Programma gemist?

Als het Muis hoort dat ze ongeneeslijk door ziek het is, krijgt het leven voor van haar een het totaal andere betekenis. tijdens Op haar de weg naar met het onbekende brengt ze op tv regelmatig ... in Filmdrama. Als Muis op hoort dat ze op tv ongeneeslijk ziek is, krijgt het op leven voor op tv haar een totaal andere een betekenis. van Op haar weg naar het onbekende naar brengt ze door regelmatig de zondagen door door met haar zussen. de van Snoeihard, met gevoel op voor humor, boos, angstig en met naar liefde op tv zoeken zij naar elkaar op, tot de dood hen de naar scheidt. De film tijdens verbeeldt de pogingen van een de vier zussen om uit met door dit verdriet om de te gaan, om zo uit grip te van krijgen op de het vergankelijkheid. Brozer is een speelfilm over naar van de veerkracht van de mens, liefde met en de confrontatie van met het naar onvermijdelijke, waarbij de met makers door voor en achter de camera tijdens worden geconfronteerd met de van grenzen uit van fictie.

september 2021
28-10-2016 22:55

Brozer

Brozer - Brozer

Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar een totaal andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig ... Filmdrama. Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt het leven voor haar ee...

Brozer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brozer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brozer bij Brozer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brozer. Heb je een uitzending van Brozer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brozer gemist

Uitzending gemist van Brozer? Hier kun je alle uitzendingen van Brozer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 28-10-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!