Programma gemist?

Merel, met 47 jaar en moeder het van twee kinderen, de heeft een zeldzame vorm door op van longkanker. Sinds twee jaar weet het ze dat de ze ongeneeslijk ziek is. uit Met van medicijnen proberen in de artsen Merels leven te uit rekken, maar met de medicijnen de verliezen na verloop van tijd hun door werking. Het tijdens is dan van levensbelang een dat er uit weer op een nieuw medicijn is ontwikkeld. het Dat het zo een maar afgelopen kan de zijn, beseft Merel met terdege. Daarom wil ze in nog heel op tv graag met haar op tv beste de vriendinnen, Christa en in Gieneke, naar Sevilla.

Merel, door 47 jaar en moeder van op twee kinderen, heeft van een de zeldzame vorm de van longkanker. Sinds twee jaar een weet ze het dat ze ongeneeslijk ziek is. de Met naar medicijnen proberen de het artsen Merels leven te rekken, in maar de door medicijnen verliezen op na verloop van tijd hun in tijdens werking. Het is dan van levensbelang tijdens dat er weer met een nieuw medicijn een is door ontwikkeld. Dat het uit zo maar afgelopen kan het zijn, beseft Merel van terdege. Daarom wil met ze een nog heel graag met op tv haar beste uit vriendinnen, Christa en op tv Gieneke, naar Sevilla.

Met in de 47-jarige Marlies, in die aan op tv huidkanker lijdt, maakt Johnny het de Mol een trip door naar eigen land. uit Zes jaar op geleden ontdekte zij een plekje een op haar in rug en in inmiddels weet ze dat van melanoomkanker haar naar leven vroegtijdig zal beëindigen. uit Ondanks in dat is Marlies levenslustig met en positief en weet van ze zelfs de nog slechter nieuws tijdens het hoofd van te bieden: een jaar geleden overleed op tv in haar jongste zoon tijdens een naar motorongeluk. Haar het negen vriendinnen steunen haar door uit dik en dun met en bewonderen op haar een veerkracht en levenslust. in Johnny gaat op pad tijdens met maar liefst tien door vrouwen! van Met een kasteel tijdens op de Veluwe als uitvalsbasis, zorgt door hij voor op tv een onvergetelijke reis met tijdens als hoogtepunten tankrijden, naar vliegles in van een Cessna en door Lee uit Towers.

Met op de 47-jarige van Marlies, die aan tijdens huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol door een trip op door eigen met land. Zes jaar geleden ontdekte het zij een plekje van op haar een rug en op inmiddels weet ze dat op melanoomkanker haar in leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks op dat is Marlies op tv levenslustig een en positief en in weet ze zelfs nog slechter van naar nieuws het hoofd te bieden: een uit uit jaar geleden overleed haar op tv jongste zoon tijdens in een motorongeluk. Haar op tv negen vriendinnen steunen haar het door dik en een dun en bewonderen haar naar veerkracht en op levenslust. Johnny gaat uit op pad met maar van een liefst tien vrouwen! Met een op kasteel op de Veluwe uit als uitvalsbasis, door zorgt hij uit voor een onvergetelijke reis met op als hoogtepunten van tankrijden, vliegles in de een Cessna het en Lee in Towers.

Met de de 42-jarige Hanno en de zijn vier beste kameraden met reist de Johnny af naar een Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, op het een dodelijke zenuwziekte van waarbij spieren stap voor stap uitvallen. uit Hoewel hij met door opgeheven hoofd op met zijn ziekte een probeert om een te gaan, door doet het hem met veel dat hij wordt het beperkt in de op omgang met zijn 2-jarige zoontje op tv Tygo. het Omdat zijn lichaam met snel achteruit gaat, wil op tv Hanno alles op uit het leven op halen wat er nog inzit. het De altijd met zo actieve Hanno naar heeft nog één op tv wens: van paragliden boven zijn droomstad met Kaapstad.

Met van de 42-jarige Hanno en zijn door van vier beste kameraden reist Johnny af het naar Kaapstad, Zuid-Afrika. het Hanno heeft ALS, door een dodelijke in zenuwziekte waarbij spieren stap door voor het stap uitvallen. met Hoewel hij met opgeheven door hoofd met de zijn ziekte probeert om te gaan, een het doet het hem veel dat naar hij wordt beperkt in op de omgang met van een zijn 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn naar lichaam door snel achteruit gaat, wil Hanno op tv alles tijdens uit het leven halen wat op tv er nog uit inzit. De altijd zo een actieve Hanno heeft op tv nog één een wens: tijdens paragliden boven zijn droomstad met Kaapstad.

De door 54-jarige Anton in woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in de Velserbroek. Samen uit zijn ze de ouders in van Denise en op uit Bob. De kinderen zijn met net het huis uit naar als Anton een jaar een tijdens geleden last krijgt van vage het klachten. Hij denkt met voor een longontsteking van naar het ziekenhuis uit te het gaan, maar daar blijkt dat naar hij uitgezaaide longkanker heeft. uit een De elf tumoren zitten in zijn naar naar longen, hersenen, bekken en rug. met Anton vertrekt samen met op tv Johnny een en zijn vrienden tijdens naar het Midden-Oosten voor door een bijzondere de reis.

Vanavond is de door laatste aflevering van een De naar Reis Van het Je Leven, het de programma waarin Johnny de Mol een de droomreis op maakt met mensen die met terminaal ziek zijn. Het tweede in seizoen wordt afgesloten uit met uit de 54-jarige op tv Anton. Hij woont met met zijn jeugdliefde, Marlon, in uit Velserbroek. Samen op zijn ze de ouders de van Denise en Bob. uit De van kinderen zijn net de het huis uit als het Anton een jaar tijdens geleden last krijgt van van vage naar klachten. Hij denkt voor door een het longontsteking naar het ziekenhuis te naar gaan, maar daar op blijkt dat hij naar uitgezaaide longkanker door heeft. De elf uit tumoren zitten met in zijn longen, in hersenen, bekken en rug. Anton vertrekt met uit samen met Johnny in en zijn vrienden naar het Midden-Oosten op voor een de bijzondere reis. Bekijk hier een met een fragment uit deze uit uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De naar 26-jarige Maud overwon vier in jaar geleden borstkanker, een maar sinds het twee maanden is in ze weer ziek. op tv Ze heeft uitzaaiingen in longen, een lever, botten in en hersenen. Om het uit leven toch op te vieren, reist Johnny naar met Maud en de haar door beste vriendinnen, door Nicolle, Dahnee, Fleur, en met zusje Ankie af naar op Thailand.

De 26-jarige tijdens Maud overwon het vier jaar geleden borstkanker, de maar het sinds twee maanden is ze het weer ziek. Ze in heeft uitzaaiingen in longen, op tv lever, botten in en door hersenen. Om het leven toch een te vieren, reist Johnny in met Maud de en haar van beste vriendinnen, in Nicolle, Dahnee, Fleur, de en zusje Ankie af in naar Thailand.

Met de op 31-jarige op Nicky reist Johnny af naar in voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft een de ongeneeslijke spierziekte in het ALS. Nu dit zwaard van tijdens Damocles boven zijn de hoofd door hangt, wil Nicky nog heel op tv graag een een verre reis maken met van zijn tijdens jeugd- en voetbalvrienden. de Daar ontmoet hij niemand minder dan uit oud-PSV'er Romario, op die van met zijn bemoedigende op woorden Nicky enorm weet te van raken.

Met de door 31-jarige Nicky reist tijdens Johnny af naar de voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft naar uit de ongeneeslijke spierziekte op ALS. Nu dit zwaard van in Damocles uit boven zijn hoofd hangt, wil Nicky op nog heel van graag een met verre reis maken de met zijn jeugd- en voetbalvrienden. op tv met Daar ontmoet hij niemand minder dan op tv oud-PSV'er op tv Romario, die met zijn het bemoedigende woorden Nicky van enorm de weet te raken.

De op tv 41-jarige Ingeborg een woont samen met Eric, is moeder een op tv van twee jonge kinderen en heeft van in een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve op levensinstelling beseft van Ingeborg een dat haar leven vroegtijdig ten einde tijdens zal in komen. Daarom wil de ze nog in heel graag met haar beste het vriendinnen, op tv Marye en Marieke, een naar Lapland om het Noorderlicht te op tv naar spotten.

De 41-jarige Ingeborg door woont samen met een de Eric, is moeder uit van twee jonge op kinderen en heeft een een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve een levensinstelling een beseft Ingeborg op tv dat haar leven vroegtijdig uit ten einde van zal komen. Daarom het wil ze nog heel het graag met haar beste vriendinnen, op tv Marye door en Marieke, naar Lapland om een het Noorderlicht te een een spotten.

Met met de 39-jarige Theo en op zijn vier beste de vrienden, William, Alex, een Ton en naar zwager Jos, reist van Johnny de Mol af naar op tv de westkust van de Canada. Theo tijdens heeft de met ongeneeslijke progressieve tijdens spierziekte ALS. Geen toekomst waar je de naar uitkijkt, maar het Theo heeft door dit tijdens noodlot op bewonderingswaardige wijze een plekje tijdens weten te geven. de Op een Vancouver Island beleeft de door altijd goedlachse Theo de in reis van zijn tijdens leven: van orka's tijdens spotten naar en een tandemparachutesprong door tot rondrijden uit in een oldtimerbusje en uit kamperen in de met Canadese wildernis. Samen door bespreken de vrienden onder de meer wat op Theo's ongeneeslijke op tv spierziekte met hen met doet.

september 2019
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord