Programma gemist?

Merel, het 47 jaar en moeder van op tv door twee kinderen, heeft een zeldzame vorm tijdens van longkanker. van Sinds twee jaar weet van ze dat ze van ongeneeslijk een ziek is. Met medicijnen proberen van tijdens de artsen Merels leven te naar rekken, uit maar de medicijnen verliezen na het verloop van tijd hun uit werking. Het de is het dan van levensbelang dat tijdens er weer een uit nieuw medicijn is ontwikkeld. de Dat het zo met maar afgelopen van kan zijn, beseft Merel een terdege. Daarom wil ze uit het nog heel graag met van haar beste door vriendinnen, Christa en met Gieneke, naar Sevilla.

Merel, 47 jaar op tv en moeder van met twee kinderen, heeft in tijdens een zeldzame vorm van longkanker. op Sinds het twee jaar weet ze dat in ze ongeneeslijk ziek op is. een Met medicijnen proberen door de artsen Merels leven te een rekken, met maar de medicijnen verliezen na het verloop van van tijd hun werking. Het is de van dan van levensbelang dat er door weer een nieuw in medicijn naar is ontwikkeld. Dat uit het zo maar afgelopen de kan zijn, tijdens beseft Merel terdege. Daarom wil met ze nog heel de graag met haar beste op vriendinnen, op tv Christa en Gieneke, uit naar Sevilla.

Met het de 47-jarige Marlies, die aan naar huidkanker lijdt, maakt op tv Johnny de naar Mol een trip de door eigen land. Zes op tijdens jaar geleden ontdekte zij een van plekje in op haar rug en inmiddels weet de ze dat melanoomkanker op tv haar op tv leven vroegtijdig tijdens zal beëindigen. Ondanks dat is door Marlies levenslustig op tv en positief op tv en weet ze uit zelfs nog slechter in nieuws het hoofd te bieden: op een jaar geleden overleed een haar jongste van zoon tijdens van een motorongeluk. Haar op tv negen vriendinnen steunen een haar door dik in en dun en bewonderen haar de een veerkracht en levenslust. tijdens Johnny gaat op pad in met maar in liefst tien vrouwen! Met door een kasteel naar op de Veluwe als met uitvalsbasis, zorgt hij voor met een onvergetelijke reis met naar als hoogtepunten tankrijden, tijdens naar vliegles in een tijdens Cessna en Lee uit Towers.

Met de naar 47-jarige Marlies, die aan het tijdens huidkanker lijdt, maakt Johnny de door Mol een trip de door eigen door land. Zes jaar het geleden ontdekte de zij een plekje op haar rug door en inmiddels tijdens weet ze dat melanoomkanker het haar op tv leven vroegtijdig zal beëindigen. op Ondanks dat op tv is Marlies de levenslustig en positief naar en weet ze zelfs op nog slechter nieuws het een hoofd te bieden: een de jaar geleden overleed uit naar haar jongste zoon door tijdens een motorongeluk. Haar negen vriendinnen het steunen uit haar door dik en de dun en bewonderen haar tijdens veerkracht het en levenslust. de Johnny gaat op op tv pad met maar liefst naar tien vrouwen! op tv Met een kasteel op tv op de Veluwe als uitvalsbasis, zorgt met hij van voor een onvergetelijke reis met de als hoogtepunten tankrijden, een vliegles in een op Cessna en Lee op met Towers.

Met de 42-jarige op Hanno van en zijn naar vier beste kameraden reist tijdens Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. naar Hanno heeft ALS, op tv een dodelijke zenuwziekte het waarbij door spieren stap voor stap uitvallen. uit met Hoewel hij met opgeheven het hoofd met zijn ziekte probeert het om door te gaan, doet het hem de veel dat hij in wordt beperkt in van de op tv omgang met zijn uit 2-jarige zoontje Tygo. naar Omdat zijn lichaam snel achteruit in gaat, wil Hanno in alles uit het tijdens leven door halen wat er nog naar inzit. De altijd zo met uit actieve Hanno heeft nog één op tv wens: de paragliden boven zijn droomstad van Kaapstad.

Met de in 42-jarige in Hanno en zijn vier in beste kameraden door reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. naar Hanno een heeft ALS, een de dodelijke zenuwziekte waarbij met spieren stap voor stap naar uitvallen. Hoewel van hij met opgeheven van hoofd met zijn met ziekte probeert een om te gaan, doet de het hem veel dat door hij wordt beperkt op in de omgang het met zijn 2-jarige zoontje op de Tygo. Omdat zijn met lichaam snel achteruit gaat, wil van Hanno alles met uit het leven met halen wat op tv er nog inzit. De tijdens altijd zo in actieve Hanno heeft nog één op tv wens: een paragliden boven zijn droomstad tijdens Kaapstad.

De 54-jarige Anton een woont een met zijn naar jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn naar ze de ouders uit van Denise en op tv Bob. De kinderen in zijn op tv net het huis de uit als Anton in een jaar geleden last op krijgt naar van vage klachten. Hij in denkt voor een in longontsteking naar het ziekenhuis door te op tv gaan, maar daar blijkt dat een hij uitgezaaide longkanker heeft. de De elf tijdens tumoren zitten in zijn in longen, hersenen, op bekken tijdens en rug. Anton vertrekt op samen met Johnny door en zijn vrienden in naar het Midden-Oosten voor een uit door bijzondere reis.

Vanavond is de naar laatste van aflevering van De Reis op Van uit Je Leven, het programma naar waarin Johnny op de Mol een droomreis tijdens maakt met mensen die terminaal van ziek zijn. Het tweede met seizoen wordt met afgesloten door met de 54-jarige op Anton. Hij woont met van zijn jeugdliefde, Marlon, van in Velserbroek. Samen zijn ze uit de met ouders van van Denise en Bob. De naar kinderen zijn de net het huis uit als Anton in een jaar geleden door van last krijgt van met vage klachten. Hij denkt voor door een op tv longontsteking naar het ziekenhuis te gaan, in maar daar blijkt een dat door hij uitgezaaide longkanker heeft. een De elf tumoren in zitten in zijn longen, op tv een hersenen, bekken en rug. Anton uit vertrekt samen met een Johnny en zijn vrienden door naar op het Midden-Oosten voor een bijzondere de reis. tijdens Bekijk hier naar een fragment uit deze uitzending: door gids.tv/v8681/snorkelen.

De van 26-jarige Maud op tv overwon vier jaar geleden de borstkanker, maar naar sinds twee maanden is ze weer van ziek. Ze de heeft uitzaaiingen in longen, op tv lever, botten een en hersenen. Om tijdens het leven toch te met vieren, reist naar Johnny met Maud en in haar naar beste vriendinnen, Nicolle, op Dahnee, Fleur, en zusje Ankie naar af van naar Thailand.

De 26-jarige in Maud overwon vier de jaar geleden borstkanker, op maar sinds de twee maanden is ze door weer ziek. Ze met heeft met uitzaaiingen in longen, lever, van botten en hersenen. Om door het leven toch te het op tv vieren, reist Johnny door met Maud en haar beste uit vriendinnen, Nicolle, met Dahnee, Fleur, en van zusje Ankie af naar door Thailand.

Met op tv de 31-jarige Nicky met reist Johnny af naar het voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft naar de ongeneeslijke een spierziekte ALS. Nu dit van een zwaard van Damocles boven tijdens zijn hoofd hangt, wil Nicky naar nog heel tijdens graag een uit verre reis de maken met zijn jeugd- de en voetbalvrienden. Daar ontmoet hij tijdens niemand minder dan het oud-PSV'er van Romario, die met zijn bemoedigende tijdens woorden Nicky enorm in van weet te raken.

Met het de 31-jarige Nicky in reist Johnny met af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft met een de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu het dit zwaard de van Damocles boven zijn hoofd met uit hangt, wil Nicky in nog heel graag een verre tijdens reis maken met zijn uit jeugd- en een voetbalvrienden. op tv Daar ontmoet hij niemand minder de dan oud-PSV'er Romario, van die met tijdens zijn bemoedigende woorden in Nicky enorm weet naar te raken.

De 41-jarige door Ingeborg woont samen op tv met Eric, het is moeder van twee tijdens jonge in kinderen en heeft een een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve de het levensinstelling beseft Ingeborg uit dat haar leven vroegtijdig ten uit einde tijdens zal komen. Daarom wil ze van nog heel graag door met haar op beste vriendinnen, Marye naar en Marieke, naar Lapland om in het Noorderlicht naar te met spotten.

De 41-jarige op Ingeborg woont op samen met Eric, is een moeder van twee de jonge kinderen en op tv heeft een ongeneeslijke hersentumor. met Ondanks haar positieve met levensinstelling beseft Ingeborg de met dat haar leven vroegtijdig met ten einde met zal komen. Daarom wil ze tijdens nog heel graag door met haar beste vriendinnen, in Marye en een Marieke, naar Lapland het om het door Noorderlicht te op spotten.

Met de 39-jarige door Theo en zijn door vier in beste vrienden, met William, Alex, Ton en met zwager Jos, reist Johnny de tijdens uit Mol af naar de westkust uit van met Canada. Theo heeft de ongeneeslijke een progressieve spierziekte ALS. naar Geen toekomst waar door je naar uitkijkt, een maar Theo het heeft dit noodlot op door bewonderingswaardige wijze een plekje van weten te een geven. Op Vancouver Island op tv beleeft de altijd uit goedlachse door Theo de reis van naar zijn leven: het van orka's spotten op en een door tandemparachutesprong tot rondrijden in naar een oldtimerbusje en kamperen in op tv de in Canadese wildernis. Samen bespreken de tijdens vrienden onder meer het met wat Theo's ongeneeslijke op spierziekte met hen van doet.

juli 2020
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!