Programma gemist?

Met de de 42-jarige Hanno op en zijn vier beste met kameraden reist Johnny met af naar op Kaapstad, Zuid-Afrika. tijdens Hanno heeft ALS, een op dodelijke zenuwziekte op waarbij spieren stap voor stap de uitvallen. Hoewel hij met met opgeheven hoofd met het zijn van ziekte probeert om te gaan, in doet het hem van naar veel dat hij de wordt beperkt in de omgang op tv met zijn tijdens 2-jarige zoontje Tygo. tijdens Omdat zijn lichaam snel het achteruit gaat, wil Hanno door alles uit uit het leven halen wat tijdens de er nog inzit. De altijd met zo actieve Hanno heeft met nog één een wens: paragliden boven zijn van droomstad met Kaapstad.

Met in de 42-jarige Hanno en een zijn vier tijdens beste kameraden reist met Johnny af op naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft de ALS, een dodelijke zenuwziekte op tv waarbij spieren stap op voor stap uitvallen. het naar Hoewel hij met opgeheven hoofd met met zijn op ziekte probeert van om te gaan, doet het een hem het veel dat hij wordt beperkt het in de op omgang met zijn 2-jarige de zoontje Tygo. Omdat een zijn lichaam snel achteruit in tijdens gaat, wil Hanno alles tijdens uit het leven halen de wat er naar nog inzit. uit De altijd zo actieve met Hanno heeft nog één een wens: paragliden het boven zijn met droomstad Kaapstad.

De 54-jarige tijdens Anton woont met in zijn jeugdliefde, Marlon, met in op Velserbroek. Samen zijn de ze de ouders van met Denise en Bob. in De kinderen zijn net het naar huis uit tijdens als uit Anton een jaar van geleden last krijgt van vage klachten. een met Hij denkt voor het een longontsteking naar het ziekenhuis van te gaan, een maar daar blijkt dat op tv hij uitgezaaide longkanker heeft. het een De elf tumoren zitten in zijn op tv longen, met hersenen, bekken en rug. Anton in een vertrekt samen met Johnny op en zijn vrienden naar het op een Midden-Oosten voor een van bijzondere reis.

Vanavond uit is de in laatste aflevering van De Reis op Van Je Leven, naar het naar programma waarin Johnny de tijdens Mol een een droomreis maakt met in mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede tijdens door seizoen wordt afgesloten met op de 54-jarige Anton. Hij het woont met zijn tijdens jeugdliefde, Marlon, uit in Velserbroek. naar Samen zijn ze de een ouders van door Denise en Bob. De in kinderen zijn net het door huis uit als een Anton een door jaar geleden last krijgt van het vage klachten. Hij naar op tv denkt voor een tijdens longontsteking naar het in ziekenhuis te gaan, tijdens maar daar blijkt dat hij met uitgezaaide longkanker heeft. De op elf tumoren uit zitten in zijn longen, op tv hersenen, bekken en het rug. Anton vertrekt uit met samen met Johnny in en zijn vrienden naar in het Midden-Oosten voor op tv een bijzondere reis. Bekijk hier op tv een naar fragment uit van deze uitzending: gids.tv/v8681/snorkelen.

De tijdens 26-jarige Maud overwon op vier jaar geleden borstkanker, maar in sinds twee in maanden met is ze weer ziek. Ze heeft op uitzaaiingen van in longen, lever, tijdens botten en hersenen. in Om het leven op toch te vieren, reist het Johnny met Maud en het haar op beste vriendinnen, Nicolle, door Dahnee, Fleur, een en zusje Ankie af naar met Thailand.

De 26-jarige het Maud overwon vier het jaar geleden borstkanker, de maar sinds twee maanden op tv uit is ze weer ziek. een Ze heeft uitzaaiingen in longen, het door lever, botten en hersenen. tijdens Om het leven op toch te vieren, reist Johnny in met Maud door en op tv haar beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, naar Fleur, in en zusje Ankie af op tv naar Thailand.

Met in de 31-jarige in Nicky reist Johnny af door naar voetbalmekka op tv Brazilië. Nicky heeft de een ongeneeslijke spierziekte ALS. naar Nu dit zwaard van Damocles het boven zijn hoofd op tv hangt, wil door Nicky nog heel graag in in een verre reis maken op met zijn met jeugd- en voetbalvrienden. Daar een ontmoet hij niemand minder dan tijdens oud-PSV'er Romario, uit die van met zijn bemoedigende woorden Nicky naar enorm met weet te raken.

Met de 31-jarige met Nicky van reist Johnny op tv af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky naar heeft de het ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu een dit zwaard van op tv Damocles boven zijn op hoofd hangt, wil uit Nicky door nog heel graag een een verre reis maken met zijn op tv jeugd- en voetbalvrienden. op tv Daar het ontmoet hij niemand naar minder dan met oud-PSV'er Romario, die met met zijn bemoedigende woorden Nicky enorm op tv weet te tijdens raken.

De van 41-jarige Ingeborg woont samen met met Eric, is moeder met van twee jonge van kinderen en heeft op tv een ongeneeslijke op tv hersentumor. door Ondanks haar positieve levensinstelling beseft een Ingeborg op dat haar leven vroegtijdig ten de einde zal komen. Daarom een wil een ze nog heel graag op met haar beste vriendinnen, met de Marye en Marieke, naar Lapland een om het Noorderlicht van te met spotten.

De naar 41-jarige Ingeborg van woont samen met Eric, is moeder op tv van van twee jonge kinderen en heeft op tv een ongeneeslijke hersentumor. door Ondanks haar een positieve levensinstelling beseft een Ingeborg dat haar van leven vroegtijdig ten met einde een zal komen. Daarom wil ze nog met heel graag met naar haar naar beste vriendinnen, Marye en in Marieke, naar Lapland om met van het Noorderlicht te met spotten.

Met de 39-jarige op tv Theo in en zijn vier beste tijdens vrienden, William, Alex, Ton tijdens in en zwager Jos, reist Johnny de de Mol af naar de de westkust van van het Canada. Theo heeft de ongeneeslijke met progressieve door spierziekte ALS. Geen toekomst waar in je naar uitkijkt, maar de Theo heeft dit een noodlot naar op bewonderingswaardige wijze uit een plekje weten te door geven. op tv Op Vancouver Island beleeft de naar altijd goedlachse Theo de met reis van zijn in leven: van orka's het spotten door en een op tandemparachutesprong tot rondrijden het in een oldtimerbusje en kamperen in op de Canadese wildernis. op tv Samen bespreken in de vrienden onder een meer wat tijdens Theo's ongeneeslijke op spierziekte met hen in doet.

Met een de 39-jarige van Theo en zijn vier naar beste vrienden, William, in Alex, Ton en zwager de Jos, naar reist Johnny de Mol in af naar op tv de westkust van Canada. tijdens Theo heeft de ongeneeslijke progressieve de spierziekte in ALS. Geen toekomst waar door je naar door uitkijkt, maar Theo met heeft dit door noodlot op bewonderingswaardige wijze tijdens een plekje weten op te geven. uit Op Vancouver Island van beleeft de altijd goedlachse Theo van de reis van zijn door door leven: van orka's met spotten en een tandemparachutesprong van tot rondrijden in een oldtimerbusje het op en kamperen in de van Canadese wildernis. op tv Samen bespreken de vrienden op onder meer wat Theo's de ongeneeslijke op spierziekte met hen met doet.

Johnny de Mol tijdens maakt de met de 29-jarige Sofie op een rondreis door in Namibië. uit Sofie heeft uitgezaaide op tv borstkanker en heeft een een paar maanden geleden te horen de gekregen het dat ze uit ongeneeslijk ziek is. van Ze wil heel graag naar een Afrika op om daar nog een onvergetelijke reis door te tijdens maken met haar beste naar vriendinnen, Fana, met Annika en Natascha. Op met haar op tv wensenlijst staat: de Big Five spotten, een op sandboarden van een enorme duin én de met naar haar vriendinnen op openhartige gesprekken voeren over haar ziekte. een Johnny trekt alles op tv uit van de kast om Sofie de een reis het van haar een leven te bezorgen!

In het nieuwe in seizoen van van De Reis Van Je uit een Leven gaat Johnny door de Mol wederom op uit reis met ongeneeslijk zieke mensen het en zijn op of haar door beste vrienden om samen de uit vriendschap én het door leven te vieren. de Dit jaar reist de tijdens Johnny samen met Sofie, Theo, het Ingeborg, met Nicky, Maud en in Anton de wereld over. uit Johnny: "Dit de is een van de meest op tv heftige en het emotionele programma’s door die ik heb gemaakt. En tegelijkertijd met de in meest dankbare tijdens en meest onvergetelijke reis tot naar dusver." De Reis uit Van Je Leven tijdens is vanaf het vanavond elke dinsdag om 21:30 uit uur te zien een op een RTL 4. De bestemmingen die dit uit seizoen van worden aangedaan uit zijn wederom wonderschoon: Namibië, Canada, op Lapland, de Brazilië, Thailand en Jordanië. En die naar lenen zich met perfect om een het een en met ander van de bucketlist op af te uit vinken: van een parachutesprong naar en een ontmoeting op met voetballegende Romario door tot een huwelijksaanzoek met en het Noorderlicht. met Maar bovenal worden naar er gesprekken door gevoerd die thuis in Nederland een de vaak op zich het laten wachten tot het soms door te laat is. De het Reis Van Je een Leven geeft alle betrokkenen het een waardevol blijvend op document. uit Johnny: "Ik ben zeer met trots op naar het team. We hebben weer een een de prachtig programma van gemaakt, wat ondanks de materie meer op tv naar over het leven gaat, dan over op de de dood." In de eerste een aflevering maakt Johnny door de Mol met de naar 29-jarige een Sofie een rondreis door met Namibië. Sofie op tv heeft uitgezaaide borstkanker op tv en heeft een paar maanden het geleden in te horen gekregen dat ze ongeneeslijk naar naar ziek is. Ze wil heel van graag naar tijdens Afrika om op tv daar nog een onvergetelijke reis uit te maken met het haar een beste vriendinnen Fana, de Annika en Natascha. Op een haar wensenlijst staat: de tijdens Big Five door spotten, sandboarden van een in enorme duin de én met haar vriendinnen openhartige gesprekken met voeren over haar op met ziekte. Johnny trekt een alles uit de kast de om Sofie de reis van uit haar leven te op een bezorgen.

Met de naar 47-jarige Marlies, op tv die aan huidkanker lijdt, door maakt Johnny de Mol naar een met trip door eigen land. Zes een een jaar geleden ontdekte zij een op plekje op tv op haar rug de en inmiddels weet een ze dat melanoomkanker haar leven op vroegtijdig zal door beëindigen. Ondanks dat is een Marlies levenslustig een en positief en weet van zelfs nog in slechter nieuws het met hoofd te bieden: een een jaar geleden overleed het haar jongste tijdens zoon tijdens een motorongeluk. Haar naar negen naar vriendinnen steunen haar door dik op tv en dun een en naar bewonderen haar veerkracht en levenslust. de Marlies gaat liever voor uit een reis in tijdens uit eigen land met z'n allen dan met voor in een tropische verre de reis met slechts een aantal met van op hen. En dus van gaat Johnny op pad tijdens met maar naar liefst tien een vrouwen! Met een kasteel op de op tv in Veluwe als uitvalsbasis zorgt hij door voor een onvergetelijke reis op het met als hoogtepunten van tankrijden, vliegles in een Cessna en naar Lee op tv Towers.

mei 2018
23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

17-04-2018 21:32

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

11-04-2018 15:03

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Johnny de Mol maakt met de 29-jarige Sofie een rondreis door Namibië. Sofie heeft uitgezaaide borstkanker en heeft een paar maanden geleden te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is. Ze wil heel graag naar Afrika om daar nog een onverge...

10-04-2018 21:30

Terug: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Terug: De Reis Van Je Leven

In het nieuwe seizoen van De Reis Van Je Leven gaat Johnny de Mol wederom op reis met ongeneeslijk zieke mensen en zijn of haar beste vrienden om samen de vriendschap én het leven te vieren. Dit jaar reist Johnny samen met Sofie, Theo, Inge...

12-12-2016 20:41

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 23-05-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord