Programma gemist?

Fouten uit maken is op tv menselijk, wordt ons van tijdens jongs af aan voorgehouden. de Toch heeft op tv de dokter geen boodschap aan met de tijdens geruststellende werking die hier met vanuit lijkt te gaan. in Zijn fouten hebben naar verstrekkende door gevolgen, niet in uit de laatste plaats naar voor de patiënten. Hen met wordt een naar onjuiste diagnose, verkeerde de medicatie of door nalatig handelen verweten. Terecht het of niet, tijdens de impact op het op tv leven van de een arts is groot. Schuld tijdens en van schaamte op het werk een en thuis, maar ook onzekerheid van die vaak tot uit ver na uit een incident in wordt gevoeld, door valt de arts ten deel. In op KRO-NCRV 2Doc: tijdens De dokter onder vuur praat met filmmaker Frans Bromet met met artsen op die het aandurven tijdens om voor de camera uit op te vertellen over een fouten die zij op hebben gemaakt of die hen van worden de aangerekend. Sommige zijn hiervoor zelfs naar voor op de tuchtraad gedaagd. Het praten over op fouten is bepaald geen van vanzelfsprekendheid binnen de het medische beroepsgroep. op tv Het vertrouwen door dat de patiënt in door de dokter stelt, blijkt op tv een uit groot goed. Het uit beschamen van dat vertrouwen is op tv het een ontluisterende ervaring tijdens voor de medici. Toch zijn door zij op bereid een boekje open met te doen ?omdat je door anders het de patiënt en een zijn familie de mogelijkheid het ontneemt om het in te begrijpen, een om te verwerken wat naar er is gebeurd.? Maar vooral het ook omdat je in de alleen kunt leren van fouten door naar met het bespreekbaar te maken. Pas met dan kunnen op tv ziekenhuizen daadwerkelijk maatregelen met treffen of verbeteringen een doorvoeren. Het openhartige relaas van uit de artsen in deze de op film is een moedig pleidooi naar voor uit meer openheid binnen tijdens het medische métier. De behoefte in aan meer openheid en op met steun van collega?s en tijdens het ziekenhuis na een incident uit blijkt groot. De een dokter blijkt door ook een mens op te het zijn.

juli 2021
31-10-2016 20:55

Docu: De dokter onder vuur

2Doc: De dokter onder vuur - De dokter onder vuur

Fouten maken is menselijk, wordt ons van jongs af aan voorgehouden. Toch heeft de dokter geen boodschap aan de geruststellende werking die hier vanuit lijkt te gaan. Zijn fouten hebben verstrekkende gevolgen, niet in de laatste plaats voor ...

2Doc: De dokter onder vuur gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De dokter onder vuur bij 2Doc: De dokter onder vuur liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De dokter onder vuur. Heb je een uitzending van 2Doc: De dokter onder vuur gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De dokter onder vuur gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De dokter onder vuur? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De dokter onder vuur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!