Programma gemist?

Merel, het 47 jaar en van moeder van een twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van van longkanker. Sinds op tv twee jaar het weet ze dat ze uit ongeneeslijk ziek is. in Met medicijnen op tv proberen door de artsen Merels leven te rekken, van maar de medicijnen het verliezen na verloop op op tv van tijd hun werking. Het is naar dan van in levensbelang dat er op weer een nieuw medicijn op naar is ontwikkeld. Dat tijdens het zo maar afgelopen naar kan zijn, beseft Merel de terdege. tijdens Daarom wil ze met nog heel graag met haar met beste vriendinnen, op Christa en Gieneke, naar uit Sevilla.

Merel, 47 uit jaar en moeder in van twee van kinderen, heeft in een zeldzame vorm van longkanker. in Sinds twee jaar weet van ze in dat ze ongeneeslijk ziek de is. Met medicijnen in proberen de met artsen Merels leven te naar rekken, maar de de medicijnen een verliezen na verloop uit van tijd hun werking. Het op tv is dan van levensbelang het dat er tijdens weer een nieuw op medicijn is ontwikkeld. Dat in het zo uit maar afgelopen kan naar zijn, beseft Merel terdege. een Daarom van wil ze nog heel met graag met haar in beste met vriendinnen, Christa en Gieneke, het naar Sevilla.

Met de 47-jarige een Marlies, die aan met de huidkanker lijdt, maakt de Johnny de Mol een trip een door een eigen land. Zes jaar geleden ontdekte de het zij een plekje tijdens op haar rug en inmiddels naar weet ze dat met melanoomkanker een haar leven vroegtijdig zal naar beëindigen. Ondanks dat in is Marlies levenslustig en positief door en weet uit ze zelfs nog het slechter met nieuws het hoofd te een bieden: een jaar een geleden overleed op haar jongste zoon tijdens een van motorongeluk. op Haar negen vriendinnen met steunen haar door dik en dun met en van bewonderen haar op veerkracht en levenslust. Johnny gaat op op tv pad met maar het liefst tien de vrouwen! door Met een kasteel op door de Veluwe als uitvalsbasis, zorgt de hij voor met een onvergetelijke tijdens reis met als hoogtepunten tankrijden, met vliegles het in een Cessna en Lee een door Towers.

Met naar de 47-jarige Marlies, het die aan huidkanker lijdt, maakt op Johnny de door Mol een trip door op tv eigen land. Zes op tv op tv jaar geleden ontdekte met zij een plekje op de haar rug en inmiddels weet met ze dat door melanoomkanker haar leven van vroegtijdig het zal beëindigen. Ondanks dat op tv is Marlies levenslustig en door positief en een weet ze zelfs nog tijdens slechter naar nieuws het hoofd te bieden: een in op tv jaar geleden overleed op haar jongste zoon door tijdens een motorongeluk. Haar uit negen vriendinnen steunen haar tijdens door dik en dun met en bewonderen haar uit op veerkracht en levenslust. Johnny gaat op een pad met maar van liefst tien vrouwen! met met Met een kasteel tijdens op de Veluwe als uitvalsbasis, uit zorgt hij op voor een onvergetelijke reis met op als hoogtepunten tankrijden, op vliegles in een naar Cessna en Lee met naar Towers.

Met op tv de 42-jarige door Hanno en zijn vier beste op tv kameraden reist naar Johnny af naar Kaapstad, het Zuid-Afrika. Hanno heeft uit ALS, een dodelijke zenuwziekte het waarbij het spieren stap voor stap uitvallen. de op tv Hoewel hij met in opgeheven hoofd met zijn het ziekte probeert om de te gaan, doet het hem met veel dat uit hij wordt beperkt tijdens in de omgang met met in zijn 2-jarige zoontje Tygo. op Omdat zijn lichaam snel achteruit met door gaat, wil Hanno van alles uit het leven halen naar wat er nog inzit. tijdens tijdens De altijd zo actieve de Hanno heeft met nog één wens: paragliden boven in zijn droomstad op tv Kaapstad.

Met de het 42-jarige Hanno en een zijn vier beste kameraden op reist Johnny op tv af naar Kaapstad, van Zuid-Afrika. Hanno heeft het ALS, een met dodelijke zenuwziekte waarbij het spieren stap voor stap de uitvallen. Hoewel hij met met opgeheven uit hoofd met zijn ziekte probeert tijdens naar om te gaan, doet het hem van veel dat hij de wordt met beperkt in de omgang tijdens met zijn van 2-jarige zoontje Tygo. in Omdat zijn lichaam snel achteruit de gaat, wil Hanno tijdens alles uit het met leven halen de wat er nog uit inzit. De het altijd zo actieve op Hanno heeft nog één wens: met paragliden boven zijn op tv droomstad uit Kaapstad.

De 54-jarige tijdens Anton woont met het zijn jeugdliefde, Marlon, tijdens in Velserbroek. de Samen zijn van ze de ouders van Denise in en het Bob. De kinderen zijn net uit het huis een uit als het Anton een jaar geleden van last krijgt van vage in klachten. Hij denkt de voor tijdens een longontsteking naar het met ziekenhuis te gaan, maar daar van in blijkt dat hij uitgezaaide longkanker van heeft. De elf op tumoren zitten in tijdens zijn longen, hersenen, bekken door en rug. Anton van vertrekt naar samen met Johnny de en zijn vrienden naar het een Midden-Oosten voor in een op bijzondere reis.

Vanavond van is de laatste aflevering van tijdens De Reis door Van Je Leven, het tijdens op programma waarin Johnny de Mol een op tv droomreis uit maakt met naar mensen die terminaal ziek op tv zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met met de tijdens 54-jarige Anton. uit Hij woont met zijn de jeugdliefde, Marlon, in met Velserbroek. Samen zijn ze met de op ouders van Denise door en Bob. uit De kinderen zijn net het huis door tijdens uit als Anton een jaar op geleden last de krijgt van van vage klachten. Hij denkt het voor een longontsteking de naar het een ziekenhuis te gaan, maar daar de blijkt op dat hij uitgezaaide longkanker heeft. De naar elf tumoren zitten van in zijn longen, het hersenen, bekken en op tv door rug. Anton vertrekt samen met het Johnny en een zijn vrienden van naar het Midden-Oosten naar voor een bijzondere reis. Bekijk een hier een fragment uit naar deze een uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De op 26-jarige Maud overwon vier door jaar op geleden borstkanker, maar sinds een twee maanden is ze weer van in ziek. Ze heeft van uitzaaiingen in longen, lever, in botten en hersenen. Om het het leven toch het te vieren, reist Johnny uit met Maud het en haar beste vriendinnen, door Nicolle, met Dahnee, Fleur, de en zusje Ankie af naar van Thailand.

De door 26-jarige Maud overwon vier jaar een geleden tijdens borstkanker, maar sinds op tv twee maanden is een ze weer ziek. van Ze heeft uitzaaiingen in longen, tijdens lever, de botten en hersenen. Om op het van leven toch te vieren, reist de Johnny uit met Maud en haar beste vriendinnen, op tv Nicolle, Dahnee, Fleur, met met en zusje Ankie af naar naar Thailand.

Met de het 31-jarige Nicky reist Johnny met af van naar voetbalmekka Brazilië. Nicky op tv heeft op tv de ongeneeslijke spierziekte ALS. met Nu dit zwaard van Damocles een de boven zijn hoofd hangt, wil Nicky op op tv nog heel graag een verre reis met maken met op zijn jeugd- tijdens en voetbalvrienden. Daar ontmoet van hij met niemand minder dan de oud-PSV'er Romario, die met in zijn bemoedigende woorden Nicky met enorm weet te op raken.

Met uit de 31-jarige Nicky reist uit Johnny af op tv naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de de een ongeneeslijke spierziekte ALS. uit Nu dit zwaard op van Damocles boven zijn de hoofd hangt, wil Nicky met met nog heel graag naar een verre reis een maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. op Daar ontmoet hij een niemand minder de dan oud-PSV'er naar Romario, die met zijn bemoedigende een woorden Nicky met enorm weet te op raken.

De in 41-jarige Ingeborg woont samen van met Eric, is moeder van van twee op jonge kinderen en heeft met een ongeneeslijke hersentumor. een Ondanks haar een positieve levensinstelling de beseft Ingeborg naar dat haar leven vroegtijdig van ten einde zal in komen. Daarom wil ze een nog heel uit graag met haar beste door vriendinnen, Marye en Marieke, door op naar Lapland om het uit Noorderlicht te het spotten.

De 41-jarige Ingeborg van op woont samen met Eric, is moeder op van twee de jonge kinderen en heeft door een ongeneeslijke hersentumor. een op Ondanks haar positieve op levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven op vroegtijdig ten een einde zal komen. Daarom op tv wil ze op nog heel graag met uit een haar beste vriendinnen, Marye in en Marieke, naar op Lapland om het uit Noorderlicht te door spotten.

Met de tijdens 39-jarige een Theo en zijn vier beste tijdens vrienden, William, Alex, een Ton en zwager in Jos, reist door Johnny de Mol af de naar de westkust uit van Canada. Theo een heeft de de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen door met toekomst waar je naar uitkijkt, maar op Theo in heeft dit noodlot op tv op bewonderingswaardige wijze een plekje door weten te een geven. Op naar Vancouver Island beleeft door de altijd goedlachse Theo door de reis van een zijn het leven: van orka's spotten door en een op tv tandemparachutesprong tot rondrijden in een door oldtimerbusje het en kamperen in de Canadese tijdens wildernis. van Samen bespreken de vrienden van onder meer wat Theo's ongeneeslijke op spierziekte met hen een op doet.

februari 2020
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!