Programma gemist?

Merel, 47 naar jaar de en moeder van twee het kinderen, heeft een van zeldzame vorm door van longkanker. Sinds twee naar jaar weet ze met dat ze ongeneeslijk op ziek is. de Met medicijnen proberen de artsen Merels in naar leven te rekken, maar de medicijnen het verliezen met na verloop de van tijd hun werking. Het een is in dan van levensbelang dat er met weer een nieuw medicijn een is ontwikkeld. Dat op tv het zo maar het afgelopen kan zijn, van beseft door Merel terdege. Daarom naar wil ze nog in heel graag in met haar beste vriendinnen, Christa een en Gieneke, naar het Sevilla.

Merel, 47 op tv jaar en moeder het van twee kinderen, een heeft een zeldzame uit vorm van van longkanker. Sinds in twee jaar weet uit ze dat ze ongeneeslijk ziek is. een Met het medicijnen proberen met de artsen Merels leven te rekken, door maar de op medicijnen verliezen het na verloop van tijd tijdens hun werking. Het is een dan op tv van levensbelang dat er weer door een door nieuw medicijn is in ontwikkeld. Dat in het zo maar afgelopen kan de zijn, beseft op tv Merel terdege. de Daarom wil ze nog heel graag naar met haar op beste vriendinnen, Christa op en Gieneke, naar van Sevilla.

Met in de 47-jarige door Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt tijdens Johnny de met Mol een trip door naar naar eigen land. Zes jaar geleden ontdekte een zij een met plekje op het haar rug en inmiddels weet de ze op dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig tijdens zal beëindigen. Ondanks met dat is Marlies uit levenslustig en positief op tv en weet ze een zelfs nog slechter met nieuws het tijdens hoofd te bieden: op een van jaar geleden overleed van haar jongste zoon tijdens een motorongeluk. uit het Haar negen vriendinnen steunen een haar door dik en naar dun het en bewonderen haar op veerkracht en levenslust. door Johnny gaat op uit pad met maar liefst tien het vrouwen! Met een kasteel het op de Veluwe een als uitvalsbasis, door zorgt op tv hij voor een onvergetelijke reis het met als hoogtepunten in tankrijden, vliegles in een op tv Cessna tijdens en Lee naar Towers.

Met de uit 47-jarige Marlies, die een aan een huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol met een trip door op eigen met land. Zes jaar geleden in ontdekte zij uit een plekje op haar tijdens rug en inmiddels weet in ze dat melanoomkanker in haar leven vroegtijdig het zal door beëindigen. Ondanks dat is het Marlies de levenslustig en positief en op weet ze zelfs naar nog slechter nieuws het hoofd tijdens te bieden: een tijdens jaar geleden overleed uit haar jongste tijdens zoon tijdens een naar motorongeluk. Haar door negen vriendinnen steunen haar uit door dik de en dun en bewonderen op haar veerkracht en naar levenslust. Johnny de gaat op pad met maar naar liefst tien van vrouwen! de Met een kasteel op een de Veluwe als uitvalsbasis, door zorgt in hij voor een onvergetelijke reis een met uit als hoogtepunten tankrijden, uit vliegles in een Cessna en Lee van op tv Towers.

Met uit de 42-jarige op tv Hanno en zijn vier beste kameraden op reist naar Johnny af naar naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, op tv een dodelijke met zenuwziekte waarbij tijdens spieren stap voor stap uitvallen. op tv Hoewel hij een met naar opgeheven hoofd met zijn ziekte met probeert om de te gaan, doet tijdens het hem van veel dat hij wordt beperkt in een het de omgang met zijn een 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn met het lichaam snel achteruit gaat, wil Hanno van alles uit het op tv leven halen op tv wat er nog een inzit. De altijd zo van actieve Hanno heeft tijdens nog één het wens: paragliden boven uit zijn droomstad in Kaapstad.

Met naar de 42-jarige van Hanno en zijn in vier beste kameraden met reist Johnny af naar in Kaapstad, Zuid-Afrika. de Hanno heeft ALS, een dodelijke het zenuwziekte waarbij spieren stap door voor stap uitvallen. tijdens met Hoewel hij met opgeheven hoofd met op tv zijn naar ziekte probeert door om te gaan, de doet het hem veel dat uit hij wordt met beperkt in de omgang met naar zijn 2-jarige zoontje tijdens door Tygo. Omdat zijn op tv lichaam snel achteruit gaat, tijdens wil Hanno alles uit het met leven halen wat in er naar nog inzit. De op tv altijd zo actieve Hanno heeft in nog één op tv wens: in paragliden boven zijn droomstad van Kaapstad.

De de 54-jarige Anton woont met uit zijn jeugdliefde, Marlon, de in van Velserbroek. Samen zijn van ze de ouders van Denise op tv en Bob. De kinderen uit zijn net het de huis uit als naar Anton een met jaar uit geleden last krijgt de van vage klachten. Hij denkt tijdens voor een longontsteking met naar het ziekenhuis te met naar gaan, maar daar blijkt de dat hij uitgezaaide longkanker naar heeft. tijdens De elf tumoren zitten in het zijn longen, hersenen, bekken op tv en op tv rug. Anton vertrekt samen een met Johnny en een zijn het vrienden naar het Midden-Oosten in voor een bijzondere de reis.

Vanavond is naar de laatste aflevering tijdens van naar De Reis Van tijdens Je Leven, het uit programma waarin Johnny de een Mol een op tv droomreis maakt met mensen die terminaal naar in ziek zijn. Het tweede seizoen het wordt afgesloten uit met de 54-jarige Anton. een Hij woont met zijn jeugdliefde, tijdens Marlon, in in Velserbroek. Samen zijn het ze met de ouders van door Denise en Bob. De kinderen zijn het net uit het huis uit als tijdens Anton op een jaar geleden last op krijgt van vage klachten. een Hij het denkt voor een het longontsteking naar het ziekenhuis te de gaan, maar daar uit blijkt uit dat hij uitgezaaide het longkanker heeft. De elf tumoren zitten uit in zijn door longen, hersenen, op bekken en rug. in Anton vertrekt samen met met Johnny en zijn uit vrienden naar het Midden-Oosten het voor de een bijzondere reis. op tv Bekijk hier op tv een fragment uit naar deze uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige Maud het overwon vier jaar in geleden borstkanker, van maar sinds twee maanden met is ze de weer ziek. in Ze heeft uitzaaiingen in door longen, lever, uit botten en hersenen. Om de het leven toch te in vieren, op tv reist Johnny door met Maud en haar het beste vriendinnen, van Nicolle, Dahnee, Fleur, uit en zusje Ankie af een naar Thailand.

De de 26-jarige Maud overwon vier jaar het op geleden borstkanker, maar sinds twee maanden door in is ze weer ziek. Ze uit heeft naar uitzaaiingen in longen, lever, op tv botten en hersenen. van Om het leven toch te uit vieren, reist van Johnny met Maud en in een haar beste vriendinnen, naar Nicolle, Dahnee, Fleur, en uit zusje Ankie af naar naar Thailand.

Met het de 31-jarige Nicky reist de Johnny af naar voetbalmekka een een Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte van ALS. Nu in dit zwaard van op tv Damocles boven zijn in hoofd hangt, wil Nicky de door nog heel graag een verre reis het maken op met zijn jeugd- de en voetbalvrienden. Daar ontmoet hij het niemand minder door dan oud-PSV'er de Romario, die het met zijn bemoedigende woorden Nicky enorm een weet in te raken.

Met in de 31-jarige Nicky reist uit Johnny af naar voetbalmekka met Brazilië. de Nicky heeft de een ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit op zwaard van naar Damocles boven zijn tijdens hoofd hangt, de wil Nicky nog heel van graag een verre reis op maken met zijn op tv in jeugd- en voetbalvrienden. Daar ontmoet in hij op niemand minder dan oud-PSV'er met Romario, die tijdens met zijn bemoedigende woorden Nicky enorm door weet te naar raken.

De een 41-jarige Ingeborg woont samen door met Eric, is door moeder van op twee jonge kinderen en heeft het een uit ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve het levensinstelling beseft Ingeborg in dat haar leven op tv vroegtijdig ten op tv einde op tv zal komen. Daarom wil ze nog op heel graag met op tv haar op beste vriendinnen, het Marye en Marieke, naar Lapland op om met het Noorderlicht te op tv spotten.

De 41-jarige tijdens Ingeborg woont samen met uit Eric, op tv is moeder van naar twee jonge kinderen op en heeft een op tv ongeneeslijke hersentumor. Ondanks in haar positieve levensinstelling op tv beseft Ingeborg dat het haar leven vroegtijdig naar ten einde zal in komen. Daarom wil ze nog op heel van graag met haar beste de vriendinnen, Marye uit en Marieke, uit naar Lapland om het Noorderlicht te door op tv spotten.

Met de 39-jarige door Theo door en zijn vier beste vrienden, met William, Alex, uit Ton en zwager de Jos, reist een Johnny de tijdens Mol af naar de door westkust van in Canada. Theo heeft door de ongeneeslijke progressieve spierziekte op tv ALS. Geen toekomst met waar je in naar uitkijkt, maar Theo van heeft dit noodlot op op tv bewonderingswaardige wijze tijdens een plekje weten te geven. in Op Vancouver Island uit de beleeft de altijd goedlachse Theo de uit reis van van zijn leven: van uit orka's spotten en een een in tandemparachutesprong tot rondrijden in in een oldtimerbusje naar en kamperen in de met Canadese wildernis. op Samen bespreken de vrienden naar onder meer wat Theo's het ongeneeslijke spierziekte met hen van met doet.

februari 2019
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord