Programma gemist?

Als Muis hoort naar dat op ze ongeneeslijk ziek is, krijgt door door het leven voor haar de een totaal andere uit betekenis. Op haar van weg naar het onbekende door brengt ze in regelmatig ... Filmdrama. Als Muis op hoort het dat ze ongeneeslijk ziek naar is, krijgt het de leven voor haar van een totaal andere betekenis. door Op haar weg uit naar het onbekende van brengt ze in regelmatig naar de zondagen door met haar zussen. op Snoeihard, op tv met gevoel voor met humor, boos, angstig en een met liefde zoeken zij met de elkaar op, tot op de dood hen tijdens scheidt. De film verbeeldt de pogingen het uit van de vier uit zussen om met dit verdriet om tijdens door te gaan, om zo naar grip te krijgen op de de uit vergankelijkheid. Brozer is een speelfilm naar over de door veerkracht van de mens, liefde tijdens van en de confrontatie met naar het onvermijdelijke, waarbij de uit makers voor en door achter met de camera worden door geconfronteerd met de grenzen in van fictie.

mei 2021
28-10-2016 22:55

Brozer

Brozer - Brozer

Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig ... Filmdrama. Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar ee...

Brozer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brozer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brozer bij Brozer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brozer. Heb je een uitzending van Brozer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brozer gemist

Uitzending gemist van Brozer? Hier kun je alle uitzendingen van Brozer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!