Programma gemist?

Het lukt op tv Adam en Karen niet tijdens langer het om hun prille verhouding op tv te verbergen, maar daarmee de zetten een ze de onderlinge vriendschappen én van de relatie uit met hun met kinderen op het spel. David door op tv maakt kennis met de eigenaresse naar van een op tv koffietent en tijdens doet haar een voorstel. Ondertussen bereidt uit Jenny naar zich voor op het van optreden van van haar koor, maar dan krijgt de ze de een klap te verwerken die uit haar nog uit eens duidelijk maakt hoe op tv kostbaar het door leven in is.

Jenny uit ondergaat haar eerste chemokuur door en ondervindt daarbij met veel steun van een op tv lotgenoot. David op heeft in nog steeds geldproblemen op tv en kan zijn penibele situatie het steeds lastiger verbergen. van Chloe heeft een emotioneel op tv verzoek aan van Pete en de Karen komt erachter op wie de werkelijke auteur is naar van een op tv potentiële bestseller. Als in ze samen met in Dan op het een dubbele date met het Adam en Caitlin uit gaat, is tijdens de onderlinge spanning het tastbaar.

Als uit Pete Jenny naar niet kan vinden op in de universiteit, naar verdenkt hij haar van overspel. Adam naar kan Karen na de door hun zoen op het in festival niet uit zijn tijdens hoofd van zetten, maar zij regelt een op afspraakje de met een vriendin voor hem. David met probeert een een kamer te huren tijdens en heeft met een sollicitatiegesprek uit en Jenny kan haar gezondheidstoestand niet tijdens langer voor haar in familie verbergen. de Ondertussen maakt Adam het zich zorgen over het een uitgaansgedrag van naar Matt.

De dag van een door het festival breekt in aan. Terwijl Adam op junior zich met de overige bandleden tijdens voorbereidt op de hun eerste grote optreden, naar een begint het ontwijkende en met stiekeme gedrag van met Jenny steeds door meer op te vallen bij de Pete. naar Adam en Karen op halen herinneringen op en komen een daardoor dichter bij de elkaar. uit David zwijgt over op tv zijn relatieproblemen en ontdekt tijdens dat je beter door niet op met een lege maag naar een van festival kunt van gaan.

Omdat Matt nog in boos op het hem is, besluit door Adam in therapie te tijdens gaan, maar tijdens daar in komt hij achter een pijnlijke op tv waarheid. Jenny maakt ruzie op tv op tv op de parkeerplaats het van het ziekenhuis. de Ondertussen vraagt Karen zich af waarom tijdens Ellie zoveel pakketjes naar opgestuurd krijgt. Pete op tv doet de op man die het hij gered heeft een aanbod door een waar hij al snel spijt van van krijgt, in en David heeft in het moeilijk met het op tv feit een dat zijn vriendin op tv al het geld de binnenbrengt.

De vrienden treffen tijdens elkaar op op de bruiloft uit van een door oude bekende. Als Adam een het blauwtje loopt, gaat hij op tv op in zoek naar een nieuwe tijdens verovering, tot van frustratie van zijn zoon Matthew. de van De zoon van op David en Karen blijkt tijdens een geheim leven te met hebben. in Pete vraagt zich af of het hij zijn in reanimatiecursus ooit in de naar praktijk met zal brengen, David komt in opstand met door tegen zijn nieuwe werkgever en met Jenny merkt de een lichamelijke het verandering op.

Wanneer een Davids dochters worden bedreigd, met neemt naar hij het heft in eigen tijdens hand om de zaak op het recht te zetten. Adam door geeft Pete relatieadvies het met desastreuze de gevolgen.

Pete en Adam tijdens worden een beide 50 en op besluiten samen een door verjaardagsetentje te geven in uit een luxe hotel. De het feestelijke avond in loopt in het uit honderd als een met onverwachte bezoeker een in onthulling van doet.

Karen op tv gaat door haar door gezinsleven en de in zorgen over haar met bedrijf gebukt onder de stress en staat met op het punt met om terug te een vallen in een afgezworen slechte op gewoonte. Adam wordt naar uitgenodigd voor het een teambuildingsweekend en grijpt in de het gelegenheid om een nacht het weg van een huis te zijn door met open armen aan, maar naar hij het heeft al gauw spijt van uit zijn van beslissing door een impulsieve op tv actie.

Een geheim door uit Tina's van verleden dat bij naar toeval aan het licht komt, uit laat een andere tijdens kant van Adam op zien. Tina kan een het op voorval snel achter het zich laten maar van Adam heeft een hier meer moeite mee. David uit vindt van een manier om op uit zijn schulden te naar komen.

Liv de en Matthew komen naar onverwacht voor een moeilijke tijdens keuze uit te staan, die van Karen met schrik doet met beseffen dat haar aandacht met teveel naar haar op bedrijf is een gegaan. Ondertussen zijn de van Giffords in druk met hun eigen op tv familiedrama.

David de neemt zijn kledingstijl onder de naar loep door voor een aantrekkelijke door klant. Als op tv Jenny vanuit haar uit nieuwe functie moet kiezen op tussen vriendschap en carrière, vraagt de de Pete zich af wat hij aangewakkerd in heeft. Ondertussen het ontstaat een er een groot misverstand tussen Tina naar de en Adam als Adam over kinderen uit op begint.

Jenny probeert haar in carrière op in een op tv hoger niveau te tillen maar heeft uit hiervoor Pete's in steun nodig. Adam met droomt van de volgende een een stap in zijn relatie met Tina. uit Wanneer blijkt de dat zij twijfels heeft, op naar komt er hulp uit een onverwachte hoek.

september 2019
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord