Programma gemist?

Een ongekend fel een in televisiedebat tussen politieke tegenstanders in op tv 1968 vormt tijdens de angstige voorbode van van het huidige meedogenloze een medialandschap in Amerika. Televisie speelt uit tijdens een belangrijke rol bij de op Amerikaanse verkiezingen. uit In 1968, het jaar uit dat naar Nixon zal worden op verkozen tot president, zoekt het de Amerikaanse televisiezender ABC een een nieuwe tijdens aanpak om op aandacht te besteden aan met de presidentsverkiezingen en nodigt tijdens de uiterst tijdens conservatieve journalist, oprichter van de op National Review, William het F. met Buckley en de progressieve schrijver van en uit liberale bon vivant uit Gore Vidal uit om tijdens met elkaar in gesprek het naar te gaan en de door presidentiële conventies een te bespreken. In een aantal live-uitzendingen door nemen de naar mannen, die een hekel met aan elkaars door opvattingen hebben, het het tegen elkaar op. Het Netwerk de tijdens hoopt op vuurwerk van en dat krijgen ze! Is het op tv debat aanvankelijk met intellectueel, persoonlijk en op politiek, al van snel mondt op tv het uit in een openbare scheldpartij. van Het is in het het eerste Amerikaanse voorbeeld van moddergooien naar tijdens een politieke door tegenstander.

januari 2020
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!