Programma gemist?

Seizoen het 2 - Aflevering 3 - door Programma het waarin Johnny de Mol een van droomreis maakt naar met een mensen die terminaal ziek op zijn: De 41-jarige uit Ingeborg woont samen met van Eric, is moeder van tijdens een twee jonge kinderen en heeft met een een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar met positieve levensinstelling een beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig naar ten een einde zal komen. Daarom met wil ze nog heel in met graag met haar beste vriendinnen, uit Marye en Marieke, naar naar Lapland om het het Noorderlicht te op spotten.

Met op tv de 39-jarige Theo op en zijn vier beste vrienden, een William, met Alex, Ton en zwager op tv Jos, reist Johnny de op tv van Mol af naar de westkust in van Canada. Theo heeft door de ongeneeslijke naar progressieve spierziekte ALS. van Geen toekomst door waar je naar uitkijkt, op tv maar op tv Theo heeft dit noodlot naar op bewonderingswaardige wijze een tijdens plekje weten van te geven. Op Vancouver Island van beleeft de de altijd goedlachse het Theo de reis van op zijn leven: uit van orka's spotten en een door het tandemparachutesprong tot rondrijden in een oldtimerbusje in en kamperen een in de Canadese wildernis. op Samen bespreken het de vrienden onder uit meer wat Theo's in ongeneeslijke spierziekte door met hen een doet.

Met de op 39-jarige Theo en op zijn vier beste van vrienden, William, het Alex, Ton op en zwager Jos, reist Johnny de op tv Mol af een naar op tv de westkust van Canada. Theo heeft een de de ongeneeslijke progressieve van spierziekte ALS. Geen toekomst waar met je een naar uitkijkt, maar door Theo heeft dit van noodlot op bewonderingswaardige wijze een plekje op weten door te geven. Op Vancouver door Island van beleeft de altijd goedlachse in Theo de reis van zijn naar leven: met van orka's spotten uit en een het tandemparachutesprong tot rondrijden het in een oldtimerbusje een en kamperen in op tv de Canadese wildernis. uit Samen bespreken de vrienden met onder meer wat door Theo's ongeneeslijke spierziekte met hen van door doet.

Johnny de van Mol naar maakt met de 29-jarige Sofie tijdens een rondreis door Namibië. van Sofie naar heeft uitgezaaide borstkanker naar en heeft een paar een maanden geleden een te horen uit gekregen dat ze op ongeneeslijk ziek is. Ze wil heel met van graag naar Afrika om in daar nog tijdens een onvergetelijke reis te op tv maken met haar beste vriendinnen, in van Fana, Annika en Natascha. Op tijdens haar wensenlijst staat: de de Big Five met spotten, sandboarden van van een enorme duin in én met haar vriendinnen op openhartige gesprekken voeren op over op tv haar ziekte. Johnny trekt alles tijdens uit de het kast om Sofie naar de reis van haar op door leven te bezorgen!

In in het nieuwe uit seizoen van De Reis Van met Je Leven de gaat Johnny in de Mol wederom van op reis met de ongeneeslijk zieke mensen en zijn of het haar beste tijdens vrienden om samen het de vriendschap én tijdens het leven met te vieren. naar Dit jaar reist Johnny samen met van Sofie, naar Theo, Ingeborg, Nicky, Maud naar en Anton op de wereld over. uit Johnny: "Dit is een op van de meest heftige van en van emotionele programma’s naar die ik heb gemaakt. En tegelijkertijd van de meest dankbare tijdens van en meest onvergetelijke reis tot dusver." op tijdens De Reis Van Je Leven is naar door vanaf vanavond elke dinsdag om op 21:30 uur te zien op tv op RTL tijdens 4. De bestemmingen die op tv dit in seizoen worden aangedaan zijn wederom wonderschoon: op Namibië, Canada, de Lapland, Brazilië, Thailand het en Jordanië. En het die lenen zich van perfect om het tijdens een en ander van met met de bucketlist af te op vinken: van een van parachutesprong en een ontmoeting uit met op voetballegende Romario tot het een huwelijksaanzoek en het op tv Noorderlicht. Maar door bovenal worden er gesprekken gevoerd tijdens die een thuis in Nederland een vaak op zich laten wachten tot op tv het soms te van door laat is. De Reis Van Je op tv Leven geeft alle uit betrokkenen een het waardevol blijvend in document. Johnny: "Ik ben op tv zeer trots op het van team. We in hebben weer een uit prachtig programma gemaakt, wat ondanks op door de materie meer over het leven een gaat, dan over de de dood." In de tijdens eerste aflevering tijdens maakt Johnny uit de Mol in met de 29-jarige Sofie van een rondreis door Namibië. Sofie tijdens heeft uitgezaaide een borstkanker en heeft het een het paar maanden geleden te uit horen gekregen in dat ze ongeneeslijk ziek is. door Ze wil heel in graag tijdens naar Afrika om daar nog een een onvergetelijke van reis te maken met haar in tijdens beste vriendinnen Fana, Annika en Natascha. Op met een haar wensenlijst staat: uit de Big Five spotten, sandboarden van van een enorme een duin én met met haar vriendinnen openhartige uit gesprekken voeren over haar op ziekte. de Johnny trekt alles uit de op tv kast om Sofie in de reis uit van haar door leven te van bezorgen.

Met de 47-jarige tijdens Marlies, die aan van huidkanker lijdt, maakt een Johnny de Mol de een trip door de eigen land. de Zes in jaar geleden ontdekte zij een plekje van op haar in rug en inmiddels uit weet van ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig een zal beëindigen. Ondanks op tv dat is op tv Marlies levenslustig en een positief en weet door zelfs nog slechter nieuws met het hoofd in te bieden: een op tv jaar geleden op tv overleed haar jongste het zoon tijdens een motorongeluk. Haar van negen vriendinnen steunen op tv haar op tv door dik en dun en een bewonderen haar veerkracht het in en levenslust. Marlies naar gaat liever voor een reis op in eigen land in met z'n allen dan het voor een in tropische verre reis uit met naar slechts een aantal een van hen. En dus gaat door Johnny op pad met uit maar liefst tien door in vrouwen! Met een kasteel op de uit Veluwe een als uitvalsbasis zorgt door hij voor een onvergetelijke op tv reis met als hoogtepunten tijdens tankrijden, vliegles van in de een Cessna en Lee tijdens Towers.

Merel, de 47 jaar en moeder door van twee uit kinderen, heeft een zeldzame door vorm van longkanker. op Sinds twee jaar weet in ze van dat ze ongeneeslijk ziek is. in uit Met medicijnen proberen de de artsen Merels leven te rekken, de met maar de medicijnen verliezen na verloop op van tijd van hun werking. Dan de is het van naar levensbelang van dat er weer een uit nieuw medicijn is ontwikkeld. door Dat het met zo maar afgelopen kan zijn, van beseft Merel terdege. op Daarom wil op tv ze nog heel graag naar met naar haar beste vriendinnen door Christa en Gieneke naar Sevilla, de om door samen met in hen en Johnny van een document te maken voor haar van de naasten.

Met met Jette en haar vriendinnen Marieke, op Viola door en Adeline strijkt van Johnny neer in het met bijzondere Utah, Amerika. De van door 36-jarige Jette kreeg uit drie jaar geleden te horen door dat op tv ze uitgezaaide borstkanker het heeft en dat er niets naar meer het aan te doen is. Haar uit wereld de en dat van haar man door Bas en met zoontje Mac staat van volledig op z'n kop. de Een bucketlist uit en het op tv schrijven van haar tijdens boek 'Als je dit leest ben naar op tv ik er nog' helpen op haar om te gaan door met uit haar ziekte. Jette's met bucketlist wordt steeds korter, maar een een naar waanzinnige reis naar in Amerika - met als thema met 'Thelma & Louise' én de samen door met haar beste vriendinnen een - is er nog een steeds in niet van van gekomen.

Noorwegen en Spitsbergen tijdens zijn de bestemmingen tijdens die goed passen van bij de altijd op stoere en vrolijke het Edwin en dat naar is dan uit ook tijdens precies waar Johnny van hem samen met naar drie vrienden mee door naartoe neemt. De uit 46-jarige positivo houdt de van ruig en wild en daar van passen fjorden, het zodiaks en ijsschotten prima uit een bij. Anderhalf jaar geleden kreeg van Edwin naar de diagnose longkanker mét uitzaaiingen door de zijn hele op lichaam. Zijn levensverwachting is door één tot vijf naar jaar als hij uit zou kiezen in voor reguliere in behandelingen, maar van Edwin kiest daar niet voor. Hij het zoekt zijn in heil in alternatieve geneeswijzen, door omdat op hij de tijd die naar hij nog heeft op tv niet wil naar doorbrengen in ziekenhuizen. Kwaliteit boven de een kwantiteit is Edwins naar levensmotto.

Vijf in jaar geleden kreeg op de toen de 23-jarige Marieke een harde klap te door op tv verwerken toen ze hoorde met dat ze ALS met heeft. De voormalig geneeskundestudente heeft naar haar van toekomstbeeld compleet moeten aanpassen naar en het dat blijkt een lastig tijdens proces. Johnny neemt op Marieke met tijdens haar drie beste vriendinnen tijdens mee naar Rwanda, want een Marieke op heeft één grote wens: met oog in oog staan het met een berggorilla. Deze tijdens met door uitsterven bedreigde diersoort in is niet van eenvoudig te spotten, zeker niet als op tv een je in een rolstoel zit. Maar het Johnny op tv trekt alles uit van de kast om Marieke met een fantastische roadtrip door met Rwanda te door bezorgen van met als ultieme climax: de de berggorilla.

Johnny gaat op door pad met van de 35-jarige Roelanda de Bakker. Haar tijd een raakt op op tv door uitgezaaide borstkanker. Een reis, het een die ze met man Hjalmar en op tv zoontje Sil zou op tv maken, in is door uit haar ziekte al op tv twee keer geannuleerd. Johnny uit zet alles op met alles om het nu uit wel te de kunnen realiseren. Haar naar favoriete vakantieland Italië met is het decor van een de geweldige een tijd met haar beste vriendinnen een Margit, Karen en op Martine. Uiteraard op hoort daar het ook een bezoek aan op tv Rome bij, door de stad in die al jarenlang bovenaan haar bucketlijst op in staat.

Met de tijdens 42-jarige Hanno en op tv zijn op vier beste kameraden naar reist Johnny af naar op Kaapstad, Zuid-Afrika. op Hanno heeft ALS, uit een dodelijke zenuwziekte op waarbij spieren stap voor stap uitvallen. de Al snel wist in Hanno tijdens dat hij het dit moest accepteren. Hoewel hij naar met opgeheven hoofd op tv met zijn tijdens ziekte probeert om te met gaan, naar doet het hem veel dat met zijn de ziekte hem beperkt tijdens in de omgang met zijn 2-jarige tijdens zoontje Tygo. door Omdat zijn lichaam snel een door achteruit gaat, wil Hanno alles uit uit op het leven halen wat er nog met inzit. De altijd de zo actieve met Hanno een heeft nog één tijdens wens en dat is paragliden boven in zijn het droomstad Kaapstad. van Naast de mooie, emotionele een en soms confronterende gesprekken wordt de er vooral veel een gelachen en op tv genoten van de de bijzondere het activiteiten.

april 2018
24-04-2018 21:33

De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - De Reis Van Je Leven

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn: De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

17-04-2018 21:32

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

11-04-2018 15:03

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Johnny de Mol maakt met de 29-jarige Sofie een rondreis door Namibië. Sofie heeft uitgezaaide borstkanker en heeft een paar maanden geleden te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is. Ze wil heel graag naar Afrika om daar nog een onverge...

10-04-2018 21:30

Terug: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Terug: De Reis Van Je Leven

In het nieuwe seizoen van De Reis Van Je Leven gaat Johnny de Mol wederom op reis met ongeneeslijk zieke mensen en zijn of haar beste vrienden om samen de vriendschap én het leven te vieren. Dit jaar reist Johnny samen met Sofie, Theo, Inge...

12-12-2016 20:41

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

05-12-2016 20:40

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

28-11-2016 20:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

Met Jette en haar vriendinnen Marieke, Viola en Adeline strijkt Johnny neer in het bijzondere Utah, Amerika. De 36-jarige Jette kreeg drie jaar geleden te horen dat ze uitgezaaide borstkanker heeft en dat er niets meer aan te doen is. Haar ...

21-11-2016 20:34

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Noorwegen en Spitsbergen zijn de bestemmingen die goed passen bij de altijd stoere en vrolijke Edwin en dat is dan ook precies waar Johnny hem samen met drie vrienden mee naartoe neemt. De 46-jarige positivo houdt van ruig en wild en daar p...

14-11-2016 20:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

Vijf jaar geleden kreeg de toen 23-jarige Marieke een harde klap te verwerken toen ze hoorde dat ze ALS heeft. De voormalig geneeskundestudente heeft haar toekomstbeeld compleet moeten aanpassen en dat blijkt een lastig proces. Johnny neemt...

07-11-2016 20:33

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Johnny gaat op pad met de 35-jarige Roelanda Bakker. Haar tijd raakt op door uitgezaaide borstkanker. Een reis, die ze met man Hjalmar en zoontje Sil zou maken, is door haar ziekte al twee keer geannuleerd. Johnny zet alles op alles om het ...

31-10-2016 20:29

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Al snel wist Hanno dat hij dit moest accepteren. Hoewel hij...

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 24-04-2018 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord