Programma gemist?

Een in ongekend fel televisiedebat tussen de politieke tegenstanders in 1968 naar vormt de angstige met in voorbode van het huidige meedogenloze het medialandschap in Amerika. Televisie naar speelt een met belangrijke rol bij tijdens de Amerikaanse verkiezingen. uit In 1968, het in jaar dat Nixon zal op worden naar verkozen tot president, zoekt op de Amerikaanse met televisiezender ABC een nieuwe aanpak de om aandacht te besteden door aan het de presidentsverkiezingen en nodigt de de naar uiterst conservatieve journalist, oprichter tijdens van de National op tv Review, William F. van Buckley en de progressieve schrijver naar en liberale bon van vivant uit Gore Vidal uit om het met elkaar in in gesprek te gaan in en de presidentiële conventies de op te bespreken. In een aantal live-uitzendingen nemen naar de mannen, uit die een hekel aan van elkaars opvattingen hebben, op het tegen elkaar tijdens op. Het Netwerk tijdens met hoopt op vuurwerk en dat uit krijgen met ze! Is het debat een aanvankelijk intellectueel, persoonlijk uit en politiek, al een snel mondt het uit in door een openbare scheldpartij. het Het is het de met eerste Amerikaanse voorbeeld van moddergooien met naar een politieke tijdens tegenstander.

juni 2021
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!