Programma gemist?

Het een lukt Adam en Karen van niet de langer om hun prille verhouding te in verbergen, maar de daarmee zetten ze de met onderlinge vriendschappen op tv én de tijdens relatie met hun kinderen op door het de spel. David naar maakt kennis met de eigenaresse in van een koffietent en een doet het haar een voorstel. met Ondertussen bereidt Jenny zich voor het op het optreden de van haar een koor, maar dan uit krijgt op ze een klap te verwerken die uit haar nog in eens duidelijk maakt hoe naar kostbaar het leven tijdens de is.

Jenny ondergaat haar op tv uit eerste chemokuur en het ondervindt daarbij veel op tv steun van een het lotgenoot. David heeft nog steeds naar geldproblemen en kan zijn tijdens in penibele situatie steeds een lastiger verbergen. Chloe heeft een het emotioneel verzoek aan uit Pete en de Karen komt op tv erachter wie de werkelijke auteur is uit uit van een potentiële een bestseller. Als ze uit samen met Dan van op een dubbele tijdens date met Adam en Caitlin op gaat, is de onderlinge de spanning de tastbaar.

Als een Pete Jenny naar niet kan vinden op de van universiteit, verdenkt op hij haar van overspel. in Adam door kan Karen na hun zoen van op het in festival niet uit op zijn hoofd op zetten, maar zij regelt op tv een afspraakje met een de vriendin voor hem. het David van probeert een kamer te huren en tijdens heeft een sollicitatiegesprek door en Jenny kan de haar gezondheidstoestand tijdens niet langer tijdens voor haar familie verbergen. Ondertussen het uit maakt Adam zich zorgen over het door uitgaansgedrag uit van Matt.

De de dag van het festival van breekt aan. op Terwijl Adam junior zich met met de overige op tv bandleden op voorbereidt op hun tijdens eerste grote optreden, begint met het ontwijkende op tv en stiekeme gedrag naar van Jenny steeds meer met op te vallen bij van Pete. Adam en Karen het tijdens halen herinneringen op en de komen daardoor uit dichter bij elkaar. David zwijgt met over zijn relatieproblemen en een ontdekt dat van je beter niet een op een lege uit maag naar een uit festival tijdens kunt gaan.

Omdat Matt nog tijdens boos op het hem de is, besluit Adam in therapie te uit gaan, maar het daar tijdens komt hij achter een pijnlijke een waarheid. met Jenny maakt ruzie op de op tv parkeerplaats van het op ziekenhuis. Ondertussen de vraagt Karen zich af door waarom Ellie zoveel op tv pakketjes opgestuurd met krijgt. Pete doet de man het die met hij gered heeft een aanbod de waar hij het al snel spijt door van krijgt, door en David heeft het een moeilijk met het het feit dat met zijn vriendin van al het geld in binnenbrengt.

De van vrienden treffen elkaar op de het door bruiloft van een het oude bekende. Als een Adam een blauwtje loopt, gaat hij de op zoek naar het een nieuwe naar verovering, tot een frustratie van zijn zoon een Matthew. De zoon van de uit David en Karen blijkt een op tv geheim het leven te hebben. Pete vraagt door zich af of hij de met zijn reanimatiecursus ooit in in de praktijk door zal brengen, David komt in in opstand tegen in zijn nieuwe werkgever en naar Jenny merkt een lichamelijke op verandering op op.

Wanneer op tv Davids dochters worden bedreigd, neemt het hij op het heft in op eigen hand om de uit zaak een recht te zetten. Adam geeft naar Pete relatieadvies een met desastreuze met gevolgen.

Pete en Adam op op worden beide 50 en het besluiten samen een verjaardagsetentje te op een geven in een in luxe hotel. De het feestelijke avond loopt in het honderd een met als een onverwachte bezoeker een onthulling op tv van doet.

Karen in gaat door haar door gezinsleven en de zorgen uit over haar naar bedrijf gebukt onder stress door en staat op naar het punt om terug de te vallen een in het een afgezworen slechte op gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een met teambuildingsweekend en het grijpt de gelegenheid om op een nacht weg in op tv van huis te zijn met door open armen aan, maar naar hij met heeft al gauw uit spijt van zijn de beslissing door een in impulsieve actie.

Een in geheim uit een Tina's verleden dat bij met toeval aan het licht op tv komt, op laat een andere kant van Adam de op zien. Tina kan een het voorval snel achter zich laten met maar Adam op tv heeft hier meer moeite een mee. David van vindt uit een manier om uit uit zijn schulden in te komen.

Liv en op tv Matthew komen van onverwacht voor een moeilijke keuze in te met staan, die Karen met de schrik doet beseffen dat het haar aandacht teveel door naar haar naar bedrijf naar is gegaan. Ondertussen door zijn de Giffords in druk met hun eigen uit familiedrama.

David neemt de zijn kledingstijl van onder de loep voor uit een naar aantrekkelijke klant. Als Jenny op vanuit haar nieuwe functie met moet kiezen tussen met vriendschap en carrière, een vraagt Pete zich af in wat van hij aangewakkerd heeft. Ondertussen uit ontstaat er een naar groot met misverstand tussen Tina en Adam als uit op Adam over kinderen op tv begint.

Jenny probeert haar de met carrière op een hoger met niveau te tillen maar heeft uit hiervoor het Pete's steun nodig. Adam het droomt van de uit volgende stap een in zijn relatie met op Tina. Wanneer blijkt de dat zij twijfels uit heeft, komt door er hulp uit onverwachte een hoek.

juni 2021
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!