Programma gemist?

Een door ongekend fel televisiedebat naar tussen politieke tegenstanders in 1968 in vormt een de angstige voorbode van uit het tijdens huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie van speelt een belangrijke door rol een bij de Amerikaanse met verkiezingen. In 1968, het jaar tijdens dat tijdens Nixon zal worden van verkozen tot president, zoekt de Amerikaanse op op tv televisiezender ABC een nieuwe aanpak om op tv aandacht te besteden uit aan de de presidentsverkiezingen met en nodigt de uiterst conservatieve journalist, door oprichter in van de National Review, William de F. Buckley het en de tijdens progressieve schrijver en liberale in bon vivant met Gore Vidal uit om met met elkaar in gesprek een te gaan en naar de presidentiƫle conventies tijdens te de bespreken. In een aantal live-uitzendingen nemen tijdens de het mannen, die een hekel aan met elkaars opvattingen hebben, tijdens op het tegen elkaar op. Het op Netwerk de hoopt op vuurwerk en dat krijgen in ze! Is de het debat uit aanvankelijk intellectueel, persoonlijk en met politiek, al snel tijdens mondt het uit in van een openbare een scheldpartij. Het is uit het eerste Amerikaanse op voorbeeld van moddergooien in naar een het politieke tegenstander.

oktober 2021
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!