Programma gemist?

Fouten de maken is menselijk, wordt ons het van met jongs af aan uit voorgehouden. Toch uit heeft de dokter geen boodschap een aan de geruststellende werking van die hier in vanuit lijkt te gaan. met Zijn op fouten hebben verstrekkende in gevolgen, niet het in de laatste uit plaats voor de van patiënten. Hen wordt met een onjuiste diagnose, met verkeerde medicatie of nalatig tijdens handelen verweten. Terecht of niet, op de impact naar op het leven van op de arts is het groot. Schuld de en schaamte op het het werk tijdens en thuis, maar naar ook onzekerheid door die vaak tot ver van na een incident wordt gevoeld, het tijdens valt de arts ten deel. In in KRO-NCRV 2Doc: op tv De dokter onder vuur praat tijdens naar filmmaker Frans Bromet met met artsen die het aandurven door om voor in de camera te vertellen in over fouten tijdens die zij hebben gemaakt naar of die het hen worden de aangerekend. Sommige zijn uit hiervoor zelfs voor de met tuchtraad gedaagd. Het naar praten over fouten op is bepaald geen vanzelfsprekendheid binnen een de medische op tv beroepsgroep. Het vertrouwen dat de uit uit patiënt in de dokter naar stelt, blijkt op tv een groot goed. Het beschamen van tijdens dat vertrouwen is een een ontluisterende ervaring een voor op de medici. Toch zijn op tv zij bereid een tijdens boekje open te op tv doen ?omdat je in anders de in patiënt en zijn familie de op tv mogelijkheid ontneemt om een het op tv te begrijpen, om te verwerken door wat er met is tijdens gebeurd.? Maar vooral ook omdat naar je alleen tijdens kunt leren naar van fouten door het bespreekbaar te naar op tv maken. Pas dan kunnen de ziekenhuizen daadwerkelijk maatregelen uit treffen of verbeteringen doorvoeren. Het door openhartige in relaas van de een artsen in deze film in is een moedig pleidooi naar voor tijdens meer openheid binnen het medische métier. naar De een behoefte aan meer op tv openheid en steun van collega?s door en het ziekenhuis een na een de incident op tv blijkt groot. De het dokter blijkt ook een een mens te naar zijn.

september 2020
31-10-2016 20:55

Docu: De dokter onder vuur

2Doc: De dokter onder vuur - De dokter onder vuur

Fouten maken is menselijk, wordt ons van jongs af aan voorgehouden. Toch heeft de dokter geen boodschap aan de geruststellende werking die hier vanuit lijkt te gaan. Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, niet in de laatste plaats voor ...

2Doc: De dokter onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De dokter onder vuur bij 2Doc: De dokter onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De dokter onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De dokter onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De dokter onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De dokter onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!