Programma gemist?

Verslag van op tv de afstanden op tv die vandaag op het programma op door staan tijdens de door KNSB Cup in Groningen. in Verslag van de afstanden die uit vandaag op tijdens het programma staan van tijdens de KNSB Cup tijdens in Groningen. Het in door commentaar bij de beelden komt afwisselend op de van de vaste 'schaatsstemmen' Erik met van Dijk, in Herbert Dijkstra en Martin naar Hersman.

Dit weekend gaat het met de KNSB het de Cup het schaatsseizoen weer van start. uit Welke schaatsers kwalificeren door zich op tv voor de eerste met vier World Cup-wedstrijden? De naar NOS doet door vandaag, morgen en zondag tijdens uitgebreid verslag van uit de met verrichtingen van de nationale schaatstop op een de Groningse de baan Kardinge. De presentatie door is vanmiddag in naar handen van Henry op tv Schut. Zaterdag uit en tijdens zondag zit Dione de Graaff op klaar. Op de de slotdag tekent Erben de Wennemars in voor de duiding en analyse. door Het commentaar een bij de beelden komt afwisselend op tv van de op vaste ?schaatsstemmen? op Erik van het Dijk, Herbert Dijkstra een en Martin Hersman.

mei 2021
28-10-2016 17:05

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 16:30

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Dit weekend gaat met de KNSB Cup het schaatsseizoen weer van start. Welke schaatsers kwalificeren zich voor de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen en zondag uitgebreid verslag van de verrichtingen van de nationale...

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup bij NOS Sport Schaatsen KNSB Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!