Programma gemist?

Een ongekend de fel televisiedebat tussen het politieke tegenstanders met in 1968 vormt het de angstige uit voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap naar in Amerika. Televisie speelt op een belangrijke door rol bij met de Amerikaanse verkiezingen. met In 1968, van het jaar dat op tv Nixon zal worden verkozen tot met president, zoekt uit de Amerikaanse televisiezender ABC een door de nieuwe aanpak om aandacht op te besteden aan op de presidentsverkiezingen en nodigt een de uiterst conservatieve op tv journalist, oprichter van uit de National de Review, William F. in Buckley en uit de progressieve schrijver en liberale bon een vivant Gore van Vidal in uit om met uit elkaar in gesprek te tijdens gaan en de in presidentiële conventies te met bespreken. In een op aantal live-uitzendingen nemen de mannen, de die het een hekel aan elkaars met opvattingen hebben, het tegen elkaar van op. Het van Netwerk hoopt op uit vuurwerk en in dat krijgen ze! met Is het debat aanvankelijk de intellectueel, persoonlijk de en politiek, al snel mondt het het uit uit in een openbare scheldpartij. tijdens tijdens Het is het in eerste Amerikaanse voorbeeld van de moddergooien naar met een politieke tegenstander.

november 2020
01-11-2016 22:55

Docu: Best of Enemies

2Doc: Best of Enemies - 2Doc: Best of Enemies

Een ongekend fel televisiedebat tussen politieke tegenstanders in 1968 vormt de angstige voorbode van het huidige meedogenloze medialandschap in Amerika. Televisie speelt een belangrijke rol bij de Amerikaanse verkiezingen. In 1968, het ja...

2Doc: Best of Enemies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Best of Enemies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Best of Enemies bij 2Doc: Best of Enemies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Best of Enemies. Heb je een uitzending van 2Doc: Best of Enemies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Best of Enemies gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Best of Enemies? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Best of Enemies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!