Programma gemist?

Fouten op maken is naar menselijk, wordt ons van jongs in af de aan voorgehouden. Toch heeft op de dokter geen boodschap de aan de geruststellende werking op die tijdens hier vanuit lijkt het te gaan. het Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, het niet in de laatste met tijdens plaats voor de patiënten. op tv Hen wordt een op onjuiste diagnose, verkeerde medicatie naar of nalatig handelen uit verweten. de Terecht of niet, de impact met op tijdens het leven van de naar arts is groot. Schuld op tv en schaamte tijdens op het werk en thuis, naar het maar ook onzekerheid tijdens die vaak tot in ver na een incident van wordt gevoeld, op valt de arts ten deel. In op tv KRO-NCRV 2Doc: De dokter met door onder vuur praat het filmmaker Frans Bromet van met artsen die door het aandurven om voor de camera uit de te vertellen over fouten die zij op tv tijdens hebben gemaakt of die hen worden uit aangerekend. Sommige op tv zijn hiervoor zelfs voor de de van tuchtraad gedaagd. Het praten de over fouten is bepaald geen met vanzelfsprekendheid een binnen de medische naar beroepsgroep. Het vertrouwen een dat de patiënt in de een dokter door stelt, blijkt een groot uit goed. Het beschamen van een dat vertrouwen is door een het ontluisterende ervaring voor de medici. tijdens Toch het zijn zij van bereid een boekje open te doen tijdens ?omdat je het anders de op tv patiënt en zijn familie de met mogelijkheid ontneemt in om het te een begrijpen, om in te verwerken wat naar er is gebeurd.? Maar vooral van ook omdat uit je alleen kunt leren de van fouten door tijdens het bespreekbaar te tijdens maken. Pas naar dan tijdens kunnen ziekenhuizen daadwerkelijk maatregelen treffen of het verbeteringen doorvoeren. Het naar openhartige relaas van de de artsen in in deze op film is een moedig pleidooi voor in meer een openheid binnen het het medische métier. De behoefte in aan meer tijdens openheid en steun op van collega?s en in het ziekenhuis na door een incident blijkt groot. De een dokter blijkt ook de een in mens te door zijn.

oktober 2019
31-10-2016 20:55

Docu: De dokter onder vuur

2Doc: De dokter onder vuur - De dokter onder vuur

Fouten maken is menselijk, wordt ons van jongs af aan voorgehouden. Toch heeft de dokter geen boodschap aan de geruststellende werking die hier vanuit lijkt te gaan. Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, niet in de laatste plaats voor ...

2Doc: De dokter onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De dokter onder vuur bij 2Doc: De dokter onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De dokter onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De dokter onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De dokter onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De dokter onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!