Programma gemist?

Het lukt Adam op tv en Karen een niet naar langer om hun een prille verhouding te verbergen, maar daarmee op tv zetten ze tijdens de onderlinge door vriendschappen én de de relatie met hun kinderen op tv op het spel. David in maakt kennis de met de eigenaresse het van een met koffietent en doet het haar een voorstel. met Ondertussen bereidt Jenny de zich voor op een het optreden van haar tijdens koor, maar een dan krijgt ze van een klap te verwerken die uit haar tijdens nog eens de duidelijk maakt hoe naar kostbaar het leven in is.

Jenny ondergaat van haar eerste chemokuur een en ondervindt daarbij een veel steun van een door lotgenoot. David een heeft nog steeds geldproblemen naar en door kan zijn op tv penibele situatie steeds het lastiger verbergen. Chloe van heeft een emotioneel verzoek aan Pete door en de Karen komt erachter van wie de werkelijke van auteur is van een met potentiële bestseller. Als ze naar samen de met Dan uit op een dubbele date met de Adam en van Caitlin gaat, is de op tv onderlinge door spanning tastbaar.

Als op tv Pete Jenny niet kan uit vinden op de uit universiteit, verdenkt het hij haar van overspel. op tv Adam van kan Karen na hun zoen op tv op in het festival niet uit zijn hoofd met zetten, naar maar zij regelt een afspraakje tijdens met een tijdens vriendin in voor hem. David probeert een de kamer tijdens te huren en van heeft een sollicitatiegesprek en Jenny in kan haar gezondheidstoestand op niet langer met voor haar familie verbergen. de Ondertussen op tv maakt Adam zich zorgen over het de uitgaansgedrag van naar Matt.

De met dag van het festival breekt tijdens aan. Terwijl op tv Adam door junior zich met tijdens de overige bandleden voorbereidt met op hun eerste grote optreden, een begint het het ontwijkende door en stiekeme gedrag van Jenny tijdens steeds meer op naar te vallen bij Pete. op Adam en op Karen halen herinneringen op naar tijdens en komen daardoor door dichter bij elkaar. een David zwijgt over zijn relatieproblemen en een ontdekt dat je tijdens beter niet op tv op een van lege maag met naar een festival een kunt gaan.

Omdat Matt uit nog boos uit op hem is, besluit Adam naar op tv in therapie te gaan, maar naar daar op tv komt hij achter een pijnlijke waarheid. in Jenny tijdens maakt ruzie op de de parkeerplaats naar van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt een Karen op tv zich af waarom Ellie zoveel naar pakketjes opgestuurd krijgt. Pete het een doet de man die hij op tv gered op tv heeft een aanbod waar hij door al van snel spijt van krijgt, door en David van heeft het moeilijk met het het feit dat zijn vriendin de al het door geld een binnenbrengt.

De vrienden treffen in met elkaar op de bruiloft de van een oude bekende. op tv Als Adam een op tv blauwtje loopt, de gaat hij op tijdens zoek naar op een nieuwe verovering, tot frustratie met van zijn zoon op tv Matthew. De uit zoon van een David en Karen blijkt een door geheim leven te hebben. het Pete vraagt zich tijdens af of hij in zijn het reanimatiecursus ooit in de door praktijk zal door brengen, David komt naar in opstand tegen in zijn nieuwe werkgever op en Jenny merkt een tijdens lichamelijke verandering uit op.

Wanneer Davids tijdens dochters op tv worden bedreigd, neemt hij het heft een in eigen hand uit om de in zaak met recht te zetten. Adam uit geeft Pete relatieadvies met desastreuze tijdens van gevolgen.

Pete en uit Adam worden het beide 50 en besluiten samen tijdens de een verjaardagsetentje te geven tijdens in een luxe naar hotel. De feestelijke uit avond loopt in het honderd naar als een onverwachte op tv bezoeker een onthulling op tv tijdens doet.

Karen gaat door de haar gezinsleven en door uit de zorgen over tijdens haar bedrijf gebukt onder stress en naar tijdens staat op het punt om een terug te vallen in van een afgezworen naar slechte gewoonte. Adam wordt een uitgenodigd in voor een in teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid tijdens om een nacht door weg van huis te op het zijn met open van armen aan, maar op hij heeft al gauw het spijt van zijn beslissing tijdens door door een impulsieve actie.

Een de geheim uit Tina's verleden door dat bij toeval op tv aan het de licht komt, laat een in andere kant van van Adam zien. op Tina kan tijdens het voorval snel achter zich laten tijdens maar tijdens Adam heeft hier van meer moeite mee. op tv David vindt een manier om van het uit zijn schulden te uit komen.

Liv in en Matthew komen onverwacht voor door in een moeilijke keuze te staan, op die Karen met schrik een doet van beseffen dat haar aandacht teveel het een naar haar bedrijf is van gegaan. Ondertussen zijn de in Giffords druk met door hun tijdens eigen familiedrama.

David neemt zijn door kledingstijl het onder de van loep voor een aantrekkelijke op klant. Als Jenny de vanuit haar nieuwe functie naar moet kiezen tussen op tv vriendschap van en carrière, vraagt naar Pete zich af wat hij aangewakkerd tijdens door heeft. Ondertussen ontstaat er een groot op misverstand tussen Tina op tv en Adam een als Adam over de kinderen uit begint.

Jenny probeert tijdens haar carrière op een een op tv hoger niveau te tillen maar het heeft naar hiervoor Pete's steun nodig. het Adam droomt van de van volgende op stap in zijn relatie op met Tina. Wanneer op tv blijkt dat zij twijfels de heeft, tijdens komt er hulp uit uit onverwachte hoek.

mei 2021
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!