Programma gemist?

We met slapen een op tv derde van ons tijdens leven, maar weten we wel het hoe van belangrijk slaap is? We op tv denken er nauwelijks op tv over na, maar op tv daar komt binnenkort door verandering in! Vanavond uit zendt MAX Heel Nederland Slaapt van op tv uit. In dit live-event neemt presentatrice de Dionne met Stax je mee een naar de magische wereld door van slaap. In uit mooie reportages en boeiende op experimenten worden een de geheimen van het naar fenomeen slaap ontrafeld. naar Je op ziet hoe dromen een werken en krijgt alles met te horen over in de activiteiten in ons brein het als de ons lichaam in slaapstand is. naar Er wordt naar getest of ons van geheugen beter op werkt als we ergens letterlijk de een nachtje over de slapen het en een panel vrijwilligers uit blijft een nacht in lang wakker op voor een heus slaapexperiment. Maar in van Heel Nederland Slaapt tijdens wordt ook met echt tijdens geslapen. Radiopresentator Jurgen door van den Berg een gaat de uitdaging het aan om live te het slapen terwijl van heel Nederland meekijkt. Volgeplakt in met elektroden van wordt hij door op een team van deskundigen gemonitord en met kan de kijker een exact meebeleven in uit welke slaapfases de hij belandt. De uitzending tijdens zal bol staan van het tips op tv en trucs het voor de kijker thuis in en slaapdeskundigen zullen het talloze feiten en fabels rondom een slapen naar blootleggen. Uiteraard worden tijdens met deze live slaapspecial ook door kijkersvragen door beantwoord. Kijkers het kunnen onder andere vragen uit stellen via twitter met een #HNLS.

augustus 2021
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!