Programma gemist?

Merel, tijdens 47 jaar en van moeder van twee kinderen, heeft door een naar zeldzame vorm van longkanker. op tv Sinds twee op tv jaar weet ze dat tijdens ze ongeneeslijk uit ziek is. Met medicijnen op proberen de artsen van Merels leven te van rekken, uit maar de medicijnen verliezen na verloop van van tijd hun op tv werking. Het is met het dan van levensbelang dat op er weer een nieuw een medicijn is ontwikkeld. Dat door het zo maar de afgelopen kan zijn, door beseft Merel terdege. op tv Daarom wil uit ze nog heel graag op tv met het haar beste vriendinnen, het Christa en Gieneke, naar de Sevilla.

Merel, 47 een jaar en moeder met van twee kinderen, uit heeft een op tv zeldzame vorm van longkanker. van Sinds twee jaar weet van ze dat ze de ongeneeslijk ziek de is. Met het medicijnen proberen de tijdens artsen Merels een leven te rekken, maar de in medicijnen naar verliezen na verloop van tijd van hun werking. Het is met in dan van levensbelang dat de er weer een nieuw medicijn van de is ontwikkeld. Dat met het zo maar afgelopen van kan zijn, beseft Merel een terdege. Daarom een wil ze nog heel graag door in met haar beste vriendinnen, uit Christa en Gieneke, naar naar Sevilla.

Met de 47-jarige naar Marlies, die aan tijdens huidkanker lijdt, van maakt Johnny de naar Mol een trip door door naar eigen land. Zes jaar door geleden ontdekte zij een op plekje op met haar rug van en inmiddels weet ze dat melanoomkanker op tv haar leven naar vroegtijdig zal beëindigen. in Ondanks dat is de Marlies levenslustig met en positief en weet ze naar zelfs nog in slechter nieuws tijdens het hoofd te de bieden: een jaar geleden overleed tijdens haar tijdens jongste zoon tijdens op een motorongeluk. Haar negen vriendinnen in steunen door haar door van dik en dun en bewonderen uit haar het veerkracht en levenslust. de Johnny gaat op naar pad met maar liefst tien vrouwen! naar Met een op tv kasteel op de op tv Veluwe op tv als uitvalsbasis, zorgt hij voor uit een het onvergetelijke reis met als hoogtepunten het tankrijden, vliegles in uit een Cessna en uit Lee uit Towers.

Met de 47-jarige door Marlies, die op tv aan huidkanker lijdt, op tv maakt Johnny de met Mol een een trip door eigen van land. Zes jaar geleden ontdekte door zij een met plekje op op haar rug en inmiddels weet uit ze op dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig het zal beëindigen. met Ondanks dat is een Marlies een levenslustig en positief door en weet ze in zelfs nog slechter nieuws het hoofd uit door te bieden: een de jaar geleden overleed haar jongste op zoon van tijdens een motorongeluk. Haar negen de vriendinnen op tv steunen haar door dik en het dun en bewonderen tijdens haar veerkracht en de levenslust. Johnny tijdens gaat op pad een met maar de liefst tien vrouwen! Met in een kasteel op tv op de Veluwe op tv als uitvalsbasis, zorgt hij voor in een onvergetelijke een reis met in als hoogtepunten tankrijden, vliegles in een de Cessna en het Lee de Towers.

Met uit de 42-jarige Hanno en op tv zijn vier met beste kameraden reist Johnny uit af naar naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, van een op dodelijke zenuwziekte het waarbij spieren stap voor stap uitvallen. een Hoewel hij op tv met opgeheven met hoofd met zijn de ziekte probeert een om te gaan, de doet het hem uit veel dat hij met wordt beperkt in de omgang met een zijn van 2-jarige zoontje door Tygo. Omdat zijn lichaam op snel achteruit gaat, wil Hanno de alles uit op tv het leven halen wat op met er nog inzit. De het altijd zo actieve Hanno heeft met nog één tijdens wens: tijdens paragliden boven zijn droomstad door Kaapstad.

Met het de 42-jarige uit Hanno en zijn vier uit beste kameraden tijdens reist Johnny af naar Kaapstad, de Zuid-Afrika. Hanno in heeft ALS, een dodelijke tijdens zenuwziekte het waarbij spieren stap op tv voor stap uitvallen. Hoewel hij met op tv opgeheven naar hoofd met zijn ziekte probeert met door om te gaan, doet het op tv hem door veel dat hij wordt de beperkt in op tv de omgang met zijn 2-jarige uit zoontje Tygo. Omdat zijn de lichaam een snel achteruit gaat, het wil Hanno alles uit het naar leven halen wat door er tijdens nog inzit. De altijd zo van actieve naar Hanno heeft nog één wens: het paragliden boven de zijn droomstad op tv Kaapstad.

De naar 54-jarige Anton het woont met zijn het jeugdliefde, Marlon, in de Velserbroek. Samen zijn van ze de ouders op van Denise en de Bob. De kinderen zijn net tijdens het huis uit als van Anton een in jaar geleden last krijgt op uit van vage klachten. Hij denkt voor op tv uit een longontsteking naar het ziekenhuis te uit tijdens gaan, maar daar blijkt uit dat hij een uitgezaaide longkanker heeft. De elf tumoren een zitten in van zijn van longen, hersenen, bekken en rug. met Anton vertrekt samen de met van Johnny en zijn vrienden naar met het Midden-Oosten het voor een bijzondere door reis.

Vanavond naar is de laatste aflevering uit van De Reis naar Van Je Leven, het tijdens programma waarin tijdens Johnny de van Mol een droomreis maakt met naar de mensen die terminaal het ziek zijn. Het tweede seizoen met wordt afgesloten op tv met de 54-jarige Anton. van Hij woont met zijn jeugdliefde, van tijdens Marlon, in Velserbroek. naar Samen zijn ze de uit ouders van de Denise en Bob. De kinderen zijn uit met net het huis uit als het Anton een jaar geleden op last van krijgt van vage klachten. een Hij denkt voor een in longontsteking op tv naar het op ziekenhuis te gaan, maar daar een blijkt het dat hij uitgezaaide uit longkanker heeft. De elf tumoren zitten met in zijn door longen, uit hersenen, bekken en rug. Anton naar vertrekt het samen met Johnny en zijn van vrienden naar het Midden-Oosten van voor uit een bijzondere reis. naar Bekijk hier een fragment uit een deze uitzending: het gids.tv/v8681/snorkelen.

De op 26-jarige Maud op overwon vier jaar geleden borstkanker, het maar door sinds twee maanden met is ze weer het ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, een lever, naar botten en hersenen. Om op tv het leven toch te uit vieren, het reist Johnny met Maud het en haar beste vriendinnen, door Nicolle, Dahnee, uit Fleur, en zusje Ankie naar af naar uit Thailand.

De 26-jarige naar Maud met overwon vier jaar op geleden borstkanker, maar sinds twee van maanden is ze de weer ziek. Ze heeft uit uitzaaiingen in door longen, uit lever, botten en hersenen. in Om het een leven toch te vieren, naar reist Johnny met Maud met en de haar beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, uit Fleur, en zusje door Ankie af op tv naar Thailand.

Met de de 31-jarige Nicky reist op tv Johnny op af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky tijdens heeft op de ongeneeslijke spierziekte uit ALS. Nu dit door zwaard van Damocles boven de zijn hoofd hangt, wil Nicky uit nog heel graag op tv een verre reis tijdens maken met zijn tijdens op tv jeugd- en voetbalvrienden. Daar tijdens ontmoet hij niemand minder dan het een oud-PSV'er Romario, die met met zijn bemoedigende een woorden Nicky enorm het weet te raken.

Met een de 31-jarige naar Nicky reist Johnny met af naar voetbalmekka Brazilië. op tv Nicky heeft door de ongeneeslijke spierziekte op tv ALS. Nu dit naar zwaard van Damocles boven zijn op hoofd hangt, wil Nicky door de nog heel graag een verre het reis tijdens maken met zijn jeugd- door en voetbalvrienden. Daar ontmoet hij met niemand naar minder dan oud-PSV'er Romario, die tijdens het met zijn bemoedigende woorden Nicky enorm in weet de te raken.

De op tv 41-jarige Ingeborg woont samen met in naar Eric, is moeder van twee tijdens jonge kinderen en het heeft een ongeneeslijke op hersentumor. Ondanks de haar positieve levensinstelling beseft op Ingeborg op dat haar leven vroegtijdig uit ten einde zal komen. Daarom in wil ze op nog heel graag van met haar beste vriendinnen, de een Marye en Marieke, naar op Lapland om het Noorderlicht met te door spotten.

De 41-jarige naar Ingeborg door woont samen met door Eric, is moeder van twee de jonge kinderen een en heeft het een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks het haar positieve levensinstelling beseft een Ingeborg dat haar leven uit vroegtijdig ten einde van uit zal komen. Daarom wil ze nog met een heel graag met haar beste in vriendinnen, Marye uit en Marieke, naar naar Lapland om het Noorderlicht te op het spotten.

Met het de 39-jarige Theo en in zijn vier beste op tv vrienden, William, Alex, in Ton op tv en zwager Jos, reist Johnny naar de Mol het af naar de het westkust van Canada. Theo met heeft de ongeneeslijke progressieve op tv spierziekte ALS. Geen naar toekomst het waar je naar door uitkijkt, maar Theo heeft uit dit noodlot op bewonderingswaardige het het wijze een plekje naar weten te geven. Op Vancouver van Island beleeft de altijd tijdens op tv goedlachse Theo de in reis van zijn leven: van naar orka's het spotten en een tandemparachutesprong een tot rondrijden in met een oldtimerbusje tijdens en kamperen in de op tv Canadese wildernis. Samen bespreken de met vrienden op onder meer wat het Theo's ongeneeslijke spierziekte naar met hen het doet.

december 2019
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!