Programma gemist?

Fouten maken is van menselijk, wordt op tv ons uit van jongs af aan voorgehouden. Toch met heeft de op dokter geen boodschap aan met in de geruststellende werking die in hier vanuit lijkt te naar gaan. Zijn van fouten hebben verstrekkende tijdens gevolgen, niet op tv in de laatste plaats op tv voor de patiënten. een Hen wordt een onjuiste diagnose, de verkeerde medicatie op of in nalatig handelen verweten. op Terecht of niet, de naar impact op het leven van van de arts de is groot. naar Schuld en schaamte op het naar werk en thuis, van maar op ook onzekerheid die op vaak tot ver na van een incident wordt door gevoeld, valt een de arts het ten deel. In KRO-NCRV het 2Doc: De dokter onder vuur praat van filmmaker Frans op Bromet met artsen die op het aandurven een om voor op tv de camera te met vertellen over fouten van die zij hebben gemaakt van of die hen worden naar aangerekend. Sommige zijn op hiervoor zelfs door voor de uit tuchtraad gedaagd. Het praten over een fouten is bepaald geen naar vanzelfsprekendheid op binnen de medische beroepsgroep. uit Het vertrouwen dat de met op patiënt in de naar dokter stelt, blijkt een groot goed. het naar Het beschamen van dat vertrouwen op tv is een ontluisterende een ervaring voor het de medici. op Toch zijn zij bereid een boekje op open het te doen ?omdat je anders in de patiënt op tv en zijn familie de uit mogelijkheid op ontneemt om het te met begrijpen, om de te verwerken wat er de is gebeurd.? Maar vooral de ook omdat je de alleen kunt naar leren op van fouten door het bespreekbaar van te maken. Pas dan van een kunnen ziekenhuizen daadwerkelijk maatregelen treffen of op verbeteringen doorvoeren. Het openhartige het relaas van van de artsen in uit deze met film is een moedig pleidooi voor de uit meer openheid binnen het medische in métier. De op behoefte aan meer de openheid en een steun van collega?s en het uit ziekenhuis op na een incident blijkt tijdens groot. De dokter blijkt door ook een uit mens te op tv zijn.

april 2021
31-10-2016 20:55

Docu: De dokter onder vuur

2Doc: De dokter onder vuur - De dokter onder vuur

Fouten maken is menselijk, wordt ons van jongs af aan voorgehouden. Toch heeft de dokter geen boodschap aan de geruststellende werking die hier vanuit lijkt te gaan. Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, niet in de laatste plaats voor ...

2Doc: De dokter onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De dokter onder vuur bij 2Doc: De dokter onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De dokter onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De dokter onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De dokter onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De dokter onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!