Programma gemist?

Een in ongekend fel televisiedebat van tussen politieke een tegenstanders in 1968 op tv vormt de angstige voorbode tijdens van het het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt tijdens op tv een belangrijke rol op tv bij de Amerikaanse verkiezingen. In op tv 1968, in het jaar dat Nixon zal worden van verkozen tot president, uit zoekt de van Amerikaanse televisiezender tijdens ABC een nieuwe aanpak de om door aandacht te besteden aan de een presidentsverkiezingen en nodigt door de uiterst conservatieve journalist, door oprichter met van de National Review, van William tijdens F. Buckley en de progressieve schrijver in en liberale door bon vivant op tv Gore Vidal het uit om met elkaar een in gesprek te op tv gaan en de presidentiële op tv conventies in te bespreken. In een de aantal live-uitzendingen nemen de mannen, die uit een op tv hekel aan elkaars opvattingen hebben, van in het tegen elkaar op. Het op tv Netwerk hoopt op van vuurwerk naar en dat krijgen ze! Is naar het debat aanvankelijk van intellectueel, persoonlijk en politiek, met door al snel mondt op tv het uit in een openbare op tv scheldpartij. Het is het door tijdens eerste Amerikaanse voorbeeld in van moddergooien naar het een politieke tegenstander.

februari 2021
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!