Programma gemist?

Nederlandse uit comedyserie waarin de naar vrienden Tjé en tijdens Hein gevraagd worden om het een van restaurant te redden van op tv de ondergang. Ze bedenken op een in bijzondere oplossing: de het gasten na afloop van een naar etentje laten pokeren een om het de rekening.

Nederlandse op comedyserie waarin door de vrienden Tjé en tijdens Hein gevraagd worden uit om een restaurant van te redden van de ondergang. tijdens Ze bedenken door een bijzondere door oplossing: de gasten na afloop op van een etentje in tijdens laten pokeren om de naar rekening.

Hein is dolgelukkig. een Hij met heeft een date met door de beeldschone Milana. een Het lachen met vergaat hem echter snel van als hij erachter de komt uit dat Tjé, die op hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt met dat Hein de het eigenaar van de All-in Kitchen door is.

Nederlandse naar comedyserie waarin de naar vrienden Tjé de en Hein gevraagd worden om van een restaurant uit te redden van de een ondergang. Ze de bedenken een bijzondere oplossing: de een op tv gasten na afloop van een met etentje laten pokeren op om de van rekening.

Valerie uit komt een ex-vriend door tegen in het restaurant. Als de hij haar vertelt uit op tv dat hij verloofd is en met binnenkort vader wordt, met wil Valerie niet op voor tijdens hem onderdoen en de verzint dat ze van zelf ook een vriend door heeft. Namelijk... Tjé! Als ze een vervolgens ook nog uit een aanbiedt de babyshower op tv in de Kitchen te organiseren, heeft tijdens ze veel een ballen hoog te houden. tijdens Helemaal als met blijkt in dat haar ex nog tijdens niet over haar heen op is.

Goede een vriend en zakenman Rico op tv wil terug in de werkvloer naar op en loopt in een dagje mee in in het restaurant. uit Zijn nieuwe werkethos met pakt in praktijk echter minder op goed uit de en brengt met daarmee het restaurant bijna ten val. door Hij pusht Valerie op tv haar vrouwelijke charme in in te zetten met om Tjé harder naar te laten een werken. Tjé lijkt dat op tv alleen net iets van anders op te het op vatten.

Tjé naar maakt van Hein door een 'celebrity-chef'. Hein op blijkt helaas niet uit goed om te kunnen in gaan met fans op tv en draait door. Michelle door wil voor de in door jarige Valerie een feestje organiseren, maar van tijdens wie nodig je uit als je naar geen op tv vrienden hebt?

Er van is paniek in de Kitchen het als blijkt de dat Jacques Petit, de het belangrijkste met food critic van Nederland, op komt eten. een Hein heeft geen idee wat door hij moet tijdens bereiden voor de op tv avond de en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt op zijn hoofd uit koel op en bedenkt een plan: de met moeder van op meneer Petit een vinden en haar vragen van wat het lievelingsgerecht van haar uit zoon uit is.

Tjé de heeft een onenightstand gehad op tv met een in meisje dat op het de punt tijdens staat te gaan trouwen. met Valerie is woedend. Nu kunnen van een ze het trouwfeest, dat in het een restaurant gevierd op tv zou worden, wel door vergeten. Tjé krijgt al het snel door spijt als het meisje ook door nog 'een op tv blijvertje' van blijkt te zijn.

Tjé op tv en Hein krijgen van uit Bert, hun voormalige huisbaas, de op de kans om een goedlopend op tv restaurant een opnieuw in de markt te zetten. op van Wat ze niet een weten, is dat het doorgestoken kaart op tv is. Bert heeft tijdens hen namelijk tijdens alleen naar een voren geschoven een omdat hij het restaurant liever failliet op ziet met gaan.

april 2021
21-12-2016 21:30

Afl. 10

All-In Kitchen - Afl. 10

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

14-12-2016 21:29

Afl. 9

All-In Kitchen - Afl. 9

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

07-12-2016 21:32

Afl. 3

All-In Kitchen - Afl. 3

Hein is dolgelukkig. Hij heeft een date met de beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem echter snel als hij erachter komt dat Tjé, die hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt dat Hein de eigenaar van All-in Kitchen is.

30-11-2016 21:28

Afl. 8

All-In Kitchen - Afl. 8

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

23-11-2016 21:29

Afl. 5

All-In Kitchen - Afl. 5

Valerie komt een ex-vriend tegen in het restaurant. Als hij haar vertelt dat hij verloofd is en binnenkort vader wordt, wil Valerie niet voor hem onderdoen en verzint dat ze zelf ook een vriend heeft. Namelijk... Tjé! Als ze vervolgens ook ...

16-11-2016 21:28

Afl. 7

All-In Kitchen - Afl. 7

Goede vriend en zakenman Rico wil terug de werkvloer op en loopt een dagje mee in het restaurant. Zijn nieuwe werkethos pakt in praktijk echter minder goed uit en brengt daarmee het restaurant bijna ten val. Hij pusht Valerie haar vrouwelij...

09-11-2016 21:27

Afl. 6

All-In Kitchen - Afl. 6

Tjé maakt van Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas niet goed om te kunnen gaan met fans en draait door. Michelle wil voor de jarige Valerie een feestje organiseren, maar wie nodig je uit als je geen vrienden hebt?

02-11-2016 21:27

Afl. 4

All-In Kitchen - Afl. 4

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt e...

26-10-2016 21:53

Afl. 2

All-In Kitchen - Afl. 2

Tjé heeft een onenightstand gehad met een meisje dat op het punt staat te gaan trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen ze het trouwfeest, dat in het restaurant gevierd zou worden, wel vergeten. Tjé krijgt al snel spijt als het meisje ook nog...

26-10-2016 21:34

Afl. 1

All-In Kitchen - Afl. 1

Tjé en Hein krijgen van Bert, hun voormalige huisbaas, de kans om een goedlopend restaurant opnieuw in de markt te zetten. Wat ze niet weten, is dat het doorgestoken kaart is. Bert heeft hen namelijk alleen naar voren geschoven omdat hij he...

All-In Kitchen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All-In Kitchen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All-In Kitchen bij All-In Kitchen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All-In Kitchen. Heb je een uitzending van All-In Kitchen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All-In Kitchen gemist

Nederlandse comedyserie waarin goede vrienden Tjé en Hein op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én een nieuwe vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden. De poging van het duo om het tij in de zaak te keren, leidt tot hilarische maar catastrofale gevolgen. Tjé en Hein bedenken uiteindelijk een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

Uitzending gemist van All-In Kitchen? Hier kun je alle uitzendingen van All-In Kitchen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!