Programma gemist?

Nederlandse op comedyserie waarin de de vrienden Tjé en Hein gevraagd het worden uit om een restaurant te op tv redden op tv van de ondergang. Ze met bedenken een bijzondere oplossing: een de gasten uit na afloop van een etentje op tv laten pokeren om uit de op tv rekening.

Nederlandse de comedyserie waarin de naar vrienden Tjé en Hein door gevraagd worden de om een het restaurant te redden van naar de ondergang. Ze bedenken de een bijzondere oplossing: de van gasten na uit afloop van een de etentje door laten pokeren om de van rekening.

Hein is dolgelukkig. een de Hij heeft een date met op tv de beeldschone Milana. in Het lachen vergaat hem in op echter snel als tijdens hij erachter komt dat Tjé, in die met hen heeft gekoppeld, door Milana heeft wijsgemaakt dat Hein tijdens de op tv eigenaar van All-in tijdens Kitchen is.

Nederlandse op comedyserie waarin de vrienden Tjé met en de Hein gevraagd uit worden om een restaurant te van redden van de naar ondergang. in Ze bedenken een met bijzondere oplossing: de gasten na afloop op tv van van een etentje laten pokeren door om de tijdens rekening.

Valerie op tv komt een ex-vriend met tegen in het restaurant. Als de een hij haar vertelt dat op tv hij verloofd het is en binnenkort vader wordt, wil met Valerie niet in voor het hem onderdoen en verzint dat ze van zelf tijdens ook een het vriend heeft. Namelijk... Tjé! in Als ze vervolgens ook nog uit aanbiedt de babyshower op in de Kitchen het op tv te organiseren, heeft ze met veel ballen hoog te uit houden. Helemaal als blijkt de dat haar de ex naar nog niet over haar heen naar is.

Goede een vriend en zakenman Rico tijdens wil terug met de werkvloer door op en loopt een dagje op tv mee in op het restaurant. Zijn tijdens nieuwe werkethos pakt in uit praktijk echter minder goed van uit een en brengt daarmee op het restaurant bijna ten door val. Hij pusht Valerie van haar tijdens vrouwelijke charme in te in zetten in om Tjé harder te laten in werken. Tjé lijkt naar dat alleen op net iets anders op te de een vatten.

Tjé van maakt van Hein een het 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas op tv niet goed om van te kunnen gaan het met fans in en draait door. naar Michelle wil voor de de jarige Valerie het een op feestje organiseren, maar wie nodig je in uit als je het geen vrienden op tv hebt?

Er van is paniek in de Kitchen van uit als blijkt dat Jacques Petit, het de belangrijkste food met critic van een Nederland, komt tijdens eten. Hein heeft geen idee naar wat hij moet de bereiden voor de avond van en krijgt een in met zenuwinzinking. Julian houdt met zijn hoofd koel met en bedenkt een plan: de naar moeder van meneer Petit in de vinden en haar het vragen wat het lievelingsgerecht van van haar zoon uit is.

Tjé in heeft een onenightstand gehad met op tv een meisje de dat op door het punt staat te tijdens gaan trouwen. in Valerie is woedend. Nu kunnen uit ze uit het trouwfeest, dat in een het uit restaurant gevierd zou worden, met wel vergeten. door Tjé krijgt al naar snel spijt als het meisje in ook nog het 'een blijvertje' blijkt naar te zijn.

Tjé en van Hein krijgen van het Bert, hun tijdens voormalige huisbaas, in de kans om een goedlopend restaurant van tijdens opnieuw in de markt te zetten. op Wat ze met niet weten, is van dat met het doorgestoken kaart is. Bert in heeft hen namelijk alleen met naar een voren geschoven op omdat hij het de restaurant liever failliet ziet het gaan.

november 2020
21-12-2016 21:30

Afl. 10

All-In Kitchen - Afl. 10

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

14-12-2016 21:29

Afl. 9

All-In Kitchen - Afl. 9

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

07-12-2016 21:32

Afl. 3

All-In Kitchen - Afl. 3

Hein is dolgelukkig. Hij heeft een date met de beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem echter snel als hij erachter komt dat Tjé, die hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt dat Hein de eigenaar van All-in Kitchen is.

30-11-2016 21:28

Afl. 8

All-In Kitchen - Afl. 8

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

23-11-2016 21:29

Afl. 5

All-In Kitchen - Afl. 5

Valerie komt een ex-vriend tegen in het restaurant. Als hij haar vertelt dat hij verloofd is en binnenkort vader wordt, wil Valerie niet voor hem onderdoen en verzint dat ze zelf ook een vriend heeft. Namelijk... Tjé! Als ze vervolgens ook ...

16-11-2016 21:28

Afl. 7

All-In Kitchen - Afl. 7

Goede vriend en zakenman Rico wil terug de werkvloer op en loopt een dagje mee in het restaurant. Zijn nieuwe werkethos pakt in praktijk echter minder goed uit en brengt daarmee het restaurant bijna ten val. Hij pusht Valerie haar vrouwelij...

09-11-2016 21:27

Afl. 6

All-In Kitchen - Afl. 6

Tjé maakt van Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas niet goed om te kunnen gaan met fans en draait door. Michelle wil voor de jarige Valerie een feestje organiseren, maar wie nodig je uit als je geen vrienden hebt?

02-11-2016 21:27

Afl. 4

All-In Kitchen - Afl. 4

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt e...

26-10-2016 21:53

Afl. 2

All-In Kitchen - Afl. 2

Tjé heeft een onenightstand gehad met een meisje dat op het punt staat te gaan trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen ze het trouwfeest, dat in het restaurant gevierd zou worden, wel vergeten. Tjé krijgt al snel spijt als het meisje ook nog...

26-10-2016 21:34

Afl. 1

All-In Kitchen - Afl. 1

Tjé en Hein krijgen van Bert, hun voormalige huisbaas, de kans om een goedlopend restaurant opnieuw in de markt te zetten. Wat ze niet weten, is dat het doorgestoken kaart is. Bert heeft hen namelijk alleen naar voren geschoven omdat hij he...

All-In Kitchen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All-In Kitchen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All-In Kitchen bij All-In Kitchen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All-In Kitchen. Heb je een uitzending van All-In Kitchen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All-In Kitchen gemist

Nederlandse comedyserie waarin goede vrienden Tjé en Hein op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én een nieuwe vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden. De poging van het duo om het tij in de zaak te keren, leidt tot hilarische maar catastrofale gevolgen. Tjé en Hein bedenken uiteindelijk een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

Uitzending gemist van All-In Kitchen? Hier kun je alle uitzendingen van All-In Kitchen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!