Programma gemist?

Kennisquiz in waarin Rick Brandsteder en naar Yolanthe Sneijder-Cabau door BN'ers, studiopubliek tijdens en de kijker thuis een APK-keuring op door voor verkeerskennis laten op tv ondergaan.

juli 2021
01-11-2016 20:31

Afl. 1

De Nationale Verkeerstest - Afl. 1

Kennisquiz waarin Rick Brandsteder en Yolanthe Sneijder-Cabau BN'ers, studiopubliek en de kijker thuis een APK-keuring voor verkeerskennis laten ondergaan.

De Nationale Verkeerstest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Verkeerstest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Verkeerstest bij De Nationale Verkeerstest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Verkeerstest. Heb je een uitzending van De Nationale Verkeerstest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Verkeerstest gemist

Kennisquiz waarin Rick Brandsteder en Yolanthe Sneijder-Cabau BN'ers, studiopubliek en de kijker thuis een APK-keuring voor verkeerskennis laten ondergaan. Ruim 95% van de Nederlanders vindt zichzelf een bovengemiddelde chauffeur. Welke zelfbenoemde Max Verstappen blijkt eigenlijk een wegmisbruiker? Wie mag er weer veilig de weg op en wie kan beter binnen blijven? De vijf publieksgroepen in de studio zijn: de fietsers, de oldtimers, de pitspoezen, de speeddevils en de asfaltvreters.

Uitzending gemist van De Nationale Verkeerstest? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Verkeerstest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!