Programma gemist?

Het het lukt Adam en Karen tijdens niet op tv langer om hun prille in verhouding te verbergen, maar daarmee op tv zetten ze de met onderlinge vriendschappen van én in de relatie met hun kinderen op uit het naar spel. David maakt kennis met in de eigenaresse van van een koffietent uit en doet haar een uit voorstel. op tv Ondertussen bereidt Jenny zich een voor op het optreden door van haar koor, met maar dan krijgt door ze een door klap te van verwerken die door haar nog eens duidelijk de maakt hoe kostbaar met het leven de is.

Jenny ondergaat haar tijdens een eerste chemokuur en uit ondervindt daarbij veel steun van op tv een lotgenoot. met David heeft nog steeds in geldproblemen op tv en kan zijn penibele situatie steeds het lastiger verbergen. Chloe op heeft een met emotioneel verzoek aan de Pete en Karen komt naar erachter wie tijdens de tijdens werkelijke auteur is van door een potentiële bestseller. uit Als ze samen met Dan in naar op een dubbele date met uit Adam een en Caitlin gaat, is de op tv onderlinge spanning met tastbaar.

Als Pete in Jenny niet kan het vinden op de universiteit, met van verdenkt hij haar van in overspel. Adam de kan Karen na hun zoen op van het festival niet het uit zijn hoofd de de zetten, maar zij regelt een op tv afspraakje met een vriendin het de voor hem. David probeert een kamer uit te huren en met heeft tijdens een sollicitatiegesprek en Jenny kan met haar het gezondheidstoestand niet langer voor van haar familie op verbergen. Ondertussen maakt de Adam zich zorgen over het het uitgaansgedrag de van Matt.

De dag van op het festival tijdens breekt aan. Terwijl Adam in junior met zich met in de overige bandleden voorbereidt op van hun eerste tijdens grote optreden, begint op tv het ontwijkende en stiekeme gedrag op van Jenny steeds in met meer op te vallen bij van Pete. Adam en Karen het halen herinneringen naar op en naar komen daardoor dichter de bij elkaar. naar David zwijgt over zijn relatieproblemen op en ontdekt een dat je op beter niet op een lege het maag door naar een festival kunt het gaan.

Omdat Matt nog een boos uit op hem is, besluit Adam tijdens in met therapie te door gaan, maar daar komt hij op achter een een pijnlijke waarheid. Jenny met maakt ruzie naar op de parkeerplaats het van het ziekenhuis. door Ondertussen vraagt Karen zich uit af waarom Ellie zoveel met pakketjes opgestuurd naar krijgt. Pete doet de man op tv van die hij gered heeft een aanbod door waar hij tijdens al snel spijt tijdens van de krijgt, en David heeft het moeilijk van met de het feit dat zijn vriendin op de al het geld met binnenbrengt.

De vrienden treffen in naar elkaar op de bruiloft door van een oude bekende. naar Als Adam een blauwtje tijdens loopt, gaat op tv hij op zoek naar naar het een nieuwe verovering, in tot frustratie van zijn zoon op tv Matthew. De zoon in van David een en Karen blijkt een geheim tijdens van leven te hebben. in Pete vraagt zich af met of hij zijn reanimatiecursus ooit het in de praktijk met zal brengen, David de komt in door opstand tegen op zijn nieuwe werkgever en Jenny op merkt door een lichamelijke verandering de op.

Wanneer tijdens Davids dochters worden bedreigd, op neemt hij op tv het heft in het eigen hand om de van zaak recht te een zetten. Adam geeft Pete een relatieadvies de met desastreuze de gevolgen.

Pete tijdens en Adam worden beide 50 de uit en besluiten samen het een verjaardagsetentje te geven in een een luxe hotel. het De feestelijke avond op loopt in het van honderd als in een onverwachte bezoeker een de onthulling op doet.

Karen met gaat door haar gezinsleven en tijdens de de zorgen over haar een bedrijf gebukt de onder stress en uit staat op het het punt om terug te naar vallen in een een afgezworen slechte gewoonte. Adam van wordt uitgenodigd voor een naar teambuildingsweekend en grijpt een de gelegenheid een om een nacht weg de van huis te door zijn met met open armen aan, maar met met hij heeft al gauw spijt van op het zijn beslissing door een impulsieve in actie.

Een geheim uit de Tina's verleden de dat bij toeval van aan het licht het komt, laat op tv een andere tijdens kant van Adam zien. Tina tijdens kan het het voorval snel achter zich een laten uit maar Adam heeft hier een meer moeite mee. op tv David vindt in een manier om met uit zijn schulden te naar komen.

Liv en van Matthew komen op onverwacht voor op tv een moeilijke keuze te door staan, die van Karen met schrik naar doet beseffen dat haar van aandacht teveel naar de haar bedrijf is gegaan. Ondertussen op tv zijn de Giffords op druk tijdens met hun eigen met familiedrama.

David op neemt zijn kledingstijl met onder de loep voor een naar aantrekkelijke naar klant. Als door Jenny vanuit haar nieuwe in functie moet kiezen tussen vriendschap op tv de en carrière, vraagt Pete zich af tijdens door wat hij aangewakkerd heeft. door Ondertussen ontstaat er tijdens een groot misverstand tussen op tv Tina tijdens en Adam als Adam op over kinderen het begint.

Jenny met probeert haar de carrière op een hoger niveau te het tillen uit maar heeft naar hiervoor Pete's steun nodig. met Adam droomt van uit de volgende stap in zijn tijdens relatie op tv met Tina. Wanneer het blijkt dat naar zij twijfels heeft, komt er naar hulp uit onverwachte op tv hoek.

mei 2020
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!