Programma gemist?

Een ongekend met fel op tv televisiedebat tussen politieke tegenstanders in met 1968 vormt de van angstige tijdens voorbode van het het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie met speelt een naar belangrijke rol de bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, uit het het jaar dat op tv Nixon zal worden het verkozen tot president, zoekt de Amerikaanse tijdens televisiezender ABC een een nieuwe aanpak om de aandacht te de besteden naar aan de presidentsverkiezingen en tijdens nodigt de uiterst conservatieve uit journalist, oprichter van de tijdens National tijdens Review, William F. naar Buckley en de progressieve schrijver van uit en liberale bon vivant Gore Vidal tijdens uit van om met de elkaar in gesprek te op tv gaan en de presidentiƫle door conventies van te bespreken. In een aantal live-uitzendingen tijdens nemen de in mannen, die een de hekel aan elkaars opvattingen hebben, tijdens het tijdens tegen elkaar op. Het het Netwerk hoopt op op tv vuurwerk en naar dat krijgen ze! op tv Is het debat een aanvankelijk intellectueel, persoonlijk tijdens en politiek, al snel mondt de het uit op in van een openbare scheldpartij. Het is met het eerste een Amerikaanse voorbeeld van moddergooien in naar een een politieke tegenstander.

juli 2020
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!