Programma gemist?

Adam de probeert zoveel mogelijk tijdens tijd met zijn zoon in Matthew door te in brengen. Ook Pete kan een wel door een opkikker gebruiken. Jenny van gaat met op zoek naar een leuke man... in Adam de probeert zoveel mogelijk tijd met in zijn zoon Matthew het door te brengen. in Ook Pete kan met de wel een opkikker van gebruiken. Jenny zoekt een leuke een man voor tijdens Karen.

Vanavond start op tv een nieuw seizoen naar van in de komische Britse dramaserie Cold met Feet. Adam en in zijn vrienden zijn in inmiddels vijftigers als Adam plotseling het in uit Manchester opduikt, na jaren op tv in het buitenland door te hebben tijdens gewerkt, om te melden de dat op hij gaat trouwen met het een veel jongere door vrouw. Iedereen vindt daar naar zo het zijne de van van en steekt dat niet onder stoelen van of banken. Dat met een brengt Adam aan het op twijfelen, de goedkeuring van zijn uit vrienden uit is belangrijk. En op tv dan is er ook nog uit de de zoon van Adam. Hun hernieuwde het kennismaking loopt tijdens nou niet met bepaald soepel.

juni 2021
02-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

25-11-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

18-11-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

11-11-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

04-11-2016 20:30

Seizoen 6 - Aflevering 2

Cold Feet - Seizoen 6 - Aflevering 2

Adam probeert zoveel mogelijk tijd met zijn zoon Matthew door te brengen. Ook Pete kan wel een opkikker gebruiken. Jenny gaat op zoek naar een leuke man... Adam probeert zoveel mogelijk tijd met zijn zoon Matthew door te brengen. Ook Pete k...

28-10-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Vanavond start een nieuw seizoen van de komische Britse dramaserie Cold Feet. Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling in Manchester opduikt, na jaren in het buitenland te hebben gewerkt, om te melden dat hij gaa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!