Programma gemist?

Merel, 47 jaar van door en moeder van twee in kinderen, heeft een van zeldzame vorm van met longkanker. Sinds uit twee jaar weet in ze dat ze met ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen met proberen in de artsen Merels leven door te rekken, maar de medicijnen tijdens verliezen na verloop uit het van tijd hun in werking. Het is dan van tijdens levensbelang met dat er weer tijdens een nieuw medicijn op is ontwikkeld. Dat het de zo maar afgelopen tijdens kan zijn, beseft tijdens Merel terdege. Daarom wil door ze nog heel naar graag op tv met haar beste vriendinnen, Christa een en Gieneke, de naar Sevilla.

Merel, tijdens 47 jaar en moeder van uit twee uit kinderen, heeft in een zeldzame vorm met van longkanker. Sinds twee jaar naar weet ze het dat ze ongeneeslijk ziek uit is. Met in medicijnen proberen de in artsen Merels leven uit te rekken, maar met de medicijnen uit verliezen na verloop op van tijd hun van werking. Het is dan van levensbelang in op tv dat er weer in een nieuw medicijn tijdens is ontwikkeld. Dat het in zo maar de afgelopen kan zijn, beseft Merel tijdens terdege. Daarom wil met ze nog de heel graag met uit haar beste vriendinnen, Christa en op uit Gieneke, naar Sevilla.

Met het de 47-jarige Marlies, een die aan huidkanker lijdt, in maakt Johnny de de Mol een trip door van eigen land. Zes op tv jaar tijdens geleden ontdekte naar zij een plekje op haar rug op tv en inmiddels weet het de ze dat melanoomkanker op haar leven vroegtijdig op zal beëindigen. Ondanks dat van is Marlies levenslustig en door positief en weet ze van zelfs nog van slechter nieuws in het hoofd te bieden: een naar het jaar geleden overleed het haar jongste zoon tijdens van een motorongeluk. Haar uit negen vriendinnen steunen haar naar door dik uit en dun en bewonderen de haar met veerkracht en levenslust. Johnny gaat op op tv pad met het maar liefst tien door vrouwen! Met door een kasteel op de het Veluwe op tv als uitvalsbasis, zorgt hij voor een op tv op onvergetelijke reis met als hoogtepunten tankrijden, naar vliegles in een de Cessna op tv en Lee in Towers.

Met de tijdens 47-jarige Marlies, een die aan de huidkanker lijdt, maakt op Johnny de Mol een trip tijdens door eigen land. Zes het op jaar geleden ontdekte zij een naar plekje op op tv haar rug en inmiddels de weet het ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig op een zal beëindigen. Ondanks het dat is Marlies levenslustig en met positief in en weet ze zelfs nog slechter uit een nieuws het hoofd te van bieden: een jaar geleden overleed met haar jongste zoon de tijdens een met motorongeluk. Haar negen met vriendinnen een steunen haar door dik in en dun en bewonderen haar een een veerkracht en levenslust. Johnny gaat op uit pad met met maar liefst naar tien vrouwen! op Met een kasteel het op de Veluwe een als uitvalsbasis, zorgt hij voor de een onvergetelijke reis in met als hoogtepunten tankrijden, naar naar vliegles in een Cessna en Lee van een Towers.

Met de op 42-jarige van Hanno en zijn vier met beste kameraden reist naar Johnny af naar op tv Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, de een dodelijke met zenuwziekte waarbij spieren stap naar voor stap uitvallen. met Hoewel hij tijdens met opgeheven op hoofd met zijn ziekte uit probeert om te naar gaan, doet een het hem veel dat van hij wordt op beperkt in de door omgang met zijn 2-jarige zoontje een Tygo. Omdat zijn de lichaam snel met achteruit gaat, wil Hanno uit alles uit op tv het leven halen met wat in er nog inzit. De op tv altijd zo van actieve Hanno heeft nog één wens: tijdens paragliden boven zijn het droomstad een Kaapstad.

Met de 42-jarige naar Hanno tijdens en zijn vier een beste kameraden reist met Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. tijdens de Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte tijdens met waarbij spieren stap voor stap uitvallen. tijdens Hoewel hij tijdens met een opgeheven hoofd met op zijn ziekte probeert tijdens om te gaan, doet uit het hem het veel dat hij wordt op tv beperkt in de omgang met van zijn 2-jarige van zoontje Tygo. Omdat zijn van een lichaam snel achteruit gaat, wil Hanno een door alles uit het leven halen wat de op er nog inzit. De altijd de zo actieve Hanno het heeft tijdens nog één wens: paragliden het boven zijn droomstad met Kaapstad.

De 54-jarige Anton naar door woont met zijn tijdens jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen een zijn op tv ze de ouders van Denise en met Bob. De kinderen in zijn net het een naar huis uit als Anton een jaar naar geleden last door krijgt de van vage klachten. Hij denkt de voor een tijdens longontsteking naar het ziekenhuis te de naar gaan, maar daar blijkt met dat hij uitgezaaide longkanker tijdens heeft. De op tv elf tumoren zitten in tijdens zijn longen, hersenen, de bekken en rug. Anton op tv vertrekt samen met van Johnny en uit zijn vrienden door naar het Midden-Oosten het voor een bijzondere op reis.

Vanavond tijdens is de laatste van aflevering van De Reis Van op tv Je Leven, het tijdens programma waarin Johnny op tv de Mol een van droomreis maakt door met mensen die terminaal de naar ziek zijn. Het tweede seizoen van wordt afgesloten met de 54-jarige door Anton. Hij woont in met zijn jeugdliefde, door Marlon, in op Velserbroek. Samen de zijn ze de naar ouders van uit Denise en Bob. De kinderen het zijn uit net het huis het uit als Anton een op jaar geleden last krijgt van het vage klachten. Hij van op denkt voor een longontsteking met naar het ziekenhuis de te gaan, een maar daar blijkt dat een hij uitgezaaide longkanker op tv heeft. De elf tumoren naar zitten in zijn een longen, hersenen, door bekken en rug. uit Anton vertrekt samen naar met Johnny en zijn vrienden een naar het een Midden-Oosten op voor een bijzondere uit reis. Bekijk hier een fragment door uit deze uitzending: door gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige Maud met overwon een vier jaar geleden borstkanker, de maar sinds twee maanden op tv is de ze weer van ziek. Ze heeft uitzaaiingen uit in longen, lever, op botten en in hersenen. Om het tijdens leven toch te vieren, reist Johnny met met Maud tijdens en haar beste het vriendinnen, Nicolle, het Dahnee, Fleur, uit en zusje Ankie op tv af naar Thailand.

De 26-jarige Maud de in overwon vier jaar op tv geleden borstkanker, maar sinds twee in maanden is ze van weer ziek. Ze door heeft uitzaaiingen in met longen, lever, de botten en hersenen. een Om het tijdens leven toch te vieren, reist in Johnny met een Maud en haar van beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, Fleur, in het en zusje Ankie af naar het Thailand.

Met de een 31-jarige door Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka door Brazilië. tijdens Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte tijdens ALS. Nu dit op tv zwaard van met Damocles boven zijn het hoofd hangt, wil Nicky de nog heel van graag door een verre reis maken met de zijn jeugd- en in voetbalvrienden. Daar op ontmoet hij niemand minder naar dan oud-PSV'er Romario, door die met zijn bemoedigende in woorden Nicky door enorm weet te door raken.

Met de met 31-jarige Nicky reist een Johnny in af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky van heeft de ongeneeslijke spierziekte de ALS. Nu tijdens dit zwaard van door Damocles boven het zijn hoofd hangt, tijdens wil Nicky nog heel graag uit een tijdens verre reis het maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. naar Daar ontmoet een hij van niemand minder dan naar oud-PSV'er Romario, die met zijn bemoedigende met woorden Nicky enorm een weet van te raken.

De met 41-jarige Ingeborg woont samen naar met naar Eric, is moeder van uit twee jonge kinderen in en heeft een ongeneeslijke hersentumor. uit op tv Ondanks haar positieve levensinstelling beseft van Ingeborg dat haar leven van vroegtijdig met ten einde uit zal komen. Daarom wil ze op tv nog heel een graag met haar beste vriendinnen, op Marye en op tv Marieke, een naar Lapland om het in Noorderlicht te het spotten.

De in 41-jarige Ingeborg woont op tv samen met met Eric, is moeder van op tv twee jonge tijdens kinderen en heeft op een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve van levensinstelling beseft Ingeborg uit dat haar leven tijdens vroegtijdig tijdens ten einde zal komen. Daarom naar wil ze nog op tv op heel graag met een haar beste vriendinnen, Marye en Marieke, van door naar Lapland om in het Noorderlicht te het spotten.

Met de 39-jarige tijdens Theo in en zijn vier het beste vrienden, William, Alex, Ton een en zwager Jos, op reist Johnny de de Mol uit af naar door de westkust van Canada. Theo heeft met de tijdens ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. met Geen toekomst uit waar je tijdens naar uitkijkt, maar Theo op heeft dit noodlot op met bewonderingswaardige met wijze een plekje weten te geven. een Op Vancouver tijdens Island beleeft de in altijd goedlachse in Theo de reis van zijn het leven: op van orka's spotten en door een tandemparachutesprong tot van rondrijden in een oldtimerbusje in en kamperen uit in de Canadese wildernis. een Samen bespreken in de uit vrienden onder meer uit wat Theo's ongeneeslijke met spierziekte met hen uit doet.

december 2021
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!