Programma gemist?

We met slapen een derde tijdens van ons leven, maar weten van we door wel hoe belangrijk slaap is? van in We denken er nauwelijks over na, tijdens maar daar op tv komt binnenkort op verandering in! Vanavond zendt MAX tijdens Heel Nederland van Slaapt uit. het In dit live-event neemt de presentatrice het Dionne Stax je door mee naar de magische wereld van op slaap. In mooie reportages op tv en boeiende in experimenten worden het de geheimen van het het fenomeen met slaap ontrafeld. Je ziet van hoe dromen werken en krijgt naar het alles te horen naar over de activiteiten in ons brein een in als ons lichaam op tv in slaapstand is. een Er wordt getest of ons geheugen op beter werkt door als we ergens letterlijk tijdens een nachtje uit over de slapen en een panel een vrijwilligers blijft een nacht lang op tv wakker voor op tv een heus door slaapexperiment. Maar in door Heel Nederland Slaapt wordt ook echt tijdens de geslapen. Radiopresentator Jurgen van den Berg op een gaat de uitdaging aan met om live te slapen terwijl in heel Nederland meekijkt. door de Volgeplakt met elektroden wordt hij de door een team op van deskundigen met gemonitord en tijdens kan de kijker het exact meebeleven in welke slaapfases hij in belandt. De uitzending zal naar het bol staan van naar tips en trucs op tv voor de kijker thuis en uit slaapdeskundigen in zullen talloze feiten en fabels rondom met slapen door blootleggen. Uiteraard van worden tijdens deze live slaapspecial ook in kijkersvragen beantwoord. uit Kijkers kunnen op onder andere op tv vragen stellen via twitter op tv met #HNLS.

juni 2020
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!