Programma gemist?

Merel, 47 met jaar met en moeder van twee kinderen, uit heeft een door zeldzame vorm de van longkanker. Sinds twee het jaar weet op ze dat ze ongeneeslijk op ziek is. Met medicijnen proberen een de artsen van Merels leven een te rekken, maar de medicijnen van in verliezen na verloop van tijd hun op werking. Het in is uit dan van levensbelang dat er weer de een nieuw medicijn uit is ontwikkeld. in Dat van het zo maar afgelopen kan zijn, het tijdens beseft Merel terdege. op tv Daarom wil ze op nog heel graag met haar beste van op tv vriendinnen, Christa en Gieneke, naar naar Sevilla.

Merel, in 47 jaar en tijdens moeder van twee kinderen, heeft uit een een zeldzame vorm van van longkanker. Sinds twee tijdens jaar weet ze de dat ze door ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen uit de artsen naar Merels leven te rekken, op tv maar van de medicijnen verliezen na verloop naar van een tijd hun werking. Het is een dan van levensbelang op dat er van weer tijdens een nieuw medicijn is ontwikkeld. Dat in het zo een maar afgelopen kan van zijn, beseft Merel terdege. een Daarom de wil ze nog tijdens heel graag met haar beste naar vriendinnen, Christa op en Gieneke, naar de Sevilla.

Met de de 47-jarige Marlies, een die aan het huidkanker lijdt, maakt tijdens Johnny de Mol een trip door uit de eigen land. Zes jaar geleden naar ontdekte zij een van plekje op naar haar rug en in inmiddels weet op tv ze dat melanoomkanker haar leven uit vroegtijdig zal beëindigen. het Ondanks dat is Marlies van met levenslustig en positief en uit weet ze zelfs nog op slechter nieuws het hoofd op uit te bieden: een jaar geleden overleed door haar in jongste zoon tijdens een het motorongeluk. Haar negen het vriendinnen steunen tijdens haar door op tv dik en dun in en bewonderen haar veerkracht en levenslust. met naar Johnny gaat op pad met maar de liefst naar tien vrouwen! Met een kasteel op op uit de Veluwe als naar uitvalsbasis, zorgt hij voor naar een onvergetelijke reis de met de als hoogtepunten tankrijden, vliegles in een het op tv Cessna en Lee de Towers.

Met van de 47-jarige Marlies, die aan het huidkanker uit lijdt, maakt Johnny uit de Mol een trip door door eigen uit land. Zes jaar geleden ontdekte de zij een plekje het op het haar rug en inmiddels het weet ze dat het melanoomkanker haar leven vroegtijdig met zal beëindigen. Ondanks op tv dat is met Marlies levenslustig en op positief en weet ze het zelfs met nog slechter nieuws het hoofd in te bieden: op een jaar geleden overleed een haar een jongste zoon tijdens een van motorongeluk. Haar op tv negen vriendinnen het steunen haar door dik en dun van en op tv bewonderen haar met veerkracht en levenslust. tijdens Johnny gaat op pad met maar tijdens liefst op tv tien vrouwen! Met in een kasteel op de Veluwe de als uitvalsbasis, op zorgt hij voor een uit onvergetelijke reis een met als hoogtepunten tijdens tankrijden, vliegles in naar een Cessna uit en Lee de Towers.

Met op de 42-jarige Hanno en tijdens zijn vier beste een kameraden in reist Johnny af naar door Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft in ALS, een een dodelijke zenuwziekte waarbij het spieren stap voor stap de uitvallen. op Hoewel hij met opgeheven hoofd door met zijn ziekte met probeert om te in gaan, het doet het hem veel dat naar hij wordt beperkt door in de omgang met met zijn 2-jarige zoontje het Tygo. Omdat tijdens zijn lichaam het snel achteruit gaat, door wil Hanno alles uit het op tv leven halen wat uit er nog naar inzit. De altijd zo een actieve Hanno heeft het nog één op wens: paragliden boven zijn het droomstad een Kaapstad.

Met in de 42-jarige een Hanno en zijn vier beste kameraden van reist Johnny op af naar van Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, het een dodelijke naar zenuwziekte door waarbij spieren stap voor het stap uitvallen. Hoewel het hij met met opgeheven hoofd met door zijn ziekte probeert om door te gaan, doet de het hem naar veel dat hij met wordt beperkt in de omgang tijdens met zijn 2-jarige door zoontje Tygo. Omdat zijn in lichaam het snel achteruit gaat, wil Hanno door alles uit tijdens het tijdens leven halen wat er nog in inzit. De door altijd zo actieve een Hanno heeft nog op één wens: op paragliden boven zijn op tv droomstad Kaapstad.

De uit 54-jarige Anton woont met op tv zijn jeugdliefde, Marlon, met in een Velserbroek. Samen zijn ze de ouders het van Denise op en Bob. door De kinderen het zijn net het huis uit als het tijdens Anton een jaar op tv geleden last krijgt van van vage klachten. Hij denkt een voor een longontsteking de naar het ziekenhuis de te met gaan, maar daar blijkt dat hij het het uitgezaaide longkanker heeft. De elf de tumoren zitten op in zijn longen, uit hersenen, bekken en het rug. Anton vertrekt samen met een Johnny en zijn op tv vrienden naar op het Midden-Oosten voor een op bijzondere van reis.

Vanavond tijdens is de laatste naar aflevering van De Reis Van uit Je Leven, het van programma uit waarin Johnny in de Mol een droomreis tijdens maakt met mensen de die terminaal ziek met zijn. Het tweede seizoen in wordt afgesloten met in de 54-jarige Anton. Hij tijdens woont uit met zijn jeugdliefde, Marlon, naar in Velserbroek. Samen zijn tijdens ze de in ouders van in Denise en Bob. De kinderen uit zijn net het door huis uit het als Anton het een jaar geleden het last krijgt van vage klachten. de Hij denkt voor op tv een longontsteking naar door het ziekenhuis te gaan, de uit maar daar blijkt het dat hij uitgezaaide longkanker heeft. uit De elf op tumoren zitten in zijn naar longen, hersenen, het bekken en met rug. Anton vertrekt op samen met Johnny en zijn vrienden op tv tijdens naar het Midden-Oosten voor een de bijzondere van reis. Bekijk hier een fragment de uit deze uitzending: in gids.tv/v8681/snorkelen.

De naar 26-jarige Maud overwon vier jaar de geleden borstkanker, met maar sinds twee maanden uit is ze een weer ziek. een Ze heeft uitzaaiingen op in longen, lever, botten en de hersenen. tijdens Om het uit leven toch te vieren, de reist Johnny met op Maud en haar in beste vriendinnen, Nicolle, door Dahnee, Fleur, en met zusje Ankie uit af naar Thailand.

De tijdens 26-jarige Maud overwon vier jaar tijdens geleden tijdens borstkanker, maar sinds twee naar maanden is ze weer in van ziek. Ze heeft uit uitzaaiingen in longen, lever, door botten en een hersenen. Om het leven toch in te vieren, reist naar Johnny met Maud en op tv naar haar beste vriendinnen, Nicolle, het Dahnee, Fleur, en zusje Ankie de een af naar Thailand.

Met naar de 31-jarige Nicky reist Johnny een af naar naar voetbalmekka een Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke uit spierziekte ALS. het Nu dit zwaard op tv van Damocles boven zijn hoofd door hangt, door wil Nicky nog heel de graag met een verre reis maken op met zijn jeugd- en van voetbalvrienden. Daar ontmoet hij met naar niemand minder dan oud-PSV'er tijdens Romario, die de met zijn bemoedigende woorden Nicky in enorm weet tijdens te raken.

Met de van 31-jarige tijdens Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka door Brazilië. Nicky heeft een de met ongeneeslijke spierziekte door ALS. Nu dit zwaard van Damocles het boven zijn hoofd de hangt, in wil Nicky met nog heel graag tijdens een verre reis maken met uit zijn het jeugd- en voetbalvrienden. door Daar ontmoet hij niemand minder dan in oud-PSV'er Romario, die in met zijn door bemoedigende woorden de Nicky enorm weet te op raken.

De met 41-jarige Ingeborg woont samen de met Eric, is een moeder van twee jonge uit de kinderen en heeft het een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve op tv levensinstelling beseft met Ingeborg dat haar met leven vroegtijdig het ten einde zal komen. Daarom door met wil ze nog op tv heel graag met haar beste uit vriendinnen, Marye de en Marieke, naar Lapland met om het Noorderlicht te met in spotten.

De op tv 41-jarige Ingeborg woont samen met op tv Eric, is moeder met de van twee jonge kinderen en heeft tijdens een tijdens ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve met tijdens levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven het vroegtijdig ten einde op zal komen. het Daarom wil ze nog een heel in graag met haar beste uit vriendinnen, Marye naar en Marieke, naar naar Lapland om het Noorderlicht te van een spotten.

Met een de 39-jarige Theo door en zijn vier beste van vrienden, William, Alex, Ton met en van zwager Jos, reist Johnny een de Mol af een naar in de westkust van Canada. op tv Theo heeft de ongeneeslijke progressieve door op spierziekte ALS. Geen toekomst waar de je naar naar uitkijkt, maar Theo heeft dit op noodlot op bewonderingswaardige tijdens wijze een een plekje weten te door geven. Op Vancouver met Island tijdens beleeft de altijd goedlachse Theo tijdens de reis van zijn in leven: tijdens van orka's van spotten en een tandemparachutesprong tot rondrijden in op in een oldtimerbusje tijdens en kamperen in de de Canadese wildernis. Samen bespreken in de vrienden onder naar meer op wat Theo's ongeneeslijke een spierziekte met hen een doet.

augustus 2018
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord