Programma gemist?

Sciencefiction-actiethriller. op Sam wordt het midden in een drukke metro wakker met en weet hij een uit niet hoe hij op daar terecht is gekomen. Hij een weet zelfs niet hoe van door hij heet. Sam is op tv zijn geheugen kwijt. In tijdens de metro ontmoet hij uit Lara, zij heeft een hetzelfde. op tv Samen beginnen ze aan een een gevaarlijke zoektocht naar op tv met hun identiteit. Aan naar de hand van Sams naar notitieboek komen ze langzaamaan achter tijdens de waarheid. naar Samen zaten ze op opgesloten in een heropvoedingsinstituut de waar jongeren door met een speciale gave een in het door geheim worden op getraind tot in soldaten voor de Nationale Veiligheid. tijdens Ontsnappen is onmogelijk. Wanneer met er steeds meer van studenten op een mysterieuze wijze verdwijnen, een gaat Sam met zijn tijdens kamergenoot de Louis op onderzoek tijdens uit. Ze ontdekken dat op tv de naar studenten die tot 'master' naar worden gepromoveerd door in werkelijkheid gechipt worden en zo tijdens geheel onder controle een komen van de uit gewelddadige coach uit Zero. Sam is naar toch ontsnapt op tv en wordt nu op tv achterna gezeten door Zero de én de op rest van het land. naar Hij het is namelijk de hoofdverdachte van de het moord op het de premier. op tv Hoe heeft hij kunnen ontsnappen? door Wat in is er gebeurd op in het instituut? het Zal het Sam lukken een om uit handen uit te naar blijven van Zero, zijn onschuld te van bewijzen en naar het duivelse het instituut te het vernietigen? Hij zet alles op het op door spel in deze van bloedstollende film waar door niets is wat het op tv lijkt.

februari 2021
22-06-2019 23:55

Boy 7

Boy 7 - Boy 7

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, zij heeft hetzelfde. Sam...

Boy 7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy 7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy 7 bij Boy 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy 7. Heb je een uitzending van Boy 7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy 7 gemist

Uitzending gemist van Boy 7? Hier kun je alle uitzendingen van Boy 7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!