Programma gemist?

We naar slapen een derde van naar ons leven, maar weten op we wel uit hoe belangrijk met slaap is? de We denken er met nauwelijks over na, maar daar met komt binnenkort verandering de in! Vanavond zendt MAX in Heel Nederland door Slaapt uit. In naar dit naar live-event neemt presentatrice tijdens Dionne Stax je mee naar de van magische wereld tijdens van in slaap. In mooie reportages en boeiende experimenten op worden de geheimen tijdens van uit het fenomeen de slaap ontrafeld. Je ziet hoe van dromen werken de en krijgt alles te door horen over de de activiteiten in ons door brein als ons lichaam een in slaapstand is. met Er uit wordt getest of ons de geheugen tijdens beter werkt als we met ergens letterlijk een uit nachtje over slapen en uit een panel vrijwilligers op tv blijft een met nacht lang op tv wakker voor een heus slaapexperiment. Maar in op naar Heel Nederland Slaapt wordt de ook echt geslapen. Radiopresentator Jurgen een van den Berg van tijdens gaat de uitdaging aan om een live te slapen met terwijl van heel Nederland meekijkt. Volgeplakt met in elektroden wordt hij met door een team van van deskundigen gemonitord de en tijdens kan de kijker exact meebeleven een in welke op tv slaapfases hij uit belandt. De uitzending zal bol staan van naar tips en trucs met voor de kijker op thuis de en slaapdeskundigen zullen op tv talloze feiten en in fabels rondom op slapen blootleggen. Uiteraard worden van tijdens deze live slaapspecial op tv ook van kijkersvragen beantwoord. Kijkers kunnen onder het andere vragen op stellen via twitter met door #HNLS.

april 2021
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!