Programma gemist?

Sciencefiction-actiethriller. Sam naar wordt midden in van een drukke op tv metro wakker en weet hij op de niet hoe hij naar daar terecht is een gekomen. Hij weet zelfs niet tijdens hoe hij heet. met Sam op tv is zijn geheugen kwijt. op tv In de metro ontmoet hij een Lara, zij het heeft hetzelfde. Samen een beginnen ze tijdens aan een gevaarlijke van zoektocht naar hun identiteit. Aan tijdens de hand van het Sams notitieboek komen naar op tv ze langzaamaan achter op de waarheid. Samen zaten ze opgesloten naar in een naar heropvoedingsinstituut waar jongeren met een een speciale uit gave in naar het geheim worden getraind op tv tot soldaten naar voor de Nationale Veiligheid. de Ontsnappen op tv is onmogelijk. Wanneer er in steeds meer studenten op mysterieuze in wijze verdwijnen, door gaat een Sam met zijn met kamergenoot Louis op onderzoek uit. Ze naar ontdekken dat de naar studenten die tijdens tot 'master' worden door gepromoveerd in werkelijkheid gechipt met worden en zo op tv geheel met onder controle komen van met de gewelddadige een coach Zero. Sam is toch tijdens uit ontsnapt en wordt nu achterna gezeten in door Zero tijdens én de op tv rest van het een land. Hij is het namelijk de hoofdverdachte van in de moord op met de premier. Hoe heeft een hij kunnen in ontsnappen? Wat op is er gebeurd in het uit met instituut? Zal het op tv Sam lukken om uit handen door te door blijven van Zero, zijn onschuld uit te bewijzen op en het duivelse uit instituut te vernietigen? tijdens Hij zet uit alles op het naar spel in deze bloedstollende film waar met niets is wat uit tijdens het lijkt.

januari 2020
22-06-2019 23:55

Boy 7

Boy 7 - Boy 7

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, zij heeft hetzelfde. Sam...

Boy 7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy 7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy 7 bij Boy 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy 7. Heb je een uitzending van Boy 7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy 7 gemist

Uitzending gemist van Boy 7? Hier kun je alle uitzendingen van Boy 7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!