Programma gemist?

Het lukt een Adam en op Karen niet van langer om hun een prille verhouding te verbergen, door maar daarmee zetten door ze de onderlinge met vriendschappen én de in relatie met hun een kinderen op het spel. uit David maakt kennis een met de eigenaresse het van een uit koffietent en doet haar een door voorstel. met Ondertussen bereidt Jenny zich op voor op het uit optreden van haar koor, de op maar dan krijgt ze een op tv klap uit te verwerken die haar nog op tv eens duidelijk maakt hoe op tv kostbaar het door leven de is.

Jenny een ondergaat haar naar eerste chemokuur en ondervindt daarbij op veel steun van naar een een lotgenoot. David heeft nog steeds het geldproblemen en kan zijn een penibele met situatie steeds lastiger verbergen. Chloe in heeft een emotioneel op verzoek de aan Pete en met Karen komt erachter door wie de werkelijke auteur naar is van in een potentiële bestseller. Als ze op samen tijdens met Dan door op een dubbele date het met Adam en tijdens Caitlin gaat, op is de onderlinge spanning naar tastbaar.

Als op tv Pete Jenny niet met kan vinden in op de universiteit, tijdens verdenkt hij haar van overspel. het Adam kan Karen naar na tijdens hun zoen op het festival niet het uit een zijn hoofd zetten, maar naar zij regelt een in afspraakje met een vriendin door voor tijdens hem. David probeert een kamer op naar te huren en heeft op een sollicitatiegesprek en naar Jenny kan haar gezondheidstoestand in niet langer voor een haar familie verbergen. Ondertussen van van maakt Adam zich uit zorgen over het uitgaansgedrag van met Matt.

De dag van met het festival met breekt aan. uit Terwijl Adam het junior zich met de overige in bandleden voorbereidt op door hun op eerste grote optreden, door begint het ontwijkende en uit stiekeme gedrag van tijdens Jenny steeds op tv meer op te vallen bij met Pete. Adam en Karen tijdens halen herinneringen op de en komen het daardoor dichter bij elkaar. op tv David zwijgt op tv over zijn relatieproblemen van en ontdekt in dat je beter in niet op op een lege maag uit naar een festival kunt het gaan.

Omdat op tv Matt nog boos op een hem is, besluit een Adam in therapie te van gaan, maar daar op tv komt hij met achter naar een pijnlijke waarheid. Jenny maakt een ruzie tijdens op de parkeerplaats van het tijdens ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen op tv de zich af waarom Ellie zoveel tijdens pakketjes opgestuurd krijgt. Pete van doet de op tv man die naar hij gered heeft een uit aanbod waar uit hij al snel spijt door van krijgt, en van David op tv heeft het moeilijk met in het feit dat zijn vriendin het in al het geld de binnenbrengt.

De vrienden treffen met elkaar op de op tv op bruiloft van een op tv oude bekende. Als Adam het een blauwtje loopt, gaat hij op tv op zoek van naar een nieuwe verovering, op tv tot met frustratie van zijn uit zoon Matthew. De op tv zoon van op David en Karen blijkt een het geheim leven te een hebben. Pete vraagt tijdens zich af of hij het zijn in reanimatiecursus ooit in de tijdens praktijk zal brengen, uit David komt in op tv opstand uit tegen zijn nieuwe werkgever op tv en Jenny merkt een van lichamelijke verandering uit op.

Wanneer Davids dochters naar worden bedreigd, op neemt hij het heft de in eigen hand op om de de zaak recht te zetten. het het Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze het met gevolgen.

Pete de en Adam worden beide 50 met en besluiten samen in een verjaardagsetentje te uit geven naar in een de luxe hotel. De feestelijke door avond loopt met in het honderd op tv als een onverwachte bezoeker een onthulling het door doet.

Karen uit gaat door haar een gezinsleven en een de zorgen over haar de bedrijf gebukt met onder stress en staat op de het met punt om terug te een vallen in een door afgezworen slechte gewoonte. Adam op tv wordt uitgenodigd voor een met teambuildingsweekend door en grijpt de gelegenheid het om een nacht weg naar van huis de te zijn door met open armen van aan, maar hij heeft het al gauw spijt van een zijn beslissing een door een met impulsieve actie.

Een uit geheim uit Tina's op verleden dat bij toeval aan met het licht op tv komt, een laat een andere kant van Adam op zien. Tina naar kan het voorval uit snel achter zich tijdens laten een maar Adam heeft hier een meer moeite tijdens mee. David vindt de een manier om uit naar zijn schulden te tijdens komen.

Liv de en Matthew komen op onverwacht voor in een moeilijke keuze tijdens te staan, die Karen met de schrik een doet beseffen dat een haar aandacht teveel uit naar haar bedrijf is gegaan. het Ondertussen naar zijn de Giffords druk met door hun eigen tijdens familiedrama.

David neemt zijn naar kledingstijl de onder de tijdens loep voor een aantrekkelijke klant. Als van Jenny tijdens vanuit haar met nieuwe functie moet kiezen tussen de vriendschap en naar carrière, vraagt op tv Pete zich af wat hij aangewakkerd in heeft. Ondertussen het ontstaat er een groot in misverstand tijdens tussen Tina in en Adam als Adam over kinderen op uit begint.

Jenny naar probeert haar carrière een op een hoger niveau te in naar tillen maar heeft door hiervoor Pete's steun nodig. een Adam droomt in van de volgende stap in uit zijn met relatie met Tina. Wanneer door blijkt dat zij twijfels de heeft, van komt er hulp uit door onverwachte hoek.

september 2020
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!