Programma gemist?

Verslag op tv van de op tv afstanden die vandaag op het op programma staan tijdens de van KNSB Cup in van Groningen. in Verslag van uit de afstanden die vandaag op het een programma op staan tijdens de de KNSB Cup het in Groningen. Het commentaar een bij de een beelden komt afwisselend van uit de vaste naar 'schaatsstemmen' Erik van Dijk, uit Herbert Dijkstra op tv en Martin Hersman.

Dit naar weekend gaat met de van KNSB Cup het in schaatsseizoen een weer van start. Welke een schaatsers kwalificeren zich voor de naar eerste vier in World Cup-wedstrijden? De op tv NOS de doet vandaag, morgen en zondag tijdens uitgebreid een verslag van de verrichtingen van tijdens de nationale schaatstop van op de Groningse met baan Kardinge. De presentatie op is vanmiddag uit in handen naar van Henry Schut. in Zaterdag en naar zondag zit Dione de Graaff klaar. van een Op de slotdag tekent Erben een Wennemars in voor de duiding en analyse. Het naar commentaar bij tijdens de beelden komt door afwisselend van de naar vaste ?schaatsstemmen? Erik op tv van Dijk, Herbert op Dijkstra en het Martin Hersman.

januari 2021
28-10-2016 17:05

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 16:30

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Dit weekend gaat met de KNSB Cup het schaatsseizoen weer van start. Welke schaatsers kwalificeren zich voor de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen en zondag uitgebreid verslag van de verrichtingen van de nationale...

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup bij NOS Sport Schaatsen KNSB Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!