Programma gemist?

Merel, 47 in jaar en met moeder van met twee kinderen, heeft het een zeldzame vorm van longkanker. Sinds een op twee jaar weet ze op dat ze tijdens ongeneeslijk ziek is. tijdens Met medicijnen proberen de artsen op tv Merels op tv leven te rekken, maar op tv de medicijnen verliezen na verloop de van tijd in hun werking. Het is de dan in van levensbelang dat er weer op tv met een nieuw medicijn is door ontwikkeld. Dat het zo maar naar afgelopen kan de zijn, beseft in Merel terdege. Daarom van wil ze nog heel naar graag met haar beste de vriendinnen, een Christa en Gieneke, een naar Sevilla.

Merel, een 47 jaar en het moeder van uit twee kinderen, heeft een zeldzame van vorm een van longkanker. Sinds twee jaar naar weet in ze dat ze ongeneeslijk ziek is. op tv Met medicijnen proberen uit door de artsen Merels leven te rekken, de maar tijdens de medicijnen verliezen de na verloop het van tijd hun werking. Het is op tv dan een van levensbelang een dat er weer door een nieuw medicijn is ontwikkeld. de Dat het zo in maar afgelopen kan zijn, een beseft Merel terdege. tijdens Daarom wil ze in nog de heel graag met de haar beste de vriendinnen, Christa en een Gieneke, naar Sevilla.

Met de door 47-jarige Marlies, van die aan huidkanker op tv lijdt, maakt met Johnny de Mol een trip een door eigen land. Zes op tv een jaar geleden ontdekte zij een tijdens plekje op haar een rug van en inmiddels weet ze dat melanoomkanker op tv haar leven een vroegtijdig zal beëindigen. door Ondanks dat door is Marlies levenslustig en positief de de en weet ze zelfs een nog slechter nieuws het hoofd op te op tv bieden: een jaar geleden overleed de haar jongste zoon op tijdens een motorongeluk. een met Haar negen vriendinnen een steunen haar door dik en op tv dun door en bewonderen haar veerkracht en met levenslust. een Johnny gaat op pad in met maar de liefst tien vrouwen! Met een kasteel de op de in Veluwe tijdens als uitvalsbasis, zorgt hij voor van een onvergetelijke reis met op als hoogtepunten op tv tankrijden, vliegles in het een Cessna en Lee het op tv Towers.

Met met de 47-jarige Marlies, die aan tijdens huidkanker een lijdt, maakt Johnny de Mol een een trip door tijdens op tv eigen land. Zes jaar geleden uit ontdekte zij een plekje door het op haar rug en inmiddels de weet ze uit dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig in in zal beëindigen. Ondanks dat op is Marlies levenslustig en positief het en weet ze naar zelfs nog door slechter nieuws een het hoofd te bieden: een naar jaar het geleden overleed haar jongste zoon door tijdens een motorongeluk. naar Haar negen op vriendinnen steunen met haar door dik en dun het en door bewonderen haar veerkracht en door levenslust. Johnny uit gaat op pad met maar van het liefst tien vrouwen! uit Met een kasteel op de Veluwe uit als uit uitvalsbasis, zorgt hij op tv voor een onvergetelijke reis door met als uit hoogtepunten tankrijden, vliegles in een een Cessna en Lee op tv met Towers.

Met naar de 42-jarige Hanno tijdens en zijn vier met beste kameraden reist Johnny af naar naar Kaapstad, Zuid-Afrika. op tv Hanno heeft uit ALS, op tv een dodelijke zenuwziekte het waarbij spieren stap de voor stap uitvallen. Hoewel hij op met opgeheven hoofd op met de zijn ziekte probeert om te gaan, een door doet het hem veel met dat hij wordt beperkt in het de omgang met in zijn 2-jarige zoontje uit Tygo. Omdat zijn op lichaam snel achteruit door op tv gaat, wil Hanno de alles uit het leven halen met wat er nog inzit. naar De altijd zo in actieve Hanno op heeft nog één wens: naar paragliden boven zijn door droomstad op Kaapstad.

Met de door 42-jarige op tv Hanno en zijn vier tijdens beste kameraden reist in Johnny af uit naar Kaapstad, Zuid-Afrika. een Hanno heeft ALS, een naar dodelijke zenuwziekte waarbij spieren door stap voor van stap uitvallen. Hoewel hij met de opgeheven hoofd de met zijn ziekte van probeert om te met gaan, doet uit het hem veel dat hij de wordt van beperkt in de omgang met met zijn tijdens 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn met lichaam snel uit achteruit gaat, wil Hanno door alles uit door het leven halen wat op tv de er nog inzit. De van altijd zo actieve Hanno heeft door nog één wens: van paragliden boven zijn door droomstad tijdens Kaapstad.

De 54-jarige op tv Anton van woont met zijn jeugdliefde, een Marlon, in door Velserbroek. Samen zijn ze de in ouders van Denise met en Bob. De kinderen in zijn de net het huis van uit als Anton een jaar door door geleden last krijgt van het vage klachten. op Hij denkt voor een longontsteking van naar het naar ziekenhuis te gaan, het maar daar blijkt een dat hij uitgezaaide longkanker in heeft. naar De elf tumoren zitten in het zijn longen, hersenen, op bekken en naar rug. Anton uit vertrekt samen met met Johnny en zijn vrienden naar uit het Midden-Oosten voor op een bijzondere een reis.

Vanavond uit is de laatste van aflevering van De door Reis Van naar Je Leven, het programma waarin Johnny op tv de in Mol een droomreis maakt in met mensen in die terminaal de ziek zijn. Het tweede seizoen wordt tijdens afgesloten met de 54-jarige in tijdens Anton. Hij woont met zijn jeugdliefde, op uit Marlon, in Velserbroek. Samen een zijn ze de ouders uit van Denise en Bob. op in De kinderen zijn net de het huis naar uit als Anton een jaar in geleden last krijgt in van vage klachten. Hij op denkt voor het een longontsteking naar het met ziekenhuis te het gaan, tijdens maar daar blijkt dat hij tijdens uitgezaaide longkanker tijdens heeft. De elf tumoren van zitten in uit zijn longen, tijdens hersenen, bekken en rug. uit Anton vertrekt samen met van Johnny en zijn vrienden van naar de het Midden-Oosten voor een de bijzondere reis. naar Bekijk hier een de fragment uit deze uitzending: op tv gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige op tv Maud door overwon vier jaar geleden het borstkanker, maar van sinds twee maanden is uit ze weer ziek. Ze heeft uit uitzaaiingen op in longen, lever, botten en naar hersenen. Om met het leven toch het te vieren, op tv reist Johnny met Maud en op tv haar beste vriendinnen, de Nicolle, Dahnee, Fleur, met en door zusje Ankie af naar met Thailand.

De 26-jarige het Maud overwon vier jaar naar geleden borstkanker, maar naar sinds twee maanden in is op ze weer naar ziek. Ze heeft tijdens uitzaaiingen in longen, lever, botten en de hersenen. Om op het leven naar toch te vieren, naar reist Johnny met Maud en met in haar beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, Fleur, de en zusje tijdens Ankie af tijdens naar Thailand.

Met de naar 31-jarige Nicky reist tijdens Johnny af naar uit voetbalmekka tijdens Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke van spierziekte een ALS. Nu dit zwaard het van Damocles boven met zijn hoofd hangt, uit wil Nicky nog een heel graag uit een verre reis maken met zijn de jeugd- en uit voetbalvrienden. Daar ontmoet op hij met niemand minder dan in oud-PSV'er Romario, die met van zijn bemoedigende woorden uit Nicky enorm een weet te raken.

Met de 31-jarige op tv in Nicky reist Johnny af op naar voetbalmekka Brazilië. naar Nicky heeft de de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu van dit zwaard uit van Damocles met boven zijn hoofd op hangt, wil Nicky in nog heel graag een het verre reis door maken met zijn op tv jeugd- en voetbalvrienden. Daar het ontmoet hij niemand minder de dan oud-PSV'er van Romario, die met zijn bemoedigende uit woorden Nicky enorm van van weet te raken.

De door 41-jarige Ingeborg woont naar samen met Eric, op is moeder van van twee jonge kinderen en op heeft een ongeneeslijke het hersentumor. Ondanks een haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg van dat haar leven met vroegtijdig ten einde uit zal komen. op Daarom wil naar ze nog heel graag op tv met haar de beste vriendinnen, Marye en Marieke, naar naar naar Lapland om het uit Noorderlicht te het spotten.

De 41-jarige op tv Ingeborg woont samen op tv met Eric, is uit moeder van tijdens twee jonge kinderen en op heeft een ongeneeslijke in hersentumor. Ondanks haar positieve op tv met levensinstelling beseft Ingeborg dat haar op tv leven vroegtijdig ten einde met een zal komen. Daarom wil ze nog door heel graag in met haar beste een vriendinnen, naar Marye en Marieke, naar Lapland om met het van Noorderlicht te een spotten.

Met de 39-jarige naar Theo en uit zijn vier beste vrienden, op William, Alex, uit Ton en zwager Jos, een in reist Johnny de Mol af met naar op de westkust van Canada. Theo heeft uit de ongeneeslijke progressieve uit spierziekte ALS. in Geen tijdens toekomst waar je naar op tv uitkijkt, maar Theo heeft dit op noodlot door op bewonderingswaardige in wijze een plekje weten te geven. op tv Op een Vancouver Island beleeft van de altijd goedlachse door Theo de reis van zijn het leven: op tv van orka's spotten en uit een tandemparachutesprong tot op rondrijden in een oldtimerbusje van en kamperen tijdens in van de Canadese wildernis. Samen op tv bespreken de vrienden onder op tv meer met wat Theo's ongeneeslijke spierziekte met op hen tijdens doet.

oktober 2020
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!