Programma gemist?

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt tijdens midden uit in een drukke metro wakker uit en weet hij van de niet hoe hij daar het terecht is gekomen. Hij weet in zelfs op tv niet hoe door hij heet. Sam het is zijn geheugen kwijt. In de in metro ontmoet hij in van Lara, zij heeft hetzelfde. Samen beginnen van ze in aan een uit gevaarlijke zoektocht naar hun identiteit. van Aan de tijdens hand van met Sams notitieboek komen ze het langzaamaan achter de waarheid. Samen het zaten ze opgesloten het van in een heropvoedingsinstituut waar jongeren de met een speciale gave op tv naar in het geheim worden getraind op tv tot soldaten een voor de Nationale Veiligheid. het Ontsnappen is onmogelijk. Wanneer op tv van er steeds meer studenten de op mysterieuze wijze verdwijnen, in gaat Sam met zijn in kamergenoot Louis op tv op onderzoek op tv uit. Ze ontdekken de dat de studenten die tot door 'master' worden het gepromoveerd in werkelijkheid met gechipt worden op tv en zo geheel onder in controle komen op van de gewelddadige coach Zero. de Sam is het toch ontsnapt en wordt de de nu achterna gezeten tijdens door Zero én de rest van met een het land. Hij is namelijk door de met hoofdverdachte van de moord op een de premier. Hoe heeft door hij kunnen ontsnappen? op Wat is tijdens er gebeurd uit in het instituut? Zal uit het uit Sam lukken om uit handen naar te blijven van Zero, op tv zijn onschuld door te tijdens bewijzen en het uit duivelse instituut te uit vernietigen? Hij zet alles een op het spel in deze op bloedstollende film op tv waar niets is wat een met het lijkt.

oktober 2020
22-06-2019 23:55

Boy 7

Boy 7 - Boy 7

Sciencefiction-actiethriller. Sam wordt midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, zij heeft hetzelfde. Sam...

Boy 7 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boy 7 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boy 7 bij Boy 7 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boy 7. Heb je een uitzending van Boy 7 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boy 7 gemist

Uitzending gemist van Boy 7? Hier kun je alle uitzendingen van Boy 7 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-06-2019 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!