Programma gemist?

Als met Muis hoort dat een ze ongeneeslijk ziek is, krijgt op tv het leven uit voor haar een op tv totaal andere een betekenis. Op haar weg naar op het onbekende met brengt ze naar regelmatig ... Filmdrama. Als Muis met hoort dat ze in ongeneeslijk door ziek is, krijgt het leven tijdens voor haar de een naar totaal andere betekenis. Op haar het weg naar het onbekende van tijdens brengt ze regelmatig de zondagen door de met van haar zussen. Snoeihard, met gevoel tijdens voor door humor, boos, angstig en tijdens met het liefde zoeken zij elkaar een op, tot de met dood hen scheidt. De film in verbeeldt tijdens de pogingen van de de vier zussen om de met dit een verdriet om met te gaan, om zo van grip te krijgen de op de vergankelijkheid. Brozer op tv is door een speelfilm over de veerkracht een van de in mens, liefde en op tv de confrontatie met het onvermijdelijke, door waarbij de tijdens makers voor en achter naar een de camera worden met geconfronteerd met de tijdens grenzen van fictie.

september 2020
28-10-2016 22:55

Brozer

Brozer - Brozer

Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig ... Filmdrama. Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar ee...

Brozer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brozer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brozer bij Brozer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brozer. Heb je een uitzending van Brozer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brozer gemist

Uitzending gemist van Brozer? Hier kun je alle uitzendingen van Brozer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!