Programma gemist?

We in slapen een derde uit van ons het leven, maar weten we wel hoe door uit belangrijk slaap is? We van denken er op tv nauwelijks over na, maar daar de komt binnenkort op tv verandering in! Vanavond zendt de MAX Heel Nederland het Slaapt uit. de In dit van live-event neemt presentatrice Dionne het Stax je in mee naar de in magische wereld van slaap. In met mooie reportages op tv en boeiende experimenten worden naar de geheimen van het van fenomeen slaap ontrafeld. op tv Je ziet tijdens hoe dromen werken en krijgt de alles naar te horen een over de activiteiten op in ons brein als ons lichaam met in een slaapstand is. Er wordt getest de met of ons geheugen beter door werkt als we ergens letterlijk met een nachtje op tv over slapen en een in panel door vrijwilligers blijft een nacht op tv lang wakker voor tijdens een heus slaapexperiment. Maar uit in Heel tijdens Nederland Slaapt uit wordt ook echt geslapen. Radiopresentator door Jurgen van den op tv Berg gaat door de uitdaging van aan om live te naar slapen terwijl heel met Nederland meekijkt. naar Volgeplakt met elektroden de wordt hij door het een team van deskundigen op gemonitord en kan de de kijker exact meebeleven naar in welke uit slaapfases hij belandt. De uitzending uit zal bol naar staan van tips door en trucs voor de kijker naar thuis en een slaapdeskundigen zullen talloze feiten op tv het en fabels rondom slapen van blootleggen. Uiteraard worden tijdens van deze live slaapspecial in ook kijkersvragen beantwoord. tijdens Kijkers kunnen onder de andere het vragen stellen via door twitter met #HNLS.

september 2020
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!