Programma gemist?

Merel, het 47 jaar en moeder van uit uit twee kinderen, heeft het een zeldzame vorm van op longkanker. Sinds van twee jaar weet een ze dat ze ongeneeslijk ziek de is. Met medicijnen proberen op de artsen Merels de leven te op tv rekken, het maar de medicijnen door verliezen na verloop het van tijd hun werking. Het is naar dan van van levensbelang dat uit er weer een nieuw medicijn het is ontwikkeld. van Dat het zo maar in uit afgelopen kan zijn, met beseft Merel terdege. Daarom op wil ze op tv nog heel graag met haar beste op vriendinnen, Christa en in Gieneke, naar naar Sevilla.

Merel, met 47 jaar en moeder op van twee kinderen, uit heeft een zeldzame naar vorm van longkanker. Sinds uit op twee jaar weet ze dat ze tijdens ongeneeslijk tijdens ziek is. naar Met medicijnen proberen de artsen Merels de leven in te rekken, maar een de medicijnen verliezen op na verloop van tijdens tijd hun werking. Het tijdens is dan van op tv levensbelang dat er op weer op een nieuw medicijn op tv is ontwikkeld. Dat het tijdens zo maar afgelopen kan zijn, het beseft Merel het terdege. Daarom wil op tv ze op nog heel graag met haar van beste vriendinnen, Christa het en Gieneke, naar op Sevilla.

Met op de 47-jarige Marlies, die aan op tv het huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol van op een trip door de eigen land. Zes jaar geleden van ontdekte zij naar een plekje op haar rug met en inmiddels het weet ze uit dat melanoomkanker op haar leven vroegtijdig zal naar beëindigen. Ondanks in dat is Marlies levenslustig en positief van en weet op tv ze zelfs uit nog slechter door nieuws het hoofd te bieden: een op jaar geleden op overleed uit haar jongste zoon tijdens naar een motorongeluk. het Haar negen vriendinnen steunen haar tijdens door dik de en dun en een bewonderen haar veerkracht en in levenslust. op Johnny gaat op pad met door maar liefst tien in vrouwen! tijdens Met een kasteel op de de Veluwe als het uitvalsbasis, zorgt tijdens hij voor een onvergetelijke reis met het als hoogtepunten tankrijden, het vliegles een in een Cessna en Lee uit door Towers.

Met naar de 47-jarige Marlies, die aan op huidkanker lijdt, maakt een Johnny een de Mol door een trip door eigen land. op tv Zes een jaar geleden ontdekte naar zij een plekje tijdens op haar rug en inmiddels weet tijdens ze dat van melanoomkanker haar de leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks uit dat is op Marlies levenslustig uit en positief en de weet ze zelfs nog slechter in op nieuws het hoofd te bieden: het een het jaar geleden overleed haar jongste zoon op in tijdens een motorongeluk. het Haar negen vriendinnen steunen een haar door dik uit en dun en bewonderen haar tijdens veerkracht en op tv levenslust. Johnny gaat tijdens op pad met maar in liefst tien door vrouwen! Met een kasteel de op de Veluwe in als een uitvalsbasis, zorgt hij voor in een onvergetelijke reis van met als op hoogtepunten tankrijden, vliegles in tijdens een een Cessna en Lee met Towers.

Met een de 42-jarige Hanno tijdens en zijn vier in beste kameraden reist met Johnny af naar Kaapstad, van Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, naar een dodelijke zenuwziekte op tv waarbij spieren stap in voor stap van uitvallen. Hoewel hij met een opgeheven hoofd met met op tv zijn ziekte probeert om in te gaan, doet het hem een naar veel dat hij wordt beperkt tijdens in de omgang met tijdens zijn 2-jarige zoontje in Tygo. Omdat in zijn lichaam snel achteruit van gaat, met wil Hanno alles uit op het leven de halen wat er een nog inzit. De tijdens altijd zo actieve het Hanno heeft nog een één wens: paragliden boven zijn op naar droomstad Kaapstad.

Met de 42-jarige op Hanno in en zijn tijdens vier beste kameraden op reist Johnny af het naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno het heeft ALS, een dodelijke op tv zenuwziekte waarbij spieren stap het voor stap het uitvallen. Hoewel hij naar met opgeheven hoofd door met zijn uit ziekte probeert om te gaan, naar doet met het hem veel dat op tv hij een wordt beperkt in de omgang het met op zijn 2-jarige zoontje Tygo. Omdat zijn met lichaam snel achteruit met gaat, van wil Hanno van alles uit het leven halen wat op tv er met nog inzit. in De altijd zo actieve Hanno tijdens heeft nog één door wens: naar paragliden boven zijn droomstad met Kaapstad.

De van 54-jarige Anton op woont met zijn in jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. naar Samen zijn ze de het ouders door van Denise en in Bob. De kinderen het zijn net het op huis uit als Anton het een jaar geleden last krijgt met van van vage klachten. Hij denkt voor van een longontsteking naar op tv het uit ziekenhuis te gaan, maar in daar blijkt dat een hij uitgezaaide longkanker op tv heeft. het De elf tumoren zitten in zijn een longen, het hersenen, bekken en rug. met Anton vertrekt samen met door Johnny en zijn naar uit vrienden naar het Midden-Oosten voor tijdens een de bijzondere reis.

Vanavond is de de laatste een aflevering van De Reis op tv Van Je Leven, in het een programma waarin Johnny met de Mol een droomreis tijdens maakt met mensen die terminaal van ziek zijn. Het door tweede seizoen wordt afgesloten een met naar de 54-jarige Anton. Hij woont van met zijn jeugdliefde, het in Marlon, in Velserbroek. Samen zijn op ze de ouders van van op tv Denise en Bob. De kinderen zijn een op net het huis uit als Anton op tv een jaar het geleden uit last krijgt van vage het klachten. Hij de denkt voor een het longontsteking naar het ziekenhuis door te gaan, maar daar blijkt op tv dat hij uitgezaaide het longkanker de heeft. De elf tumoren zitten in in op zijn longen, hersenen, op tv bekken en tijdens rug. Anton vertrekt samen met met Johnny en op zijn vrienden naar het het Midden-Oosten voor in een bijzondere uit reis. Bekijk hier een een fragment uit deze uitzending: uit gids.tv/v8681/snorkelen.

De in 26-jarige Maud overwon vier jaar de geleden door borstkanker, maar sinds twee de maanden is ze weer in ziek. Ze heeft door uitzaaiingen door in longen, lever, botten tijdens en van hersenen. Om het leven toch te tijdens vieren, reist naar Johnny door met Maud en haar beste vriendinnen, de met Nicolle, Dahnee, Fleur, en zusje Ankie tijdens af in naar Thailand.

De 26-jarige door Maud overwon op tv vier jaar geleden borstkanker, met maar sinds twee op maanden is ze weer op tv ziek. op tv Ze heeft uitzaaiingen in op longen, lever, botten en tijdens hersenen. Om het tijdens leven toch met te vieren, reist Johnny van met tijdens Maud en op haar beste vriendinnen, Nicolle, Dahnee, Fleur, naar in en zusje Ankie af naar met Thailand.

Met uit de 31-jarige Nicky reist het Johnny op af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft naar met de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu een dit zwaard van de Damocles boven zijn hoofd in hangt, wil het Nicky nog heel van graag de een verre reis maken naar met zijn jeugd- met en voetbalvrienden. Daar ontmoet met hij niemand de minder dan oud-PSV'er van Romario, die met met zijn bemoedigende woorden Nicky enorm het weet naar te raken.

Met door de 31-jarige een Nicky reist Johnny af de naar voetbalmekka door Brazilië. Nicky heeft naar de ongeneeslijke spierziekte ALS. op tv Nu dit zwaard van het Damocles boven zijn hoofd op hangt, uit wil Nicky nog uit heel graag uit een verre reis naar maken met zijn jeugd- en tijdens voetbalvrienden. Daar ontmoet hij in niemand minder dan met oud-PSV'er Romario, die op met in zijn bemoedigende op tv woorden Nicky enorm weet de te raken.

De 41-jarige Ingeborg op woont op samen met Eric, is moeder een op van twee jonge kinderen en de heeft een op tv ongeneeslijke hersentumor. Ondanks tijdens haar positieve levensinstelling op beseft Ingeborg dat haar het leven vroegtijdig ten in einde door zal komen. Daarom op wil ze nog heel op graag met haar beste vriendinnen, naar Marye uit en Marieke, naar door Lapland om door het Noorderlicht te door spotten.

De 41-jarige Ingeborg van woont in samen met uit Eric, is moeder van in twee jonge kinderen met en heeft een een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve met levensinstelling beseft uit Ingeborg dat haar leven de de vroegtijdig ten einde zal met komen. Daarom wil ze nog een heel naar graag met haar beste van vriendinnen, Marye en met Marieke, naar tijdens Lapland om in het Noorderlicht te een spotten.

Met in de 39-jarige Theo en naar zijn het vier beste vrienden, William, Alex, de Ton en het zwager Jos, reist met Johnny de de Mol af naar de in westkust van Canada. Theo heeft van de ongeneeslijke progressieve uit spierziekte ALS. Geen van het toekomst waar je naar uitkijkt, maar naar tijdens Theo heeft dit noodlot op bewonderingswaardige op tv wijze een plekje in weten te op tv geven. naar Op Vancouver Island beleeft van de altijd naar goedlachse Theo de op reis van zijn leven: naar van orka's spotten en een op tijdens tandemparachutesprong tot rondrijden van in een oldtimerbusje en kamperen in uit de Canadese wildernis. een een Samen bespreken de op tv vrienden onder meer een wat Theo's ongeneeslijke spierziekte met door hen in doet.

januari 2019
06-06-2018 14:59

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

05-06-2018 21:33

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van t...

30-05-2018 15:00

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

29-05-2018 21:33

Afl. 7

De Reis Van Je Leven - Afl. 7

Met de 47-jarige Marlies, die aan huidkanker lijdt, maakt Johnny de Mol een trip door eigen land. Zes jaar geleden ontdekte zij een plekje op haar rug en inmiddels weet ze dat melanoomkanker haar leven vroegtijdig zal beëindigen. Ondanks da...

23-05-2018 15:00

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

22-05-2018 21:32

Afl. 1

De Reis Van Je Leven - Afl. 1

Met de 42-jarige Hanno en zijn vier beste kameraden reist Johnny af naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hanno heeft ALS, een dodelijke zenuwziekte waarbij spieren stap voor stap uitvallen. Hoewel hij met opgeheven hoofd met zijn ziekte probeert om ...

16-05-2018 14:58

Afl. 6

De Reis Van Je Leven - Afl. 6

De 54-jarige Anton woont met zijn jeugdliefde, Marlon, in Velserbroek. Samen zijn ze de ouders van Denise en Bob. De kinderen zijn net het huis uit als Anton een jaar geleden last krijgt van vage klachten. Hij denkt voor een longontsteking ...

15-05-2018 21:35

Slot: De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven - Slot: De Reis Van Je Leven

Vanavond is de laatste aflevering van De Reis Van Je Leven, het programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die terminaal ziek zijn. Het tweede seizoen wordt afgesloten met de 54-jarige Anton. Hij woont met zijn jeugdlief...

09-05-2018 14:59

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

08-05-2018 21:35

Afl. 5

De Reis Van Je Leven - Afl. 5

De 26-jarige Maud overwon vier jaar geleden borstkanker, maar sinds twee maanden is ze weer ziek. Ze heeft uitzaaiingen in longen, lever, botten en hersenen. Om het leven toch te vieren, reist Johnny met Maud en haar beste vriendinnen, Nico...

02-05-2018 14:59

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

01-05-2018 21:35

Afl. 4

De Reis Van Je Leven - Afl. 4

Met de 31-jarige Nicky reist Johnny af naar voetbalmekka Brazilië. Nicky heeft de ongeneeslijke spierziekte ALS. Nu dit zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, wil Nicky nog heel graag een verre reis maken met zijn jeugd- en voetbalvrie...

25-04-2018 14:58

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

24-04-2018 21:33

Afl. 3

De Reis Van Je Leven - Afl. 3

De 41-jarige Ingeborg woont samen met Eric, is moeder van twee jonge kinderen en heeft een ongeneeslijke hersentumor. Ondanks haar positieve levensinstelling beseft Ingeborg dat haar leven vroegtijdig ten einde zal komen. Daarom wil ze nog ...

18-04-2018 15:01

Afl. 2

De Reis Van Je Leven - Afl. 2

Met de 39-jarige Theo en zijn vier beste vrienden, William, Alex, Ton en zwager Jos, reist Johnny de Mol af naar de westkust van Canada. Theo heeft de ongeneeslijke progressieve spierziekte ALS. Geen toekomst waar je naar uitkijkt, maar The...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reis Van Je Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reis Van Je Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reis Van Je Leven bij De Reis Van Je Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reis Van Je Leven. Heb je een uitzending van De Reis Van Je Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reis Van Je Leven gemist

Programma waarin Johnny de Mol een droomreis maakt met mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Samen met hun beste vrienden of vriendinnen reizen ze af naar een voor hen betekenisvolle bestemming om het leven te vieren. De reis is een aaneenschakeling van goede gesprekken, humor en liefde, waarbij de openheid en veerkracht van Johnny's bijzondere reisgenoten respect afdwingen. Te zien is hoe mooi vriendschap kan zijn en wat er gebeurt als een groep vrienden of vriendinnen weet dat er binnenkort afscheid van één van hen moet worden genomen.

Uitzending gemist van De Reis Van Je Leven? Hier kun je alle uitzendingen van De Reis Van Je Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 06-06-2018 om 14:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord