Programma gemist?

Sciencefiction-actiethriller. in Sam wordt midden tijdens in een drukke met metro wakker de en weet hij niet het hoe hij daar op tv terecht is gekomen. Hij weet tijdens zelfs niet hoe uit hij heet. Sam op tv is zijn in geheugen kwijt. een In de metro ontmoet hij een door Lara, zij heeft hetzelfde. uit Samen beginnen tijdens ze aan een op gevaarlijke zoektocht naar hun identiteit. door Aan de hand op van Sams notitieboek komen uit ze langzaamaan op tv achter de waarheid. op tv Samen het zaten ze opgesloten in de een heropvoedingsinstituut met waar jongeren met een speciale gave in in het naar geheim worden getraind tot van soldaten het voor de in Nationale Veiligheid. Ontsnappen is op onmogelijk. Wanneer op tv er steeds meer studenten op op mysterieuze wijze met verdwijnen, gaat Sam met zijn de kamergenoot Louis op een onderzoek uit. een Ze ontdekken uit dat de studenten die tot tijdens van 'master' worden gepromoveerd in het werkelijkheid gechipt op worden en zo geheel tijdens onder controle komen van de van op tv gewelddadige coach Zero. Sam is het toch ontsnapt en wordt van nu met achterna gezeten door naar Zero én de rest van tijdens uit het land. Hij met is namelijk de hoofdverdachte van van de moord op op de premier. Hoe door heeft in hij kunnen ontsnappen? Wat is het er gebeurd in het het instituut? in Zal het Sam op tv lukken om uit handen van te tijdens blijven van Zero, uit zijn onschuld te bewijzen en met het duivelse instituut van te van vernietigen? Hij zet alles op op tv het in spel in deze door bloedstollende film waar niets een is wat op het lijkt.

november 2021
22-06-2019 23:55

Boy 7

Boy 7 - Boy 7

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, zij heeft hetzelfde. Sam...

Boy 7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy 7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy 7 bij Boy 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy 7. Heb je een uitzending van Boy 7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy 7 gemist

Uitzending gemist van Boy 7? Hier kun je alle uitzendingen van Boy 7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!