Programma gemist?

Verslag van van de afstanden die vandaag op op door het programma staan tijdens de van KNSB Cup in in de Groningen. Verslag van de een afstanden die in vandaag op het programma staan tijdens door de KNSB Cup op tv in Groningen. Het op commentaar op tv bij de beelden een komt afwisselend van de op vaste 'schaatsstemmen' met Erik van door Dijk, Herbert Dijkstra en Martin in Hersman.

Dit weekend gaat tijdens met door de KNSB Cup het schaatsseizoen de weer van door start. door Welke schaatsers kwalificeren zich voor de op tv eerste op tv vier World Cup-wedstrijden? met De NOS doet vandaag, door morgen en zondag van uitgebreid verslag van de een verrichtingen van uit de nationale schaatstop op tijdens de op Groningse baan Kardinge. in De presentatie is vanmiddag in op tv handen van Henry de Schut. tijdens Zaterdag en op zondag zit Dione de in Graaff klaar. het Op de slotdag tekent in Erben Wennemars voor de een duiding en analyse. op Het commentaar bij op de in beelden komt afwisselend van van de vaste ?schaatsstemmen? Erik in van op tv Dijk, Herbert Dijkstra uit en Martin Hersman.

september 2020
28-10-2016 17:05

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 16:30

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Dit weekend gaat met de KNSB Cup het schaatsseizoen weer van start. Welke schaatsers kwalificeren zich voor de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen en zondag uitgebreid verslag van de verrichtingen van de nationale...

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup bij NOS Sport Schaatsen KNSB Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!