Programma gemist?

We door slapen een derde van door ons leven, maar in weten we wel hoe het belangrijk op slaap is? We met denken er tijdens nauwelijks over na, maar uit daar komt binnenkort verandering in! een Vanavond zendt op MAX Heel met Nederland Slaapt uit. van In dit live-event neemt presentatrice door door Dionne Stax je mee naar de de magische wereld van met slaap. In mooie reportages door en op tv boeiende experimenten worden de op tv geheimen met van het fenomeen slaap ontrafeld. op Je ziet een hoe dromen op tv werken en krijgt op tv alles te horen met over de activiteiten in ons brein door als ons lichaam het in naar slaapstand is. met Er wordt getest of op tv ons geheugen beter werkt als met in we ergens letterlijk naar een nachtje over slapen en een op tv panel vrijwilligers blijft een een nacht lang in wakker voor van een heus naar slaapexperiment. Maar in Heel tijdens Nederland Slaapt een wordt ook echt geslapen. het Radiopresentator Jurgen van den Berg in gaat de uitdaging de aan door om live te slapen met terwijl tijdens heel Nederland meekijkt. van Volgeplakt met elektroden met wordt hij door een team een van op deskundigen gemonitord en kan in de kijker exact tijdens meebeleven in welke slaapfases hij door belandt. De uitzending zal de op tv bol staan van tijdens tips en trucs op tv voor de kijker in thuis en slaapdeskundigen zullen op talloze feiten tijdens en fabels rondom slapen blootleggen. een Uiteraard worden het tijdens deze live uit slaapspecial ook kijkersvragen beantwoord. Kijkers van kunnen tijdens onder andere vragen op stellen via twitter met met #HNLS.

januari 2020
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!