Programma gemist?

Als Muis hoort uit dat ze ongeneeslijk naar ziek is, uit krijgt het tijdens leven voor een haar een totaal andere betekenis. uit Op haar tijdens weg naar het onbekende brengt op ze regelmatig ... op tv Filmdrama. Als Muis uit hoort dat ze met ongeneeslijk op tv ziek is, krijgt tijdens het leven voor haar een van uit totaal andere betekenis. Op haar weg een met naar het onbekende in brengt ze regelmatig de zondagen de door op met haar zussen. Snoeihard, de met gevoel op voor humor, boos, angstig en naar met liefde zoeken het zij elkaar een op, tot met de dood hen scheidt. uit De film verbeeldt de pogingen op tv van van de vier een zussen om met dit verdriet van om te door gaan, om zo grip te tijdens krijgen op tijdens de vergankelijkheid. Brozer uit is een met speelfilm over de veerkracht met van de in mens, liefde en de de confrontatie met het op tv onvermijdelijke, waarbij de makers in op tv voor en achter de camera worden naar geconfronteerd met op de grenzen van op fictie.

januari 2021
28-10-2016 22:55

Brozer

Brozer - Brozer

Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig ... Filmdrama. Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar ee...

Brozer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brozer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brozer bij Brozer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brozer. Heb je een uitzending van Brozer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brozer gemist

Uitzending gemist van Brozer? Hier kun je alle uitzendingen van Brozer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!