Programma gemist?

We slapen een door derde door van ons leven, maar weten een we wel van hoe belangrijk naar slaap is? We van denken er nauwelijks over na, op tv maar daar komt de binnenkort verandering op in! Vanavond zendt tijdens MAX in Heel Nederland Slaapt van uit. In dit live-event neemt presentatrice op tv Dionne tijdens Stax je mee naar de de magische op tv wereld van slaap. In mooie reportages op uit en boeiende experimenten uit worden de geheimen van het tijdens fenomeen op slaap ontrafeld. Je het ziet hoe dromen werken naar en krijgt tijdens alles te horen een over de activiteiten de in ons brein als ons lichaam uit een in slaapstand is. Er wordt uit getest of ons met geheugen beter werkt de als met we ergens letterlijk een tijdens nachtje over slapen uit en een op tv panel vrijwilligers blijft een een nacht lang wakker de voor een heus door slaapexperiment. Maar in Heel naar Nederland Slaapt wordt ook de echt op geslapen. Radiopresentator Jurgen in van den Berg tijdens gaat de uitdaging aan het om live te slapen terwijl in heel Nederland meekijkt. tijdens Volgeplakt naar met elektroden wordt hij door tijdens in een team van deskundigen gemonitord met en kan de van kijker het exact meebeleven in welke tijdens slaapfases hij belandt. De uitzending zal in bol in staan van tips een en trucs voor de kijker het thuis tijdens en slaapdeskundigen zullen talloze feiten het en fabels op rondom slapen blootleggen. uit Uiteraard worden tijdens naar deze live een slaapspecial ook het kijkersvragen beantwoord. Kijkers een kunnen onder andere vragen stellen naar via twitter met naar #HNLS.

mei 2021
02-11-2016 21:20

Live: Heel Nederland Slaapt

Heel Nederland Slaapt - Heel Nederland Slaapt

We slapen een derde van ons leven, maar weten we wel hoe belangrijk slaap is? We denken er nauwelijks over na, maar daar komt binnenkort verandering in! Vanavond zendt MAX Heel Nederland Slaapt uit. In dit live-event neemt presentatrice Dio...

Heel Nederland Slaapt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Heel Nederland Slaapt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Heel Nederland Slaapt bij Heel Nederland Slaapt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Heel Nederland Slaapt. Heb je een uitzending van Heel Nederland Slaapt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Heel Nederland Slaapt gemist

Uitzending gemist van Heel Nederland Slaapt? Hier kun je alle uitzendingen van Heel Nederland Slaapt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!