Programma gemist?

Merel, het 47 jaar en van moeder van twee door kinderen, heeft een zeldzame vorm de van longkanker. op Sinds twee op jaar weet ze dat ze door de ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen met de de artsen Merels leven te door rekken, de maar de medicijnen verliezen na het verloop op van tijd hun werking. Het in is naar dan van levensbelang dat er weer op op een nieuw medicijn is ontwikkeld. Dat door het zo maar naar afgelopen kan een zijn, met beseft Merel terdege. Daarom door wil ze nog heel tijdens graag met met haar beste in vriendinnen, Christa en Gieneke, naar het Sevilla.

Merel, 47 het jaar en tijdens moeder van twee op kinderen, heeft een zeldzame vorm het van longkanker. naar Sinds twee jaar in weet ze dat ze uit ongeneeslijk ziek is. naar Met het medicijnen proberen op tv de artsen Merels leven te rekken, met maar de door medicijnen door verliezen na verloop van tijd hun op tv in werking. Het is van dan van levensbelang door dat er weer tijdens een nieuw medicijn is naar ontwikkeld. Dat het van zo maar afgelopen in kan zijn, beseft Merel door terdege. op Daarom wil ze nog heel graag op tv naar met haar beste vriendinnen, Christa op tv en tijdens Gieneke, naar Sevilla.

Met uit de 47-jarige Marlies, die aan met huidkanker het lijdt, maakt met Johnny de Mol een trip door naar eigen land. Zes van van jaar geleden ontdekte zij een plekje door op haar rug met en inmiddels uit weet ze tijdens dat melanoomkanker uit haar leven vroegtijdig de zal beëindigen. Ondanks van dat is Marlies levenslustig het en positief en naar weet ze zelfs door nog slechter nieuws het hoofd op tv te een bieden: een jaar geleden het overleed in haar jongste zoon tijdens een motorongeluk. tijdens Haar negen tijdens vriendinnen steunen uit haar door op dik en dun en bewonderen haar uit veerkracht van en levenslust. Johnny gaat met op op pad met maar liefst tien tijdens vrouwen! Met een door kasteel op uit de Veluwe als uitvalsbasis, zorgt een hij voor een tijdens uit onvergetelijke reis met als op tv hoogtepunten tankrijden, vliegles door in een Cessna en met Lee door Towers.

Met de 47-jarige op Marlies, die de aan huidkanker in lijdt, maakt door Johnny de Mol een de trip door eigen land. op Zes jaar geleden ontdekte door de zij een plekje op haar rug naar en inmiddels weet van ze dat melanoomkanker op tv met haar leven vroegtijdig zal beëindigen. uit Ondanks met dat is Marlies levenslustig en naar positief en weet met ze zelfs nog slechter de door nieuws het hoofd te bieden: het een tijdens jaar geleden overleed haar tijdens jongste zoon tijdens een motorongeluk. tijdens Haar negen vriendinnen uit steunen haar door een het dik en dun en tijdens bewonderen haar veerkracht de en levenslust. Johnny een gaat op pad met maar de liefst tien vrouwen! met Met een in kasteel op de met Veluwe als uitvalsbasis, zorgt een hij voor een de onvergetelijke reis met tijdens als de hoogtepunten tankrijden, vliegles tijdens in een Cessna van en Lee in Towers.

Met de 42-jarige door Hanno en een zijn op tv vier beste kameraden reist Johnny af op tv naar Kaapstad, Zuid-Afrika. van Hanno van heeft ALS, een dodelijke naar zenuwziekte waarbij spieren stap op op voor stap uitvallen. Hoewel hij uit met opgeheven hoofd met een zijn ziekte probeert het om op tv te gaan, door doet het hem tijdens veel dat hij wordt op tv beperkt in de tijdens omgang met zijn 2-jarige tijdens zoontje Tygo. Omdat zijn door lichaam snel achteruit in gaat, wil Hanno uit het alles uit het leven halen een wat tijdens er nog inzit. De uit altijd zo naar actieve Hanno heeft nog één wens: op tv paragliden uit boven zijn droomstad het Kaapstad.

Met uit de 42-jarige Hanno en zijn van tijdens vier beste kameraden reist Johnny het af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. een Hanno heeft ALS, een een uit dodelijke zenuwziekte waarbij de spieren stap voor stap op tv uitvallen. naar Hoewel hij met opgeheven het hoofd met zijn ziekte door probeert om van te gaan, een doet het hem veel dat tijdens hij het wordt beperkt in de door omgang met zijn uit 2-jarige zoontje Tygo. met Omdat zijn lichaam snel uit achteruit gaat, wil Hanno op alles uit het het leven op tv halen wat er nog inzit. tijdens De naar altijd zo actieve Hanno de heeft nog tijdens één wens: paragliden met boven zijn droomstad tijdens Kaapstad.

De tijdens 54-jarige Anton naar woont met zijn het jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. door Samen zijn in ze de ouders van Denise uit en Bob. De naar kinderen zijn net het naar huis uit in als Anton een uit jaar een geleden last krijgt van vage klachten. tijdens Hij denkt voor van naar een longontsteking naar het tijdens ziekenhuis te gaan, de maar daar blijkt de dat hij uitgezaaide longkanker met heeft. De elf van tumoren zitten in zijn uit longen, tijdens hersenen, bekken en rug. naar Anton vertrekt door samen met Johnny en een zijn vrienden naar het op tv Midden-Oosten voor van een bijzondere op tv reis.

Vanavond is met de laatste de aflevering van De Reis Van door op Je Leven, het programma waarin de Johnny de Mol een het droomreis maakt met de mensen die de terminaal ziek zijn. Het tweede op seizoen op tv wordt afgesloten met naar de 54-jarige Anton. Hij woont van met zijn de jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. tijdens Samen het zijn ze de ouders van van Denise tijdens en Bob. De kinderen met zijn net op tv het huis met uit als Anton een jaar op tv geleden last krijgt van met uit vage klachten. Hij denkt voor uit een longontsteking naar naar het ziekenhuis het te gaan, maar daar blijkt uit dat in hij uitgezaaide longkanker heeft. De de elf tumoren zitten in in zijn longen, uit hersenen, bekken de en rug. Anton vertrekt in samen met in Johnny en zijn een vrienden op naar het Midden-Oosten op voor een bijzondere reis. de Bekijk hier een fragment door uit deze uitzending: de gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige van Maud overwon een vier jaar geleden naar borstkanker, maar sinds naar twee maanden is uit ze weer ziek. Ze met heeft uitzaaiingen in in longen, lever, botten en de hersenen. Om het de leven toch door te vieren, reist door Johnny met Maud en op haar met beste vriendinnen, Nicolle, de Dahnee, Fleur, en door zusje Ankie op tv af naar Thailand.

De van 26-jarige Maud in overwon vier jaar het geleden borstkanker, maar sinds tijdens twee maanden het is ze weer ziek. Ze tijdens heeft uitzaaiingen een in longen, lever, in botten en hersenen. Om het de op tv leven toch te vieren, de reist Johnny tijdens met Maud en uit haar beste vriendinnen, uit Nicolle, Dahnee, Fleur, en zusje Ankie van af tijdens naar Thailand.

Met de een 31-jarige Nicky reist Johnny een af naar naar voetbalmekka door Brazilië. Nicky heeft de met ongeneeslijke spierziekte in ALS. Nu dit zwaard op tv van Damocles boven zijn de hoofd met hangt, wil Nicky nog heel een graag een verre reis op maken met zijn op jeugd- en op voetbalvrienden. een Daar ontmoet hij niemand minder van dan oud-PSV'er Romario, die naar met zijn een bemoedigende woorden Nicky door enorm weet te op tv raken.

Met de van 31-jarige Nicky naar reist Johnny af naar voetbalmekka de Brazilië. Nicky in heeft met de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu naar dit zwaard van Damocles het uit boven zijn hoofd hangt, in wil Nicky nog naar heel graag een verre in reis maken met zijn de jeugd- van en voetbalvrienden. Daar ontmoet hij naar niemand minder op tv dan oud-PSV'er op Romario, die met zijn van bemoedigende woorden Nicky van enorm weet te in raken.

De de 41-jarige Ingeborg woont in samen met Eric, is moeder in van uit twee jonge kinderen en heeft op tv een ongeneeslijke tijdens hersentumor. tijdens Ondanks haar positieve levensinstelling beseft met Ingeborg dat tijdens haar leven de vroegtijdig ten einde zal het komen. Daarom wil op tv ze nog heel graag met in haar beste vriendinnen, op Marye en Marieke, naar naar Lapland om naar het Noorderlicht met te uit spotten.

De 41-jarige een Ingeborg woont samen met op Eric, is moeder tijdens op van twee jonge kinderen en het heeft een het ongeneeslijke hersentumor. Ondanks een haar positieve op levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven een vroegtijdig ten einde de zal in komen. Daarom wil in ze nog op tv heel graag met haar van beste vriendinnen, Marye in en Marieke, naar Lapland van om het naar Noorderlicht te in spotten.

Met de van 39-jarige in Theo en zijn het vier beste vrienden, William, de Alex, Ton tijdens en zwager Jos, door reist Johnny de Mol op tv af naar op tv de westkust van Canada. Theo heeft naar de ongeneeslijke progressieve van spierziekte een ALS. Geen toekomst van waar je naar uitkijkt, maar een Theo heeft dit door noodlot naar op bewonderingswaardige wijze de een plekje weten te het geven. op Op Vancouver Island beleeft van de altijd goedlachse Theo in de reis van zijn met leven: een van orka's spotten de en een tandemparachutesprong tot rondrijden met in naar een oldtimerbusje en in kamperen in in de Canadese wildernis. Samen het bespreken de vrienden onder meer uit wat Theo's ongeneeslijke in door spierziekte met hen op doet.

juni 2021
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!