Programma gemist?

Merel, 47 een jaar en moeder met van twee tijdens kinderen, heeft een door zeldzame vorm van longkanker. de Sinds twee door jaar weet met ze dat ze ongeneeslijk ziek is. van Met het medicijnen proberen uit de artsen Merels leven het te rekken, het maar de medicijnen in verliezen na verloop van door tijd hun werking. Het is de dan van levensbelang naar dat naar er weer een nieuw tijdens medicijn is door ontwikkeld. Dat het zo tijdens maar uit afgelopen kan zijn, de beseft Merel terdege. Daarom met wil ze de nog heel graag met haar beste op vriendinnen, Christa op tv en Gieneke, naar de Sevilla.

Merel, de 47 jaar en moeder de van twee kinderen, naar heeft met een zeldzame vorm van longkanker. uit Sinds in twee jaar weet op tv ze dat ze ongeneeslijk tijdens ziek is. uit Met medicijnen proberen de het artsen Merels leven te op rekken, maar op de medicijnen verliezen na naar verloop uit van tijd hun werking. Het is met dan een van levensbelang dat er weer met een naar nieuw medicijn is ontwikkeld. Dat uit het op zo maar in afgelopen kan zijn, beseft Merel in terdege. Daarom wil ze de nog heel graag tijdens met haar de beste van vriendinnen, Christa en Gieneke, naar een Sevilla.

Met op tv de 47-jarige Marlies, die van aan huidkanker met lijdt, maakt door Johnny de Mol een trip tijdens door eigen land. Zes met jaar geleden ontdekte op zij op een plekje op haar op rug en inmiddels weet uit ze door dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig door zal op beëindigen. Ondanks dat op tv is Marlies met levenslustig en positief en weet ze door zelfs met nog slechter nieuws het hoofd de te uit bieden: een jaar geleden op overleed haar jongste door zoon tijdens een motorongeluk. met op tv Haar negen vriendinnen steunen haar een door dik een en dun met en bewonderen haar veerkracht en levenslust. in Johnny gaat op tv op van pad met maar de liefst tien vrouwen! Met een met kasteel op de op tv Veluwe als uitvalsbasis, zorgt door hij naar voor een de onvergetelijke reis met tijdens als hoogtepunten tankrijden, naar vliegles in een Cessna in en Lee door Towers.

Met de 47-jarige tijdens tijdens Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt de Johnny in de Mol een trip door op tv eigen land. Zes het jaar op geleden ontdekte zij met een plekje op haar op rug en inmiddels op weet ze dat een melanoomkanker haar naar leven vroegtijdig zal beëindigen. het Ondanks met dat is Marlies levenslustig een en positief en weet door ze het zelfs nog slechter nieuws door het hoofd te bieden: een uit op jaar geleden overleed in haar jongste zoon tijdens door een motorongeluk. Haar een negen vriendinnen in steunen haar door dik en uit dun en bewonderen haar op tv de veerkracht en levenslust. Johnny gaat op met pad met met maar liefst tien vrouwen! tijdens door Met een kasteel op de met Veluwe als met uitvalsbasis, zorgt hij in voor een onvergetelijke op reis met in als hoogtepunten tankrijden, vliegles in een op Cessna naar en Lee door Towers.

Met de de 42-jarige Hanno en zijn van uit vier beste kameraden reist Johnny het af naar Kaapstad, in Zuid-Afrika. Hanno heeft uit ALS, een dodelijke zenuwziekte op tv waarbij spieren de stap voor het stap uitvallen. Hoewel op tv hij met door opgeheven hoofd met uit zijn ziekte probeert om te tijdens gaan, het doet het hem veel dat hij het wordt beperkt in de de omgang met naar zijn 2-jarige de zoontje in Tygo. Omdat zijn lichaam snel tijdens achteruit gaat, op wil Hanno alles uit op tv het naar leven halen wat er nog inzit. door de De altijd zo actieve Hanno op tv heeft nog één tijdens wens: paragliden van boven zijn op droomstad Kaapstad.

Met door de 42-jarige Hanno en tijdens zijn vier beste kameraden van reist Johnny uit af naar een Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno het heeft ALS, een met dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap met voor stap in uitvallen. Hoewel op hij met het opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert naar om op tv te gaan, doet het naar hem van veel dat hij het wordt beperkt in de op omgang met zijn van 2-jarige zoontje Tygo. op Omdat zijn lichaam snel achteruit op gaat, wil het Hanno in alles uit het leven halen wat de er tijdens nog inzit. De in altijd zo het actieve Hanno heeft nog één op wens: het paragliden boven zijn droomstad op Kaapstad.

De het 54-jarige Anton woont met op zijn jeugdliefde, Marlon, in het Velserbroek. Samen zijn uit ze de de ouders van op tv Denise en Bob. De op tv kinderen zijn net het op op tv huis uit als Anton een jaar een geleden last krijgt op tv van vage met klachten. Hij uit denkt voor met een longontsteking naar het de ziekenhuis te tijdens gaan, maar daar blijkt dat hij in uitgezaaide longkanker heeft. met De elf tumoren met zitten door in zijn longen, hersenen, tijdens bekken en rug. de Anton vertrekt samen met op tv uit Johnny en zijn vrienden van naar het Midden-Oosten voor op tv een het bijzondere reis.

Vanavond de is de de laatste aflevering van De Reis tijdens Van Je Leven, een het programma door waarin Johnny de Mol een op op droomreis maakt met mensen op tv die terminaal ziek de zijn. Het tweede van seizoen wordt afgesloten met van de 54-jarige een Anton. Hij woont met zijn jeugdliefde, de Marlon, in Velserbroek. op tv Samen zijn ze tijdens de ouders naar van Denise en op Bob. in De kinderen zijn net de het huis uit als op Anton op een jaar geleden last krijgt een van vage klachten. tijdens Hij denkt naar voor een longontsteking naar het een ziekenhuis te gaan, op maar daar met blijkt op tv dat hij uitgezaaide op tv longkanker heeft. De elf tumoren zitten met in uit zijn longen, hersenen, bekken door en rug. Anton op tv vertrekt samen met Johnny op en zijn vrienden in naar van het Midden-Oosten voor een de bijzondere in reis. Bekijk hier een door fragment uit deze uitzending: op tv gids.tv/v8681/snorkelen.

De naar 26-jarige Maud overwon vier jaar naar naar geleden borstkanker, maar sinds het twee maanden is door ze weer ziek. Ze heeft op tv uitzaaiingen in longen, de lever, botten en door tijdens hersenen. Om het leven een toch te vieren, op tv reist Johnny met op tv Maud en haar naar beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, Fleur, door en uit zusje Ankie af naar op tv Thailand.

De het 26-jarige Maud overwon van vier jaar naar geleden borstkanker, maar sinds twee tijdens maanden is ze weer naar ziek. Ze heeft met de uitzaaiingen in longen, lever, botten op tv en hersenen. een Om het leven naar toch te vieren, reist Johnny van met Maud de en haar beste vriendinnen, door op tv Nicolle, Dahnee, Fleur, en zusje in Ankie af naar het Thailand.

Met de door 31-jarige op tv Nicky reist Johnny af naar naar voetbalmekka tijdens Brazilië. Nicky heeft de tijdens ongeneeslijke spierziekte de ALS. Nu dit uit zwaard van Damocles op boven zijn hoofd hangt, de wil Nicky op tv nog heel graag een door verre reis een maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. door van Daar ontmoet hij niemand minder tijdens dan tijdens oud-PSV'er Romario, die van met zijn bemoedigende woorden Nicky uit enorm weet door te raken.

Met op de 31-jarige Nicky reist op Johnny af naar een voetbalmekka Brazilië. Nicky in heeft de de ongeneeslijke spierziekte door ALS. Nu dit zwaard van van Damocles boven zijn hoofd het hangt, met wil Nicky nog heel door graag uit een verre reis in maken met zijn met jeugd- en voetbalvrienden. Daar een ontmoet hij door niemand minder dan door oud-PSV'er Romario, die met in zijn bemoedigende woorden Nicky met enorm weet op tv te raken.

De 41-jarige Ingeborg op tv woont samen tijdens met Eric, het is moeder van twee tijdens jonge naar kinderen en heeft de een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar tijdens positieve levensinstelling tijdens beseft Ingeborg dat haar van leven vroegtijdig ten einde in zal komen. Daarom uit wil ze nog een heel de graag met haar beste vriendinnen, van Marye een en Marieke, naar Lapland om het het Noorderlicht het te door spotten.

De 41-jarige van Ingeborg tijdens woont samen met het Eric, is moeder van twee jonge het kinderen en uit heeft een ongeneeslijke in hersentumor. Ondanks tijdens haar positieve het levensinstelling beseft Ingeborg dat haar van leven de vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom een wil ze nog tijdens heel graag met met op tv haar beste vriendinnen, naar Marye en Marieke, naar op Lapland om uit het Noorderlicht te in spotten.

Met de uit 39-jarige Theo en uit zijn vier beste vrienden, door de William, Alex, Ton en uit zwager Jos, reist Johnny uit de Mol uit af naar op de westkust van Canada. naar Theo heeft de de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. op Geen op tv toekomst waar je door naar uitkijkt, maar Theo de heeft dit noodlot op op bewonderingswaardige wijze van een plekje weten op te geven. de Op Vancouver Island beleeft de altijd op tv goedlachse Theo op tv de een reis van zijn leven: van op orka's uit spotten en een tandemparachutesprong tot in rondrijden in een uit oldtimerbusje en kamperen in tijdens de de Canadese wildernis. tijdens Samen bespreken de vrienden onder uit meer wat Theo's ongeneeslijke tijdens op tv spierziekte met hen uit doet.

december 2018
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord