Programma gemist?

Fouten het maken is menselijk, wordt op tv ons van jongs af de aan van voorgehouden. Toch heeft de dokter het geen boodschap aan het de geruststellende met werking die hier vanuit het op tv lijkt te gaan. Zijn fouten hebben van verstrekkende met gevolgen, niet in met de laatste plaats op voor de patiënten. Hen wordt op tv een onjuiste diagnose, de een verkeerde medicatie of nalatig handelen verweten. uit Terecht of op tv niet, de impact op op tv het leven van het op tv de arts is groot. Schuld op tv en schaamte op tijdens het door werk en thuis, uit maar ook onzekerheid van die vaak tot ver na een een incident wordt op gevoeld, valt de de arts een ten deel. In KRO-NCRV de 2Doc: De dokter onder vuur praat het in filmmaker Frans Bromet met artsen van die het aandurven met om voor de uit camera te vertellen over in fouten die door zij hebben tijdens gemaakt of die hen tijdens worden het aangerekend. Sommige zijn hiervoor van zelfs voor de tuchtraad gedaagd. Het op de praten over fouten is in bepaald geen vanzelfsprekendheid binnen de uit medische beroepsgroep. Het met een vertrouwen dat de in patiënt in de in dokter stelt, blijkt een groot in goed. Het tijdens beschamen van dat vertrouwen door is een ontluisterende ervaring op tv voor naar de medici. op Toch zijn zij bereid een tijdens boekje in open te doen ?omdat uit je anders de patiënt en in zijn familie de uit het mogelijkheid ontneemt om het te naar begrijpen, om door te verwerken wat een er is gebeurd.? Maar vooral een uit ook omdat je alleen kunt door leren van fouten door in het bespreekbaar te in maken. Pas in dan kunnen het ziekenhuizen daadwerkelijk maatregelen treffen of uit verbeteringen doorvoeren. Het de openhartige uit relaas van de artsen van in deze door film is een in moedig pleidooi voor meer openheid met binnen het medische métier. een De de behoefte aan tijdens meer openheid en door steun van collega?s de en het ziekenhuis na een door incident blijkt groot. De met het dokter blijkt ook een op mens te een zijn.

mei 2020
31-10-2016 20:55

Docu: De dokter onder vuur

2Doc: De dokter onder vuur - De dokter onder vuur

Fouten maken is menselijk, wordt ons van jongs af aan voorgehouden. Toch heeft de dokter geen boodschap aan de geruststellende werking die hier vanuit lijkt te gaan. Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, niet in de laatste plaats voor ...

2Doc: De dokter onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De dokter onder vuur bij 2Doc: De dokter onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De dokter onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De dokter onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De dokter onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De dokter onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!