Programma gemist?

Verslag in van de afstanden tijdens die vandaag een op het programma staan tijdens op tv de KNSB de Cup in Groningen. naar Verslag van van de afstanden die uit vandaag op het programma staan tijdens uit de KNSB tijdens Cup het in Groningen. Het op tv commentaar bij de op beelden komt afwisselend van de op tv vaste 'schaatsstemmen' Erik met van Dijk, Herbert Dijkstra op tv en Martin de Hersman.

Dit naar weekend gaat met de KNSB uit Cup de het schaatsseizoen in weer van start. Welke schaatsers met kwalificeren zich een voor de de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS een doet vandaag, het morgen en met zondag uitgebreid verslag naar van de verrichtingen een van de nationale schaatstop tijdens op in de Groningse baan Kardinge. De naar presentatie met is vanmiddag in door handen van Henry Schut. Zaterdag en met zondag zit Dione het het de Graaff klaar. Op de op slotdag tekent Erben in Wennemars voor van de duiding met en analyse. Het het commentaar bij de beelden komt een afwisselend uit van de vaste ?schaatsstemmen? Erik door van Dijk, op tv Herbert Dijkstra en Martin een Hersman.

oktober 2020
28-10-2016 17:05

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van d...

28-10-2016 16:30

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup - NOS Sport Schaatsen KNSB Cup

Dit weekend gaat met de KNSB Cup het schaatsseizoen weer van start. Welke schaatsers kwalificeren zich voor de eerste vier World Cup-wedstrijden? De NOS doet vandaag, morgen en zondag uitgebreid verslag van de verrichtingen van de nationale...

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup bij NOS Sport Schaatsen KNSB Cup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup. Heb je een uitzending van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport Schaatsen KNSB Cup gemist

Uitzending gemist van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport Schaatsen KNSB Cup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!