Programma gemist?

We op tv slapen een derde in van ons leven, in maar weten we wel hoe tijdens belangrijk slaap uit is? op tv We denken er nauwelijks door over na, maar daar komt de van binnenkort verandering in! een Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt het uit. In dit naar live-event neemt tijdens presentatrice Dionne Stax je uit mee naar de tijdens magische tijdens wereld van slaap. In van mooie reportages en de boeiende experimenten in worden de geheimen van het fenomeen de slaap ontrafeld. tijdens Je naar ziet hoe dromen uit werken en krijgt naar alles te horen van over de activiteiten op tv in ons brein als ons lichaam met in in slaapstand is. met Er wordt getest door of ons geheugen beter werkt op als we tijdens ergens letterlijk een het nachtje over slapen en van een panel vrijwilligers een blijft een nacht lang de wakker in voor een heus slaapexperiment. Maar door in Heel de Nederland Slaapt wordt tijdens ook echt geslapen. Radiopresentator Jurgen de van naar den Berg gaat met de uitdaging in aan om live naar te slapen terwijl heel naar Nederland meekijkt. Volgeplakt met elektroden tijdens wordt hij door uit het een team van deskundigen op tv gemonitord en kan de kijker tijdens exact meebeleven naar in uit welke slaapfases hij belandt. De uitzending in zal bol op tv staan van tips en het trucs voor naar de kijker thuis op tv en slaapdeskundigen zullen talloze op tv feiten een en fabels rondom slapen naar blootleggen. Uiteraard worden tijdens deze op uit live slaapspecial ook kijkersvragen beantwoord. een Kijkers kunnen onder het andere vragen stellen via op tv uit twitter met #HNLS.

januari 2021
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!