Programma gemist?

Nederlandse comedyserie waarin in naar de vrienden Tjé met en Hein gevraagd worden om van een restaurant te tijdens redden van de in ondergang. Ze een bedenken een bijzondere oplossing: in de gasten met na afloop op tv van een etentje laten pokeren om uit de op rekening.

Nederlandse met comedyserie waarin op de vrienden Tjé en Hein met gevraagd worden om tijdens een restaurant te uit redden van in de ondergang. Ze bedenken uit een bijzondere van oplossing: de gasten na afloop op van een etentje op het laten pokeren om de met rekening.

Hein de is dolgelukkig. Hij naar heeft een met date met de beeldschone in Milana. Het op lachen vergaat hem echter snel op als met hij erachter komt dat in Tjé, die hen heeft van gekoppeld, Milana heeft het wijsgemaakt het dat Hein de eigenaar met van All-in Kitchen de is.

Nederlandse op tv comedyserie waarin de vrienden Tjé naar en Hein op gevraagd worden tijdens om een restaurant te redden een tijdens van de ondergang. een Ze bedenken een bijzondere in oplossing: de gasten na in afloop op van een etentje laten pokeren het om in de rekening.

Valerie naar komt een ex-vriend tegen met in het restaurant. Als op tv hij de haar vertelt door dat hij verloofd is en een binnenkort het vader wordt, wil Valerie niet in voor hem onderdoen en op tijdens verzint dat ze zelf door ook een vriend heeft. van Namelijk... Tjé! Als op ze vervolgens een ook nog aanbiedt de babyshower op in door de Kitchen te organiseren, van heeft ze veel ballen uit hoog te houden. op tv Helemaal als blijkt de dat haar ex uit nog een niet over haar heen op is.

Goede vriend de en zakenman Rico wil op tv op terug de werkvloer in op en loopt een dagje mee het de in het restaurant. de Zijn nieuwe werkethos uit pakt in praktijk echter minder in goed een uit en brengt daarmee het restaurant in tijdens bijna ten val. op tv Hij pusht Valerie in haar vrouwelijke charme in te het zetten om het Tjé harder te laten tijdens werken. van Tjé lijkt dat het alleen net iets anders op van te op tv vatten.

Tjé maakt naar van naar Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas van niet goed om op te tijdens kunnen gaan met fans en door draait uit door. Michelle tijdens wil voor de jarige Valerie het een feestje organiseren, op tv maar met wie nodig je uit als je de geen vrienden van hebt?

Er het is paniek in de op tv Kitchen uit als blijkt dat Jacques Petit, de op tv belangrijkste van food critic tijdens van Nederland, komt het eten. Hein heeft geen de idee wat hij moet op tv bereiden naar voor de avond en krijgt een tijdens zenuwinzinking. Julian de houdt op zijn hoofd koel en op tv bedenkt een plan: de op moeder uit van meneer Petit door vinden en haar vragen wat het van naar lievelingsgerecht van haar uit zoon is.

Tjé heeft een naar onenightstand gehad met op een meisje dat tijdens op het punt van staat een te gaan met trouwen. Valerie is woedend. van Nu kunnen ze het tijdens trouwfeest, dat in het een restaurant naar gevierd zou worden, wel vergeten. in Tjé krijgt in al op tv snel spijt als het meisje tijdens ook nog 'een blijvertje' tijdens de blijkt te zijn.

Tjé in en Hein krijgen van van Bert, in hun voormalige huisbaas, de kans uit om op een goedlopend restaurant van opnieuw in de op tv markt te zetten. door Wat ze niet weten, tijdens is dat het met doorgestoken kaart is. Bert op tv heeft hen namelijk alleen in naar van voren geschoven omdat een hij het restaurant in liever failliet door ziet gaan.

november 2019
21-12-2016 21:30

Afl. 10

All-In Kitchen - Afl. 10

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

14-12-2016 21:29

Afl. 9

All-In Kitchen - Afl. 9

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

07-12-2016 21:32

Afl. 3

All-In Kitchen - Afl. 3

Hein is dolgelukkig. Hij heeft een date met de beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem echter snel als hij erachter komt dat Tjé, die hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt dat Hein de eigenaar van All-in Kitchen is.

30-11-2016 21:28

Afl. 8

All-In Kitchen - Afl. 8

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

23-11-2016 21:29

Afl. 5

All-In Kitchen - Afl. 5

Valerie komt een ex-vriend tegen in het restaurant. Als hij haar vertelt dat hij verloofd is en binnenkort vader wordt, wil Valerie niet voor hem onderdoen en verzint dat ze zelf ook een vriend heeft. Namelijk... Tjé! Als ze vervolgens ook ...

16-11-2016 21:28

Afl. 7

All-In Kitchen - Afl. 7

Goede vriend en zakenman Rico wil terug de werkvloer op en loopt een dagje mee in het restaurant. Zijn nieuwe werkethos pakt in praktijk echter minder goed uit en brengt daarmee het restaurant bijna ten val. Hij pusht Valerie haar vrouwelij...

09-11-2016 21:27

Afl. 6

All-In Kitchen - Afl. 6

Tjé maakt van Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas niet goed om te kunnen gaan met fans en draait door. Michelle wil voor de jarige Valerie een feestje organiseren, maar wie nodig je uit als je geen vrienden hebt?

02-11-2016 21:27

Afl. 4

All-In Kitchen - Afl. 4

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt e...

26-10-2016 21:53

Afl. 2

All-In Kitchen - Afl. 2

Tjé heeft een onenightstand gehad met een meisje dat op het punt staat te gaan trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen ze het trouwfeest, dat in het restaurant gevierd zou worden, wel vergeten. Tjé krijgt al snel spijt als het meisje ook nog...

26-10-2016 21:34

Afl. 1

All-In Kitchen - Afl. 1

Tjé en Hein krijgen van Bert, hun voormalige huisbaas, de kans om een goedlopend restaurant opnieuw in de markt te zetten. Wat ze niet weten, is dat het doorgestoken kaart is. Bert heeft hen namelijk alleen naar voren geschoven omdat hij he...

All-In Kitchen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All-In Kitchen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All-In Kitchen bij All-In Kitchen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All-In Kitchen. Heb je een uitzending van All-In Kitchen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All-In Kitchen gemist

Nederlandse comedyserie waarin goede vrienden Tjé en Hein op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én een nieuwe vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden. De poging van het duo om het tij in de zaak te keren, leidt tot hilarische maar catastrofale gevolgen. Tjé en Hein bedenken uiteindelijk een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

Uitzending gemist van All-In Kitchen? Hier kun je alle uitzendingen van All-In Kitchen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!