Programma gemist?

Sciencefiction-actiethriller. op tv Sam wordt midden in een op drukke door metro wakker en weet op tv hij niet van hoe hij daar op terecht is gekomen. Hij weet van zelfs niet hoe in hij heet. Sam op is het zijn geheugen kwijt. een In de door metro ontmoet hij de Lara, zij heeft uit hetzelfde. Samen beginnen ze aan het een gevaarlijke zoektocht naar naar hun identiteit. Aan op tv de hand van door Sams uit notitieboek komen ze langzaamaan van achter de waarheid. door Samen zaten uit ze opgesloten in op tv een heropvoedingsinstituut waar de jongeren met een van speciale gave in op het geheim in worden getraind tot soldaten voor de de Nationale op Veiligheid. Ontsnappen is onmogelijk. een Wanneer er met steeds meer studenten naar op mysterieuze wijze verdwijnen, gaat tijdens naar Sam met zijn kamergenoot in Louis op onderzoek uit. Ze met ontdekken dat een de studenten die op tot van 'master' worden gepromoveerd in werkelijkheid het gechipt worden de en zo geheel onder controle een komen van de de in gewelddadige coach Zero. Sam is tijdens toch ontsnapt en van wordt in nu achterna gezeten door Zero én een de rest van naar op het land. Hij is namelijk de een uit hoofdverdachte van de moord op de met premier. Hoe de heeft op tv hij kunnen ontsnappen? Wat op is er gebeurd in op het de instituut? Zal het Sam lukken uit om uit handen op tv te blijven van Zero, met zijn onschuld naar te bewijzen uit en het duivelse instituut te het vernietigen? Hij zet uit alles op de het van spel in deze bloedstollende film waar tijdens niets is wat naar door het lijkt.

juli 2020
22-06-2019 23:55

Boy 7

Boy 7 - Boy 7

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, zij heeft hetzelfde. Sam...

Boy 7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy 7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy 7 bij Boy 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy 7. Heb je een uitzending van Boy 7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy 7 gemist

Uitzending gemist van Boy 7? Hier kun je alle uitzendingen van Boy 7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!