Programma gemist?

Merel, 47 in jaar en de moeder van naar twee kinderen, heeft een op tv zeldzame vorm van longkanker. Sinds tijdens naar twee jaar weet tijdens ze dat ze een ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de de in artsen Merels leven te rekken, op met maar de medicijnen verliezen na met verloop tijdens van tijd hun werking. Het van is dan van van levensbelang dat op tv er weer met een nieuw medicijn uit is ontwikkeld. Dat het zo op tv maar afgelopen kan zijn, van beseft naar Merel terdege. tijdens Daarom wil ze nog heel naar graag met haar uit beste vriendinnen, Christa en door Gieneke, naar met Sevilla.

Merel, naar 47 jaar in en moeder van twee kinderen, heeft van een zeldzame in vorm op tv van longkanker. Sinds twee jaar uit weet ze dat met ze ongeneeslijk ziek is. met Met medicijnen van proberen de artsen Merels een leven te met rekken, maar de naar medicijnen verliezen na op tv verloop van tijd hun uit werking. Het is naar dan van levensbelang een uit dat er weer een nieuw op tv medicijn is het ontwikkeld. Dat het zo de maar afgelopen uit kan zijn, door beseft Merel terdege. Daarom wil op ze nog heel naar graag met de haar beste vriendinnen, tijdens Christa en Gieneke, naar van Sevilla.

Met de 47-jarige door Marlies, die aan in uit huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol op tv een in trip door naar eigen land. Zes jaar geleden ontdekte door zij een een plekje op haar rug uit uit en inmiddels weet ze met dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig de zal beëindigen. uit Ondanks dat is Marlies door levenslustig in en positief en weet ze de op zelfs nog slechter nieuws het hoofd tijdens te met bieden: een jaar de geleden overleed het haar jongste zoon de tijdens een motorongeluk. Haar negen op tv vriendinnen steunen haar naar door op dik en dun en met bewonderen haar veerkracht tijdens en levenslust. Johnny gaat op met op tv pad met maar de liefst tien vrouwen! Met een met kasteel op de Veluwe naar als uitvalsbasis, in zorgt op tv hij voor een onvergetelijke reis tijdens met als de hoogtepunten tankrijden, vliegles de in een Cessna en Lee door het Towers.

Met de 47-jarige met Marlies, die aan de huidkanker lijdt, in maakt Johnny in de Mol op tv een trip door eigen land. uit Zes op tv jaar geleden ontdekte zij een de plekje het op haar rug en inmiddels weet tijdens in ze dat melanoomkanker haar leven door vroegtijdig zal beëindigen. naar Ondanks dat is een Marlies levenslustig en positief op het en weet ze zelfs nog slechter de nieuws uit het hoofd te bieden: een de op jaar geleden overleed haar jongste zoon in tijdens een de motorongeluk. Haar negen vriendinnen het steunen haar door in dik en van dun en bewonderen een haar veerkracht en door levenslust. Johnny de gaat op pad met maar het liefst tien met vrouwen! met Met een kasteel met op de Veluwe als de uitvalsbasis, zorgt met hij voor een tijdens onvergetelijke reis met als hoogtepunten tankrijden, uit vliegles met in een Cessna een en Lee van Towers.

Met uit de 42-jarige tijdens Hanno en zijn vier met beste kameraden reist uit Johnny af de naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, in de een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap op tv op tv voor stap uitvallen. in Hoewel hij met opgeheven hoofd het met tijdens zijn ziekte probeert op tv om te gaan, doet het uit hem veel dat van hij wordt beperkt op in op de omgang met zijn op tv 2-jarige zoontje op tv Tygo. Omdat zijn lichaam het snel achteruit gaat, wil van Hanno alles uit het met leven halen wat naar er nog de inzit. De altijd zo met actieve Hanno heeft naar nog van één wens: paragliden boven zijn met droomstad naar Kaapstad.

Met de van 42-jarige Hanno en zijn naar vier beste in kameraden in reist Johnny af tijdens naar Kaapstad, Zuid-Afrika. tijdens Hanno heeft ALS, van een dodelijke zenuwziekte met waarbij spieren stap op voor stap uitvallen. Hoewel hij de met opgeheven hoofd met van zijn ziekte probeert op tv om te gaan, naar doet het door hem op veel dat hij naar wordt beperkt in de omgang met uit zijn 2-jarige zoontje door Tygo. Omdat zijn naar op lichaam snel achteruit gaat, wil het Hanno alles uit het op leven halen van wat er tijdens nog inzit. De altijd naar zo in actieve Hanno heeft nog één de wens: paragliden boven een zijn droomstad de Kaapstad.

De 54-jarige Anton uit woont met zijn op jeugdliefde, in Marlon, in Velserbroek. in Samen zijn ze het de ouders naar van Denise en Bob. het De kinderen door zijn net het huis uit op als Anton een jaar de geleden last krijgt naar van vage een klachten. Hij denkt voor uit een in longontsteking naar het ziekenhuis te op tv gaan, tijdens maar daar door blijkt dat hij uitgezaaide in longkanker heeft. De elf tumoren het door zitten in zijn longen, tijdens hersenen, bekken en rug. Anton uit een vertrekt samen met op tv Johnny en zijn vrienden naar het het met Midden-Oosten voor een bijzondere een reis.

Vanavond op tv is de laatste de aflevering van De in Reis Van uit Je Leven, het programma waarin Johnny uit de Mol met een een droomreis maakt met een mensen die terminaal ziek met zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten naar naar met de 54-jarige Anton. Hij het woont met zijn jeugdliefde, een Marlon, in in Velserbroek. door Samen zijn ze van de ouders van naar Denise en Bob. van De kinderen zijn tijdens net het huis uit als Anton door een jaar een geleden last krijgt tijdens van vage klachten. van Hij denkt voor een in longontsteking uit naar het ziekenhuis een te gaan, maar daar blijkt tijdens dat hij uitgezaaide door longkanker heeft. De naar elf tumoren door zitten in zijn longen, de op hersenen, bekken en rug. Anton op tv vertrekt het samen met Johnny het en zijn vrienden naar het uit Midden-Oosten voor een op tv bijzondere reis. Bekijk hier uit een met fragment uit deze uitzending: met gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige Maud tijdens overwon vier op tv jaar geleden borstkanker, tijdens maar sinds het twee maanden is ze weer de ziek. Ze op tv heeft uitzaaiingen van in longen, lever, op tv botten en hersenen. Om het met leven toch tijdens te vieren, van reist Johnny met Maud de en de haar beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, Fleur, op een en zusje Ankie af naar op Thailand.

De het 26-jarige Maud op tv overwon vier jaar geleden door borstkanker, maar sinds twee op maanden is ze weer uit ziek. Ze het heeft uitzaaiingen in longen, een lever, botten en tijdens door hersenen. Om het leven toch tijdens te vieren, reist het Johnny met in Maud en naar haar beste vriendinnen, een Nicolle, Dahnee, Fleur, met en zusje Ankie af naar in Thailand.

Met de 31-jarige het Nicky reist Johnny naar af naar voetbalmekka van Brazilië. Nicky heeft in de ongeneeslijke op tv spierziekte ALS. Nu de dit zwaard van uit Damocles boven zijn hoofd een hangt, wil naar Nicky nog heel graag met een verre met reis maken met het zijn jeugd- en een voetbalvrienden. Daar uit ontmoet hij niemand minder een dan het oud-PSV'er Romario, die met een zijn bemoedigende woorden Nicky het enorm op tv weet te raken.

Met het de 31-jarige Nicky de reist Johnny af van naar voetbalmekka Brazilië. het Nicky heeft van de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu tijdens dit zwaard van in Damocles boven zijn naar hoofd hangt, naar wil Nicky nog heel graag uit een verre reis de naar maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. door Daar ontmoet door hij van niemand minder dan een oud-PSV'er Romario, die met met zijn bemoedigende woorden de Nicky enorm weet door te raken.

De 41-jarige Ingeborg uit met woont samen met met Eric, is moeder van twee in jonge van kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. in Ondanks het haar positieve levensinstelling tijdens beseft Ingeborg dat haar een leven vroegtijdig naar ten einde zal komen. een Daarom wil ze de nog heel graag met op haar beste de vriendinnen, Marye op tv en Marieke, op tv naar Lapland om de het Noorderlicht te de spotten.

De uit 41-jarige Ingeborg woont samen naar met Eric, tijdens is moeder van twee uit jonge het kinderen en heeft een een ongeneeslijke hersentumor. met Ondanks haar positieve levensinstelling met beseft Ingeborg dat haar leven op tv op tv vroegtijdig ten einde zal met komen. Daarom wil ze op tv nog heel graag een met haar beste een vriendinnen, Marye door en Marieke, naar Lapland om in uit het Noorderlicht te tijdens spotten.

Met uit de 39-jarige het Theo en zijn vier beste vrienden, uit William, Alex, op tv Ton en zwager uit Jos, tijdens reist Johnny de Mol af naar van de westkust de van Canada. Theo heeft naar de ongeneeslijke progressieve een spierziekte het ALS. Geen toekomst met waar je door naar uitkijkt, maar een Theo heeft dit noodlot tijdens op bewonderingswaardige wijze een naar plekje van weten te geven. Op Vancouver Island op tv beleeft de het altijd goedlachse Theo tijdens de reis van met zijn een leven: van orka's spotten en een in tandemparachutesprong tot rondrijden op in de een oldtimerbusje en op kamperen in de Canadese op wildernis. Samen het bespreken de in vrienden onder meer wat het Theo's ongeneeslijke spierziekte met van hen het doet.

juli 2018
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord