkethos van pakt in een praktijk echter minder naar goed de uit en brengt in daarmee het restaurant tijdens bijna ten val. Hij pusht uit Valerie haar op tv vrouwelijke charme in met te zetten naar om Tjé harder te laten werken. met Tjé lijkt dat tijdens alleen naar net iets anders uit op te in vatten.

Tjé maakt van van Hein een een 'celebrity-chef'. het Hein blijkt helaas niet het goed om het te kunnen gaan met naar fans en draait door. Michelle van op tv wil voor de met jarige Valerie een op tv feestje organiseren, maar wie nodig je de de uit als je geen het vrienden hebt?

Er van is paniek in de in Kitchen als blijkt dat het Jacques Petit, naar de belangrijkste food critic de van Nederland, uit komt op eten. Hein heeft geen van idee wat hij moet op tv bereiden voor de het avond met en krijgt een zenuwinzinking. Julian een houdt zijn hoofd koel op tv en bedenkt een een plan: de moeder tijdens de van meneer Petit vinden en haar in vragen wat het het lievelingsgerecht van op tv haar zoon de is.

Tjé van heeft een onenightstand gehad naar met een de meisje dat op het punt naar staat met te gaan trouwen. het Valerie is woedend. Nu kunnen tijdens een ze het trouwfeest, dat tijdens in het restaurant het gevierd zou worden, het wel vergeten. Tjé de krijgt al snel spijt door als het uit meisje ook op nog 'een blijvertje' blijkt te op tv zijn.

Tjé en tijdens Hein krijgen op van Bert, hun voormalige huisbaas, de de kans op tv om een goedlopend uit restaurant opnieuw in van de markt uit te zetten. Wat ze op tv niet weten, door is dat het van doorgestoken kaart is. met Bert heeft met hen namelijk alleen naar voren de geschoven omdat hij het een restaurant liever op tv failliet in ziet gaan.

april 2020
21-12-2016 21:30

Afl. 10

All-In Kitchen - Afl. 10

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

14-12-2016 21:29

Afl. 9

All-In Kitchen - Afl. 9

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

07-12-2016 21:32

Afl. 3

All-In Kitchen - Afl. 3

Hein is dolgelukkig. Hij heeft een date met de beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem echter snel als hij erachter komt dat Tjé, die hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt dat Hein de eigenaar van All-in Kitchen is.

30-11-2016 21:28

Afl. 8

All-In Kitchen - Afl. 8

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

23-11-2016 21:29

Afl. 5

All-In Kitchen - Afl. 5

Valerie komt een ex-vriend tegen in het restaurant. Als hij haar vertelt dat hij verloofd is en binnenkort vader wordt, wil Valerie niet voor hem onderdoen en verzint dat ze zelf ook een vriend heeft. Namelijk... Tjé! Als ze vervolgens ook ...

16-11-2016 21:28

Afl. 7

All-In Kitchen - Afl. 7

Goede vriend en zakenman Rico wil terug de werkvloer op en loopt een dagje mee in het restaurant. Zijn nieuwe werkethos pakt in praktijk echter minder goed uit en brengt daarmee het restaurant bijna ten val. Hij pusht Valerie haar vrouwelij...

09-11-2016 21:27

Afl. 6

All-In Kitchen - Afl. 6

Tjé maakt van Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas niet goed om te kunnen gaan met fans en draait door. Michelle wil voor de jarige Valerie een feestje organiseren, maar wie nodig je uit als je geen vrienden hebt?

02-11-2016 21:27

Afl. 4

All-In Kitchen - Afl. 4

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt e...

26-10-2016 21:53

Afl. 2

All-In Kitchen - Afl. 2

Tjé heeft een onenightstand gehad met een meisje dat op het punt staat te gaan trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen ze het trouwfeest, dat in het restaurant gevierd zou worden, wel vergeten. Tjé krijgt al snel spijt als het meisje ook nog...

26-10-2016 21:34

Afl. 1

All-In Kitchen - Afl. 1

Tjé en Hein krijgen van Bert, hun voormalige huisbaas, de kans om een goedlopend restaurant opnieuw in de markt te zetten. Wat ze niet weten, is dat het doorgestoken kaart is. Bert heeft hen namelijk alleen naar voren geschoven omdat hij he...

All-In Kitchen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All-In Kitchen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All-In Kitchen bij All-In Kitchen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All-In Kitchen. Heb je een uitzending van All-In Kitchen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All-In Kitchen gemist

Nederlandse comedyserie waarin goede vrienden Tjé en Hein op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én een nieuwe vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden. De poging van het duo om het tij in de zaak te keren, leidt tot hilarische maar catastrofale gevolgen. Tjé en Hein bedenken uiteindelijk een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

Uitzending gemist van All-In Kitchen? Hier kun je alle uitzendingen van All-In Kitchen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!