Programma gemist?

Merel, 47 in jaar naar en moeder van twee kinderen, op tv heeft een zeldzame het vorm van longkanker. het Sinds twee jaar weet uit ze naar dat ze ongeneeslijk ziek uit is. in Met medicijnen proberen de artsen Merels in leven te een rekken, maar in de medicijnen op verliezen na verloop van tijd hun uit werking. op tv Het is dan van levensbelang naar dat er weer door op tv een nieuw medicijn is ontwikkeld. op Dat het zo naar maar de afgelopen kan zijn, beseft Merel terdege. het de Daarom wil ze nog heel met graag met met haar beste het vriendinnen, Christa en Gieneke, naar uit Sevilla.

Merel, 47 in jaar en moeder met van twee kinderen, heeft een een zeldzame in vorm van uit longkanker. Sinds twee door jaar weet ze dat ze door ongeneeslijk ziek is. met Met medicijnen proberen op de naar artsen Merels tijdens leven te rekken, in maar de medicijnen verliezen na verloop van in van tijd hun werking. Het door is dan van uit levensbelang dat er de weer een door nieuw medicijn is ontwikkeld. door Dat het zo maar de afgelopen het kan zijn, beseft Merel terdege. het Daarom wil ze in nog heel de graag met haar beste een vriendinnen, Christa met en Gieneke, op tv naar Sevilla.

Met de 47-jarige uit Marlies, die aan op de huidkanker lijdt, maakt Johnny de de Mol naar een trip door eigen door land. Zes jaar geleden ontdekte een zij een uit plekje op haar de rug en tijdens inmiddels weet ze het dat melanoomkanker haar leven van vroegtijdig met zal beëindigen. Ondanks dat is Marlies op tv levenslustig en in positief een en weet ze zelfs op nog slechter nieuws naar het hoofd te de bieden: een jaar geleden van overleed haar jongste tijdens zoon uit tijdens een motorongeluk. Haar negen vriendinnen een steunen haar uit door dik uit en dun en bewonderen het haar tijdens veerkracht en levenslust. Johnny gaat op in pad met maar met tijdens liefst tien vrouwen! Met een kasteel het met op de Veluwe in als uitvalsbasis, zorgt hij van voor een onvergetelijke reis uit met als uit hoogtepunten tankrijden, vliegles een in een Cessna uit en Lee naar Towers.

Met op tv de 47-jarige van Marlies, die aan huidkanker lijdt, op maakt Johnny uit de Mol een het trip door eigen land. Zes op jaar geleden ontdekte in zij in een plekje op haar rug de en inmiddels weet met door ze dat melanoomkanker naar haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks uit dat is Marlies van naar levenslustig en positief en weet door ze zelfs nog tijdens slechter nieuws het hoofd op tv te bieden: door een jaar geleden de overleed haar jongste een zoon tijdens een op motorongeluk. de Haar negen vriendinnen steunen haar door naar dik op en dun en bewonderen haar de veerkracht uit en levenslust. Johnny tijdens gaat op pad met op tv maar naar liefst tien vrouwen! Met een kasteel door op de de Veluwe op tv als uitvalsbasis, zorgt op hij voor een een onvergetelijke reis met als door hoogtepunten tankrijden, vliegles in een tijdens Cessna en de Lee met Towers.

Met door de 42-jarige Hanno de en zijn vier van beste kameraden reist van Johnny af naar Kaapstad, van Zuid-Afrika. het Hanno heeft ALS, een dodelijke het zenuwziekte waarbij de spieren stap voor stap uit uitvallen. Hoewel hij met met opgeheven tijdens hoofd met uit zijn ziekte probeert om te door gaan, doet het van hem veel dat door hij wordt beperkt in naar de omgang met de het zijn 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn het lichaam snel een achteruit gaat, wil Hanno de door alles uit het in leven halen wat er nog tijdens inzit. met De altijd zo actieve Hanno in heeft met nog één wens: een paragliden boven zijn droomstad op Kaapstad.

Met op tv de 42-jarige Hanno en zijn van door vier beste kameraden reist het Johnny af het naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno tijdens heeft ALS, een dodelijke op tv zenuwziekte waarbij door spieren stap voor stap op uitvallen. Hoewel hij een met opgeheven hoofd met de zijn ziekte probeert met om te met gaan, doet tijdens het hem veel door dat hij op tv wordt beperkt in de op omgang met zijn een 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn met lichaam snel naar achteruit gaat, wil Hanno een alles in uit het leven halen op wat er nog door inzit. op tv De altijd zo actieve op Hanno heeft de nog één wens: paragliden boven de zijn droomstad een Kaapstad.

De 54-jarige Anton door woont met zijn door jeugdliefde, Marlon, met in in Velserbroek. Samen zijn ze in de ouders met van Denise en van Bob. De kinderen zijn net van het huis uit als tijdens Anton een jaar op tv de geleden last krijgt van vage klachten. een op Hij denkt voor een naar longontsteking naar de het ziekenhuis te gaan, maar daar het blijkt dat het hij uitgezaaide longkanker heeft. op tv De elf tumoren uit tijdens zitten in zijn de longen, hersenen, bekken door en rug. Anton vertrekt samen met het Johnny en op zijn vrienden van naar het Midden-Oosten voor een op bijzondere het reis.

Vanavond het is de laatste aflevering met van De tijdens Reis Van de Je Leven, het programma waarin naar Johnny uit de Mol een het droomreis maakt met mensen die terminaal op ziek zijn. Het tweede op tv seizoen in wordt afgesloten het met de 54-jarige Anton. een Hij woont met zijn het jeugdliefde, Marlon, in het Velserbroek. Samen zijn door ze de ouders van van met Denise en Bob. De kinderen zijn van net uit het huis uit door als Anton een jaar op geleden het last krijgt van vage klachten. een Hij met denkt voor een longontsteking naar het naar ziekenhuis te gaan, op tv maar daar uit blijkt dat hij het uitgezaaide longkanker heeft. tijdens De elf tumoren op zitten het in zijn longen, hersenen, bekken tijdens en rug. een Anton vertrekt samen op tv met Johnny en zijn door vrienden naar het Midden-Oosten de op voor een bijzondere reis. in Bekijk hier een fragment uit door deze uitzending: tijdens gids.tv/v8681/snorkelen.

De een 26-jarige Maud overwon met vier jaar geleden borstkanker, in maar sinds twee maanden de door is ze weer ziek. Ze van heeft in uitzaaiingen in longen, lever, uit botten en het hersenen. Om het leven de toch te een vieren, reist Johnny met Maud en met haar tijdens beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, door Fleur, en zusje Ankie naar af uit naar Thailand.

De de 26-jarige Maud overwon vier het jaar geleden borstkanker, naar maar sinds twee maanden de de is ze weer ziek. Ze heeft een uitzaaiingen in longen, van lever, botten en in hersenen. Om het een leven toch op tv te vieren, reist door Johnny met tijdens Maud en de haar beste vriendinnen, naar Nicolle, Dahnee, Fleur, en van zusje Ankie af naar naar Thailand.

Met de 31-jarige in Nicky reist een Johnny in af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky op tv heeft de ongeneeslijke uit spierziekte naar ALS. Nu dit zwaard van het Damocles boven zijn hoofd op tv hangt, wil Nicky naar nog het heel graag op een verre reis maken met met zijn jeugd- en voetbalvrienden. de Daar ontmoet naar hij niemand minder dan met oud-PSV'er Romario, van die met een zijn bemoedigende woorden Nicky enorm van weet een te raken.

Met de op tv 31-jarige Nicky reist op Johnny af naar voetbalmekka in met Brazilië. Nicky heeft van de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu de dit zwaard in van Damocles boven zijn de hoofd hangt, wil in Nicky nog heel graag door op een verre reis door maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. tijdens Daar ontmoet de hij op tv niemand minder dan op tv oud-PSV'er Romario, die met zijn bemoedigende van uit woorden Nicky enorm weet de te raken.

De 41-jarige in Ingeborg woont samen met naar Eric, op is moeder van op tv twee jonge met kinderen en heeft met een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar naar positieve levensinstelling de beseft Ingeborg dat haar het leven vroegtijdig ten in einde uit zal komen. Daarom wil door ze nog het heel graag met haar de beste vriendinnen, Marye en Marieke, naar naar Lapland om het het op tv Noorderlicht te in spotten.

De in 41-jarige Ingeborg woont samen met tijdens Eric, is moeder van van door twee jonge kinderen en tijdens heeft een ongeneeslijke in hersentumor. Ondanks door haar positieve levensinstelling met beseft Ingeborg dat haar een leven vroegtijdig door ten einde een zal komen. Daarom uit wil ze nog heel graag een met haar beste in vriendinnen, Marye met en Marieke, naar Lapland tijdens om het Noorderlicht te met op tv spotten.

Met het de 39-jarige Theo met en zijn vier beste naar vrienden, William, op tv Alex, Ton uit en zwager Jos, reist Johnny naar de het Mol af naar in de westkust van met Canada. Theo heeft de uit ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. op Geen toekomst waar je uit naar uitkijkt, door maar Theo heeft dit uit noodlot het op bewonderingswaardige wijze een plekje de weten te op geven. Op een Vancouver Island beleeft de altijd tijdens goedlachse Theo de de reis van tijdens zijn leven: op tv van orka's spotten en de een op tandemparachutesprong tot rondrijden in uit een oldtimerbusje en kamperen in op de van Canadese wildernis. Samen bespreken tijdens de vrienden onder meer naar wat Theo's in ongeneeslijke spierziekte met hen het een doet.

juni 2019
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord