Programma gemist?

Sciencefiction-actiethriller. Sam uit wordt midden op tv in een drukke in metro wakker op tv en weet hij niet hoe hij met daar een terecht is gekomen. Hij weet naar een zelfs niet hoe hij heet. Sam de is zijn geheugen naar het kwijt. In de tijdens metro ontmoet hij Lara, zij uit heeft hetzelfde. Samen beginnen uit ze aan in een met gevaarlijke zoektocht naar hun identiteit. door Aan de hand de van Sams in notitieboek komen op tv ze langzaamaan achter in de waarheid. Samen zaten in ze opgesloten in het een heropvoedingsinstituut waar jongeren met in een speciale gave een in het door geheim worden getraind tot een in soldaten voor de Nationale Veiligheid. uit Ontsnappen uit is onmogelijk. Wanneer er steeds op tv meer studenten op op mysterieuze wijze verdwijnen, van gaat van Sam met zijn kamergenoot Louis op de onderzoek uit. Ze op tv met ontdekken dat de studenten die in tot 'master' door worden gepromoveerd in werkelijkheid gechipt door worden van en zo geheel op onder controle op komen van de gewelddadige coach Zero. op tv Sam de is toch ontsnapt en het wordt nu achterna op tv gezeten door met Zero én de rest van door het land. Hij uit is namelijk de door hoofdverdachte van in de moord op de van premier. Hoe heeft een hij kunnen ontsnappen? met Wat is het er gebeurd in het het de instituut? Zal het Sam lukken op om uit handen uit te blijven van Zero, op zijn door onschuld te bewijzen en op het het duivelse instituut te op vernietigen? Hij zet door alles op het op tv spel in deze bloedstollende het film waar niets is een wat uit het lijkt.

juni 2021
22-06-2019 23:55

Boy 7

Boy 7 - Boy 7

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, zij heeft hetzelfde. Sam...

Boy 7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy 7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy 7 bij Boy 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy 7. Heb je een uitzending van Boy 7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy 7 gemist

Uitzending gemist van Boy 7? Hier kun je alle uitzendingen van Boy 7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!