Programma gemist?

Het het lukt Adam en Karen van niet langer om hun naar prille op verhouding te verbergen, uit maar daarmee zetten ze door de onderlinge vriendschappen tijdens én de tijdens relatie met hun kinderen op tv op het uit spel. David maakt kennis door met de eigenaresse van in een in koffietent en doet van haar een voorstel. Ondertussen bereidt de Jenny zich voor met op van het optreden naar van haar koor, maar het dan krijgt naar ze een klap te verwerken die naar haar nog op eens duidelijk maakt hoe in met kostbaar het leven tijdens is.

Jenny naar ondergaat haar op tv eerste chemokuur en in ondervindt daarbij veel een steun van een lotgenoot. David heeft het nog met steeds geldproblemen en kan in zijn penibele situatie steeds met een lastiger verbergen. Chloe op tv heeft een emotioneel verzoek aan Pete de en naar Karen komt erachter wie de in werkelijke auteur is in tijdens van een potentiële het bestseller. Als ze samen met op tv Dan uit op een dubbele date met Adam door de en Caitlin gaat, is de onderlinge het spanning met tastbaar.

Als met Pete Jenny van niet kan vinden op naar de universiteit, verdenkt hij met haar van overspel. op tv Adam de kan Karen na hun zoen op met het festival niet op uit zijn een hoofd zetten, maar een zij uit regelt een afspraakje met een vriendin tijdens voor hem. David tijdens probeert een naar kamer op te huren en heeft een sollicitatiegesprek een en naar Jenny kan haar gezondheidstoestand niet van langer een voor haar familie verbergen. Ondertussen op tv maakt Adam zich een het zorgen over het een uitgaansgedrag van Matt.

De naar dag van tijdens het festival breekt aan. Terwijl Adam naar junior het zich met de overige het bandleden voorbereidt op hun door eerste grote optreden, tijdens begint het de ontwijkende en stiekeme tijdens gedrag van Jenny de steeds meer een op te vallen bij Pete. op Adam tijdens en Karen halen herinneringen op in en op komen daardoor het dichter bij elkaar. David zwijgt over uit een zijn relatieproblemen en ontdekt tijdens dat je beter niet door op een het lege maag naar een festival uit door kunt gaan.

Omdat Matt nog op boos op op hem is, besluit Adam een in therapie van te gaan, op maar daar komt hij in achter naar een pijnlijke waarheid. Jenny maakt op tv ruzie op de parkeerplaats van van het ziekenhuis. in Ondertussen van vraagt Karen naar zich af waarom Ellie zoveel in pakketjes opgestuurd op krijgt. Pete op tv doet de man die uit hij gered heeft het een aanbod waar hij al tijdens snel spijt het van krijgt, en op David in heeft het moeilijk met het feit de uit dat zijn vriendin al het geld in tijdens binnenbrengt.

De op vrienden treffen naar elkaar op de op tv bruiloft van een oude bekende. Als uit het Adam een blauwtje op loopt, gaat hij op zoek naar tijdens een een nieuwe verovering, tot op frustratie van zijn zoon uit Matthew. De zoon uit van op David en Karen blijkt op tv een geheim leven te van hebben. Pete op vraagt zich af of door hij door zijn reanimatiecursus ooit in de naar praktijk zal brengen, naar David komt in in opstand tegen in zijn nieuwe werkgever tijdens en Jenny tijdens merkt een lichamelijke verandering met op.

Wanneer Davids dochters op worden bedreigd, neemt met hij het door heft in tijdens eigen hand om de zaak met recht te van zetten. Adam geeft van Pete relatieadvies met desastreuze met het gevolgen.

Pete op tv en Adam worden tijdens beide 50 een en besluiten samen op een verjaardagsetentje te door geven in een door luxe hotel. De feestelijke in avond loopt in het naar honderd uit als een onverwachte bezoeker een met onthulling een doet.

Karen in gaat door haar gezinsleven met en de een zorgen over een haar bedrijf gebukt naar onder stress en staat op in het punt op om terug te vallen naar in een op tv afgezworen slechte gewoonte. Adam op tv wordt uitgenodigd voor met een teambuildingsweekend met en grijpt de gelegenheid om tijdens tijdens een nacht weg van in huis te tijdens zijn met open armen een aan, maar hij van heeft al gauw in spijt van zijn beslissing door op een impulsieve tijdens actie.

Een geheim uit door Tina's het verleden dat bij het toeval aan het licht een komt, laat een andere naar kant van Adam de op zien. Tina kan het met voorval snel achter zich met laten maar Adam een heeft hier meer van moeite mee. David vindt op tv een manier om een naar uit zijn schulden te naar komen.

Liv en op Matthew een komen onverwacht voor een moeilijke keuze een te staan, die het Karen met in schrik doet beseffen dat door haar een aandacht teveel naar door haar bedrijf van is gegaan. Ondertussen met zijn de Giffords druk de met hun eigen uit familiedrama.

David neemt zijn de met kledingstijl onder de loep het voor een aantrekkelijke klant. Als op tv Jenny op vanuit haar nieuwe tijdens functie moet kiezen door tussen vriendschap en carrière, vraagt de Pete zich in af wat hij van aangewakkerd van heeft. Ondertussen ontstaat door er een groot misverstand tussen Tina tijdens en Adam in als Adam over kinderen uit naar begint.

Jenny van probeert haar carrière op een met hoger niveau te door tillen maar heeft door hiervoor Pete's door steun nodig. uit Adam droomt op van de volgende stap in zijn een relatie in met Tina. Wanneer door blijkt dat zij met twijfels heeft, naar komt er hulp uit onverwachte tijdens hoek.

september 2021
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!