Programma gemist?

Nederlandse comedyserie de waarin de vrienden naar Tjé in en Hein gevraagd tijdens worden om een op tv restaurant te redden van een de ondergang. Ze uit bedenken een bijzondere met oplossing: de gasten na van afloop van met een etentje het laten pokeren om van de rekening.

Nederlandse naar comedyserie waarin de van vrienden Tjé en Hein gevraagd het worden om een een restaurant te redden door op van de ondergang. Ze bedenken uit een tijdens bijzondere oplossing: de gasten van na afloop van een tijdens etentje laten pokeren van om de tijdens rekening.

Hein is dolgelukkig. naar Hij het heeft een de date met de beeldschone door Milana. Het op lachen vergaat hem echter naar snel als hij in erachter komt dat Tjé, die op tv hen van heeft gekoppeld, Milana heeft tijdens wijsgemaakt op dat Hein de het eigenaar van All-in Kitchen door is.

Nederlandse een comedyserie waarin van de vrienden Tjé en Hein gevraagd een de worden om een van restaurant te redden naar van de ondergang. Ze bedenken in een bijzondere oplossing: de de gasten na een afloop van een tijdens etentje van laten pokeren om de in rekening.

Valerie komt een tijdens ex-vriend tegen van in het in restaurant. Als hij op tv haar vertelt dat hij het verloofd is en op tv binnenkort vader een wordt, wil de Valerie niet voor hem de onderdoen en verzint dat ze in zelf door ook een vriend op heeft. Namelijk... Tjé! Als ze naar vervolgens ook naar nog aanbiedt de op babyshower door in de Kitchen uit te organiseren, heeft ze met veel ballen tijdens hoog te houden. Helemaal als blijkt een tijdens dat haar ex nog niet over in haar heen tijdens is.

Goede naar vriend en zakenman Rico op tv wil op tv terug de werkvloer op door en loopt een dagje mee uit een in het restaurant. Zijn nieuwe van werkethos pakt uit in praktijk echter minder tijdens goed van uit en brengt daarmee op het restaurant bijna ten val. op Hij pusht een Valerie haar met vrouwelijke charme een in te zetten om door Tjé harder te op tv laten werken. Tjé de lijkt dat alleen net op iets anders op naar te een vatten.

Tjé maakt naar van Hein een 'celebrity-chef'. in Hein de blijkt helaas niet goed om van te kunnen gaan door tijdens met fans en tijdens draait door. Michelle wil voor de de jarige Valerie een uit het feestje organiseren, maar door wie nodig je uit het als je geen van vrienden hebt?

Er van is paniek in de in Kitchen als blijkt van dat van Jacques Petit, de belangrijkste uit food critic van Nederland, tijdens komt eten. op tv Hein heeft geen idee wat met hij uit moet bereiden op voor de avond en krijgt een door zenuwinzinking. Julian van houdt zijn hoofd tijdens koel en bedenkt een naar plan: de het moeder van met meneer Petit vinden de en haar vragen van wat het lievelingsgerecht van naar haar zoon in is.

Tjé heeft een van onenightstand op tv gehad met een meisje met dat op door het punt van staat te gaan trouwen. Valerie in is woedend. van Nu kunnen ze uit het trouwfeest, dat door in het restaurant gevierd een zou worden, op wel vergeten. Tjé krijgt op al snel het spijt als een het meisje ook nog met 'een blijvertje' het blijkt te zijn.

Tjé en Hein naar krijgen van tijdens Bert, hun op voormalige huisbaas, de kans in om in een goedlopend restaurant opnieuw in het de markt het te zetten. op tv Wat ze niet weten, is dat naar de het doorgestoken kaart is. Bert heeft met hen op namelijk alleen van naar voren geschoven op omdat hij het restaurant uit liever failliet ziet met gaan.

augustus 2020
21-12-2016 21:30

Afl. 10

All-In Kitchen - Afl. 10

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

14-12-2016 21:29

Afl. 9

All-In Kitchen - Afl. 9

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

07-12-2016 21:32

Afl. 3

All-In Kitchen - Afl. 3

Hein is dolgelukkig. Hij heeft een date met de beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem echter snel als hij erachter komt dat Tjé, die hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt dat Hein de eigenaar van All-in Kitchen is.

30-11-2016 21:28

Afl. 8

All-In Kitchen - Afl. 8

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

23-11-2016 21:29

Afl. 5

All-In Kitchen - Afl. 5

Valerie komt een ex-vriend tegen in het restaurant. Als hij haar vertelt dat hij verloofd is en binnenkort vader wordt, wil Valerie niet voor hem onderdoen en verzint dat ze zelf ook een vriend heeft. Namelijk... Tjé! Als ze vervolgens ook ...

16-11-2016 21:28

Afl. 7

All-In Kitchen - Afl. 7

Goede vriend en zakenman Rico wil terug de werkvloer op en loopt een dagje mee in het restaurant. Zijn nieuwe werkethos pakt in praktijk echter minder goed uit en brengt daarmee het restaurant bijna ten val. Hij pusht Valerie haar vrouwelij...

09-11-2016 21:27

Afl. 6

All-In Kitchen - Afl. 6

Tjé maakt van Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas niet goed om te kunnen gaan met fans en draait door. Michelle wil voor de jarige Valerie een feestje organiseren, maar wie nodig je uit als je geen vrienden hebt?

02-11-2016 21:27

Afl. 4

All-In Kitchen - Afl. 4

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt e...

26-10-2016 21:53

Afl. 2

All-In Kitchen - Afl. 2

Tjé heeft een onenightstand gehad met een meisje dat op het punt staat te gaan trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen ze het trouwfeest, dat in het restaurant gevierd zou worden, wel vergeten. Tjé krijgt al snel spijt als het meisje ook nog...

26-10-2016 21:34

Afl. 1

All-In Kitchen - Afl. 1

Tjé en Hein krijgen van Bert, hun voormalige huisbaas, de kans om een goedlopend restaurant opnieuw in de markt te zetten. Wat ze niet weten, is dat het doorgestoken kaart is. Bert heeft hen namelijk alleen naar voren geschoven omdat hij he...

All-In Kitchen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All-In Kitchen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All-In Kitchen bij All-In Kitchen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All-In Kitchen. Heb je een uitzending van All-In Kitchen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All-In Kitchen gemist

Nederlandse comedyserie waarin goede vrienden Tjé en Hein op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én een nieuwe vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden. De poging van het duo om het tij in de zaak te keren, leidt tot hilarische maar catastrofale gevolgen. Tjé en Hein bedenken uiteindelijk een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

Uitzending gemist van All-In Kitchen? Hier kun je alle uitzendingen van All-In Kitchen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!