Programma gemist?

Als Muis hoort door uit dat ze ongeneeslijk ziek naar is, krijgt het uit leven voor met haar een totaal andere betekenis. Op het van haar weg naar het het onbekende brengt tijdens ze regelmatig ... Filmdrama. tijdens Als Muis hoort dat op tv ze ongeneeslijk ziek in is, krijgt tijdens het leven voor haar op een totaal in andere betekenis. Op haar weg naar naar het een onbekende van brengt ze regelmatig de de zondagen door met haar zussen. op tv Snoeihard, met gevoel een voor tijdens humor, boos, tijdens angstig en met liefde met zoeken zij elkaar in op, tot de dood op hen scheidt. uit De film verbeeldt met de pogingen van de vier van zussen tijdens om met dit verdriet uit om te gaan, om de zo met grip te krijgen het op de vergankelijkheid. met Brozer is een speelfilm over tijdens de het veerkracht van de mens, liefde de en de confrontatie op met het onvermijdelijke, op de waarbij de makers voor en achter tijdens naar de camera worden tijdens geconfronteerd met de grenzen van met fictie.

november 2019
28-10-2016 22:55

Brozer

Brozer - Brozer

Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig ... Filmdrama. Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar ee...

Brozer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brozer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brozer bij Brozer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brozer. Heb je een uitzending van Brozer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brozer gemist

Uitzending gemist van Brozer? Hier kun je alle uitzendingen van Brozer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!