Programma gemist?

Nederlandse het comedyserie waarin de vrienden de Tjé en op Hein gevraagd worden op tv om een restaurant naar te redden in van de ondergang. Ze bedenken de een een bijzondere oplossing: de met gasten na afloop van een etentje met met laten pokeren om de van rekening.

Nederlandse uit comedyserie waarin de vrienden Tjé op tv en het Hein gevraagd van worden om een restaurant te redden tijdens van het de ondergang. Ze bedenken een tijdens met bijzondere oplossing: de gasten na uit afloop van een etentje op tv de laten pokeren om de het rekening.

Hein is dolgelukkig. de Hij heeft een door naar date met de een beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem met echter een snel als hij erachter komt een dat Tjé, het die naar hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt naar dat Hein de uit eigenaar van in All-in Kitchen op is.

Nederlandse comedyserie waarin het in de vrienden Tjé door en Hein gevraagd worden om een de restaurant te redden tijdens van de uit ondergang. op tv Ze bedenken een bijzondere naar oplossing: de tijdens gasten na afloop van van een etentje laten pokeren naar om de tijdens rekening.

Valerie komt het een ex-vriend op tv tegen in het restaurant. Als met hij haar vertelt tijdens dat het hij verloofd is en van binnenkort vader uit wordt, wil Valerie door niet voor op hem onderdoen en verzint dat ze in zelf naar ook een vriend heeft. Namelijk... in Tjé! Als ze met vervolgens ook van nog aanbiedt het de babyshower in de het Kitchen het te organiseren, heeft ze veel met ballen hoog te uit houden. Helemaal als blijkt naar dat haar tijdens ex nog niet over de op tv haar heen is.

Goede tijdens vriend en zakenman Rico het wil terug de werkvloer op tv op door en loopt een dagje mee de in het de restaurant. Zijn nieuwe werkethos in pakt in in praktijk echter minder goed met uit met en brengt daarmee het met restaurant bijna ten de val. het Hij pusht Valerie tijdens haar vrouwelijke charme naar in te zetten om Tjé harder op de te laten werken. met Tjé lijkt dat tijdens alleen net iets het anders op te van vatten.

Tjé een maakt van het Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt in helaas niet op tv goed om de te kunnen gaan met fans en van draait door. tijdens Michelle wil voor de van jarige op tv Valerie een feestje organiseren, maar uit wie van nodig je uit als je in geen vrienden het hebt?

Er is door paniek in de Kitchen door als blijkt dat van Jacques Petit, de uit belangrijkste food in critic van naar Nederland, komt eten. naar Hein heeft op geen idee wat uit hij moet bereiden voor op tv de avond en krijgt het een zenuwinzinking. Julian houdt door zijn hoofd uit koel en bedenkt een op het plan: de moeder van de meneer Petit het vinden en haar vragen wat het in lievelingsgerecht van haar op zoon door is.

Tjé heeft in een onenightstand gehad met met een tijdens meisje dat op naar het punt staat te gaan van tijdens trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen in ze het trouwfeest, een dat uit in het restaurant gevierd zou van worden, wel vergeten. op Tjé krijgt door al snel uit spijt als het meisje met ook nog 'een blijvertje' door blijkt te door zijn.

Tjé met en Hein krijgen van een Bert, de hun voormalige huisbaas, de tijdens kans om een op tv goedlopend restaurant in opnieuw in de markt te zetten. door een Wat ze niet weten, is dat op tv het doorgestoken een kaart is. Bert het heeft hen namelijk alleen van naar voren geschoven in omdat hij het een restaurant van liever failliet ziet tijdens gaan.

augustus 2021
21-12-2016 21:30

Afl. 10

All-In Kitchen - Afl. 10

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

14-12-2016 21:29

Afl. 9

All-In Kitchen - Afl. 9

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

07-12-2016 21:32

Afl. 3

All-In Kitchen - Afl. 3

Hein is dolgelukkig. Hij heeft een date met de beeldschone Milana. Het lachen vergaat hem echter snel als hij erachter komt dat Tjé, die hen heeft gekoppeld, Milana heeft wijsgemaakt dat Hein de eigenaar van All-in Kitchen is.

30-11-2016 21:28

Afl. 8

All-In Kitchen - Afl. 8

Nederlandse comedyserie waarin de vrienden Tjé en Hein gevraagd worden om een restaurant te redden van de ondergang. Ze bedenken een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

23-11-2016 21:29

Afl. 5

All-In Kitchen - Afl. 5

Valerie komt een ex-vriend tegen in het restaurant. Als hij haar vertelt dat hij verloofd is en binnenkort vader wordt, wil Valerie niet voor hem onderdoen en verzint dat ze zelf ook een vriend heeft. Namelijk... Tjé! Als ze vervolgens ook ...

16-11-2016 21:28

Afl. 7

All-In Kitchen - Afl. 7

Goede vriend en zakenman Rico wil terug de werkvloer op en loopt een dagje mee in het restaurant. Zijn nieuwe werkethos pakt in praktijk echter minder goed uit en brengt daarmee het restaurant bijna ten val. Hij pusht Valerie haar vrouwelij...

09-11-2016 21:27

Afl. 6

All-In Kitchen - Afl. 6

Tjé maakt van Hein een 'celebrity-chef'. Hein blijkt helaas niet goed om te kunnen gaan met fans en draait door. Michelle wil voor de jarige Valerie een feestje organiseren, maar wie nodig je uit als je geen vrienden hebt?

02-11-2016 21:27

Afl. 4

All-In Kitchen - Afl. 4

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt e...

26-10-2016 21:53

Afl. 2

All-In Kitchen - Afl. 2

Tjé heeft een onenightstand gehad met een meisje dat op het punt staat te gaan trouwen. Valerie is woedend. Nu kunnen ze het trouwfeest, dat in het restaurant gevierd zou worden, wel vergeten. Tjé krijgt al snel spijt als het meisje ook nog...

26-10-2016 21:34

Afl. 1

All-In Kitchen - Afl. 1

Tjé en Hein krijgen van Bert, hun voormalige huisbaas, de kans om een goedlopend restaurant opnieuw in de markt te zetten. Wat ze niet weten, is dat het doorgestoken kaart is. Bert heeft hen namelijk alleen naar voren geschoven omdat hij he...

All-In Kitchen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van All-In Kitchen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van All-In Kitchen bij All-In Kitchen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van All-In Kitchen. Heb je een uitzending van All-In Kitchen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

All-In Kitchen gemist

Nederlandse comedyserie waarin goede vrienden Tjé en Hein op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én een nieuwe vrouw in hun leven. Nadat Heins broer Philip, professioneel pokerspeler en kostwinner van de groep, naar Amerika is vertrokken, moeten de heren hun eigen boontjes doppen. Dat lijkt te gaan lukken als zakenman Bert hen vraagt het restaurant van zijn vriend Marcel te redden. De poging van het duo om het tij in de zaak te keren, leidt tot hilarische maar catastrofale gevolgen. Tjé en Hein bedenken uiteindelijk een bijzondere oplossing: de gasten na afloop van een etentje laten pokeren om de rekening.

Uitzending gemist van All-In Kitchen? Hier kun je alle uitzendingen van All-In Kitchen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!