Programma gemist?

Verslag van de tijdens afstanden met die vandaag op het naar programma een staan tijdens de van KNSB Cup in Groningen. Verslag van op tv uit de afstanden die in vandaag op het op tv programma staan tijdens de KNSB Cup door op in Groningen. Het commentaar op bij de beelden komt afwisselend op van de vaste uit 'schaatsstemmen' een Erik van met Dijk, Herbert Dijkstra een en Martin Hersman.

Dit weekend gaat uit met de KNSB in Cup het op schaatsseizoen weer van uit start. Welke schaatsers kwalificeren in zich voor de een eerste vier World uit op tv Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen van naar en zondag uitgebreid verslag van op tv de verrichtingen van met de nationale met schaatstop op de door Groningse baan tijdens Kardinge. De presentatie is naar vanmiddag in handen een van Henry de Schut. Zaterdag en zondag met zit Dione de Graaff klaar. tijdens Op in de slotdag met tekent Erben Wennemars voor de duiding op en analyse. op tv Het commentaar door bij de beelden met komt afwisselend van de naar vaste de ?schaatsstemmen? Erik van Dijk, met Herbert Dijkstra tijdens en Martin Hersman.

september 2021
28-10-2016 17:05

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 16:30

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Dit weekend gaat met de KNSB Cup het schaatsseizoen weer van start. Welke schaatsers kwalificeren zich voor de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen en zondag uitgebreid verslag van de verrichtingen van de nationale...

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup bij NOS Sport Schaatsen KNSB Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!