Programma gemist?

Een ongekend fel op tv televisiedebat tussen politieke een tijdens tegenstanders in 1968 vormt de angstige met voorbode een van het huidige met meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie op tv speelt een belangrijke uit rol bij de Amerikaanse door verkiezingen. In van 1968, het jaar tijdens dat Nixon zal worden met verkozen uit tot president, zoekt de Amerikaanse de televisiezender ABC een naar nieuwe aanpak op om het aandacht te besteden met aan de presidentsverkiezingen en een nodigt de uiterst conservatieve in journalist, tijdens oprichter van de National naar Review, William F. Buckley en van de op progressieve schrijver het en liberale bon vivant Gore Vidal op uit om met de elkaar een in gesprek te het gaan en de de presidentiële conventies te de bespreken. In een aantal het live-uitzendingen nemen de mannen, die een een naar hekel aan elkaars van opvattingen hebben, het tegen de elkaar de op. Het Netwerk hoopt op tijdens vuurwerk en op dat krijgen ze! Is uit het debat aanvankelijk intellectueel, tijdens de persoonlijk en politiek, al snel in mondt de het uit in een openbare scheldpartij. het Het is uit het eerste Amerikaanse een voorbeeld het van moddergooien naar een in politieke tegenstander.

oktober 2020
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!