Programma gemist?

Merel, 47 jaar door en moeder van de naar twee kinderen, heeft een een zeldzame vorm van longkanker. in Sinds door twee jaar weet ze naar dat ze door ongeneeslijk ziek is. de Met medicijnen proberen de artsen Merels in leven te rekken, van maar op tv de medicijnen verliezen na verloop naar van uit tijd hun werking. tijdens Het is door dan van levensbelang dat er weer het een tijdens nieuw medicijn is ontwikkeld. naar Dat het door zo maar afgelopen kan tijdens zijn, op tv beseft Merel terdege. Daarom de wil ze nog heel uit graag met haar beste op tv het vriendinnen, Christa en tijdens Gieneke, naar Sevilla.

Merel, 47 jaar de de en moeder van twee van kinderen, heeft een zeldzame een vorm van longkanker. Sinds uit twee jaar weet het het ze dat ze uit ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen met de artsen op tv Merels leven te met rekken, maar de in medicijnen verliezen een na verloop van van tijd hun werking. Het is op dan in van levensbelang dat er de weer een nieuw medicijn van op tv is ontwikkeld. Dat het zo op maar afgelopen kan zijn, tijdens beseft Merel het terdege. Daarom wil ze naar nog op tv heel graag met haar op tv beste in vriendinnen, Christa en Gieneke, naar naar Sevilla.

Met de de 47-jarige Marlies, die op tv aan huidkanker lijdt, maakt van met Johnny de Mol een op trip door met eigen land. Zes jaar geleden een ontdekte zij een van plekje op naar haar rug en het inmiddels weet ze op tv dat melanoomkanker haar leven uit vroegtijdig naar zal beëindigen. Ondanks dat op is Marlies levenslustig en positief door en in weet ze zelfs nog slechter de nieuws het het hoofd te bieden: op een naar jaar geleden overleed haar jongste zoon uit tijdens in een motorongeluk. op Haar negen vriendinnen steunen haar door tijdens dik en dun in en bewonderen op haar veerkracht en levenslust. het Johnny in gaat op pad met een maar liefst tien vrouwen! een Met een door kasteel op de Veluwe tijdens als in uitvalsbasis, zorgt hij met voor een onvergetelijke reis tijdens met als naar hoogtepunten tankrijden, vliegles in een een Cessna en Lee van met Towers.

Met een de 47-jarige Marlies, die aan de met huidkanker lijdt, maakt Johnny de tijdens Mol een uit trip door op eigen land. Zes jaar een geleden ontdekte zij een plekje in op uit haar rug en inmiddels weet van ze dat melanoomkanker op tv haar de leven vroegtijdig op zal beëindigen. Ondanks dat tijdens is Marlies levenslustig en de positief en weet ze door zelfs nog slechter met nieuws het op tv hoofd te bieden: het een in jaar geleden overleed met haar jongste zoon tijdens een de motorongeluk. Haar negen vriendinnen uit steunen haar door op tv het dik en dun en bewonderen naar haar naar veerkracht en levenslust. in Johnny gaat op pad op tv met maar liefst tien met vrouwen! Met met een kasteel op op de Veluwe als naar uitvalsbasis, zorgt hij voor met een onvergetelijke reis op tv met als hoogtepunten van tankrijden, het vliegles in een Cessna en Lee het in Towers.

Met de 42-jarige het tijdens Hanno en zijn vier beste kameraden het door reist Johnny af uit naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft met ALS, een tijdens dodelijke zenuwziekte naar waarbij spieren stap naar voor stap uitvallen. Hoewel van hij met opgeheven hoofd van met zijn een ziekte probeert om met te gaan, doet van het hem veel van dat hij wordt beperkt in op de het omgang met zijn 2-jarige door zoontje Tygo. van Omdat zijn een lichaam snel achteruit gaat, wil Hanno op tv alles uit in het leven van halen wat er nog inzit. de De altijd van zo actieve Hanno heeft naar nog één wens: uit paragliden boven door zijn droomstad op Kaapstad.

Met van de 42-jarige Hanno en op zijn van vier beste kameraden reist in Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. naar Hanno heeft ALS, door van een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap van een voor stap uitvallen. Hoewel hij van met opgeheven hoofd met uit met zijn ziekte probeert van om te gaan, doet tijdens het hem veel op dat hij wordt beperkt op in de omgang naar met zijn 2-jarige zoontje van door Tygo. Omdat zijn lichaam snel tijdens achteruit op tv gaat, wil Hanno alles uit in het leven halen wat door er nog op tv inzit. De het altijd zo actieve Hanno heeft door met nog één wens: paragliden boven de zijn de droomstad Kaapstad.

De van 54-jarige Anton woont naar met zijn jeugdliefde, Marlon, in uit de Velserbroek. Samen zijn ze de ouders het van Denise en door Bob. De kinderen in zijn een net het door huis uit als Anton van een jaar geleden last op krijgt van vage klachten. het Hij denkt voor op tv een longontsteking in naar het ziekenhuis te op tv gaan, de maar daar blijkt naar dat hij uitgezaaide tijdens longkanker heeft. De elf uit tumoren zitten in zijn in longen, op hersenen, bekken en rug. Anton een vertrekt samen van met Johnny en uit zijn vrienden naar het op Midden-Oosten voor op tv een bijzondere van reis.

Vanavond is naar de laatste naar aflevering van uit De Reis Van Je Leven, door het programma waarin Johnny de de Mol het een droomreis uit maakt met in mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede de seizoen wordt afgesloten in met met de 54-jarige door Anton. Hij woont met zijn uit jeugdliefde, Marlon, naar in Velserbroek. Samen zijn tijdens ze de ouders van een Denise door en Bob. De kinderen zijn op net het met huis uit als op tv Anton een jaar naar geleden last krijgt van een in vage klachten. Hij denkt voor het een longontsteking in naar het ziekenhuis door te gaan, maar daar blijkt op dat naar hij uitgezaaide longkanker heeft. De uit naar elf tumoren zitten in zijn longen, op tv hersenen, bekken en met rug. door Anton vertrekt uit samen met Johnny en zijn vrienden in naar op tv het Midden-Oosten voor met een bijzondere reis. Bekijk hier het een fragment uit op tv in deze uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige Maud van overwon vier jaar tijdens naar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden van is ze weer de het ziek. Ze heeft uitzaaiingen door in longen, lever, de botten en hersenen. Om de het leven toch de te vieren, reist het Johnny met de Maud en haar tijdens beste vriendinnen, het Nicolle, Dahnee, Fleur, en zusje het Ankie af naar het Thailand.

De op tv 26-jarige Maud overwon vier uit jaar geleden het borstkanker, maar sinds twee maanden in is ze weer tijdens ziek. Ze heeft uit een uitzaaiingen in longen, lever, botten de en hersenen. het Om het leven toch de te vieren, het reist Johnny op met Maud en in haar beste vriendinnen, Nicolle, door Dahnee, Fleur, en van zusje Ankie af van naar Thailand.

Met de door 31-jarige Nicky reist Johnny op af naar voetbalmekka een op tv Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte in ALS. Nu een dit in zwaard van Damocles boven zijn uit hoofd hangt, wil uit Nicky het nog heel graag een verre reis een met maken met zijn jeugd- een en voetbalvrienden. Daar op ontmoet hij niemand minder op tv dan oud-PSV'er Romario, naar die door met zijn bemoedigende naar woorden Nicky enorm weet te van raken.

Met op tv de 31-jarige Nicky reist Johnny de af van naar voetbalmekka Brazilië. een Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte van de ALS. Nu dit op zwaard van Damocles boven zijn tijdens hoofd hangt, wil de Nicky op nog heel graag de een verre reis met maken met zijn van jeugd- en voetbalvrienden. de Daar ontmoet hij niemand minder dan in oud-PSV'er het Romario, die met zijn naar bemoedigende woorden het Nicky enorm weet te door raken.

De de 41-jarige Ingeborg woont samen met met Eric, is moeder met van het twee jonge naar kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. tijdens Ondanks haar op positieve levensinstelling beseft Ingeborg in dat haar leven met vroegtijdig in ten einde zal komen. Daarom door wil ze nog met op tv heel graag met haar beste vriendinnen, door Marye met en Marieke, naar naar Lapland om het tijdens Noorderlicht te van spotten.

De een 41-jarige Ingeborg het woont samen met Eric, is moeder naar tijdens van twee jonge kinderen en heeft een een ongeneeslijke hersentumor. van Ondanks het haar positieve de levensinstelling beseft Ingeborg een dat haar leven door vroegtijdig ten einde zal komen. naar Daarom tijdens wil ze nog heel graag met tijdens haar het beste vriendinnen, Marye en het Marieke, naar Lapland het om het de Noorderlicht te tijdens spotten.

Met op de 39-jarige door Theo en zijn vier beste vrienden, een William, Alex, Ton in en zwager de Jos, reist Johnny met de Mol af door naar de westkust op van Canada. Theo heeft op tv de ongeneeslijke uit progressieve de spierziekte ALS. Geen toekomst waar in je naar uitkijkt, maar door Theo heeft de dit noodlot op bewonderingswaardige in wijze een plekje naar weten tijdens te geven. Op Vancouver naar Island beleeft in de altijd goedlachse tijdens Theo de van reis van zijn leven: op tv van orka's spotten en een het tandemparachutesprong tot rondrijden een in een oldtimerbusje met van en kamperen in de het Canadese wildernis. Samen bespreken van de vrienden onder het meer wat tijdens Theo's ongeneeslijke spierziekte de met hen uit doet.

september 2018
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord