Programma gemist?

Het met lukt Adam in en Karen niet langer om hun op prille verhouding te het een verbergen, maar daarmee zetten ze de de door onderlinge vriendschappen én van de relatie met hun kinderen met op het op tv spel. David maakt kennis met naar het de eigenaresse van uit een koffietent en doet haar een naar voorstel. Ondertussen op tv bereidt Jenny uit zich voor de op het optreden in van haar koor, door maar dan krijgt op ze een klap te verwerken die door haar nog eens naar duidelijk maakt hoe de op tv kostbaar het leven van is.

Jenny door ondergaat haar uit eerste chemokuur en op ondervindt daarbij veel in steun van een lotgenoot. de David heeft nog steeds de geldproblemen en kan een zijn penibele situatie de steeds lastiger verbergen. met Chloe heeft een emotioneel door verzoek het aan Pete en Karen komt tijdens erachter de wie de een werkelijke auteur is van een de potentiële bestseller. Als ze uit samen met met Dan op in een dubbele date met in Adam en Caitlin gaat, van is met de onderlinge in spanning tastbaar.

Als Pete in Jenny niet kan vinden op tv op de het universiteit, verdenkt tijdens hij haar van overspel. de Adam met kan Karen na hun door zoen op het het festival niet uit zijn het hoofd door zetten, maar zij regelt het een afspraakje met in een vriendin voor op hem. David probeert een naar kamer van te huren en heeft uit een sollicitatiegesprek door en Jenny kan de haar gezondheidstoestand niet langer voor haar tijdens familie verbergen. door Ondertussen maakt Adam op zich zorgen in over het uitgaansgedrag in van Matt.

De dag van tijdens uit het festival breekt op tv aan. Terwijl Adam door junior zich met de overige bandleden naar voorbereidt op van hun eerste grote door optreden, begint het door ontwijkende en stiekeme het gedrag op van Jenny steeds meer op het te vallen bij Pete. op Adam tijdens en Karen met halen herinneringen op en met komen daardoor dichter bij elkaar. in David zwijgt de over van zijn relatieproblemen en ontdekt uit dat je beter door niet op een met lege maag met naar een festival kunt in gaan.

Omdat van Matt nog boos op hem op is, besluit Adam door een in therapie te gaan, op maar daar naar komt hij achter een pijnlijke waarheid. tijdens Jenny maakt de ruzie van op de parkeerplaats van tijdens het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen op zich in af waarom Ellie zoveel op pakketjes opgestuurd krijgt. de Pete doet de man het die hij een gered heeft een aanbod naar waar hij al door snel spijt uit van krijgt, in en David heeft het moeilijk een door met het feit dat zijn vriendin op tv van al het geld tijdens binnenbrengt.

De een vrienden treffen in elkaar op de bruiloft van met een de oude bekende. Als Adam een van blauwtje loopt, gaat hij het op door zoek naar een nieuwe verovering, tijdens tot op frustratie van zijn zoon naar Matthew. De zoon van in David en uit Karen blijkt een uit geheim leven te hebben. de Pete op vraagt zich af tijdens of hij zijn reanimatiecursus tijdens ooit in de op tv praktijk zal brengen, uit David komt op in opstand tegen zijn nieuwe op tv werkgever en Jenny het merkt op een lichamelijke verandering tijdens op.

Wanneer Davids dochters van een worden bedreigd, neemt hij het heft uit op in eigen hand om tijdens de zaak tijdens recht te zetten. uit Adam geeft Pete op tv relatieadvies met desastreuze in gevolgen.

Pete en Adam de worden beide 50 door en besluiten door samen een het verjaardagsetentje te geven in in een luxe hotel. De een op feestelijke avond loopt van in het honderd als een onverwachte met een bezoeker een onthulling op doet.

Karen gaat door in haar gezinsleven en op tv de zorgen over een van haar bedrijf gebukt onder stress en in tijdens staat op het punt op tv om terug op tv te vallen in een afgezworen slechte op tv gewoonte. Adam wordt met op uitgenodigd voor een teambuildingsweekend door en grijpt uit de gelegenheid om een nacht weg in van naar huis te zijn met van open armen de aan, maar hij op tv heeft al gauw spijt van het door zijn beslissing door een impulsieve van actie.

Een op tv geheim uit Tina's van verleden dat bij toeval op aan het in licht komt, het laat een andere kant van tijdens Adam zien. het Tina kan op het voorval snel achter zich laten in maar naar Adam heeft hier meer moeite het tijdens mee. David vindt een manier om het uit tijdens zijn schulden te door komen.

Liv en Matthew op komen onverwacht voor in een moeilijke tijdens keuze te staan, die op tv Karen met door schrik doet de beseffen dat haar aandacht teveel in naar haar bedrijf op is gegaan. Ondertussen met zijn naar de Giffords druk met tijdens hun eigen naar familiedrama.

David met neemt zijn kledingstijl onder op de loep tijdens voor een aantrekkelijke de klant. Als Jenny vanuit tijdens haar nieuwe de functie moet kiezen tussen vriendschap in en carrière, vraagt in Pete zich af naar wat uit hij aangewakkerd de heeft. Ondertussen ontstaat er een naar groot naar misverstand tussen Tina en Adam uit als op Adam over kinderen de begint.

Jenny met probeert haar carrière op een een hoger niveau met te op tv tillen maar heeft hiervoor Pete's steun tijdens nodig. de Adam droomt van door de volgende het stap in zijn relatie met Tina. door Wanneer in blijkt dat zij twijfels heeft, in komt er hulp een uit onverwachte de hoek.

januari 2021
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!