Programma gemist?

Verslag in van de uit afstanden die vandaag op het programma in staan tijdens naar de KNSB Cup in naar Groningen. in Verslag van de afstanden die op tv vandaag op het uit programma staan tijdens het de KNSB Cup door in Groningen. met Het commentaar in bij de beelden een komt afwisselend van de door vaste 'schaatsstemmen' Erik van naar Dijk, Herbert tijdens Dijkstra en Martin naar Hersman.

Dit weekend uit gaat met de uit KNSB Cup het schaatsseizoen op weer naar van start. Welke schaatsers naar kwalificeren zich voor van de eerste vier World door Cup-wedstrijden? met De NOS doet vandaag, op tv morgen en van zondag uitgebreid verslag van de tijdens naar verrichtingen van de nationale schaatstop op een de een Groningse baan Kardinge. De presentatie de is vanmiddag in van handen tijdens van Henry tijdens Schut. Zaterdag en de zondag zit Dione de Graaff op klaar. Op de slotdag van tekent op tv Erben Wennemars voor de tijdens duiding en analyse. de Het door commentaar bij de beelden komt afwisselend naar van de vaste de ?schaatsstemmen? het Erik van Dijk, Herbert naar Dijkstra en Martin op tv Hersman.

mei 2020
28-10-2016 17:05

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 16:30

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Dit weekend gaat met de KNSB Cup het schaatsseizoen weer van start. Welke schaatsers kwalificeren zich voor de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen en zondag uitgebreid verslag van de verrichtingen van de nationale...

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup bij NOS Sport Schaatsen KNSB Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!