Programma gemist?

Het lukt Adam uit de en Karen niet in langer om hun prille verhouding de te verbergen, door maar daarmee zetten ze de de onderlinge vriendschappen én de de relatie met een hun kinderen met op het spel. David uit maakt kennis met door de eigenaresse van de een koffietent de en doet van haar een door voorstel. Ondertussen bereidt Jenny in zich voor op in het optreden van in haar koor, maar dan krijgt van op tv ze een klap te op verwerken die haar nog eens naar duidelijk maakt een hoe in kostbaar het leven op is.

Jenny ondergaat haar op tv eerste naar chemokuur en ondervindt daarbij tijdens veel steun van een op lotgenoot. David heeft de een nog steeds geldproblemen en kan de zijn uit penibele situatie steeds naar lastiger verbergen. Chloe het heeft een emotioneel verzoek aan de Pete een en Karen komt erachter uit wie de op werkelijke auteur is van een potentiële het bestseller. Als ze met samen met Dan het naar op een dubbele date een met Adam de en Caitlin gaat, is naar de onderlinge spanning in tastbaar.

Als Pete op tv Jenny niet kan de vinden tijdens op de universiteit, een verdenkt hij haar op van overspel. Adam kan Karen na het hun zoen in op het het festival niet op tv uit zijn hoofd zetten, maar zij van regelt een afspraakje de op met een vriendin uit voor hem. David in probeert een kamer te huren op en heeft een sollicitatiegesprek de naar en Jenny kan haar gezondheidstoestand het niet op tv langer voor haar familie verbergen. Ondertussen in maakt in Adam zich zorgen op over het uitgaansgedrag van een Matt.

De van dag van het festival breekt in aan. Terwijl Adam op junior zich de met de overige tijdens bandleden voorbereidt in op hun uit eerste grote optreden, begint het ontwijkende met en stiekeme naar gedrag van Jenny op steeds meer op op tv te het vallen bij Pete. Adam op en Karen halen uit herinneringen op de en komen daardoor het dichter bij elkaar. David zwijgt van over uit zijn relatieproblemen en naar ontdekt dat je beter door niet op een lege het maag uit naar een festival kunt van gaan.

Omdat de Matt nog boos op van hem op tv is, besluit Adam in therapie op te gaan, maar daar tijdens komt hij achter in een met pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie van op de parkeerplaats met van het ziekenhuis. door Ondertussen vraagt in Karen door zich af waarom Ellie zoveel pakketjes op tv opgestuurd krijgt. Pete uit doet de man op tv die de hij gered een heeft een aanbod waar hij op tv al snel spijt van op krijgt, en tijdens David heeft op tv het moeilijk met het naar feit op tv dat zijn vriendin al het door geld naar binnenbrengt.

De vrienden treffen uit elkaar op in de bruiloft het van een oude bekende. Als uit Adam een blauwtje het loopt, gaat op hij op zoek op tv naar op een nieuwe verovering, tot frustratie van van zijn zoon Matthew. het De zoon met van David en op Karen blijkt een in geheim leven te op hebben. naar Pete vraagt zich af de of hij zijn door reanimatiecursus ooit in tijdens de praktijk zal brengen, tijdens David de komt in opstand tegen zijn door nieuwe door werkgever en Jenny op tv merkt een lichamelijke verandering op tv op.

Wanneer van Davids dochters worden bedreigd, op tv neemt door hij het heft van in eigen hand om de naar zaak recht te zetten. naar Adam tijdens geeft Pete relatieadvies tijdens met desastreuze op gevolgen.

Pete de en Adam worden beide 50 met en besluiten tijdens samen een op tv verjaardagsetentje te geven in met een uit luxe hotel. De feestelijke uit avond loopt in tijdens het honderd als een onverwachte de bezoeker een naar onthulling naar doet.

Karen gaat op tv door haar het gezinsleven en de zorgen van over haar bedrijf op tv gebukt onder stress en uit staat naar op het punt het om terug door te vallen in van een afgezworen slechte gewoonte. Adam uit wordt uitgenodigd voor een de van teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid naar om een nacht een weg van van huis te zijn met open een armen aan, door maar in hij heeft al gauw spijt door van zijn beslissing door van naar een impulsieve actie.

Een met geheim uit Tina's van verleden dat in bij toeval aan het de licht komt, de laat een andere kant op tv van Adam zien. op tv Tina kan het voorval snel in achter zich de laten maar uit Adam heeft de hier meer moeite mee. naar David vindt een manier uit om door uit zijn schulden te een komen.

Liv en Matthew uit komen een onverwacht voor een moeilijke tijdens keuze met te staan, die Karen de met schrik doet beseffen dat in op haar aandacht teveel naar haar bedrijf op tv is gegaan. Ondertussen op tv zijn de Giffords door druk met hun een eigen uit familiedrama.

David neemt tijdens zijn kledingstijl onder door de loep voor een van de aantrekkelijke klant. Als Jenny tijdens vanuit haar nieuwe op functie moet van kiezen tussen vriendschap het en carrière, vraagt op Pete zich af wat tijdens hij aangewakkerd heeft. van Ondertussen ontstaat er uit een groot een misverstand tussen Tina en naar Adam als Adam over tijdens kinderen op begint.

Jenny probeert haar met het carrière op een hoger niveau te tijdens een tillen maar heeft hiervoor uit Pete's steun nodig. Adam droomt met van de naar volgende stap in zijn de op tv relatie met Tina. Wanneer op blijkt dat zij in twijfels heeft, komt er hulp het uit onverwachte in hoek.

mei 2019
17-05-2019 22:25

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, maar daarmee zetten ze de onderlinge vriendschappen én de relatie met hun kinderen op het spel. David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en doet haar ...

10-05-2019 22:20

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny ondergaat haar eerste chemokuur en ondervindt daarbij veel steun van een lotgenoot. David heeft nog steeds geldproblemen en kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen. Chloe heeft een emotioneel verzoek aan Pete en Karen kom...

03-05-2019 22:00

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Als Pete Jenny niet kan vinden op de universiteit, verdenkt hij haar van overspel. Adam kan Karen na hun zoen op het festival niet uit zijn hoofd zetten, maar zij regelt een afspraakje met een vriendin voor hem. David probeert een kamer te ...

26-04-2019 21:55

Aflevering 3

Cold Feet - Aflevering 3

De dag van het festival breekt aan. Terwijl Adam junior zich met de overige bandleden voorbereidt op hun eerste grote optreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen halen herin...

19-04-2019 21:55

Aflevering 2

Cold Feet - Aflevering 2

Omdat Matt nog boos op hem is, besluit Adam in therapie te gaan, maar daar komt hij achter een pijnlijke waarheid. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Ondertussen vraagt Karen zich af waarom Ellie zoveel pakketjes opge...

12-04-2019 21:55

Aflevering 1

Cold Feet - Aflevering 1

De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Als Adam een blauwtje loopt, gaat hij op zoek naar een nieuwe verovering, tot frustratie van zijn zoon Matthew. De zoon van David en Karen blijkt een geheim leven te hebben. Pe...

29-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen.

22-03-2018 22:50

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.

15-03-2018 22:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Karen gaat door haar gezinsleven en de zorgen over haar bedrijf gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een afgezworen slechte gewoonte. Adam wordt uitgenodigd voor een teambuildingsweekend en grijpt de gelegenheid om...

08-03-2018 22:40

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Een geheim uit Tina's verleden dat bij toeval aan het licht komt, laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier meer moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te komen.

01-03-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Liv en Matthew komen onverwacht voor een moeilijke keuze te staan, die Karen met schrik doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama.

22-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

David neemt zijn kledingstijl onder de loep voor een aantrekkelijke klant. Als Jenny vanuit haar nieuwe functie moet kiezen tussen vriendschap en carrière, vraagt Pete zich af wat hij aangewakkerd heeft. Ondertussen ontstaat er een groot mi...

15-02-2018 22:35

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina. Wanneer blijkt dat zij twijfels heeft, komt er hulp uit onverwachte hoek.

16-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

09-12-2016 20:30

Cold Feet

Cold Feet - Cold Feet

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Cold Feet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cold Feet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cold Feet bij Cold Feet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cold Feet. Heb je een uitzending van Cold Feet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cold Feet gemist

Uitzending gemist van Cold Feet? Hier kun je alle uitzendingen van Cold Feet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 17-05-2019 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord