Programma gemist?

Merel, 47 jaar tijdens en moeder van door twee kinderen, met heeft een zeldzame van vorm van longkanker. Sinds naar twee van jaar weet het ze dat ze ongeneeslijk een ziek is. Met medicijnen een proberen de artsen met Merels leven te een rekken, maar de medicijnen met verliezen na op tv verloop van uit tijd hun werking. door Het is dan tijdens van levensbelang dat er door weer een de nieuw medicijn is ontwikkeld. Dat op tv het zo op tv maar afgelopen kan zijn, de beseft Merel op tv terdege. Daarom een wil ze nog heel in graag met haar beste op vriendinnen, Christa en in Gieneke, op naar Sevilla.

Merel, 47 op tv jaar en moeder van naar twee kinderen, met heeft het een zeldzame vorm door van longkanker. Sinds uit twee jaar weet ze door dat ze het ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen uit proberen de artsen Merels uit een leven te rekken, maar tijdens de medicijnen verliezen na verloop het van tijd hun met werking. Het naar is dan van levensbelang tijdens dat van er weer een nieuw medicijn door is op tv ontwikkeld. Dat het zo uit maar afgelopen kan door zijn, beseft Merel terdege. in Daarom wil ze naar naar nog heel graag met haar door beste vriendinnen, Christa van en naar Gieneke, naar Sevilla.

Met tijdens de 47-jarige Marlies, door die aan huidkanker lijdt, het maakt uit Johnny de Mol een trip de door van eigen land. Zes jaar geleden op tv ontdekte zij een plekje uit op haar rug op tv en inmiddels op tv weet ze dat melanoomkanker van haar van leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks op dat op tv is Marlies levenslustig en positief op tv en op tv weet ze zelfs nog op tv slechter nieuws van het hoofd te bieden: een uit jaar geleden met overleed van haar jongste zoon tijdens een motorongeluk. tijdens Haar op negen vriendinnen steunen haar door tijdens dik en naar dun en bewonderen haar uit veerkracht en met levenslust. Johnny gaat op naar pad in met maar liefst tien door vrouwen! naar Met een kasteel een op de Veluwe als uitvalsbasis, tijdens zorgt tijdens hij voor een onvergetelijke reis met uit als hoogtepunten tankrijden, met vliegles naar in een het Cessna en Lee een Towers.

Met de de 47-jarige Marlies, op die aan huidkanker op tv lijdt, maakt Johnny de Mol door tijdens een trip door eigen land. Zes op jaar geleden ontdekte in zij een plekje in op haar rug met en inmiddels in weet naar ze dat melanoomkanker haar leven in vroegtijdig zal beëindigen. de Ondanks dat is Marlies van uit levenslustig en positief en tijdens weet ze zelfs nog de slechter nieuws het op tv hoofd te bieden: een in jaar geleden de overleed haar jongste het zoon tijdens naar een motorongeluk. Haar negen vriendinnen naar steunen van haar door dik van en dun en met bewonderen haar naar veerkracht en levenslust. Johnny door gaat op pad met maar in liefst tien vrouwen! uit Met een uit kasteel op tijdens de Veluwe als uitvalsbasis, in zorgt door hij voor een onvergetelijke reis met het het als hoogtepunten tankrijden, vliegles in naar een Cessna en tijdens Lee tijdens Towers.

Met het de 42-jarige Hanno en in zijn vier een beste kameraden reist het Johnny af naar van Kaapstad, Zuid-Afrika. met Hanno heeft ALS, een naar dodelijke zenuwziekte waarbij spieren een stap voor stap tijdens uitvallen. Hoewel hij met van opgeheven door hoofd met in zijn ziekte probeert op om te gaan, door doet het hem veel dat hij van wordt beperkt op in de omgang naar met zijn de 2-jarige zoontje Tygo. Omdat de zijn lichaam een snel achteruit naar gaat, wil Hanno alles uit het naar tijdens leven halen wat er nog in inzit. uit De altijd zo actieve Hanno tijdens heeft op tv nog één wens: de paragliden boven zijn droomstad met Kaapstad.

Met de tijdens 42-jarige Hanno en naar zijn op tv vier beste kameraden op tv reist Johnny af door naar Kaapstad, Zuid-Afrika. op Hanno heeft ALS, het een dodelijke zenuwziekte waarbij door spieren stap voor stap uitvallen. naar op Hoewel hij met opgeheven van hoofd met zijn de ziekte probeert om te de gaan, doet het hem naar op veel dat hij van wordt beperkt in in de omgang met zijn 2-jarige zoontje de Tygo. het Omdat zijn lichaam snel achteruit het gaat, naar wil Hanno alles de uit het leven door halen wat er nog van inzit. uit De altijd zo actieve op Hanno heeft nog één wens: naar op tv paragliden boven zijn de droomstad Kaapstad.

De 54-jarige Anton op van woont met zijn jeugdliefde, Marlon, met in van Velserbroek. Samen zijn ze de ouders op tv van Denise het en Bob. De kinderen een zijn net een het door huis uit als Anton op een jaar geleden last krijgt van op tv van vage klachten. Hij denkt voor door een met longontsteking naar het de ziekenhuis te gaan, naar maar daar blijkt naar dat hij uitgezaaide longkanker op tv heeft. De elf op tumoren op zitten in zijn longen, hersenen, in bekken en rug. het Anton vertrekt op tv samen met Johnny en zijn uit vrienden naar een het Midden-Oosten voor tijdens een de bijzondere reis.

Vanavond is de naar laatste aflevering van door De Reis door Van Je Leven, de het programma waarin uit Johnny de Mol naar een droomreis maakt tijdens met het mensen die terminaal tijdens ziek zijn. Het tweede seizoen wordt de afgesloten met de naar 54-jarige Anton. Hij op tv woont met de zijn jeugdliefde, Marlon, de in Velserbroek. Samen zijn tijdens ze op de ouders van Denise en Bob. de De met kinderen zijn net het huis het uit uit als Anton een jaar in geleden last krijgt van in van vage klachten. Hij denkt voor in een longontsteking naar het op ziekenhuis door te gaan, naar maar daar blijkt dat de hij uitgezaaide longkanker heeft. De door elf tumoren zitten naar in zijn longen, van hersenen, door bekken en naar rug. Anton vertrekt het samen met Johnny en zijn van vrienden naar het op tv Midden-Oosten op voor een bijzondere reis. Bekijk hier op een fragment uit door deze door uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De van 26-jarige Maud overwon vier jaar door geleden borstkanker, op maar sinds twee in maanden is op ze weer ziek. Ze tijdens heeft uitzaaiingen in longen, met lever, op botten en door hersenen. Om het in leven toch te vieren, met reist Johnny met op Maud en haar door beste vriendinnen, het Nicolle, Dahnee, Fleur, van en zusje Ankie van af naar Thailand.

De in 26-jarige Maud overwon vier uit jaar geleden borstkanker, maar een naar sinds twee maanden is ze in weer ziek. met Ze heeft uitzaaiingen in op tv longen, lever, botten het en hersenen. op tv Om het tijdens leven toch te vieren, reist Johnny op tv met Maud op tv en haar een beste vriendinnen, in Nicolle, Dahnee, Fleur, en zusje door Ankie af naar tijdens Thailand.

Met de 31-jarige door Nicky het reist Johnny af van naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft een de de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit de zwaard van van Damocles boven zijn hoofd de hangt, wil met Nicky nog heel graag met een verre reis van maken met zijn van op jeugd- en voetbalvrienden. naar Daar ontmoet hij niemand het minder dan oud-PSV'er Romario, door die de met zijn bemoedigende woorden Nicky van enorm weet te op tv raken.

Met de 31-jarige in Nicky reist uit Johnny uit af naar voetbalmekka het Brazilië. Nicky heeft in de ongeneeslijke spierziekte op ALS. Nu dit zwaard het van Damocles boven een zijn hoofd hangt, wil Nicky met door nog heel graag een in verre reis uit maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. in een Daar ontmoet hij een niemand minder dan oud-PSV'er Romario, op tv die het met zijn bemoedigende woorden Nicky enorm op tv weet de te raken.

De van 41-jarige Ingeborg woont een samen met op Eric, is moeder een van twee jonge kinderen en het heeft een door ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar op positieve levensinstelling beseft Ingeborg op het dat haar leven vroegtijdig in ten einde zal komen. Daarom door wil ze nog door heel graag met naar haar met beste vriendinnen, uit Marye en Marieke, door naar Lapland om het een Noorderlicht te in spotten.

De uit 41-jarige Ingeborg woont op tv samen met Eric, is moeder het van twee de jonge kinderen en op tv heeft de een ongeneeslijke hersentumor. met Ondanks haar positieve levensinstelling beseft in Ingeborg dat het haar leven vroegtijdig ten door einde zal komen. naar Daarom wil met ze nog heel graag naar met op tv haar beste vriendinnen, Marye op tv en Marieke, naar met Lapland om het het Noorderlicht te uit spotten.

Met de met 39-jarige Theo door en zijn vier uit beste vrienden, William, op tv Alex, Ton en zwager tijdens Jos, reist Johnny het de van Mol af naar de de westkust van Canada. Theo heeft een de tijdens ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. van Geen toekomst waar je naar naar naar uitkijkt, maar uit Theo heeft dit van noodlot op bewonderingswaardige in wijze een plekje weten in te geven. Op Vancouver met Island beleeft het de altijd goedlachse Theo op de reis in van zijn leven: van in orka's spotten en van een tandemparachutesprong tot rondrijden de in een naar oldtimerbusje tijdens en kamperen in de uit Canadese wildernis. Samen bespreken de de vrienden onder meer op tv wat met Theo's ongeneeslijke spierziekte op tv met hen het doet.

februari 2021
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!