Programma gemist?

Merel, 47 jaar de en door moeder van twee kinderen, een heeft een zeldzame vorm met van van longkanker. Sinds tijdens twee jaar weet ze dat ze op ongeneeslijk ziek van is. een Met medicijnen proberen een de artsen Merels leven het te rekken, maar tijdens de medicijnen met verliezen na verloop van tijd van hun naar werking. Het is dan van de levensbelang dat er weer het een nieuw medicijn op een is ontwikkeld. Dat het zo uit maar afgelopen kan de zijn, beseft Merel terdege. op tv Daarom naar wil ze nog heel in graag met haar beste in vriendinnen, naar Christa en Gieneke, naar op Sevilla.

Merel, een 47 jaar en de moeder van twee kinderen, heeft de op tv een zeldzame vorm van van longkanker. Sinds uit twee jaar weet ze dat ze op ongeneeslijk ziek is. uit naar Met medicijnen proberen het de artsen Merels leven te rekken, het in maar de medicijnen uit verliezen na verloop van tijd op tv hun werking. Het met is dan van levensbelang in dat er uit weer een op nieuw medicijn is ontwikkeld. Dat met het door zo maar afgelopen kan zijn, door een beseft Merel terdege. Daarom wil ze met het nog heel graag met haar in beste vriendinnen, op tv Christa en Gieneke, naar de Sevilla.

Met de naar 47-jarige een Marlies, die aan huidkanker op lijdt, maakt in Johnny de Mol een trip door op tv eigen land. Zes de op tv jaar geleden ontdekte zij de een plekje van op haar rug en inmiddels weet op ze dat melanoomkanker het haar leven in vroegtijdig zal beëindigen. van Ondanks in dat is Marlies levenslustig en naar positief en tijdens weet ze zelfs nog met slechter nieuws het hoofd naar te de bieden: een uit jaar geleden overleed haar jongste zoon op tv tijdens een tijdens motorongeluk. een Haar negen vriendinnen steunen haar door de in dik en dun en bewonderen de haar van veerkracht en levenslust. Johnny een gaat op pad met met maar liefst op tv tien vrouwen! Met de een kasteel op door de Veluwe als uitvalsbasis, tijdens zorgt hij voor een door uit onvergetelijke reis met als het hoogtepunten tankrijden, vliegles in een een Cessna en in Lee van Towers.

Met de van 47-jarige Marlies, tijdens die aan een huidkanker lijdt, maakt Johnny de door Mol een trip met door eigen op tv land. Zes jaar geleden de ontdekte uit zij een plekje op haar rug met van en inmiddels weet van ze dat melanoomkanker haar leven uit vroegtijdig zal beëindigen. door Ondanks dat de is Marlies levenslustig en positief met de en weet ze zelfs nog slechter de tijdens nieuws het hoofd te bieden: een een van jaar geleden overleed haar jongste met zoon tijdens in een motorongeluk. in Haar negen vriendinnen uit steunen haar door dik met en dun en bewonderen haar de veerkracht en levenslust. op Johnny gaat uit op pad van met maar liefst op tv tien vrouwen! Met een kasteel van op de Veluwe door als uitvalsbasis, uit zorgt hij voor uit een onvergetelijke reis met met als hoogtepunten tankrijden, in vliegles in een naar Cessna en Lee tijdens tijdens Towers.

Met in de 42-jarige Hanno en zijn naar vier beste kameraden van reist Johnny door af naar Kaapstad, van Zuid-Afrika. Hanno heeft het ALS, een dodelijke zenuwziekte op met waarbij spieren stap voor stap met uitvallen. met Hoewel hij met opgeheven hoofd met door een zijn ziekte probeert om uit te gaan, doet op tv het hem veel in dat hij op tv wordt beperkt in de omgang met tijdens zijn in 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn met lichaam op tv snel achteruit gaat, tijdens wil Hanno een alles uit het leven halen wat naar er nog inzit. een De tijdens altijd zo actieve Hanno heeft het nog naar één wens: paragliden boven met zijn op droomstad Kaapstad.

Met met de 42-jarige van Hanno en zijn vier een beste kameraden reist Johnny af van naar van Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, naar een door dodelijke zenuwziekte waarbij uit spieren stap op tv voor stap uitvallen. door Hoewel hij met opgeheven hoofd tijdens met zijn ziekte probeert door om naar te gaan, doet het in hem veel dat hij de wordt beperkt in in de naar omgang met zijn 2-jarige met zoontje Tygo. op Omdat zijn lichaam snel met achteruit gaat, wil Hanno tijdens in alles uit het leven halen het wat er tijdens nog inzit. De door altijd zo op actieve Hanno heeft nog één wens: tijdens het paragliden boven zijn droomstad met Kaapstad.

De 54-jarige door Anton woont met zijn op tv jeugdliefde, van Marlon, in de Velserbroek. Samen zijn ze de ouders de van een Denise en Bob. naar De kinderen uit zijn net het huis uit tijdens als Anton een een jaar door geleden last krijgt van op vage klachten. Hij denkt het voor van een longontsteking naar het het ziekenhuis te tijdens gaan, maar daar de blijkt dat hij uitgezaaide longkanker heeft. tijdens De elf tumoren het naar zitten in zijn het longen, hersenen, bekken en rug. Anton met vertrekt op samen met het Johnny en zijn vrienden naar het op Midden-Oosten voor het een bijzondere op tv reis.

Vanavond uit is de laatste aflevering van in De van Reis Van Je Leven, het op een programma waarin Johnny met de Mol een droomreis maakt tijdens met een mensen die terminaal ziek zijn. Het met tweede seizoen wordt afgesloten op met de door 54-jarige Anton. Hij door woont met zijn van jeugdliefde, met Marlon, in Velserbroek. de Samen zijn ze de van ouders van Denise en naar Bob. De kinderen zijn het net het van huis uit als uit Anton een jaar van geleden last krijgt tijdens van vage van klachten. Hij denkt voor een tijdens longontsteking naar het in ziekenhuis te met gaan, door maar daar blijkt dat uit hij uitgezaaide longkanker heeft. De op de elf tumoren zitten in zijn longen, naar hersenen, met bekken en rug. Anton het vertrekt samen met Johnny door en zijn vrienden door naar het het Midden-Oosten voor een bijzondere met reis. Bekijk tijdens hier een fragment uit met het deze uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De 26-jarige Maud de overwon vier jaar een geleden borstkanker, door maar in sinds twee maanden is ze de weer ziek. Ze heeft de naar uitzaaiingen in longen, lever, botten en het hersenen. Om het naar uit leven toch te het vieren, reist Johnny met een Maud en haar beste vriendinnen, uit Nicolle, Dahnee, Fleur, tijdens en zusje Ankie door af van naar Thailand.

De 26-jarige Maud naar overwon vier jaar uit geleden naar borstkanker, maar sinds het twee maanden is op tv ze weer door ziek. Ze heeft uitzaaiingen naar in longen, lever, op tv botten en in hersenen. Om het leven toch te een vieren, reist Johnny op tv met Maud en met haar door beste vriendinnen, op tv Nicolle, Dahnee, Fleur, door en zusje Ankie af op tv naar Thailand.

Met op tv de 31-jarige Nicky de reist Johnny af de naar voetbalmekka het Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke tijdens spierziekte ALS. Nu het dit zwaard van Damocles tijdens in boven zijn hoofd naar hangt, wil Nicky nog heel graag een een verre reis door tijdens maken met zijn jeugd- en voetbalvrienden. van de Daar ontmoet hij niemand naar minder dan oud-PSV'er Romario, die door met zijn door bemoedigende woorden van Nicky enorm de weet te raken.

Met een de 31-jarige Nicky reist Johnny het af naar voetbalmekka in Brazilië. naar Nicky heeft de het ongeneeslijke spierziekte uit ALS. Nu dit zwaard van Damocles op tv in boven zijn hoofd met hangt, wil Nicky nog heel tijdens graag een met verre reis maken uit met zijn jeugd- en voetbalvrienden. tijdens Daar de ontmoet hij op tv niemand minder dan oud-PSV'er van Romario, die met tijdens zijn bemoedigende woorden uit Nicky enorm een weet te raken.

De 41-jarige uit Ingeborg woont een samen met Eric, is moeder uit van een twee jonge kinderen en heeft een een ongeneeslijke hersentumor. op tv Ondanks haar het positieve levensinstelling tijdens beseft Ingeborg dat haar leven een vroegtijdig ten einde het naar zal komen. Daarom wil ze nog naar heel graag de met haar uit beste vriendinnen, de Marye en Marieke, naar in Lapland om het Noorderlicht te met op tv spotten.

De tijdens 41-jarige Ingeborg uit woont samen met Eric, is moeder naar door van twee jonge kinderen van en heeft van een ongeneeslijke hersentumor. door Ondanks haar positieve levensinstelling uit beseft Ingeborg dat naar haar leven vroegtijdig ten einde op in zal komen. Daarom wil ze van nog heel graag met van haar met beste vriendinnen, op tv Marye en Marieke, naar Lapland om in door het Noorderlicht te van spotten.

Met de de 39-jarige Theo en zijn met vier met beste vrienden, in William, Alex, Ton naar en zwager Jos, reist door Johnny de Mol af naar van de westkust de van uit Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve op tv spierziekte ALS. in Geen toekomst waar op tv je naar het uitkijkt, maar de Theo heeft dit van noodlot op bewonderingswaardige wijze naar een plekje op weten te geven. Op het Vancouver Island beleeft de het altijd goedlachse Theo de uit reis van in zijn leven: tijdens van orka's uit spotten en een tandemparachutesprong met tot rondrijden in een een oldtimerbusje en kamperen in naar de Canadese met wildernis. door Samen bespreken de vrienden onder meer met wat tijdens Theo's ongeneeslijke tijdens spierziekte met hen door doet.

oktober 2018
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord