Programma gemist?

Fouten maken een is menselijk, van wordt ons van jongs een af aan in voorgehouden. Toch heeft de op tv dokter geen boodschap op aan de met geruststellende werking met die hier vanuit in lijkt te gaan. Zijn fouten hebben door verstrekkende gevolgen, het niet in de laatste van plaats voor de de patiënten. Hen in wordt een onjuiste een diagnose, verkeerde op medicatie of nalatig tijdens handelen verweten. Terecht op tv of niet, de impact de op het van leven van de een arts is groot. een Schuld en in schaamte op het werk en thuis, op maar op tv ook onzekerheid die door vaak tot ver na een op tv incident wordt een gevoeld, valt de arts van in ten deel. In KRO-NCRV 2Doc: De met dokter in onder vuur praat een filmmaker Frans Bromet tijdens met artsen die het aandurven om op voor de de camera te vertellen over op tv fouten tijdens die zij hebben het gemaakt of met die hen worden aangerekend. Sommige in zijn het hiervoor zelfs voor met de tuchtraad gedaagd. Het praten met over fouten is bepaald geen in vanzelfsprekendheid met binnen de medische een beroepsgroep. Het vertrouwen met dat de een patiënt in de dokter uit stelt, blijkt een groot op goed. Het beschamen van van dat vertrouwen in is een het ontluisterende ervaring voor van de medici. Toch in zijn zij bereid een op tv boekje van open te doen op tv ?omdat je anders met de patiënt en zijn familie de naar een mogelijkheid ontneemt om het te op begrijpen, om te verwerken de wat er is een gebeurd.? naar Maar vooral op ook omdat je alleen kunt op leren van fouten door van het de bespreekbaar te op tv maken. Pas dan kunnen naar ziekenhuizen daadwerkelijk op maatregelen treffen of verbeteringen door doorvoeren. Het openhartige relaas op tv van de artsen tijdens in deze film is de een moedig pleidooi een voor meer een openheid binnen het medische métier. tijdens De behoefte naar aan meer op tv openheid en steun van uit collega?s en door het ziekenhuis met na een incident blijkt groot. van De op tv dokter blijkt ook een mens te op tv uit zijn.

januari 2021
31-10-2016 20:55

Docu: De dokter onder vuur

2Doc: De dokter onder vuur - De dokter onder vuur

Fouten maken is menselijk, wordt ons van jongs af aan voorgehouden. Toch heeft de dokter geen boodschap aan de geruststellende werking die hier vanuit lijkt te gaan. Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, niet in de laatste plaats voor ...

2Doc: De dokter onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De dokter onder vuur bij 2Doc: De dokter onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De dokter onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De dokter onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De dokter onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De dokter onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!