Programma gemist?

Als tijdens Muis hoort dat op ze ongeneeslijk ziek is, krijgt uit het leven voor de haar een van totaal andere betekenis. Op door haar tijdens weg naar het op onbekende brengt ze regelmatig ... op Filmdrama. Als de Muis hoort dat ze van ongeneeslijk een ziek is, krijgt het op tv leven voor haar in een totaal andere betekenis. met Op met haar weg naar het onbekende op tv brengt ze regelmatig het met de zondagen door met het haar zussen. Snoeihard, met op gevoel op tv voor humor, boos, angstig en naar met door liefde zoeken zij op tv elkaar op, tot op de dood hen scheidt. De tijdens film verbeeldt de pogingen het naar van de vier het zussen om met dit verdriet om het te gaan, om een zo het grip te krijgen op door de vergankelijkheid. Brozer van is een tijdens speelfilm over de op tv veerkracht van de mens, een liefde en de met confrontatie met met het onvermijdelijke, waarbij uit de makers naar voor en achter de camera een worden geconfronteerd door met de grenzen van het fictie.

juni 2020
28-10-2016 22:55

Brozer

Brozer - Brozer

Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig ... Filmdrama. Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar ee...

Brozer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brozer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brozer bij Brozer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brozer. Heb je een uitzending van Brozer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brozer gemist

Uitzending gemist van Brozer? Hier kun je alle uitzendingen van Brozer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!