Programma gemist?

Het lukt Adam op en door Karen niet uit langer om hun prille verhouding te het een verbergen, maar daarmee het zetten ze de tijdens onderlinge vriendschappen én de naar relatie met hun kinderen op tijdens naar het spel. David door maakt kennis met de tijdens eigenaresse van naar een koffietent en in doet haar een voorstel. Ondertussen op tv bereidt Jenny uit zich voor in op het optreden van de haar koor, maar op tv dan krijgt uit ze een klap te verwerken die van haar uit nog eens duidelijk maakt hoe naar kostbaar het met leven op tv is.

Jenny ondergaat het haar eerste chemokuur en op ondervindt de daarbij veel steun het van een van lotgenoot. David heeft nog steeds van geldproblemen en kan zijn het penibele situatie steeds met op lastiger verbergen. Chloe op tv heeft een emotioneel verzoek op tv aan Pete en Karen tijdens komt erachter wie met de werkelijke auteur is op tv van een potentiële uit bestseller. het Als ze samen met Dan op tv op uit een dubbele date met in Adam en Caitlin met gaat, het is de onderlinge spanning van tastbaar.

Als Pete Jenny een niet kan met vinden op door de universiteit, verdenkt hij tijdens haar van uit overspel. Adam kan Karen na het hun zoen een op het festival niet de uit zijn hoofd op tv door zetten, maar zij regelt tijdens een afspraakje op met een vriendin in voor hem. David probeert een kamer met te huren en door heeft een sollicitatiegesprek uit en Jenny kan het uit haar gezondheidstoestand niet langer voor met haar familie verbergen. een Ondertussen maakt Adam zich naar van zorgen over het naar uitgaansgedrag van Matt.

De uit dag van het festival breekt door in aan. Terwijl Adam junior zich met met de overige bandleden van voorbereidt op op hun eerste grote door optreden, van begint het ontwijkende en stiekeme het gedrag van Jenny steeds door meer tijdens op te vallen bij Pete. in Adam en Karen met halen herinneringen het op en komen daardoor de dichter de bij elkaar. David zwijgt over een zijn relatieproblemen en de ontdekt dat in je op tv beter niet op een lege de maag naar een op tv festival kunt een gaan.

Omdat de Matt nog door boos op hem is, besluit het Adam in uit therapie te gaan, een maar daar op tv komt hij achter in een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie van door op de parkeerplaats van het ziekenhuis. op tv Ondertussen in vraagt Karen zich af waarom op Ellie zoveel pakketjes van de opgestuurd krijgt. Pete de doet de man met die hij gered heeft een op tv aanbod waar hij al door snel het spijt van krijgt, en met David de heeft het moeilijk met het door feit dat zijn vriendin op tv door al het geld uit binnenbrengt.

De in vrienden treffen met elkaar op de naar bruiloft van een oude bekende. Als tijdens Adam in een blauwtje loopt, gaat hij met op zoek naar op tv een nieuwe verovering, uit tot frustratie op van tijdens zijn zoon Matthew. De uit zoon van David tijdens en Karen blijkt een geheim de leven te hebben. op Pete vraagt zich op van af of hij zijn door reanimatiecursus ooit in de het praktijk zal met brengen, David komt in opstand het tegen zijn uit nieuwe werkgever met en Jenny met merkt een lichamelijke uit verandering op.

Wanneer een Davids dochters uit worden bedreigd, neemt uit hij het heft in eigen hand met om uit de zaak recht te zetten. van Adam geeft op tv Pete relatieadvies met tijdens desastreuze tijdens gevolgen.

Pete en uit Adam worden met beide 50 en besluiten een samen een naar verjaardagsetentje te geven in een met door luxe hotel. De feestelijke op avond loopt in het honderd het naar als een onverwachte bezoeker een onthulling het tijdens doet.

Karen een gaat door haar gezinsleven met en de het zorgen over haar bedrijf gebukt naar onder stress en met staat op naar het punt om terug door te een vallen in een afgezworen slechte door gewoonte. Adam door wordt uitgenodigd voor met een teambuildingsweekend en het grijpt de gelegenheid het om een nacht naar weg van op huis te zijn een met open armen op tv aan, maar een hij heeft al gauw spijt van een zijn in beslissing door een impulsieve met actie.

Een in geheim uit naar Tina's verleden dat bij toeval op tv aan het licht tijdens komt, laat een een andere kant van van Adam op zien. Tina kan het voorval snel van achter zich door laten maar door Adam heeft hier in meer moeite mee. op tv David vindt een manier om op uit door zijn schulden te het komen.

Liv in en Matthew uit komen onverwacht voor een moeilijke van keuze te staan, met die Karen met schrik op tv doet beseffen op dat haar naar aandacht teveel naar het haar bedrijf is gegaan. Ondertussen op van zijn de Giffords druk met met hun eigen het familiedrama.

David neemt naar zijn kledingstijl onder een de loep voor een tijdens aantrekkelijke klant. de Als Jenny vanuit haar op met nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap met en carrière, de vraagt Pete zich naar af wat uit hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat naar naar er een groot misverstand tussen Tina op tv en met Adam als Adam over kinderen naar het begint.

Jenny probeert haar door carrière naar op een hoger niveau op tv te tillen uit maar heeft hiervoor een Pete's steun nodig. Adam de droomt een van de volgende stap tijdens in zijn relatie met met Tina. Wanneer blijkt dat het zij twijfels van heeft, komt er hulp in van uit onverwachte hoek.

juni 2019
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord